Sfaturi pentru bărbați – Cum să îți îmbunătățești viața sexuala

imbunatatirea vietii sexuale

Toti stim ca sexul ar trebui sa dureze doar câteva minute. Dar ceea ce multi dintre noi nu stiu este ca corpul nostru este conceput sa dureze mult mai mult.

Sexul este grozav, este un cadou de la natura pentru care ar trebui toti sa fim recunoscatori. Cu toate astea, oricat de grozav ar fi, este putin mai complex și mai complicat de făcut decat am fi crezut.

Precum introducerea la acest articol, barbații cunosc mult mai putin despre propria sexualitate decat femeile. De fapt, unele studii au descoperit ca barbații sunt in dezavantaj deoarece acestia nu stiu cum sa excite o femeie.

In acest articol, iti vom arata câteva strategii pe care barbații le pot foolosi pentru a-si imbunatati performanțele sexale. Este important pentru barbati sa inteleaga ca sexul este un proces de durata și ca nu e ceva ce se intampla odata sau de doua ori pe saptamana.

Sfat: Incearca Catha-s Drops – Afrodiziacul nr. 1 pentru imbunatatirea performantelor sexuale. Potrivti atât pentru femei cât și pentru barbati

Cantha-S Drops – Afrodiziac pentru Cuplu, 15 ml

In acelasi timp, este important pentru barbati sa realizeze ca acestia se pot ajuta pentru a deveni mai buni in dormitor. Privind din spate, ceste strategii pot ajuta atat femeile cât și barbații sa isi imbunatateasca viata sexuala atat la nivel personal cât și profesional. Iata câteva sfaturi prin care iti poți imbunatati viata sexuala ca barbat dar și ca femeie.

Suplimente pentru potență, ce te ajută să îți îmbunătățești radical viața sexuală

Mananca mai bine!

Acesta este unul din cele mai importante aspecte ale imbunatatirii vietii sexuale. Mancarea sanatoasa și complexa este o necesitate și cel mai probabil cel mai important lucru pe car il vei invata. Nu e nimic mai important decat sa mananci sanatos. Fara mancarea sanatoasa, niciodată nu vei fi in forma.

Fa exercitii

Cand vine vorba de rezistenta sexuala, exista strategii atat pe termen scurt cât și pe termen lung pe care le poți pune in aplicare pentru a-ti imbunatati capacitatea capacitatea sexuala generala.

Obiceiurile pre-exercitii

In timpul rutinei dinaintea exercitiilor, ar trebui sa mananci proteine și calorii intr-o maniera echilibrata. Acest lucru asigura faptul ca muschii tai absorb nutrientii necesari pentru a arde corespunzator orice exces pe care l-ai consumat de-alungul zilei.

Daca mananci multi carbohidrati inaintea exercitiilor fizice, muschii tai vor deveni mai sensibili la continutul de carbohidrati din bautura și va compensa pentru acest lucru.

Este un lucru comun sa vezi ca oamenii cum ingereaza cantitati mari de carbohidrati inaintea sesiunilor de antrenament, iar acest lucru va crea o situatie in care muschii sunt mai putin eficienti.

Exercitiile cardio

exercitii cardio pentru imbunatatirea vietii sexuale

Poti de asemenea sa reduci cantitatea de cabohidrati pe care o consumi in timpul exercitiilor fizice, daca faci mai mult cardio și daca tai consumul de calorii zilnice cu cel putin 50%.

Abtinerea pe termen lung poate fi de ajutor in stimularae organismului, ceea ce te va ajuta sa arzi și grasimea. De exemplu, ai putea sa reduci numarul de calorii pe care le consumi și sa intensifici putin intensitatea exercitiilor fizice mai tarziu.

Cafeina

Cafeina este un stimulent ce creste nivelu le energie din organism. Din acest motiv, este adesea recomandat ca cei care vor sa slabeasca sa consume cafeina inate de exercitiile fizice. Cafeina poate de asemenea sa ofere un boost de energie pentru exercitiile fizice.

Body Powder Shunga – Pudra cu aroma de capsuni pentru imbunatatirea libidoului și a vietii sexuale

Body Powder Shunga – Pudră cu Aromă de Căpșuni, 250 g

Pentru a folosi cafeina pentru imbunatatirea rezistentei, asigura-te ca consumi cafea de calitate superioara.
Precum vei observa, exercitiile sunt cea mai simpla cale pentru imbunatatirea performantelor sexuale.

Daca nu faci exercitii fizice, este mult mai greu sa iti imbunatatesti stilul de viata. Exersand poți de asemenea sa iti imbunatatesti propria parere despre corpul tau și iti poate spori incredere de sine. Cu toate astea, nu e ușor sa faci exercitii fizice. E nevoie de munca și efort.

