Cele mai populare fetish-uri din România – Ce obsesii sexuale au românii?

fetish-uri populare la romani

Dupa cum stim bine toti cei crescuti in aceasta tara minunata, romanii ador sexul! Imi place acest lucru la romani, ca sunt pasionati de sex. Este un mod distractiv, prin care ne place sa petrecem timp împreună. Romanii sunt una din cele mai active tari din punct de vedere sexual.

Sexul este un subiect adesea discutat de romani deoarece ne place atat de mult! Nu e de mirare ca ne place, avand in vedere ca suntem in top 15 cu cele mai frumoase femei din lume.

Avand in vedere ca suntem atat de activi din punct de vedere sexual și ne place sa ne informam cat mai mult despre acest subiect, nu e de mirare Romanii au atat de multe fetish-uri sexuale. In acest articol vom discuta despre cele mai populare fetish-uri din Romania.

Cat de comune sunt fetish-urile?

Vei fi surprins sa afli ca fetish-urile nu sunt atat de rare. De fapt, majoritatea persoanelor au cate un fetish. Conformm unor studii, una din 6 persoane are nu fetish și una din 3 a experimentat unul.

Cele mai noi produse BDSM - Speciale pentru îndeplinirea fetish-urilor românilor

Fetish-urile pot fi lucruri simple cum ar fi un simplu tras de par in timpul sexului pana la activitati mai complexe și ciudate. Cu toate astea, nu e de judecat: atat timp cat ambele persoane sunt de acord și nimeni nu are de suferit, nu e nimic rau sa pui in practica un anumit fetish sexual.

Ce fetish-uri sexuale au romanii? Care sunt cele mai comune fetish-uri din Romania?

Un studiu care a cercetat care sunt cele mai comune fetish-uri sexuale din lume, a observat 5 cele mai populare fetish-uri din Romania. Acestea sunt:

  • Jocurile cu ceara
  • Swinging-ul
  • Dogging-ul
  • Furries
  • Jocurile de sufocare
  • Jocurile erotice de dominare

Mai mult de atat, se pare ca romanii sunt foarte pasionati de „urolagnia”. Nu ai auzit de acest termen? Probabil ca iti este mai comun termenul de „golden showre”, car este cam acelasi lucru: implica activitati sexuale ce includ jocuri cu urina. Cine-ar fi crezut ca romanii sunt pasionati de jocuri cu urina?

Sare de baie Shunga Moonlight Bath – Plicuri special concepute pentru imbunatatirea performantelor sexuale

Sare de Baie Afrodiziaca Shunga Moonlight Bath, 24 plicuri

Ce este jocul cu ceara și de ce este un fetish atat de popular in Romania?

Nu e niciun secret ca ne place sa fim romantici in dormitor. Daca vrei sa petreci o noapte romantica alaturi de persoana iubită, nu e nimic mai relaxant decat nu masaj intens. Se pare ca romanii sunt de-a dreptul pasionati de jocurile cu ceara. Aceaast practica face parte din categoria BDSM și include masarea corpului cu ceara topita, ușor fierbinte.

Este o practica pe care o recomand adesea in special cuplurilor care vor sa isi imbunatateasca viata sexuala deoarece previne aparitia monotoniei intr-o relatie. Este ideala pentru cuplurile pasionate de jocuri cu temperatura.

Aceste jocuri pot fi usoare sau foarte puternice. De exemplu, persoanele sado masochiste pot folosi cantitati mari de ceara fierbinte care provoaca durere. In acest caz, poate fi periculos.

In cazul in care cuplurile doresc jocuri mai usoare, pot folosi cearea la temperaturi mai scazute, in cantitati mai mici petru a avea mai mult efect relaxant. Avand in vedere ca poate ajuta la crearea unei atmosfere romantice iar romanii fiind cunoscuti ca un popor romantic, nu e de mirare ca acest fetish este atat de popular.

cele mai comune fetishuri la romani

Cat de comun este swinging-ul in Romania?

Cel mai probabil ai auzit de swinging: practica in care doua cupluri fac schimb de parteneri. Se pare ca aceasta practica devine din ce in ce mai populara in Romania, fiind una din cele mai populare fetish-uri. Este bine de precizat ca nu toti pun in practica acest fetish, dar asta nu înseamnă ca nu il au.

