Metode prin care îți poți mări sânii – Chiar funcționaeză suplimentele?

metode naturale cresterea sanilor

Suplimentele pentru marirea sanilor sunt foarte populare pe piata datorită a nenumarate femei care se smit foarte nesigure pe ele datorită dimensiunilor mici ale sanilor. Multe femei care au trecut printr-o natere, au slabit sau si-au scos implantele mamare, au observat ca sanii lor sunt de dimensiuni mai mici decat si-ar dori.

Cel mai adesea, femeile doresc sa evite o operatie de marirea sanilor, cautand o alternativa. Cu toate astea, femeile ajung adesea sa fie complet dezamagite deoarece nu sunt multe produse pentru marirea sanilor care sa functioneze intr-adevar.

De fapt, sunt atat de multe produse false, fără niciun efect incat multe persoane au incetat sa le mai foloseasca, considerand ca niciuna nu are efect. Cu toate astea, sunt câteva suplimente care pot ajuta sanii sa creasca in dimensiuni.

Ar putea suplimentele pentru sani sa functioneze?

Suplimentele pentru sani sunt o metoda prin care iti poți creste sanii deoarece multe din aceste ierburi conti estrogen sau produse care au efecte similare pentru organism.

Afrodiziace ce stimulează intens performanțele sexuale

De asemenea, chiar și anticonceptionalele iti pot creste sanii, insa doar temporar. Cu toate astea, mai ales atunci cand vorbim de tratamente alopate (dar nu numai) , este foarte indicat sa ai grija la efectele secundare pe care le pot oferi aceste suplimente.

Push Up – Cele mai bune capsule pentru marirea sanilor

Folosind suplimente naturale pentru cresterea sanilor, nu trebuie sa iti faci la fel de multe griji in privinta efectelor secundare, atat timp cat nu esti alergic la unul din acele ingrediente. Este indicat oricum sa consulti un medic inainte sa folosesti capsule pentru cresterea sanilor.

Sunt suplimentele pentru marirea sanilor sigure?

Atunci cand vorbim de suplimente pentru marirea sanilor, exista o gama foarte mare de produse. De la cele naturale, care se spune ca au efecte mai incete și trebuie folosite pentru mult timp pana la cele alopate, traditionale care au efect mai rapid insa nu sunt la fel de sigure.

Pastilele alopate pentru marirea sanilor contin diferite chimicale care stimuleaza organismul sa creasca sanii în mod natural, insa acestea contin foarte multe ingrediente daunatoare pentru organism și trebuie folosite doar cu ajutorul unui meric specialist

Suplimentele naturale pentru marirea sanilor pe de alta parte au efect mai greu, acestea trebuind folosite pentru câteva luni, insa efectele lor secundare sunt mult mai usoare sau chiar inexistente.

Din acest motiv, multe femei care doresc sa creasca sanii în mod natural și iar in acelasi timp nu doresc sa isi puna sanatatea in pericol doar pentru indeplinirea unui vis mai rapid, aleg să folosească suplimente naturale pentru marirea sanilor, aceasta metoda naturala fiind din ce in ce mai populara.

Alte metode naturale

Suplimentele sunt cel mai la indemana deoarece nu trebuie sa ai grija acestora. Cu toate astea, exista și alte metode prin care poți creste sanii in dimensiuni.

De la diete, masaje, exerciții pana la pompe pentru marirea sanilor, toate acestea te pot ajuta sa ii cresti în mod natural. Iata câteva metode naturale pri ncare poți creste sanii în mod natural.

Alimente pentru cresterea sanilor – Cea mai sigura metoda

Alimente precum laptele, fructele și alunele pot ajuta la cresterea sanilor în mod natural. Iata câteva alimente sanatoase și sigure (in cazul in care nu esti alergic sau intolerant la unele dintre acestea) prin care iti poți creste sanii in diensiuni.

