Sex oral unei femei – cum se face? Ce trebuie sa faci sa oferi un sex oral perfect?!

sex-oral-la-femei

Vrei sa afli cum se face sex oral unei femei? In acest articol voi incerca sa iti ofer toate sfaturile de care ai nevoie pentru a reusi sa innebunesti orice femeie. Tine cont de sfaturile și metodele prezentate mai jos și vei reusi sa ii oferi orgasme puternice. Te voi ajuta sa inveti totul despre aceasta „arta”.

Imi amintesc cand eram copil. In fiecare seara de sambata, veneau acasa la noi prietenii parintilor mei. Nu le-am acordat niciodată atentie prietenelor mamei mele care erau foarte sexy. Abia in momentul in care am ajuns sa fiu atras de fete, mi-am dat seama ca prietenele mamei mele erau super hot.

Obisnuiam sa cobor jos la ele după ce se uitau la serialul pe care il urmareau pe vremea aceea. Vorbeam cu ele și mi se pareau minunate.

Imi amintesc ca ma intalneam cu prietena mea, in ultimul an de liceu. Nu s-a culcat cu mine. Era tanara. Dar am făcut aproape totul, ba chiar i-am mancat pasarica. Non-stop.

Vezi tu, prietenele mamei mele mi-au spus ca daca multumesc o femeie, daca sunt bun la preludiu și daca stiu cum sa mananc pasarica, atunci femeile vor dori sa faca sex cu mine. Femeile se vor intoarce și imi vor cere mai mult, ma vor ruga sa le ofer mai mult  daca imi sacrific propriile nevoi și dorinte și le mananc pasarica. Imi place sa fac asta.

Este de fapt unul dintre lucrurile mele preferate. Cred ca este atat de distractiv. Sa fiu capabil sa am atat de mult control asupra unei femei. Sa fiu capabil sa fac tot ceea ce vreau cu limba și gura. Eram innebunit după asta. Cand sunt intr-o relatie cu o femeie, tot ceea ce vreau sa fac este sa ii mananc pasarica. Vreau sa o satisfac, vreau sa o fac să se simtă minunat, vreau sa aiba orgasm și sa inteleg exact ceea ce isi doreste. Dar, exista atat de mult barbati care nu vor face acest lucru.

Am intalnit multi tipi care nu vor sa faca sex oral unei femei sau sa manance pasarica asa cum se mai zice in popor. Vezi tu, cand tu nu ii oferi femeii tale un sex oral, aceasta nu va dori sa faca prea multe pentru tine. De ce ea ar trebui sa coboare și sa-ti ofere un blow job?

Penisul tau atarna și transpira alaturi de testiculele tale toata ziua, de ce ar trebui sa il puna ea in gura? Daca tu nu vrei sa faci ceva pentru ea, atunci ea de ce ar face-o? Vezi tu, o femeie isi doreste sa faca sex atunci cand ii oferi ceea ce vrea. Tu vrei ca ea sa se dezlantuie și sa se transforme intr-o fata obraznica și sexy, dar nu vei putea face asta doar cu puterea penisului tau. Multe femei au nevoie de preludiu pentru a se incalzi.

Iar daca tu nu esti capabil sa cobori, sa o faci să se simtă fierbinte, grozav, sa fie lubrifiata, ei nu prea ii pasa de penisul tau. Deci, pentru aceia dintre voi care se tem sa manance pasarica, probabil ca nici macar nu stiti ce înseamnă un blowjob bun.

Sunt sigur ca ai avut parte de blowjob in viata ta și sunt sigur ca ai crezut ca a fost unul bun. Trebuie sa-ti spun, ca nu stii ce este un blowjob minunat pana cand nu faci minuni cu partenera ta. Cand ii mananci pasarica, o faci să se simtă incredibil și îți va oferi și ea un blowjob perfect.

sex-oral-limbi-in-vagin

Deci, daca vrei cu adevărat un blowjob fantastic, și apelez acum la gandirea ta masculina, atunci ar fi bine sa inveti sa mananci pasarica, deoarece este unul dintre cele mai minunate lucruri pe care le poți face pentru o femeie. Pentru cei care cred ca femeilor miros urat acolo jos, va pot spune sincer ca nu am intalnit niciodată o femeie care miroase. De cele mai multe ori, femeile sunt foarte curate acolo jos. Mai ales daca stiu ca esti dispus sa le oferi un sex oral. Deci este timpul sa incepi sa mananci pasarica și sa te bucuri de ea.

Cum sa faci sex oral unei femei – Ce o excită sexual pe o femeie?

