Exhibiționismul – Persoanele care arată zonele genitale străinilor

femeie care practica exhibitionism

Exhibitionismul un tip de comportament sexual prin care o persoana isi expune zonele genitale unui strain. Prin astfel de activitati, aceste persoane obtin satisfactie sexuala.

In majoritatea cazurilor, persoanele care practica exhibitionism sunt barbati iar victimele lor sunt femei. Cu toate astea, studiile sugereaza ca exista și femei care folosesc metode de exhibitionism pentru a se lupta cu asteptarile sociale care spun ca femeile ar trebui sa fie pasive și receptive din punct de vedere sexual.

Cu toate ca majoritatea cazurilor de exhibitionism nu sunt raportate la autoritati, actul in sine se califica ca o infractiune, deoarece persoana respectiva se expune indecent. Pedeapsa poate fi amenda sau chiar inchisoare.

Suplimente pentru niște sâni uriași. Pentru actele de exhibiționism din dormitor, cu persoana iubită

Forme de exhibitionism

Una din cele mai comune forme de exhibitionism se numeste „flashing”. O persoana care practica flashing isi expune zonele genitale intr-un loc in care sunt multe persoane. Le acopera de regula cu un singur strat de haine, cu mar fi un palton. Atunci cand vad o victima, se duc la aceasta și isi expun zonele genitale.

In acest punct, flasherul urmareste reactia victimei, probabil totodată avand fantezii cu o relatie sexuala cu aceasta. Flasherul sse poate masturba in timp ce isi arata zonele genitale pana in punctul in care ejaculeaza, sau se poate masturba mai tarziu, avand acest eveniment in memorie.

In multe cazuri, exhibitionistii sunt persoane hipersexuale care doresc sa isi manifesta comportamentul sexual folosind noi metode. Cu toate acestea, studiile arata ca exhibitionistii nu sunt mai expusi de aceasta activitate decat sunt de alte acte sexuale.

Pompe de TOP pentru un penis urias – Rezultate vizibile

Bathmate Hydro7 – Pompa pentru Marirea Penisului, 18 cm

De fapt, exhibitionistii adesea interpreteaza gresit reactia socata a victimei ca o formă de interes sexual reciproc.

Aceasta interpretare poate sa ii faca să obțină incredere și sa incerce astfel de activitati iar și iar, avand impresia ca este o metoda de flirting.

Exhibitionismul reprezinta o terime din toate infractiunile sexuale raportate la politie. Cu toate acestea, foarte multe cazuri nu sunt niciodată raportate, fie deoarece aceste persoane sunt stanjenite sau din lipsa dorintei de a fi implicate intr-o investigatie. Cu toate ca exhibitionismul implica foarte rar contact fizic, nu ar trebui sa fie luat in ras.

In unele cazuri de exhibitionism, victimele pot dezvolta o fobie ca sa nu mai experimenteze un asemenea act sexua lpe viitor. Acest lucru e mai des intalnit la copii.

Scatolifia

Scatolifia, de asemenea cunoscuta și ca „telefonul obscen” este o parafilie in care o persoana obtine satisfactie sexuala atunci cand suna pe cineva și foloseste un vocabular sexual. Persoanele sunate pot fi prieteni, insa cel mai adesea sunt straini.

Suplimente care te ajută să obții un penis gigant

Precum exhibitionismul, pesoanele care practica scatolifia obtin plăcere in general din reactia victimei, fie ca aceasta incepe sa rada sau este pur și simplu socat.

Scatolifia este foarte similar cu exhibitionismul prin faptul ca nu e o activitate fizica, insa este un comportament sexual. In timp ce exhibitionismul este o experiență vizuala, scatolifia este o experiență auditiva.

femeie vorbeste obscen la telefon

Influenta tehnologiei asupra exhibitionismului

Pe masura ce tehnologia progreseaza, este din ce in ce mai ușor sa dai de straini. Din pacate, exhibitionismul a intrat și in lumea virtuala. Acestea practica astfel de activitati aratand poze indecente fără ca victima sa se astepte. Aceasta activitate se numeste „cyberflashing”.

Cyberflashing-ul include trimiterea de poze indecente online persoanelor care nu suspecteaza nimic. Este o activitate mai comuna pe platforme precum Snapchat sau Instagram. Avand in vedere ca cyberflashingul este mai comun la barbati, s-a născut termenul de „dick pic”, prin care barbații trimis poze cu penisul lor altor persoane, fără ca acestea sa se astepte.

Acesti barbati sunt de parere ca pozele sunt o formă de flirting. Cu toate acestea, in cele mai multe cazuri, victimele nu sunt interesate de astfel de poze. Studiile arata ca acest fenomen indica un tulburare parafilica.

Cu toate acestea, oamenii sustin ca cyberflashingul (pozele indecente trimise online) sunt mult mai putin deranjante decat actul de exhibitionism in realitate, deoarece victima nu se afla in fata agresorului.

Masturbatorul în formă de vagin, pentru barbații care doresc o experiență de neuitat

Pink Pussy – Masturbator cu Vibrații, 23 cm

Cu toate astea, multe aplicatii de dating sau platforme de socializare se bazeaza pe detaliile de GPS, ceea ce înseamnă ca agresorul ar putea avea afla unde este victima. Asadar, este extrem de important ca trimiterea de poze indecente sa se faca cu acordul ambilor persoane.

