Swingers Romania – tot ce trebuie sa stii. Ghid practic și sfaturi!

ghid swingeri romania

Vrei sa afli mai multe despre swinging și despre stilul de viata al swingerilor? Afla de aici totul despre diferitele tipuri de cupluri swingeri, vezi care sunt regulile care MUSAI trebuie sa le respecti daca vrei sa intri in aceasta lume și afla cum poți lua contact cu mai multe cupluri amatoare de swinging. Daca esti interesat sa intrin intr-un grup de swingers din Romania, acest articol iti poate oferi sfaturile de care ai nevoie.

Cum incepi viata de swingers in Romania?

Fac cuplurile swinging in viata reala? De ce fac cuplurile asta?

La fel de complexe ca mintea noastra, natura, caracteristicile, stilul de viata și comportamentele sociale sunt fenomene unice.

Avem un apetit insaciabil pentru cel putin un lucru in viata, fie ca este vorba de mancare sau intimitate, de exemplu.

Lasand mancarea pe masa, ne ratacim intr-un teritoriu familiar pentru a face o sapatura pe un act de intimitate fizica. Intimitatea este un termen intins in toate directiile și acum se inclina spre swingeri și cupluri care vor sa inceapa sa faca swinging.

Vibratoare realistice ce imită perfect un threesome

Swinging-ul este o activitate non-monogama a intimitatii fizice tratata la fel ca orice alta activitate sociala, care poate fi experimentata de un cuplu. Are o perspectiva recreativa. Swingerii isi permit sa aiba relatii intime cu altcineva decat partenerul principal, cu acordul persoanei respective.

De-a lungul timpului, swingerii au avut diferite pozitii sociale. Fenomenul swinger poate fi vazut ca parte a revolutiei din ultimele decenii. Swinging-ul este ca un sport pentru persoanele care cred ca atractia fizica face parte din natura umana și ar trebui sa fie savurata în mod deschis de un cuplu casatorit.

sfaturi-swingers-romania

De obicei, activitatile swinging apar atunci cand un cuplu casatorit se angajeaza in activitati carnale cu un alt cuplu, mai multe cupluri sau un singur individ. Cea mai obisnuita metoda implica un cuplu ce intalneste alte perechi pentru a face sex și a avea parte de intimitatea fizica. Activitatea poate avea loc la o petrecere swing, la o intalnire intre cupluri, etc.

Dferitele tipuri de cupluri swinging

In timpul acestor evenimente, swingerii recunosc sexul ca un joc și participantii drept colegi de echipa. Exista putine reguli de baza, dar niciuna nu este batuta in cuie. Activitatile carnale proeminente, dar cu siguranta nu se limiteaza la aceastea, includ:

  • Exhibitionism – este forma plăcerii care implica sarutul cu un partener in timp ce esti privit de cel putin o alta persoana.
  • Voiaiorism – privirea unui act sexual care are loc intre doua persoane. Este acceptat in evenimentul de grup, dar nu in spații private.
  • Soft Swap – implica saruturi, mangaieri și sex oral cu mai multi parteneri. Acest lucru poate fi tolerat in timpul unui threesome sau in timpul unui schimb de parteneri.
  • Peak Swap – înseamnă sa faci sex fizic penetrant cu altcineva decat partenerul tau. Ideea este aproape definitia swinging-ului, dar nu este neaparat aceeasi.
  • Joc de grup – acest termen semnifica activitatea ce implica mai mult jucatori in aceeasi schema. De obicei, defineste un grup de patru persoane care interactioneaza fizic. Cel mai frecvent implica 2 cupluri, desi uneori poate implica și mai multe persoane.
  • Menage a Trios – cunoscuta și sub denumirea de threesome, aceasta este una dintre cele mai frecvente metode de a incepe viata de swinger. Multe cupluri cor continua cu threesome mult timp după ce vor deveni o parte integranta in swinging. In acest sens, toate cele trei persoane implicate interactioneaza intre ele in pat.
  • Masuri extreme – acestea includ lucruri precum spanking și bodage. Majoritatea sunt foarte rare in cadrul celor mai multe petreceri de swingeri, cu exceptia cazului in care gazda alege o tema pentru noaptea respectiva. In acest caz vei fi anuntat cu mult inainte de noaptea petrecerii.
  • Bi-Factor – oamenii de acelasi gen interactioneaza intre ei în mod sexual. Acest lucru este mult mai comun intre femei decat intre barbati, dar asta nu înseamnă ca fiecare femeie va tolera asta. Bisexualitatea intre barbati este extrem de rara in comunitatea swinging, și este de obicei privita ciudat daca nu este organizata intr-o zona separata.