Vrei să știi ce o excita pe o femeie? Vrei să știi ce o aprinde mai mult decat orice pe lumea asta?

Inainte de a citi restul articolului, vreau sa te gandesti la raspunsul tau. Ce crezi ca o excita sexual cel mai mult pe o femeie? Vreau sa scrii acum raspunsul pe o bucatica de hartie. Vreau sa faci asta inainte de a continua sa citesti acest articol. Acum, sa vedem daca ai dreptate.

Vrei să știi ce o excita cel mai tare pe o femeie? Sa se simta legata de tine, să se simtă ascultata, sa fie auzita. Sa simta ca iti doresti cu adevărat sa o cunosti. Sa simta ca vrei sa-i afli toate secretele, toate emotiile.

Uleiuri care excită

Asta excita cu adevărat o femeie. Sa fii capabil sa te conectezi cu mintea, corpul și sufletul. Nu este o tehnica speciala. Nu este o tehnica pe care o faci cu degetele sau mainile, și nici o pozitie sexuala magica pe care o poți face cu penisul tau. Nu are nimic de-a face cu asta. Trebuie sa te conectezi complet cu ea ca femeie.

Cand vnie vorba de sex oral unei femei, nu este important doar actul fizic, ci și sa te conectezi emotional cu aceasta. Conecteaza-te la mintea ei, la corpul și sufletul ei, astfel incat să se simtă in siguranta. Vezi tu, unele femei pot avea o aventura de o noapte, dar fără să se simtă in siguranta. O fac doar pentru ca vor sa aiba parte de sex. Dar nu este un sex minunat pentru ea. Ea trebuie să se simtă in siguranta – in siguranta in casa ta, in bratele tale. Ea are nevoie sa simta ca se poate cuibari langa tine. Ea trebuie sa simta ca poate comunica, ca poate fi auzita și ascultata. Acestea sunt lucrurile care aprind o femeie.

In caz contrar, este vorba doar de sex fizic și nu vei reusi sa obtii totul de la ea. Tu vrei totul. Vrei sa atingi fiecare parte minunata a femeii de langa tine. Vrei sa ii cunosti sufletul, mintea. Vrei ca ea sa ti se daruiasca de buna voie și sa o faca intr-un mod atat de frumos.

Deci, nu te grabi cu sexul cand intalnesti pe cineva. Asteptati o saptamana, doua, construiti relatia, adu putin romantism, cateva lumanari, un ulei de masaj de calitate, pregateste-i masa și apoi faceti sex. Nu uita de un lubrifiant bun, sa n-o dai in bara datorita unei lubrifieri incorecte. Dar, cel mai important lucru, construiti increderea. Fa-o să se simtă in siguranta, astfel incat atunci cand ti se va darui, sa se daruiasca cu totul. Asta este pentru mine cel mai bun sex.

mod-de-folosire-ulei-magoon-extasy

Uita-te adanc in ochii ei și vezi cum este ea cu adevărat. Tot ceea ce vreau de la voi este sa nu va grabiti. Chiar daca abia ai cunoscut pe cineva, asta nu înseamnă ca va deveni iubita ta. Cand astepti, construiesti increderea. Vei primi totul de la ea. Va fi o diferenta mare. Am avut o multime de aventuri in viata mea, și m-am bucurat de ele. Au fost distractive.

Am renuntat sa mai am aventuri in urma cu ceva timp. Viata mea s-a schimbat foarte mult. Acum ma contectez cu femeile in felul in care trebuie sa o fac. Astfel am oportunitatea de a primi totul de la ele. Cred ca asta am cautat mereu. Caut sex uimitor, minunat, cu o femeie cu care ma pot conecta foarte profund.

De ce femeile nu-ți fac sex oral? Te-ai intrebat vreodata de ce esti refuzat?

Daca iesi in oras, te intalneste cu femei, facie sex cu acestea, dar partenerele tale nu sunt dispuse sa-ti faca sex oral..iti voi spune acum de ce se intampla asta: pentru ca femeia cu care iesi nu te priveste ca pe un barbat.

Ea nu simte ca esti acel om in fata căreia se poate dezlantui. De fapt, ea te priveste doar ca pe un tip dragut, minunat. Eu nu am avut niciodată probleme la acest capitol. De ce? Pentru ca intalnesc o femeie, ma simt puternic, dominant și sunt eu insumi. Ma voi transforma rapid in acel barbat uimitor și putermic pe care ea il cauta, și o voi asculta atunci cand vorbeste astfel incat ea sa simta ca sunt un barbat adevart.