Cunoaste-ti limitele

Daca nu ai gasit o metoda pentru imbunatatirea vietii sexuale, vei avea probleme in a-ti face o noua prietena. Trebuie sa fii bun in dormitor, sa inveti sa te bucuri de sex și sa iti satisfaci și partenera.

Sexul reprezinta un factor foarte important in viata de cuplu. Daca nu e satisfacator, relatia nu va functiona pentru mult timp.

Decat sa ii fie frica de faptul ca nu esti suficient de bun, mai bine incepe și ocupa-te de acest aspect. Imbunatateste-ti viata sexuala! Cu toate astea, trebuie să știi cand sa te opresti, care e limita ta. Nu fa exercitiile fizice pana la epuizare, altfel efectul acestora nu se va vedea.

Daca nu iti cunosti propriile limite, va trebui sa gasesti o metoda sa ti le descoperi.

Cunoaste-ti scopul

Performanta sexuala este doar un efect al acestei actiuni care duce la indeplinirea scopului tau. In final, scopul tau determina cat de mult vei reusi sa iti imbunatatesti viat asexuala.

Bineinteles ca stii care este scopul tau, altfel nu ai fi inceput sa faci exercitii fizice. Daca doresti pur și simplu sa iti imbunatatesti viata sexuala, exercitiile fizice sunt o alegere grozava. Acestea nu doar aca ajuta la imbunatatirea acestui aspect, dar are nenumarate efecte pe langa.

Cu toate astea, inainte sa iti faci din imbunatatirea performantelor sexuale un scop, asigura-te ca esti pe drumul cel bun și ca stii ce implica acest lucru. Nu poți pur și simplu sa incepi sa lucrezi la imbunatatirea performantelor sexuale și sa te astepti sa ai rezultate rapide. Necesita timp și efort. Te va scoate din zona de confort. Asigura-te ca esti pregatit pentru o asemenea aventura.

Afrodiziace de TOP, pentru o noapte de neuitat alături de persoana iubită

Daca nu stii exact de ce dorest sa iti imbunatatesti viata sexuala, intreaba-te:

  • Pe cine incerc sa impresionez?
  • Cine incerc eu sa fiu? Ce incerc sa obtin? De ce?

Imbunatatirea vietii sexuale te va ajuta sa te bucuri de o noapte mai intima și mai romantica, insa nu e ceva ce poate avea oricine.

Dragon Power? – Cele mai populare capsule pentru potență, un fel de „Pastiluța Albastră” naturala. Îmbunătățește la maxim viata sexuala și îți oferă o erecție puternica, de lungă durată.

Dragon Power – Capsule Pentru Potență, 3 cps

Nu cauta un substituent pentru sex

Daca descoperi ca nu poți face sex cu o persoana deoarece nu e atrasa de tine, ce spune acest lucru despre tine? Spune ca pur și simplu nu ai increderea in tine insuti necesara pentru a avea o relatei cu ea/el. Sexul nu e un substituent pentru romanta și dragoste, si, de fapt, cel mai probabil iti pierzi timpul sa alergi după o persoana care nu este atrasa de tine.

Este imposibil sa gasesti partenerul perfect. Cea mai buna metoda sa devii mai bun la sex este sa depui din ce in ce mai mult efort și sa iti depasesti limitele. Secretul pentru a gasi partenerul perfect este sa iti cunosti propriile tale limitari și sa construiesti un fundament de intimitate pe care te poți baza.

Nu trebuie sa compromiti propriile dorinte sexuale pentru a face pe plac partenerului. Este o strategie riscanta. Am vazut multe persoane care au intrat intr-o relatei și au devenit din ce in ce mai mizerabili (psihic vorbind) deoarece nu se potriveau in acea relatie dar faceau tot posibilul sa o faca sa functioneze din punct de vedere sexual.

Daca nu sunteti compatibili, nu merita sa depuneti foarte mult efort. Incercati la inceput, vedeti daca va potriviti sexual, vezi ce anume trebuie as imbunatatesti iar daca consideri ca aceasta relatei necesită mult mai mult efort decat esti dispus sa oferi, e timpul sa cauți alta relatie.

Concluzie

Imbunatatirea vietii sexuale este mai complicata decat ai crede. Cu siguranta la final vei observa ca tot efortul depus este recompensat, dar trebuie sa te astepti sa iti intreci limitele, sa iesi din zona de confort, sa depui mai mult efort decat probabil esti dispus acum sa o faci.

Imbunatatirea vietii sexual este posibila, chiar daca multi spun ca „asa te nasti”, insa trebuie sa depui mult efort. Mult succes!

Uite câteva sfaturi care te pot ajuta să devii mai bun în dormitor. Ideale pentru bărbați.

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.