viata-de-swingers

Cele 10 reguli pentru swingers din Romania

Ce stiai despre swinging inainte de a incerca sa faci schimb de parteneri? Iata cele mai importante 10 reguli pe care orice cuplu de swingers din Romania ar trebui sa le cunoasca și sa le respecte pentru a se asigura ca va avea parte de momente placute in timp ce va face schimb de parteneri.

Ca orice alta activitate umana, swinging-ul are, de asemenea, avantaje și dezavantaje. Cateva principii de baza pot face swinging-ul distractiv de fiecare data.

  1. Pleaca unul, pleaca amandoi – Vin ca un cuplu și pleaca separat. Nu este de preferat ca unul sa plece și altul sa ramana. Mergeti intotdeauna de mana fără a lasa partenerul in spate. Swinging-ul este mai sigur și mai ușor daca ambii parteneri se simt confortabil. Este un joc de echipa. Nu este o aventura solo.
  2. Punctualitate – Sosirea la ora stabilita se aplica și aici. Este total gresit sa ajungi tarziu la o petrecere, deoarece ii vei face pe cei care sunt deja acolo să se simtă ciudat. Nu vei sti unde sa te incadrezi. Informeaza gazda in prealabil daca vei intarzia. Sau, s-ar putea sa nu mai fii invitat.
  3. Curtoazie – Stilul de viata de swingers in Romania nu este foarte simplu. Uneori este complex și complicat, cu multe incertitudini. Amabilitatea este cheie. Comporta-te cu oamenii la fel cum ti-ai dori ca ei sa se comporte cu tine. Fii sensibil, grijuliu și intelegator.
  4. Raspunde la invitatii – Chiar daca nu doresti sa participi, raspunde la toate invitatiile. Este foarte enervant pentru o gazda sa nu stie cati oameni vor participa. Da-i un raspuns gazdei și exprima-ti recunostinta pentru invitatie.
  5. Cadou pentru gazda – Nu merge la o petrecere cu mana goala. Intreaba gazda ce ai putea sa-i aduci. Ia ceva simplu pentru gazda de fiecare data cand participi la petrecere. Vezi, este la fel ca la o petrecere normala, nu-i asa?
  6. Tinuta potrivita – Poarta haine care sunt practice și care te vor face sa te simti confortabil pe timpul noptii. Purtarea unei halat poate fi o idee buna. Ia la tine doar banii de care ai nevoie. Pune-ti doar câteva bijuterii pe tine. Daca le vei pierde atat tu cât și gaza vă veți simti jenati.
  7. Sanatate și igiena – Igiena orala este o necesitate pentru toata lumea. Respiratia urata sau mirosul corporal sunt respingatoare pentru potentialii parteneri. Spala-te bine inainte de a merge la o petrecere. Un parfum bun îți va oferi multe avantaje.
  8. Simte-te bine – Intreaga idee este sa te distrezi și sa te bucuri de timpul petrecut acolo, ca sa participi la activitati care te fac sa te simti confortabil. Nu lasa pe nimeni sa te preseze sa faci ceva ce nu-ti place. Acest lucru este cel mai important. Abordeaza fiecare activitate cu o minte deschisa și o atitudine pozitiva. Realizeaza-ti fanteziile su bucura-te.
  9. Dreptul de a spune „Nu” – Aceasta este eticheta fundamentala in swinging, dreptul de a spune „nu”. Este simplu și politicos sa spui „nu, multumesc”. Explicatiile nu sunt necesare, deoarece acestea pot cauza o situatie rusinoasa și te pot rani. Nu trebuie sa iti fie frica sa refuzi o invitatie. Este singurul mod de a evita o situatie pe care mai tarziu ai putea sa o regreti.
  10. Atitudine prietenoasa – Fii prietenos cu toti, chiar daca nu ai niciun interes fata de o anumita persoana. S-ar putea sa faci o impresie plăcută daca vei fi dragut cu ceilalti din comunitate. S-ar putea sa te aduca aproape de oamenii de care esti interesat.

