Ce este un vibrator „glonț”? Cum se foloseste? Care este cel mai bun?

vibrator-glont-bullet-pareri

Poti sa ai parte de toata placerea pe care ti-o doresti prin intermediul unui vibrator compact! Vibratoarele bullet sunt unele dintre cele mai populare și chiar dintre cele mai esentiale jucarii sexuale pe care poate sa le aiba o femeie. Cu ajutorul acestor dispozitive de plăcere personala de dimensiuni distractive, acestea te vor introduce in lumea jucariilor sexuale intr-o maniera mai blanda.

Noi am făcut in asa fel incat sa iti fie ușor sa gasesti și sa iti cumperi vibratorul bullet perfect pentru tine, prin intermediul ghidului nostru. Citeste in continuare pentru a afla mai multe informatii despre aceste mini dispozitive cu vibrații.

Ce este un vibrator glont?

Simple, neintimidante și potrivite pentru incepatori, vibratoarele glonț sunt versiuni in miniatura a vibratoarelor obisnuite, cum ar fi de exemplu vibratoarele rabbit sau vibratoarele classic. Partea “bullet” (“glont”) din numele acestui dispozitiv se datoreaza formei și dimensiunii ca de glont a acestui tip de vibrator.

Folosite in general pentru stimularea clitorisului sau pentru stimularea externa in general, aceste dispozitive de dimensiuni mici sunt niste jucarii sexuale distractive care iti pot oferi stimularea dorita și care sunt foarte bune de folosit pentru a avea orgasme rapide și intense. Acestea mai sunt, de asemenea, și destul de discrete pentru a putea sa fie luate in calatorii, astfel incat sa iti poți lua vibratorul bullet cu tine, oriunde ai merge.

vibrator-bullet

Fie ca sunt folosite pentru placerea personala sau pentru momentele intime dintre cupluri, vibratoarele bullet pot sa sa se adapteze la orice situatie sexuala. Cu forma lor ușor de folosit, vibratoarele bullet au în mod obisnuit intre 7 și 10 cm in lungime și au o formă mai subtire și mai mica. Printre unele vibratoare bullet de forme și dimensiuni obisnuite, se numara:

  • Sensuelle Touch Pink Rechargeable VIbrator
  • Rocks Off Lal Hardy 10 Speed RO-160 mm Waterproof Vibrator
  • LELO Mia 2 USB Reachargeable Clitoral VIbrator

Unele vibratoare bullet au o singura viteza (Screaming O 1 Touch Super Powered Bullet Vibe), dar alte astfel de vibratoare au mai multe viteze, incat sa iti poți personaliza placerea (Sensuelle Remote Control Bullet Vibrator 20 Functions).

Vibratoarele bullet traditionale au un cap rotund, care fac ca inserarea acestuia sa fie lejera și fără efort. Alte vibratoare bullet, cum ar fi modelul ROcks Off Lal Hardy 10 Speed RO-160 mm Waterproof VIbrator, au un varf putin mai ascutit, astfel incat sa fie mai ușor de inserat pentru stimulare interna.

Printre alte tipuri de vibratoare bullet, se numara și vibratoarele finger (“deget”) și vibratoarele egg (“ou”). Vibratoarele finger sunt niste jucarii sexuale de dimensiuni foarte mici pe care le poți pune pe deget și sa iti imbunatatesti actiunile manuale pentru o stimulare mai puternica. Unele vibratoare finger, cum ar fi de exemplu modelul Screaming O FingO Fun FInger Tingly Vibe, au o suprafata texturata, care iti poate oferi și mai multa stimulare externa. Vibratoarele egg sunt ca vibratoarele bullet cu telecomanda.

Printre vibratoarele ou, se numara si: Bluss Novelties 10 Function Vibrating Love Egg și LELO Insignia Lyla 2 Remote Control Vibrating Love Egg. Vibratoarele pentru fiecare dintre aceste jucarii sexuale sunt mici și puternice si, prin urnmare, acestea sunt considerate ca fiind vibratoare bullet. Desi majoritatea vibratoarelor bullet sunt create și prezentate ca fiind pentru femei, barbații nu ar trebui sa piarda distractia oferita de aceste jucarii sexuale. Unele inele vibrante pentru penis au componente de vibrator bullet, cum ar fi de exemplu modelul Cal Exotics Embrace Lover’s Silicone Vibrating Cock Ring.

Cum sa folosesti un vibrator bullet?

