Strângerea penisului – Metodă împotriva ejaculării precoce. Funcționează?

metoda de strangere a penisului

Ai avut vreodata parte de o partida de sex care s-a terminat repede, mult mai repede decat te asteptai? Stii despre ce vorbesc, toata lumea a avut parte de o asemenea problema cel putni odata. Totul era bine frumos, pana cand a venit orgasmul.

Partenera ta se intoarce pe partea cealalalta, penisul devine moale și toata noaptea romantica pe care ai planificat-o s-a terminat. Complet nesatisfacator, chiar daca ai avut orgasm.

Pe internet, ai gasit tehnica de strangere a penisului, recomandata de medici și oameni de stiinta, asa ca te-ai gandit sa o incerci și tu.

Aceasta tehnica suna foarte bine, este foarte buna in teorie, pana cand incepi sa o pui in practica.

De ce nu functionează metoda de strangere a penisului?

metoda de strangere este atunci cand ai parte de sex pasional, prin penetrari adanci și intense, iar atunci cand simti ca ai orgasm, scoti penisul și strange exact in spatele glandului, pentru a opri orgasmul.

Black Stone – Spray  pentru ejaculare precoce ce te ajută să rezisti mai mult in dormitor

Black Stone – Spray pentru Ejaculare Precoce, 15 ml

Bineinteles, nu e cea mai buna solutie daca vrei sa rezisi mai mult.

iti va intrerupe fluxul de sange și stimularea partenerului tau va scadea de asemenea. Daca era aproape de orgasm va deveni foarte frustrata.

Metoda de strangere nu se simte deloc bine. Daca ai incercat-o, ai observat deja ca iti poate provoca chiar putina durere.

Forta sa strangere trebuie sa combata fluxul de sange și sperma din penis, așadar nu e de mirare ca nu se simte bine. Sperma vrea sa iasa, iar atunci cand tu strangi glandul penisului, aceasta trebuie sa se intoarca inapoi. Nu e placut deloc. In schimb, iti recomand sa incerci 3 tehnici are functionează mult mai bine decat tehnica de strangere a penisului. Iata care sunt acestea.

Afirmatiile pozitive

cele mai noi produse pentru ejaculare precoce - Îmbunătățesc radical viața sexuală

Incepe sa devii un partener mai bun in dormitor prin construirea stimei de sine.

Multi barbati practica afirmatiile negative fără sa vrea in dormitor, precum:

Toate aceste ganduri lipsite de logica ar trebui sa se opreasca imediat. Ceea ce iti spui devine realitate. Daca iti spui ganduri negative, lucruri rele se vor intampla.

Control Bathmate – Crema de TOP pentru ejaculare precoce

Control Bathmate – Cremă pentru ejaculare precoce

Incepe prin a te trata pe tine insuti ca pe cel mai bun prieten. In niciun caz nu i-ai spune celui ami bun prietne al tau care are nevoie de ajutorul tau „haha, esti slat la pat!”. Nu, ai incerca sa il incurajezi.

Incepe sa iti spui tie insuti aceste lucruri pe care i le-ai spune unui prieten. Respecta-te pe tine insuti!

Unele din cele mai eficiente afirmatii sunt:

  • „Sunt mereu calm și relaxat”
  • „Sunt capabil sa imi satisfac partenera atat timp cat imi doresc”
  • „Sunt grozav la pat, trebuie doar sa lucrez putin la tehnici.”

Ceea ce trebuie sa faci este sa iti spui aceste lucuri de mai multe ori pe zi, pentru a-ti intra in cap.

De asemenea, trebuie sa le spui cu voce tale. Vocalizarea lucrurilor este mult mai puternică decat gandirea acestora.

In fiecare zi, cand te trezesti, uita-te in oglinda și spune-ti aceste lucruri despre tine insuti.

de ce nu este potrivita metoda de strangere a penisului

Incepe cu sugestiile de mai sus, după care fa-ti propriile sugestii. uite un exemplu : „Sotia mea iubeste ceea ce fac in pat.”

Acest lucru nu va functiona peste noapte. E nevoei de mult timp, aproximativ 30 de zile sa vezi un efect. Desigur, avand in vedere ca e ceva ce depinde in functie de mintea fiecaruia și de puterea de autosugestie, aceasta perioada poate varia.

Metoda de edging

Daca nu ai auzit de edging pana acum, aceasta este cea mai buna metoda prin care te poți pregati pentru sex. Toate celelalte tehnici sunt bune, dar daca vrei sa scapi cu adevărat de problemele de ejaculare precoce, aceasta este cea mai buna metoda.

Men Stop – Crema ce te ajută să intarzii ejacularea precoce

Men Stop – Cremă pentru întârziere

practica edging prin masturbarea pana cand esti aproape de orgasm, după care opreste-te.

Repeta aceasta procedura de mai multe ori. Este o metoda mult mai eficienta decat strangerea penisului. Considerand stimularea la un nivel de la 1 la 10, aceasta trebuie sa se mentina la nivelul 7-8.

Practica aceasta metoda pentru aproximativ 30 de minute. Daca poți face asta, vei ajunge sa rezisti in pat la fel de mult.

Schimba pozitia

Nu toate pozitiile te fac sa rezisti mai mult. Sexul nu este doar despre penis și vagin. Fiecare pozitie oferă anumite senzatii, frictiune și experienta.

Gandeste-te la pozitiile sexuale precum la niste unelte: fiecare are scopul ei. Daca scopul tau este sa rezisti mai mult, trebuie sa folosesti acele pozitii care te vor ajuta.

Daca vrei sa stimulezi punctul G al femeii, de exemplu, exista și pozitii pentru acest lucru.

Primul lucru pe car evrei sa il faci este sa experimentezi cat mai mult. Insa nu te epuiza. Efortul fizic excesiv te va face sa ai orgasm mai repede, așadar vei dori sa minimizezi pozitia dominanta care necesită un maxim de efort.

Aceste pozitii dominante includ doua din cele mai comune pozitii sexuale: pozitia misionarului și pozitia capra.

In ambele situatii, se pune accent pe penetrare, ceea ce te poate face sa ejaculezi mai repede.

Alege pozitia potrivita care te ajută să rezisti mai mult. Astfel, vei reusi sa iti mai bine. Chiar daca tu rezisti mai mult, asta nu înseamnă a intensitatea sexuala este mai scazuta și pentru ea. Asadar, incearca alte pozitii fata de acestea doua comune, deoarece acestea sunt cele mai nepotrivite pentru cei ce sufera de ejaculare precoce.

Da, sunt romantice, toata acea apropiere din pozitia misionarului este extraordinara, dar pana rezolvi problemele cu ejacularea precoce poți incerca altceva. Experimenteaza pana vei gasi pozitia potrivita pentru tine, care te ajută să rezisti mai mult.

Extended Love Top Level 3 – Spray pentru intarzierea orgasmului

Extended Love Top Level 3 – Spray pentru Intarzierea Ejacularii, 30 ml

Concluzie

Metoda de strangere a penisului este extrem de comuna in randul celor care doresc sa reziste mai mult in dormitor. Din pacate, aceasta metoda este extrem de ineficienta. Fii gata sa te bucuri cu adevărat de o viata sexuala activa, folosind sfaturile de mai sus.

Cu toate ca metoda de strangere a penisului nu functionează și este extrem de inconfortabila, exista alte metode care te pot ajuta sa iti imbunatatesti performanțele sexuale atata in ceea ce priveste erectia cât și sa rezisti mai mult in dormitor.

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.