Swinging-ul poate fi excitant și satisfacator, exact cum ti-ai imaginat. Deschide o fereasta pentru explorarea fanteziilor preferate intr-un mod sigur. Tu și partenerul tau va puteti antrena in privat, și totusi va puteti bucura de un alt cuplu intr-o anumita seara.

Intalnirea unor noi persoane interesante reprezinta efectul secundar al swinging-ului. Swinging-ul are, de asemenea, efectul pozitiv comun de a imbunatati relatia și viata personala intr-o mare masura.

Cum poți să te asiguri ca nimic nu merge prost atunci cand schimbi partenerii? Cum poate fi schimbul de parteneri bun pentru relatie? Desi majoritatea swingerilor vor ajunge sa faca sex cu partenerii celorlalti, un schimb de parteneri implica mai mult decat atat.

Indiferent daca esti la o petrecere cu un alt cuplu sau cu o alta persoana pentru un threesome, vei avea parte de momente minunate. Pentru a intra in zona de confort, legarea prieteniei este esentiala. Swingerii pot face diferenta intre distractie și prietenie. Dragostea și tovarasia oferite de relatia existenta sunt transparente.

Desi swingerii pot avea mai multe relatii sexuale, ei au o singura relatie emotionala. Desi prietenii apropriati se formeaza in cadrul comunitatii, swingerii simt adesea ca nimic nu este mai important decat propriul partener. Prietenia și tovarasia dintre swingeri intaresc tulpina principala a relatiei, nu o deterioreaza.

Swinging-ul poate ajuta relatia?

Swingerii sustin ca dragostea lor este mai intima deoarece au parteneri care le incurajeaza fanteziile. Partenerul este atat de increzator incat gelozia nu este o problema. De asemenea, swingerii apreciaza ca swinging-ul face ca infidelitatea sa fie mai putin probabila in cuplul lor deoarece stiu ca pot avea contact fizic cu ceilalti cu acordul partenerului.

cum-influnteaza-viata-de-swingeri-o-relatie

Exista diferite raspunsuri pentru cei care se opun swinging-ului pe baza credintei. Multi swingeri  simt ca activitatile lor in propriile case sau cluburi private nu trebuie justificate in fata altora. Altii cred ca atata timp cat considera relatiile lor sacre, jocul nu contrazice sfintentia și este in concordanta cu valorile spirituale.

Doua consideratii suplimentare ar trebui facute cand vine vorba de swinging. Atata timp cat cuplul are o definitie și respecta limitele, partenerii nu se vor simti inselati. In al doilea rand, unii sustin ca adulterul nu se potriveste in definita initiala.

Un alt raspuns comun la obiectiile morale și filozofice este faptul ca exista o diferenta intre intimitatea fizica și iubire. In mod contradictoriu, aceasta este una dintre obiectiile pe care grupurile religioase le au, ca aceasta distinctie nu ar trebui sa existe, adica intimitatea fizica și iubirea ar trebui sa fie in aceeasi agenda fizica.

Fii sincer și onest atunci cand vorbesti cu partenerul despre sentimentele tale. Daca te simti gelos, sau ai ale sentimente incomode cu privire la intregul pas sexual, spune-i partenerului tau. Daca nu, aceste lucruri vor iesi la iveala mai tarziu și vor deveni incomode și daunatoare.