Laptele

Sanii tai sunt facuti in mare parte din grasimi iar consumul de lapte care este bogat in grasimi te poate ajută să cresti sanii in dimensiuni

Papaya

Papaka combinat cu laptele ajuta la cresterea sanilor. Cu toate astea, daca esti insarcinata, nu este cel mai potrivit fruct pentru dieta ta și este indicat sa intrebi medicul daca ai voie sa il consumi in sarcina

Semintele de schinduf

Semintele de schinduf reprezinta o metoda naturala foarte eficienta de crestere a sanilor în mod natural  datorită continutului bogat de estrogen care stimuleaza aceasta crestere. Fa o pasta și amestec-o cu ulei de mustar pentru masajul sanilor.

Semintele de fenicul

Fa o pudra de seminte de fenicul pe care o poți adauga in alimentatia ta sau fa o pasta și amestec-o cu ulei de maslin și maseaza.

Semintele de in

Mesteca semintele de in inregi sau fa o pudra pe care adaug-o in mancarea ta. Acestea pot ajuta in timp la cresterea sanilor.

Alunile

Alunele sunt o sursa bogata de grasimi mononesaturate esentiale pentru constructia tesutului mamar.

Semintele de soia

Semintele de soia sunt bogate in fitoestrogeni care sunt un hormon responsabil pentru cresterea sanilor. Previne de asemenea radicalii liberi care cauzeaza cancer

Yoga pentru sani mari

Yoga este o metoda naturala de vindecare folosita de mii de ani. Unifica corpul și mintea și ajuta la combaterea bolilor din interior. mai mult de atatt, aceste exerciții pot ajuta la marirea sanilor. Exista multe tehnici și metode de exercitiu care te pot ajuta sa cresti sanii in dimensiuni.

pentru a vedea efectele, exercițiile de yoga trebuie sa facute coresc și constant, in unele cazuri de mai multe ori pe zi, așadar cu toate ca acestea sunt o metoda naturala foarte buna pentru cresterea sanilor, necesită foarte mult timp.

Insa nu sunt potrivite doar pentru cresterea sanilor – aceasta este doar o parte mica din beneficiile pe care le poate oferi. Exerciiile de yoga sunt in principal potrivite pentru sanatate.

Stimulente pentru femei - Ajută femeile să se bucure mai mult de sex

Uleiul de masaj pentru sanii mari

Bineinteles, masajul este una din cele mai bune metode pentru cresterea dimensiunii a sanilor. Daca folosesti o cremă sau o lotiune pentru masarea sanilor, ei bine, nu exista nimic ce ar putea egala aceste placeri. Asadar, ce uleiuri naturale sau lotiuni poți folosi pentru masarea sanilor? Iata care sunt cele mai bune uleiuri pentru cresterea sanilor:

  • Uleiul de seminte de in
  • Cremele pentru cresterea sanilor
  • Uleiul de masline
  • Uleiul de chimen

Cum poți masa sanii?

Cea mai naturala metoda pentru cresterea sanilor este masajul cestora cu ulei. Iata cativa pasi simpli prin care iti poți masa sanii cu ulei penentru a-i creste în mod natural:

Pasul 1: Pune mainile pe in jurul sanilor și misca-le in cerc

Pasul 2: Adu sanii unul spre celalalt

Pasul 3: Repeta de 10 ori pe zi acesti pasi

De retinut: Nu fa aceste exerciții pentru prea mult timp deoarece iti poate face sanii mai sensibili, cauzand umflaturi la nivelul acestora.

Exercitiile pentru sani mari

Exercitiile sunt o metoda foarte eficienta pentru marirea sanilor. iata cum se fac acestea.

Cercuri cu ajutorul mainilor

  1. Pasul 1 – Intinde ambele brate
  2. Pasul 2 – Misca bratele ușor in spate pentru un minut
  3. Pasul 3 – Misca bratele in cerc in fata pentru un minut
  4. pasul 4 – Misca bratele în formă de cerc pentru 1 minut
  5. Pasul 5 – Repeta acesti pasi pentru 2 minute

Genoflexiuni modificate

  1. Pasul 1 – Intinde-te pe jos cu fata inspre pamant
  2. Pasul 2 – Pune ambele brate pe jos
  3. Pasul 3 – Impinge corpul in sus și in jos
  4. Pasul 4 – Repeta de 15 ori acesti pasi

XXL Perfect Busty Booster ?? Cremă pentru mărirea sânilor, 100 ml

Mai multe exerciții pentru mărirea sânilor:

Rapid și eficace, antrenamentul pe care vi-l propunem este cu atat mai simplu cu cat se poate realiza acasa, fără a va deplasa la sala de fitness. Pentru a va mentine sanii fermi și tonifiati, tot ce trebuie sa faceti este sa realizati exercițiile de mai jos cat mai des, de preferat de doua-trei ori pe saptamana.