Forma, dimensiunile și functiile unui vibrator bullet vor dicta modul in care il poți folosi. Unele sunt mai versatile decat altele, astfel incat poți sa faci mai multe cu ele.

  1. Vibratoarele bullet de dimensiuni standard: daca iti alegi un vibrator bullet de dimensiuni standard, cum ar fi de exemplu modelul Cal Exotics Charms Petite SIlk Waterproof VIbrator, lungimea acestuia iti permite sa il folosesti pentru o inserare superficiala, ceea ce se poate dovedi pentru novicele in lumea jucariilor sexuale, care nu au mai incercat sa isi insereze o jucarie sexuala inainte. Poti, de asemenea, sa folosesti aceste tipuri de vibratoare bullet pentru a iti stimula și explora zona clitorisului, dar și zona labiilor. Doar pentru stimularea clitorisului, apasa capul sau corpul jucăriei pe clitoris și lasa vibrațiile sa te zgaltaie pana la orgasm.
  2. Vibratoarele ou: in cazul acestui tip de vibrator, tot ceea ce trebuie sa faci este sa pui componenta în formă de ou pe zona ta preferata și să pornești vibrațiile cu ajutorul telecomenzii. Modelul Topco Climax Silk Touch Egg Vibe are o telecomandă atasata și un cablu lung pentru a iti oferi mai mult spatiu si, prin urmare, o  sa gasesti mai multe vibratoare egg  cu telecomenzi atasate. Cu toate acestea, daca iti doresti un tip mai convenient de vibrator egg, care sa iti ofere libertate completa de a te misca mai mult și care sa nu aiba un cablu atasat, poți sa incerci un vibrator egg high tech fără cablu, cum ar fi de exemplu modelul LELO Hula Beads sau modelul LELO Insignia Lyla 2 Remote Control Vibrating Love Egg.

pareri-vibrator-glont

Sfaturi de crestere a placerii

Pentru a profita cat mai mult de micuta ta jucarie sexuala, ar trebui sa incerci unele dintre aceste sfaturi in timp ce te joci și experimentezi cu noul tau vibrator bullet:

  • Provoaca-te și tachineaza-te, in loc sa incerci în mod direct sa ajungi la orgasm: cunoscuta ca “edging”, aceasta tehnica iti permite sa ajungi intr-o stare apropiata orgasmului. Dar, inainte de a ajunge la orgasm, trebuie sa iti muti vibratorul de pe clitoris și sa repeti acest proces pana cand esti pregatita. Este un mod foarte bun de a iti petrece timpul și de a iti face placerea sa dureze mai mult timp, dar și de a avea parte de orgasme mai puternice.
  • Foloseste vibratorul bullet pentru preludiu: daca partenerul tau termina în mod obisnuit primul și tu trebuie sa ajungi de una singura la orgasm, poți sa incerci sa folosesti un vibrator bullet pentru preludiu. Iti poți lasa partenerul sa preia controlul și sa te tachineze cu vibrațiile sau sa iti creasca sensibilitatea sexuala inainte de a incepe sa faceti sex. Inainte de a iti creste nivelul de plăcere atunci cand esti cu partenerul tau este sa folosesti un vibrator bullet pentru a iti stimula clitorisul.
  • Joaca-te cu setarile vibratorului: daca ai un vibrator bullet cu mai multe viteze, poți sa experimentezi cu vitezele disponibile, pentru a gasi viteza care este potrivita pentru tine. Poti, de asemenea, sa iti creezi tiparul tau propriu de vibrații, prin schimbarea vitezelor in timpul momentelor tale intime și sa iti surprinzi corpul în mod placut cu variatii noi și excitante.
  • Te poți bucura de stimulare hands free: vrei sa ai parte de distractie hands free? Poti sa iti scoti lenjeria intima și sa iti pui vibratorul intre labii, după care pornesti vibratorul și iti tragi lenjeria inapoi, pentru a il tine pe loc. Acum poți sa ai parte de placere, fără ca macar sa atingi vibratorul.
Vezi ofertele noastre la vibratoare tip glonț

7 vibratoare bullet pe care le poți incerca

Cu atat de multe vibratoare bullet pe care sa le incerci, noi am făcut toata munca pentru tine și am făcut o lista cu cele mai excitante vibratoare bullet, cu care o sa te poți distra cel mai mult. Arunca o privire și adauga unul sau mai multe dintre aceste vibratoare in cutia ta cu jucarii:

  1. Jimmyjane Little Chroma Discreet Bullet VIbrator

Jimmyjane Little Chroma Discreet Bullet VIbrator

Subtire, stralucitor și simplu, acest model este un vibrator bullet cu o formă și dimensiuni care sunt perfecte. Acest vibrator extraordinar are un cap subtire și un cap rotund, pentru o inserare lejera. Cu dimensiunea sa discreta, poți sa iei cu tine acest vibrator oriunde ai merge.