Cei mai noi lubrifianți, potriviți cu jucăriile din silicon

Odata ce ajungi in grupul swingers din Romania, fii tu insuti și nu te preface a fi altcineva. Daca vei fi prietenos și vei emana o aura calda, vei fi pe placul tuturor. Este esential sa-ti lasi inhibitiile acasa deoarece pot interfera cu placerea swinging-ului.

Nu te astepta sa castigi prea mult de la o petrecere a swingerilor daca nu esti pregatit sa interactionezi suficient. Ramai aproape de partener, dar nu intr-un mod intepator, deoarece ii poți impiedica pe altii sa se apropie de oricare dintre voi. Cunoaste-ti nevoile, interesele și dorintele și lasa-i pe toti sa le descopere. Fa sex protejat și nu depasi limitele, chiar daca intentionezi sa incerci lucruri noi.

Esti gata pentru schimbul de parteneri?

Nu fi insistent

Invita pe cineva care te intereseaza intr-o maiera civilizata și lasa-l sa ia decizia. Nu ii cere explicatii daca te refuza. Nu continua sa folosesti vorbe dulci pentru a convinge pe cineva care te-a refuzat. Nu exagera cu alcoolul. Nu accepta pe cineva care nu este interesat sau informat despre cursul real al noptii.

Nu merge la o petrecere a swingerilor daca nu esti interesat sa participi

Nu tulbura plăcerile altora. Nu fi nepoliticos și nu incerca sa-i minti pe ceilalti. Nu oferi nimanui detalii despre tine daca nu te simti confortabil sa faci un schimb de parteneri. Nu depasi limitele altor persoane.

Esti sigur de asta?

Swinging-ul nu este pentru toata lumea. Oamenii trebuie sa discute intre ei despre gelozie, respectul de sine sau orice problema care ar putea aparea in relatie. Daca oricare dintre aceste probleme te ingrijoreaza, probabil nu ar trebui sa te implici in schimbul de parteneri, deoarece cu siguranta nu te vei bucura de avantajele sale.

De ce practici swinging-ul?

De remarcat este faptul ca swinging-ul are rolul de a imbunatati relatia, nu de a o repara sau reconstrui. Un cuplu receptiv la experiențe sexuale noi și diferite va incepe sa exploreze diferite cai ale implinii sexuale pentru a continua sa se dezvolte. Cuplurile care doresc sa gaseasca o modalitatea de a se reconecta fizic și emotional sunt mai susceptibile sa o faca printr-o petrecere de swingers in Romania.

Swinging-ul ofera varietate sexuala, aventura și oportunitatea de a trai fantezii ca un cuplu ce nu are secrete și nu insala. Dar nu te alatura niciodată swingerilor daca vei folosi asta ca scuza pentru a-ti insela partenerul.

Iata un video cu tot ce trebuie să știi despre acest stil de viata. Cu toate ca nu este exact vorba despre swingers in Romania, aceleasi principii se aplica:

Ce este swinging-ul? 12 Lucruri pe care nu le stiai despre Swingeri

cuplu swingeriCuplurile care se afla intr-o relatie poliamoroasa, cu mai multi parteneri se numesc swingeri. Acest stil de viata este foarte comun in occident, insa incepe sa fie din ce in ce mai popular și la noi. Cu toate ca datorită tabuurilor este considerata o practica periculoasa, exista multe beneficii ale acestui stil de viata. Exista chiar și foarte multe cupluri care il practica!

Inainte, aceasta practica era mult mai greu de aplicat deoarece cuplurile de swingeri nu erau vazute cu ochi buni de societate și nu se puteau expune. Existau doar câteva cluburi de subsol, insa in zilele noastre poți gasi un cuplu de swingeri oricând pe internet. Acestia sunt dispusi sa calatoreasca chiar și in alte tari daca vreti sa incercati ceva nou.