Cătușe speciale pentru dominarea partenerului - Pentru o noapte de neuitat

Sunt multe persoane care au fantezii legate de schimbul de parteneri intre doua cupluri, insa sunt destul de putine cupluri care pun aceasta activitate in aplicare, comunitatea de swingeri din Romania fiind una destul de mica.

Cu toate astea, swingerii nu sunt doar cuplurile. De exemplu, se poate face swinging și prin schimbarea unui singur partener, cum ar fi sexul cu un alt barbat sau cu o alta femeie care nu se afla intr-o relatie.

Totodata, exista și varianta de soft swinging, in care cuplurile fac schimb de parteneri pentru jocuri ce nu implica activitati sexuale propriu-zise: doar sarutari și mangaieri.

Avand in vedere ca aceste activitati pot fi periculoase pentru o relatie ce nu este foarte stabila, poate fi un lucru bun ca romanii aleg sa mentine swingin-ul ca un fetish și nu il pun in practica. Majoritatea cuplurilor pur și simplu nu sunt pregatite.

Penis Marathon – Crema de potenta nr. 1, concepută special pentru indeplinirea fetish-urilor romanilor de pretutindeni

Penis Marathon – Cremă pentru Potență, 30 ml

In timp ce multe cupluri sustin ca swinging-ul i-a ajutat sa se apropie unul de celalalt, daca relatie dintre parteneri nu este una stransa și nu exista incredere deplina, aceste activitati pot duce la despartire.

Ce este dogging-ul?

Dogging-ul reprezinta jocurile sexuale in locuri publice sau semi-publice, in timp ce alte persoane se uita la ei. Doua sau mai multe persoane pot particila la astfel de activitati sexuale, așadar doggin-ul poate inglude și gang-bang dar și sex in grup.

Este un fetish, dar nu este foarte aplicat deoarece este un fetish considerat tabu de societate și iar daca este făcut in public, poate fi considerat chiar ilegal.

Chiar atat de comun este fetish-ul de Furries in Romania?

Aparent, furries este un fetish extrem de comun. Acesta implica atractia sexuala fata de anumite personaje cum ar fi animale din povesti. De exemplu, multe persoane se simt atrase de Lola Bunny, un personaj sexy. Este un fetish foarte comun in randul romanilor, cu toate ca multi prefera sa il tina secret.

De ce adora romanii stransul ușor de gat? De ce e comun acest fetish in Romania?

Este unul din cele mai comune fetish-uri, nu doar in Romania ci in general in intreaga lume. Se stie ca lipsa aerului intensifica orgasmele. Cu toate astea, multi romani nu ajung atat de departe incat sa se priveze complet de aer, ci prefera sa limiteze la sufocari usoare.

Măști de ochi special concepute pentru cuplurile pasionate de bondage

Este o practica BDSM adesea intalnita deoarece oferă partenerului senzatia ca detine control, ca este persoana dominanta din relatie. De asemenea, partenerul care este stans se simte supus, ceea ce este de asemenea un fetish destul de des intalnit.

Jocurile sexuale de dominare

obsesii sexuale ale romanilor

Romanii sunt un popor cu gusturi traditionale. Barbatilor le place in general sa fie persoana dominanta in activitatile sexuale iar femeilor le place sa fie dominate. Cu toate ca exista exceptii (fiecare cu plăcerile sale), jocurile sexaule de dominare in care barbații sunt cei ce domina partenera sunt foarte intalnite.

Erekta Prompt – Ajuta femeile sa se bucure de momente sexuale ma intense și pasionale

Erekta Prompt – Cremă Pentru Clitoris

Acest fetish este unul din principalele concepte din activitatile BDSM și adesea poate implica legarea partenerei la maini, picioare sau la ochi dar și vorbele murdare sau includerea a diferite reguli pe care partenera trebuie sa le respecte.

Acestea sunt cele mai comune fetish-uri pe care le au romanii. Cu toate astea, exista și altele foarte des intalnit cum ar fi foot fetish-ul, care este considerat unul din cele mai populare din intreaga lume.

Atat timp cat ambele persoane sunt de acord și nimeni nu este ranit, fetish-urile sunt un mod extraordinar de a imbunatati viata sexuala și de inlatura monotonia din cuplu. Asadar, nu e nimic rau prin faptul ca romanii sunt un popot atat de activ sexual, și ca au atat de multe fetish-uri.

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.