Cel mai bun pentru: persoanele incepatoare, care isi doresc un vibrator bullet de lux care sa fie comfortabil și silentios, care sa nu fie intimidant.

  1. Fifty Shades of Grey “We Aim to please” Vibrating bullet

Fifty Shades of Grey “We Aim to please” Vibrating bullet

Un vibrator bullet din linia de produse intime inspirate dintr-o serie de carti erotice. Acest model de vibrator este mic și scurt (cam de dimensiunea unui ruj), pentru o joaca mai usoara și mai comfortabila. Aceasta jucarie sexuala distractiva și atragatoare vine cu propria sa punga de stocare, pentru ca secretele tale obraznice sa ramana necunoscute.

Cel mai bun pentru: persoanele incepatoare, care vor sa inceapa cu un vibrator de dimensiuni mai mici, inainte de a trece la unul de dimensiuni mai mari

  1. Rocks Off 7 Speed Little Cocky Silicone Vibe

Pentru o jucarie vibranta mai realistică, acest model este un mini vibrator distractiv și adorabil, care iti poate oferi cea mai intima experienta, datorită formei sale speciale. Cu 7 viteze senzuale, acest vibrator cu siguranta te va face sa te simti norocoasa de fiecare data.

Cel mai bun pentru: persoanele incepatoare care sunt interesate de o auto satisfacere mai realistică.

  1. Cal Exotics Dr. Laura Berman Nyla Vibe

Poti sa ai parte de o partida mai interesanta de auto satisfacere cu ajutorul acestui vibrator. Acest dispozitiv este un model special de vibrator bullet (vibrator egg), care prezinta o telecomandă atasata de un vibrator în formă de glont. Din momentul in care te-ai asezat intr-o pozitie relaxanta și iti pui vibratorul acolo unde vrei, poți să pornești vibratorul cu ajutorul telecomenzii și sa schimbi nivelul de intensitate a vibrațiilor, după dorintele clitorisului tau.

Cel mai bun pentru: pentru femeile care isi doresc o jucarie sexuala mica și stimulanta și un mod mai ușor de a controla functiile acestui vibrator.

  1. Screaming O 3 Speed Pulsing Bullet Vibrator

De dimensiuni mici și cu 3 viteze excitante și cu o functie de pulsare, acest model de vibrator reprezinta o sursa de plăcere intr-o formă mai compacta. Culorile sale vibrante pot sa reprezinte, de asemenea, ceva nou in colectia ta de jucarii sexuale.

Cel mai bun pentru: Persoanele incepatoare și persoanele entuziasmate de jucarii sexuale, care isi doresc un vibrator mic și puternic.

  1. Cloud 9 Finger VIbe w/ Stimulating Tips

Atunci cand iti doresti sa te satisfaci de una singura in orice moment sau iti doresti ca actiunea din dormitor cu partenerul tau sa devina mai interesanta, acest vibrator de dimensiuni foarte mici iti poate oferi foarte multa distractie și o stimulare intensa a clitorisului, pentru a avea cat mai multe orgasme. Acest vibrator finger are varfuri stimulante, pentru a iti tachina clitorisul și mai mult.

Cel mai bun pentru: Orice persoana care isi doreste o stimulare mai intensa a clitorisului și o jucarie sexuala mica și distractiva, pentru momentele de auto satisfacere sau pentru momentele intime cu partenerul.

  1. Jopen Charms Petite Plush Vibrator

Mic și matasos, acest model de vibrator este foarte moale la atingere. Prezinta în mod complet sarmul feminin, fiind perfect pentru femeile care isi doresc sa aiba o jucarie mica și frumoasa in colectia lor personala. Creat cu o suprafata texturata, acest vibrator bullet este foarte bun pentru stimularea interna. Poti, de asemenea, sa te bucuri de cele 5 moduri de vibrație pe care ti le poate oferi acest vibrator de lux.

Cel mai bun pentru: doamnele care isi doresc un vibrator mic și frumos, care sa aiba mai multe setari de vibrații și o suprafata confortabila.

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.