Cu toate ca acestia e posibil sa aiba activitati sexuale cu care tu nu esti obisnuita, nu tot ce auzi in media este adevărat. De asemenea, sunt foarte multe lucruri pe care sigur nu le stiai.

Ce nu stiai de spre swingeri

In primul rand, nu toate cuplurile de swingeri sunt batrani și plictisiti. De fapt, daca vei cauta cupluri de swingeri pe internet, vei gasi foarte multe persoane de succes care pur și simplu aleg sa traiasca o altfel de viata intima. Exista multe familii care au și copii, ce s-au hotarat sa practice acest stil de viata.

Vibratoare realistice - Pentru cuplurile ce vor să imite un threesome intens

Multe dintre aceste cupluri sunt familii iubitoare care au o viata normala, doar ca au hotarat sa aiba o altfel de viata intima. Daca nu ai sti, nici nu ti-ai da seama ca acestia practica swinging.

Au reguli stricte ce nu trebuie incalcate

Cu toate astea, exista multe reguli in acest stil de viata. Daca te gandesti sa il incerci, ar trebui sa intelegi ca nu totul este roz. Intre tine și partenera trebuie sa exista anumite reguli ce nu trebuie incalcate sub niciun pret.

Vibratoare de cuplu - Perfecte pentru cei ce vor sa înceapă o noapte romantică

De exemplu, sunt multe cupluri care practica swinging și considera sarutul un gest prea intim. Asadar, nu sunt putine cuplurile care practica swinging dar interzic complet sarutul.

Au propriul limbaj

Precum orice alt grup, persoanele din acest stil de viata au propriul limbaj. Acesta ajuta cupurile de swingeri sa discute mai ușor in locurile publice.

Au mult mai multe orgasme decat cuplurile obisnuite

25% dintre femei au probleme cu atingerea orgasmului. Barbatii, in special cei peste 50 de ani au probleme serioase in obtinerea orgasmului. Intr-un studiu pe 1200 de persoane care practica swinging, s-a descoperit ca mai putin de 5% dintre femei și 1% dintre barbati au probleme cu atingerea orgasmului.

Asadar, putem spune cu certitudine ca persoanele care practica swinging reusesc să obțină orgasm mult mai ușor.

Exista mai multe cupluri decat crezi

Cu toate ca in lume se practica monogamia și swingerii sunt vazuti ca o practica mica, se spune ca exista aproximativ 10% dintre cuplurile casatorite practica acest stil de viata. Asta înseamnă ca este foarte posibil ca un cuplu pe care il cunosti sa practice swinging, chiar daca nu ti-a spus acest lucru.

Exista mai multe tipuri de swinging

Precum și persoanele „obisnuite” cei ce practica swinging au de asemenea diferite nevoi și dorinte sexuale. Din acest motiv, exista mai multe tipuri de swinging. Swinging nu înseamnă doar schimbul de parteneri, ci și cei care isi impart partenerul cu alte persoane.

Dildo-uri duble, pentru cuplurile care doresc să depășească orice limite

Unele cupluri practica doar swinging soft care include doar atingeri și sarutari in timp ce altele practica tot „pachetul”. Unele cupluri nu doresc sa incerce sexul oral in swinging, in timp ce altele au parte de swinging doar prin sex oral. Fiecare cuplu are propriile dorinte și este important sa gasesti un cuplu care are aceleasi dorinte ca tine.

Petrecerile de swinging nu sunt atat de comune

Cu toate ca exista din cand in cand cate o petrecere de swinging, acestea nu sunt atat de comune pe cat crezi. In zilele noastre, cel mai adesea cuplurile vorbesc pe internet pe site-urile de specialitate și hotarasc unde sa se intalneasca pentru a se cunoaste inainte de a hotari daca este in regula sa treaca la pasul urmator, ceea ce ne duce la punctul urmator.