Exercitiul 1: Un plus de fermitate

  1. Intindeti-va pe jos, pe un covor special de gimnastica, plasand mainile pe sol, de o parte și de alta a pieptului.
  2. Impingeti in maini si, sprijininandu-va pe varful picioarelor, incercati sa va ridicati corpul de la sol cativa centimetri.
  3. Ramaneti in aceasta pozitie nemiscata câteva secunde. Pe cat posibil, aveti grija ca trupul dumneavoastră sa fie paralel cu solul.
  4. Expirati lent și reveniti la pozitia de plecare.
  5. Realizati aceste exercitiu de 15-20 de ori la rand.

Exercitiul 2: Intinderi

  1. Intindeti-va pe spate, cu picioarele indoite, ușor departate și talpile mentinute pe sol.
  2. Tineti in maini o minge medicinala (cu o greutate de aproximativ un kilogram).
  3. Ridicati mingea in sus, intinzand bratele vertical.
  4. Inspirati și coborati incet bratele catre varful capului, pana atinge solul și simtiti o intindere la nivelul sanilor.
  5. Tineti mainile intinse la maximum.
  6. Expirati și reveniti la pozitia de plecare, mentinand mainile intinse pe verticala.
  7. Realizati acest exercitiu de 15-20 de ori.

Bine de stiut!
Stati cat mai drepte, cu spatele ferm, abdomenul „supt” și contractat, mai ales daca sunteti nevoite sa petreceti câteva ore pe zi stand asezate la un birou sau la calculator.

Realizati cel putin o data pe saptamana un masaj al sanilor, pentru a le mentine fermitatea. Utilizati uleiurile speciale de masaj pe care le gasiti la plafare (concepute tocmai pentru a mentine sau a reda tonusul unui bust lasat sau prea moale).

Faceti dusuri cu apa rece (suportabila insa), insistand în mod deosebit asupra sanilor. Intinderile de dimineata, după trezire, sunt ideale.

Cea mai buna metoda naturala entru cresterea sanilor in doar 7 zile, la tine acasa

Iata ce trebuie sa faci pentru a creste sanii în mod natural la tine acasa. Este o metoda atat de simpla!

  • Adauga alimente bogate in estrogen in alimentatia ta (mere, seminte de schinduf, ulei de masline, portocale, piersici, branzeturi, nuci, ghimbir, alune)
  • Fa exerciții în mod regulat – Acestea cresc producerea de prolactina, un hormon responsabil pentru cresterea sanilor
  • Consuma ceai de radacina de papadie in fieare zi – Acsta ajuta la cresterea celulelor mamare și la imbunatatirea tesutului. Trebuie consumat de 2 ori pe zi pentru rezultate optime

Poate sexul sa influenteze cresterea sanilor?

Nu, sexul nu influenteaza in niciun mod crsterea asnilor. Nivelul de estrogen produs de sani este responsabilpentru cresterea acestora in marime. Bineinteles, sexul stimuleaza efectul sfarcurilor și face sanii să pară mai mari dar acestia revin la dimensiunie initiale după ce se termina actul sexual.

Sanii joaca un rol important in producerea de lapte și a altor nutrienti ai copiilor nou nascuti. Insa mai mult de atat, acestia influenteaza cat de sigura se va simti o femeie in societate și cat de respectata va fi. In timp ce unele femei doresc sa creasca sanii, sunt unele care doresc chiar sa ii micsoreze doarece considera ca sunt prea des asaltate de barbati.

Daca doresti sa cresti sanii, aceste metode naturale precum exercițiile, yoga, amsajul și alimentele te vor ajuta.

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

One thought on “Metode prin care îți poți mări sânii – Chiar funcționaeză suplimentele?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.