Monotonia Sexuală: Care sunt efectele acesteia? Cum scapi de monotonia sexuală?

monotonia sexuala

Daca esti intr-o relatie de cativa ani, e destul de ușor sa intrati intr-o stare de confort și sa ajungeti intr-o rutina sexuala. Problema in legatura cu confortul este ca de multe ori duce la plictiseala, ceea ce poate fi un pericol pentru relatia voastra – niciun cuplu nu ar trebui sa ajuga la monotonie sexuala.

Pentru a te ajută să aduci putin entuziasm inapoi in viata ta sexuala, iti vom oferi câteva sfaturi recomandate de expertii sexuali pentru relatiile de termen lung. Iata care sunt sfaturile acestora pentru a scapa de monotonia sexuala.

Vibratore de calitate ce te ajută să scapi de monotonia sexuală

1. Preia controlul

Fii sincera cu tine insati: cine tinde sa initieze sexul mai des, tu sau partenerul? Daca esti persoana care se implica mai putin in initerea sexului, preia controlul – e timpul sa faci tu primii pasi. Invata sa-ti saruti partenerul mai intens, mai tare, poate chiar putin agresiv. Cu siguranta nu va refuza daca il vei musca de buza!

Schimba putin lucrurile: Nu lasa sa intervina monotonia. Schimba-ti comportamentul, fii mai deschisa la noi activitati sexuale. Fii mai implicata in timpul sexului. Daca mereu faceti sex in aceeasi pozitie, veti ajunge sa va plictisiti, oricat de mult va place.

Cele mai noi vibratoare de cuplu, la super prețuri

Incercati ceva nou din cand in cand. Sexul este nemaipomenit daca este făcut cum trebuie. Oamenii nu se plictisesc niciodată de sex, doar de anumite pozitii. Acesta este motivul pentru care e bine sa incercati noi pozitii.

Un vibrator poate fi o jucarie ce poate salva relatia voastra – acesta poate rupe monotonia, făcând sexul mai intens. Multe persoane care au introdus o jucarie erotica in viata lor de cuplu, au reusit sa reapridna scanteia, bucurandu-se de sex ca la inceput.

2. Fa sex cel putin o data pe saptamana

Nu ai crezut niciodată ca tu și partenerul tau veti ajunge unul din acele cupluri care planuiesc cand sa faca sex. Adevarul este ca sexul acela fierbinte, spontan nu se intampla în mod regulat la cuplurile pe termen lung. Alege o zi din saptamana și planuieste sa faceti sex.

Este greu sa te bucuri de sex spontan atunci cand suneti toata ziua ocupati, așadar singura solutie ramane sa planuiti sexul.

Mai mult de atat, alegand o zi din calendar pentru sex, te poți bucura mai mult de sex pentru ca te poți gandi din timp ce pozitie sa incerci.

Poti fi cea mai spontana persoana din lume – uneori ne simtim coplesiti de problemele de zi cu zi – serviciul, familia sau chiar pur și simplu treburile de zi cu zi ne pot face sa punem sexul pe locul doi. Atunci cand este trecut in agenda, ne vine mai ușor sa ne facem timp pentru acesta.

Stimulente sexuale ce intensifică plăcerile sexuale, ce vă scapă de monotonia sexuala

3. Vorbeste despre ce te excita

Fiind împreună de atata timp cu partenerul, stii tot ce ii place, stii cum sa il exciti – sau cel putin asa crezi. Exista sanse mari sa fi omis ceva din ceea ce ii place. De fapt, chiar daca faci tot ce ii place, e posibil ca toate aceste lucruri sa devina monotone la un moment dat.

Sunt multi barbati care sustin ca adora sexul oral –  dar daca au parte de acesta non stop, după câteva luni se vor plictisi. Este important sa aduci ceva nou in dormitor. Fie ca vorbim de pozitii sau chiar și tehnici, trebuie sa aduci ceva care sa mentina sexul interesant.

Cel mai simplu este sa vorbesti cu partenerul – intreaba-l ce i-ar placea sa aduceti in dormitor. Cine stie – poate aveti aceleasi dorinte sexuale dar nu ati vorbit niciodată despre ele pentru ca ati fost prea confortabili.

Uneori, cea mai buna metoda pentru a scapa de monotonia sexuala este sa fiti sinceri și sa vorbiti detaliat despre ceea ce va place. Vorbeste deschis, fără prejudecati și fi foarte explicit in legatura cu ceea ce iti doresti.