Masturbatoare pentru sex oral

Vezi tu, daca esti in zona non-blow job, asta înseamnă ca femeia nu simte ca tu esti un bărbat adevărat. Deci, cum schimbi asta? Foarte simplu. Apeleaza la energia ta sexuala primara și nu-ti fie teama de ea.

Preia controlul, alege un loc in care sa iesiti, arata-i femeii ca esti un barbat, ca tu conduci. Esti un barbat puternic. Atunci cand esti in zona non-blow job, ea te priveste ca pe un om slab.

Totul despre sex oral la femei – Ce gust are vaginul?

Cand cineva intreaba ce gust are vaginul, poți sa pariezi, ca o face pentru ca intentioneaza sa faca un sex oral sau pentru ca a facut-o deja și vrea sa vada daca totul functionează fără probleme acolo.

Din pacate, nu exista un raspuns singular. Acest lucru se datoreaza faptului ca vaginul, ca orice alta parte a corpului, este supus propriului machiaj chimic. Pielea in sine va avea acelasi gust ca cel al pielii de pe corp daca este curata, dar vorbind despre fluide – asta este o alta poveste.

Cand vrei as faci sex oral unei femei, e bine să știi cat mai multe despre aceasta practica.

In interiorul vaginului, vei gasi mai multa piele și o gaura extrem de minuscula numita col uterin. Peretele vaginal nu are glande, dar plasma (din sange) care se scurge prin el produce fluid care este secretat in mod regulat de femei. Acest fluid este numit secretie vaginala.

Cand se apropie ovulatia, un alt tip de lichid este secretat, numit mucus cervical. Suna scarbos, dar il poți numi oricum, deoarece cuvintele nu sunt atat de importante. Tot ce trebuie să știi atunci cand vrei sa faci sex oral unei femei este ca femeile produc acest lichid in mod regulat dintr-o varietate de motive, iar acestea sunt:

  • Lubrifiere – Acest lucru se intampla mai des atunci cand te afli intr-o stare de excitare sexuala sau cand te afli in varful ovulatiei.
  • Curatare – Vaginul expulzeaza regulat deseurile pentru a ramane curat și proaspat in interior.
  • Ovulatie – Cosistenta și machiajul chimic al secretiilor se schimba pe tot parcursul ciclului menstrual pentru a te ajută să ramai gravida sau pentru a te impiedica sa ramai gravida.

Chestia este ca, indiferent de ce s-a folosit, daca-ti pui limba in interiorul sau in apropierea deschiderii unui vagin, va fi acolo. Gustul, pe de alta parte, va varia in functie de dieta și stilul de viata.

Acest lucru se datoreaza faptului ca lichidul vaginal și mucusul cervical sunt constituite in cea mai mare parte din plasma, iar plasma are tot felul de substante chimice pe care le colecteaza din corpul nostru. Acesta este motivul pentru care bolile cu transmitere sexuala sunt atat de ușor de luat.

Totusi, daca doresti ca fluidele tale sa aiba un anumit gust, ar fi bine sa te fixezi pe stilul de viata. Fumatul, alcoolul și drogurile pot altera gustul lor.

In ceea ce priveste mancarea, broccoli, ceapa, varza, sparanghelul, carnea rosie și lactatele pot produce un miros și un gust mai rau decat de obicei. Daca nu ne crezi, asculta ce spun oamenii.

Ce au de spus criticii despre actul de a face sex oral unei femei.

cum-se-face-sex-oral-unei-femei

„Prin contrast, vaginul are gust de iaurt neindulcit.”

„Este ceea ce mananca atunci cand tu ii mananci vaginul ei. Asadar, daca dieta ei este bazata pe fructe și legume, va avea un gust dulce. Daca in schimb prefera sa manance pizza cu ardei iute? Cred ca o portie este suficienta.

„Nu-i rau. Nu-i deloc rau. Ma bucur de labii, sa fiu sincer. Unde este carnea de vita?”

„A fost foarte ciudat sa descriu, dar mirosea și avea gustul unei combinatii de cartofi prajiti, carne de hamburger și McDonald’s.”

„Nu as folosi niciodată secretia vaginala ca topping pentru ciocolata, dar nu cred ca are un gust oribil.”

Cand lichidul vaginal și faptele amuzante se ciocnesc

„Am mancat doar vaginul unei femei și a fost, de fapt, o experienta plăcută. De fapt, avea un gust dulce. Abia cateva luni mai tarziu, o prietena a gasit un articol care spunea ca secretiile vaginale sunt in mare plasma de sange.”