Au parte de intalniri in cuplu in locuri publice

Majoritatea cuplurilor care practica swinging se intalnesc la un restauran și nu la orgii salbatice asa cum vezi in filme. Abia după ce se cunosc mai bine trec ușor la pasul urmator: intalnirea cu partenerul celuilalt cuplu. Asta ii ajuta sa inteleaga cat de bine se inteleg persoanele respective și daca ar putea fi posibila o astfel de practica pe termen lung.

Stii cat de greu e sa mergi la o intalnire și prima intalnire sa decurga bine? Ei bine, inmulteste asta cu 4! Toti cei 4 membri trebuie să se simtă bine pentru a putea ajunge la swinging-ul propriu-zis. Cu toate ca e complicata sa gasesti cuplul perfect, multi care practica acest stil de viata considera ca merita tot efortul.

Parfumuri cu feromoni - Pentru o întâlnire romantică reușită

Sunt mult mai deschisi și sinceri cu partenerii

Statisticile arata ca 20% dintre persoanele casatorita vor insela. In cuplurile swinging foarte rar se intampla acest lucru.

Cuplurile de swingeri snut mult mai deschisi și sinceeri unul fata de celalalt și le este mai ușor sa recunoasca atunci cand se simt atrati de o anumita persoana. Acestia fac sex cu diferite persoane, insa doar cu acordul partenerului.

Cu toate astea, probabil ca nu este indicat sa spui partenerului daca esti atrasa de sora/fratele sau. Chiar și in cuplurile de swinging acest lucru nu este foarte bine vazut.

Cuplurile de swingeri sunt mult mai putin gelosi

Gelozia apare in orice relatie la un moment dat, inclusiv in viata de swinging. Cu toate astea, nivelul de toxicitate dintr-un cuplu swinging nu este nici pe departe la fel de mare precum cel dintr-un cuplu traditional.

Jocuri erotice pentru cuplurile de swingeri care vor o noapte fierbinte

Cuplurile din acest stil de viata sunt mult mai flexibile mental și nu sunt la fel de gelosi sau speriati ca partenerul ii va insela.

Iau foarte in serios sanatatea emotional a partenerului

Doar pentru ca practica swinging, nu înseamnă ca o fac 24/7 pentru tot restul vietii. Multe cupluri iau pauze lungi de la acest stil de viata pentru a se reconecta unul cu celalat și pentru a se concentra pe viata de familie. Nu putine sunt cuplurile care au ajuns de la parteneri de swinging la prieteni non-sexuali.

Nu sunt batrani plictisiti de familie

Se crede ca persoanele care practica acest stil de viata sunt fie niste ciudati, fie niste persoane care au criza varstei mijlocii și doresc sa incerce ceva nou. Insa nu e deloc asa.

Majoritatea cuplurilor au aproximativ 10 de ani de casatorie și au decis sa incerce ceva nou. Nu din plictiseala, ci din entuziasm. O casnicie care nu functionează în mod traditional, cu atat mai putin va rezista daca practica swinging, așadar cuplurile care intra in acest stil de viata doar pentru a putea face sex cu alta persoana inafara de partener nu rezista mult.

Cu toate ca majoritatea site-urilor de dating ofera posibilitatea sa gasesti cuplurile care practica swinging, sunt și foarte multe site-uri specifice acestora. De multe ori, preturile sunt aceleasi precum site-urile de dating traditionale, insa vei gasi mai multe cupluri compatibile cu tine.

Sunt mai seriosi in ceea ce priveste sexul protejat

Deoarece acestia practica sex cu mai multe persoane, sunt mult mai stricti atunci cand vine vorba de sexul protejat. Prezervativul este o metoda perfectă pentru a te asigura ca nu iei vreo boala cu transmitere sexuala. Inainte de a practica sex, nu este nimic gresit daca doresti sa ceri ca partenerii respectiv sa se testeze.

De altfel, de cele mai multe ori cuplurile se testeaza în mod regulat pentru a se asigura ca nu au contactat o boala sexuala.

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

18 thoughts on “Swingers Romania – tot ce trebuie sa stii. Ghid practic și sfaturi!