Sfat: Daca vrei sa faci lucrurile și mai hot, vorbiti despre acestea cand sunteti singuri acasa și nu aveti planuri pentru urmatoarele câteva ore. Poti gasi o scuza de genul „e greu sa iti explic, mai bine iti arat”.

Astfel ii poți arata ceea ce iti place in cel mai senzual mod. Barbatii adora lucrurile noi in dormitor!

4. Faceti o pauza de la sex pentru a scapa de monotonia sexuala

La polul opus, sunt persoanele care fac sex atat de des, pentru perioade lungi de timp, incat s-au plictisit. Este placut actul, dar nu mai exista tensiune sexuala, așadar nu va mai bucurati de sex la fel de mult.

Renuntarea la sex te poate ajută să scapi monotonie, crescand tensiunea sexuala intre voi. Uneori este bine sa iti fie dor de sex pentru a te bucura din plin de acesta.

Suplimente de potență ce te ajută să ai o erecție puternică

Atentie insa, nu lasa sa treaca foarte mult timp, deoarece e posibil sa dispara de tot pasiunea dintre voi. Exista multe cupluri care sunt împreună de multi ani și nu mai fac dragoste – intre acestia nu exista tensiune sexuala crescuta pentru ca au renuntat la sex – evita sa ajungi in acest punct!

5. Incercati alte tipuri de sex – pe langa sexul prin penetrare

Sexul este despre mai mult decat penetrare. Pentru a scapa de monotonia sexuala, putet lua o pauza de la sexul prin penetrare. Dezbracati-va și explorati-va corpul. Intelegeti ce va place unul la altul.

Cunoasteti-va mai bine, astfel ca atunci cand veti incepe din nou sexul prin penetrare, vă veți bucura mai tare de sex, deoarece ceti sti cum sa va satisfaceti unul pe celalalt.

Nu este cazul sa va grabiti – luati-va pauza de la sex prin penetrare oricat aveti nevoie – o saptamana – doua – chiar o luna daca e nevoie.

6. Da mesaj partenerului, la intamplare, in miezul zilei

Esti la serviciu și te gandesti la iubitul tau? Da-i un mesaj murdar! Este simplu, scrie ceva ce iti trece prin cap. Acest lucru poate fi extrem de eficient pentru a scapa de monotonia sexuala. Aratand interes sexual partenerului poate duce partidele erotice la alt nivel.

Un mesaj erotic, provocator partenerului poate ajuta la cresterea tensiunii sexuale.

7. Discutati despre fostele partide de sex

Cand te gandesti la toate experiențele sexuale pe care le-ati avut pana acum (daca sunteti intr-o relatie de lungă durată, cel mai probabil aveti foarte multe amintiri). Ce v-a placut cel mai mult? Spune-i partenerului ce anume ti-a placut, ce anume te-a făcut sa ai orgasm acum 1-2 ani in urma cand a incercat ceva nou.

Spune-i sa incerce iar! Sexul este despre varietate. Incercati sa aduceti lucruri noi in dormitor sau lucruri de care nu aveti parte in fiecare zi. Acestea va pot scapa de monotonia sexuala.

Parfumuri cu feromoni ce îmbunătățesc performanțele sexuale în dormitor

8. Fa-ti partenerul să se simtă dorit

Nu te gandi ca partenerul stie cat de mult il apreciezi – spune-i, arata-i! Spune-i cat de mult înseamnă el pentru tine, cat de mult il apreciezi pentru tot ceea ce face și cat de mult iti place sa faci sex cu el. Poate ca toata monotonia sexuala a aparut datorită lipsei de comunicare.

Cand partenerii dintr-o relatie nu mai vorbesc, sentimentele nu mai sunt exprimate. Poate parea infricosator, dar discutiile profunde va pot face sa va simtiti iar doriti, incitati și sexy, ceea ce poate imbunatati radical viata voastra sexuala.

Invatati sa vorbiti și sa va exprimati sentimentele! Tinand cont de aceste 8 sfaturi de mai sus, veti reusi sa va bucurati de sex ca la inceput.

Monotonia sexuala apare în mod natural in cuplurile de lungă durată, deoarece oamenii sunt facuti sa caute confort, insa trebuie sa depunem efortul necesar pentru a scapa de aceasta.

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

One thought on “Monotonia Sexuală: Care sunt efectele acesteia? Cum scapi de monotonia sexuală?

  1. Pingback: Aventuri EROTICE ✔️ Ajutor în APETITUL SEXUAL. Vezi detaliile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.