„Am diabet…Primul meu prieten mi-a spus o data „ai un gust dulce astazi.” Am crezut ca incearca sa fie dragut, dar apoi el a zis „Nu, serios, esti dulce ca zaharul.” Asa ca mi-am testat sangele și am observat ca nivelul zaharului era mai mare decat trebuia. Era innebunit după vaginul meu și imi spunea cand aveam nevoie de insulina.”

„Depinde cu cine esti, ce mananca, ce afectiuni are, etc. Unele femei cu care m-am culcat nu aveau niciun gust, altele aveau un gust teribil. Nu face sex oral după ce ai mancat McDonald’s. Niciodata.”

„Este ca atunci cand saruti carnea. Saruti gatul, corpul, etc…si este cam sarat, dar, nu se aseamana cu sarea de masa. Se schimba drastic de la femeie la femeie. Igiena este, de asemenea, un factor. Vrei sa o compari cu mancarea? Nu are cu adevărat o aroma.”

De la cunoscatori

In general, as spune ca ma bucur cu adevărat de gustul unei femei. Are un gust unic și toata lumea este diferita – este ca o amprenta sexuala. Nu este ca și cum as vrea ceva aromat, dar aroma vaginului este plăcută pentru mine.

Pot spune ca unele vagine au un gust mai bun decat altele. Pe langa asta, ador actul de a saruta vaginul unei femei, dar doar daca imi place gustul ei. Chiar nu le intreb pe fete cum fac ca sucurilor lor sa aiba un gust atat de delicios, deoarece cred ca ar fi o conversatie ciudata.

Pentru mine, cel mai bun vagin este cel care nu are miros, nici gust, ceea ce mi se pare un fenomen destul de rar. O fata căreia i-am făcut recent un sex oral a avut probabil unul dintre cele mai frumoase vagine. Asadar, pentru mine cel mai placut sex oral unei femei este pentru cele care nu au gust sau miros.

Ciudatul și extremul

„Depinde de fata. Am avut fete care aveau un gust foarte dulce, ceea ce a fost minunat și am avut fete carea aveau un gust de peste mort, ceea ce nu este minunat.”

„Linge partea din spate a mainii. Asteapta 10 secunde. Miroase. Are acelasi gust ca și mirosul.”

„Lapte sarat și monede vechi.”

„Are gust de aloe fermentata pe o baterie de 9 volti.”

„De parca creierul tau a fost spart de o felie de lamaie invelita intr-o caramida mare din aur.”

„Nectar, apa, sare și citrice amestecate cu mirosul parului, pielii și transpiratiei ei.”

„Curcubeu și pisici.”

Acum ca stii ce gust are vaginul este alegerea ta daca vei testa aceste observatii. Distreaza-te și protejeaza-te de fiecare data cand faci sex.

Daca vrei sa inveti mai multe, uite 3 sfaturi despre cum se face sex oral unei femei de la Caitlin:

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

5 thoughts on “Sex oral unei femei – cum se face? Ce trebuie sa faci sa oferi un sex oral perfect?!

  1. Laie says:

    Acum 40 de ani sa dai muie si sa lingi pizda era doar in filme porno pe casete video.Ie bine ea am avut o experienta foarte faina,Erau babe pentru mine cam la vreo 60 de ani.Stateam intr-o casa de oameni bogati,madama nu muncea doar sotul era cam al doilea om dupa Nicu Ceausescu.Babeta statea acasa facea famncare buna ,bea cafea si fuma,dar? ce sa vezi ea se si simtea bine .Pe ascuns.Intr-o zi am plecat la practica agricola si a trebuit sa ma intorc inapoi pe la 11 ziua sami iau niste haine de schimb ca plecam pe vreo 3 zile din localitate .Si ce dracu sa vad cand am intrat in curte se auzeau niste gemete de parca cineva tragea sa moara cand ma uit pe geam sa cad in cur madama era cracita pe pat si prietena ei o lingea in pizda.Pe loc mi s-a sculat pulicica .cred ca am stat vreo juma de ora si m-am uitat cum se ling de 2 ori am variat fara voie,apoi am intrat in casa si nu au mai putut face nimic dar apoi am lins eu la pizde batrane dar faine de mia crescut mustati.Avea una din ele niste buze interioare de vreo 5 cm imi umplea gura si lindic asemenea..Camd ii luam buzele si lindicu in gura instant ma pisa squita un fel de pisat bun la gust apoi urma un șichid alb dulce ce se scurgea din pizda,Am tinut secretu nostru 4 ani cat am stat la liceu,Pentru mine a fost o soala de sez f ok

  2. Francisco Conti 42 says:

    Norocos tânărul care a mâncat pizda a două bunicuțe sexy timp de 4 ani…Mulți ar dori să o facă măcar uneia la fel…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.