  1. Alex says:

    Buna ma numesc alex si am varsta de 40 de ani sunt din brasov si as vrea sa cunosc o femeie de varsta cuprinsă de 40 45 de ani deschisă si sa vrea să facă si dea swinger sa facem un cuplu de swinger ador sa fac asta eu am mai facut asta cu o fostă iubită va multumesc

    • Maria says:

      Buna, Alex. Din experienta mea personala iti recomand urmatoarele:

      1. Sa urmaresti o comunitate de swing (din Romania) si sa te integrezi acolo.

      2. Chiar daca pare un subiect „delicat”, va trebui sa dai informatii despre tine si poze. Nimeni nu vrea sa incerce o relatie de swing cu cineva care se ascunde. Discretia este discretie, dar, nici tu, nici eventualii parteneri n-ati vrea sa va pierdeti timpul cu persoane cu care nu sunteti compatibili din punct de vedere fizic, al gandirii, al mentalitatii etc.

      3. Intr-o relatie de swing, barbatii singuri nu sunt prea agreati. Cazuri speciale sunt cei care sunt foarte dotati, iar cuplul isi doreste un „toy boy”. Totusi, ia in considerare ca in general se cauta CUPLURI pentru SWING nu barbati singuri.

      Iti doresc succes si sa ne auzim cu experiente placute!

      • Alex says:

        Bună ziua! Cum se poate găsi o comunitate de swing în România? Pe lângă cele 2 cluburi care sunt în București și Timișoara unde nu avem posibilitatea de a ajunge momentan. Am încercat pe site-uri de acest gen, doar ca este foarte greu sa găsești persoanele potrivite, și mai ales din orașul nostru.

          • Alex says:

            Bună! Din Bacău, iar dacă începe facultatea, vom fi în Iași. Iar vârstă noastră este: ea 22 iar el 20

        • Maria says:

          Dacă sunteți interesați să găsiți o comunitate de swing în România în afara Bucureștiului și Timișoarei, iată câteva sugestii:

          Rețele sociale: Facebook rămâne o platformă populară în România. Poate exista grupuri private sau comunități locale pe care le puteți căuta și alătura. Este important să abordați aceste grupuri cu discreție și respect.

          Aplicații și site-uri specializate: În afară de site-urile pe care le-ați încercat deja, există și alte aplicații sau site-uri care vă pot ajuta să conectați cu persoane cu interese similare. Căutați platforme specifice pentru România sau pentru Europa de Est.

          Evenimente și petreceri private: Uneori, comunitatea swing poate organiza evenimente sau petreceri private în diferite orașe. Acestea pot fi promovate discret, așa că merită să vă extindeți rețeaua de contacte și să comunicați cu persoane care sunt deja în această scenă.

          Forumuri și bloguri: Unele forumuri sau bloguri locale pot avea secțiuni dedicate unde membrii pot discuta despre evenimente, locuri sau experiențe din lumea swing.

          Baruri sau cluburi de noapte: Unele locuri pot avea seri tematice sau evenimente care nu sunt neapărat dedicate swing-ului, dar care pot atrage o audiență interesată de acest subiect.

          Participare la cursuri sau ateliere: Chiar dacă nu există cluburi dedicate în orașul dumneavoastră, pot exista cursuri sau ateliere de dans swing sau alte activități similare care pot atrage persoane cu interese asemănătoare.

          Recomandări personale: Prietenii sau cunoștințele pot fi o sursă bună de informații. Ei vă pot recomanda persoane sau locuri pe care nu le-ați considerat anterior.

          Este esențial să vă asigurați că abordați această căutare cu respect și discreție, având în vedere natura privată și sensibilă a subiectului. De asemenea, este important să vă protejați și să vă asigurați că interacționați într-un mediu sigur și consimțit de ambele părți.