Daca ai primis poze indecente pe internet fără sa fii de acord cu ele, poți raporta activitatea de cyberflashing la politie – este o formă de agresiune sexuala.

In ciuda tuturor problemelor, tehnologia moderna a făcut niste progrese promitatore, care sunt dovedite de popularitatea site-urilor cu webcam precum Chatroulette sau Chaturbate. Acestea au devenit mult mai comune in actele de exhibitionism. Totusi, sunt site-uri in care ambii parteneri isi dau acordul, așadar nu e o agresiune sexuala.

Actul de exhibitionism are loc pe aceste platforme cu acordul ambilor parteneri. Mai mult de atat, pe aceste site-uri este vazut foarte bine de comunitate, fiind considerata o formă de eliberare sexuala.

De fapt, multe persoane primesc bani prin astfel de activitati, oferind acces privat, contra cost clientilor la anumite galerii de poze poze sau video-uri in care aceste persoane se expun sexual. Aceasta activitate este cunoscuta sub numele de videochat.

Cele mai eficiente produse de potență. Erecție puternică, garantat

Ce sa faci daca esti victima unui act de exhibitionism?

Studiile arata ca aproximativ jumatate din femei sunt victimele unui act de exhibitionism intr-un punct al vietii lor. Reactia naturala a victimelor este socul. Cu toate astea, e important de amintit faptul ca agresorii primesc plăcere din reactiile victimelor. Daca victima incepe sa rada, poate incuraja agresorul sa incerce și alta data aceasta practica.

Cel mai indicat este sa stai fii calm și sa pleci daca exhibitionistul este in fata ta. Daca te simti ok sa faci asta, poți raporta acest act la politie, așadar alte incidente similare nu vor mai avea lor cu alte potentiale victime.

Cand vorbim de cyberflashing, victimele nu ar trebui sa raspunda la astfel de poze, aratand așadar ca nu sunt interesate.

Setul Vibrating Penis Sleeve Kit – Un penis urias!

Vibrating Penis Sleeve Kit – Set de Manșoane cu Striații, 13 cm

Cand nu este exhibitionismul o problema?

Exhibitionismul este totodată și actul in care o persoana se expune in fata alteia in timpul preludiului sau in fata camerei, pentru bani. In aceste situatii nu putem vorbi de o tulburare parafilica deoarece ambii parteneri sunt de acord cu astfel de activitati. Asadar, aceasta forma de exhibitionism este sigura si, in cele mai multe culturi, legala.

Multe persoane considera ca e o metoda distractiva de a incepe activitatea sexuala. Expunerea sexuala poate fi o metoda de a condimenta lucrurile in dormitor.

De retinut

Exhibitionismul este o tulburare parafilica, adesea inconfortabila pentru victime. Cu toate ca cel mai adesea nu implica contact fizic, victimele (in special copiii) pot ramane cu traume in urma a astfel de activitati, dezvoltand o fobie și necesitand sedinte de terapie.

Daca o persoana doreste sa se expuna sexual, este important sa nu o faca in fata victimelor care nu se asteapta. Tehnologia ne-a pus la dispozitie multe metode prin care o persoana se poate expune pentru a-si practica fanteziile, pe site-uri in care toti isi dau acordul sa se uite la aceste persoane.

Surse de informare

  1. Sanders, Scoular, Campbell, Pitcher, Cunningham, Scoular, Jane, . . . Cunningham, Stewart. (2018). Internet sex work : Beyond the gaze (Palgrave pivot). Cham, Switzerland: Palgrave Macmillan.
  2. Kelly, Brian C., David S. Bimbi, Jose E. Nanin, Hubert Izienicki, and Jeffrey T. Parsons. “Sexual Compulsivity and Sexual Behaviors Among Gay and Bisexual Men and Lesbian and Bisexual Women.” Journal of Sex Research 46.4 (2009): 301-08. JSTOR. Taylor & Francis, Ltd., 2009. Web. 26 Feb. 2014.
  3. Tomassilli, Julia C., Sarit A. Golub, David S. Bimbi, and Jeffrey T. Parsons. “Behind Closed Doors: An Exploration of Kinky Sexual Behaviors in Urban Lesbian and Bisexual Women.” Journal of Sex Research 46.5 (2009): 438-45. JSTOR. Taylor & Francis, Ltd., 2009. Web. 26 Feb. 2014.
  4. Hopkins, Tiffany A., et al. “Varieties of Intrusion: Exhibitionism and Voyeurism.” Sexual Addiction & Compulsivity, vol. 23, no. 1, 2016, pp. 4–33., doi:10.1080/10720162.2015.1095138.
  5. LeVay, Simon, Janice I. Baldwin, and John D. Baldwin. Discovering Human Sexuality. 2nd ed. Sunderland, MA: Sinauer Associates, 2012. Print.
  6. Hayes, Rebecca M., and Molly Dragiewicz. “Unsolicited Dick Pics: Erotica, Exhibitionism or Entitlement?” Women’s Studies International Forum, 71, Nov. 2018, pp. 114–120., doi:10.1016/j.wsif.2018.07.001.
Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.