    • Stoian says:

      Buna! Ma numesc Laurentiu sunt casatorit, am virsta de 51 ani sotia are virsta 41.Căutăm de ceva vreme un cuplu pentru o relatie de swingers.Am intrat pe anumite saituri dar, cănd afisez vîrsta mea, nu mai primesc nici un raspus.A doua problema cu care ma confrut este că sotia mea este foarte timida.Si in final daca îmi puteți recomanda locuri unde poti socializa cu alte cupluri.Mulțumesc

  2. Marian says:

    Buna ziua, mă numesc Marian și îmi doresc cu soția mea sa practicăm swing, i am spus despre asta doar că ea este timida fata de mine și i ar fi greu să facă asta de fata cu mine. Dacă mă poți ajuta cu un sfat. Multumesc

    • Flavius says:

      Salut, Marian. Daca esti sigur ca sotia ta doreste sa faca swinging, ar fi un pas bun mai intai sa il cunoasca mai bine pe barbatul respectiv. Astfel, se va simti in largul ei in timpul „activitatilor”.

      Totusi, ai grija ca un partener de swinging pe termen lung poate duce la dezvoltarea sentimentelor intre cei doi. Cu toate ca poate fi benefic pentru o relatie, in unele cazuri poate fi chiar periculos, ducand la gelozie si chiar la despartire. Daca va doriti cu adevarat, sfatul meu e sa incepeti iar timiditatea va trece in timp. Succes!

    • Maria says:

      Înainte de toate e important să abordezi acest subiect cu multă delicatețe și să respecți sentimentele soției tale.

      Iată câteva sfaturi pentru a aborda situația:

      Comunicarea: Începe prin a discuta deschis cu ea despre motivul pentru care dorești să încercați swing. Asigură-te că nu simte nicio presiune și că îi respecți decizia indiferent de ce alege.

      Înțelegerea sentimentelor: E posibil ca soția ta să aibă temeri sau neliniști legate de această practică. E important să îi asculți preocupările și să încercați împreună să găsiți soluții sau compromisuri.

      Educație: Înainte de a face un pas în această direcție, ar putea fi util să vă informați împreună despre ce presupune swing. Poate participați la întâlniri sau discuții cu cupluri care au trecut prin aceeași experiență. Cunoașterea și înțelegerea pot reduce anxietatea și temerile.

      Începeți lent: Dacă soția ta decide să încerce, poate fi o idee bună să începeți cu etape mici. De exemplu, puteți merge la o petrecere swing fără să participați activ, doar pentru a vă familiariza cu atmosfera.

      Stabiliți limite: Dacă decideți să mergeți mai departe, stabiliți limite clare de la început. De exemplu, ce anume e permis și ce nu, sau dacă există anumite situații sau persoane cu care nu vă simțiți confortabil.

      După fiecare experiență, discutați despre cum v-ați simțit, ce a mers bine și ce așteptări aveți pentru viitor. Dacă oricare dintre voi nu se simte confortabil sau nu dorește să continue, e important să respectați această decizie.

      În cele din urmă, rețineți că este vital să mențineți o comunicare deschisă și să vă respectați reciproc sentimentele și deciziile. Dacă decideți că swing nu este potrivit pentru voi, există multe alte modalități de a vă îmbogăți viața intimă și de a explora noi aventuri împreună.

      • Mariusct says:

        Dacă soția dă semne ca nu prea e interesată de swing și eu îi propun acest lucru în mod direct ,la ce repercusiuni au întâlnit prrsoanel care au trecut prin așa ceva

    • Maria says:

      „Only soft” în contextul relațiilor de swing face referire la un tip de interacțiune între cupluri sau indivizi în care activitățile fizice sunt limitate și nu includ, de obicei, penetrarea. Astfel, „soft swing” poate include sărutul, atingerea, mângâierea sau alte forme de intimitate, dar nu ajunge la actul sexual complet.

      Acest termen poate fi folosit pentru a defini limitele pe care un cuplu sau un individ le are atunci când participă la activități de swing. Limita exactă a ceea ce înseamnă „soft” poate varia de la o persoană la alta, astfel că este esențială comunicarea clară între toți participanții pentru a evita neînțelegerile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.