Pareri despre vibratoarele mari – lungi si/sau groase. Ce dimensiuni ar trebui sa aiba?

vibratoarele-mari

Te-ai saturat de vibratoarele de dimensiuni mici sau de jucariile sexuale de dimensiuni obisnuite care nu îți oferă destul de multa placere? Vrei sa ai parte de orgasme mai puternice cu ajutorul unor jucarii sexuale mai mari și mai bune? Vibratoarele de dimensiuni mai mari sunt soluția de care ai nevoie pentru a avea parte de orgasme mai puternice.

De la vibratoare realistice de tip dildo și pana la vibratoare de lux de tip magic wand (am scris un ghid despre ele aici), vibratoarele mari vin in culori, designuri și forme care iti pot oferi aceleasi vibrații distractive care iti plac. Aceste vibratoare mari sunt facute pentru a fi mai lungi, mai groase și mai satisfacatoare, asa ca nu fi timida și treci la dimensiuni mai mari.

Vibratoare lungi și groase care pot fi folosite pentru o plăcere maxima

Aici iti prezentam unele dintre vibratoarele mari pe care le avem in colectia noastra exclusiva. Cu aceasta selectie de vibratoare mari care sunt disponibile, poți sa gasesti ceva care sa se potriveasca nevoilor tale personale majore. Arunca o privire asupra gamei mari de vibratoare enorme pe care le avem și alege unul (sau mai multe) pe care sa le adaugi in cutia ta cu jucarii:

1. iVibe iWand
Avand 7 funcții excitante de vibrație, acest model este un vibrator mare de masaj pe care il poți folosi pentru a iti oferi o stimulare cu adevărat incredibila a clitorisului. Vibratoarele de masaj sunt considerate a fi vibratoare de dimensiuni mari, datorită dimensiunii lor masive și datorită abilitatii lor de a iti oferi, de asemenea, orgasme foarte puternice. De asemenea, are functie de încălzire care te va suepr incita, oferindu-ti plăceri maxime.

Acesta este unul din vibratoarele mari pentru masaj pe care trebuie sa le ai in dormitor. Este potrivit nu doar pentru a te satisface sexual ci și pentru a te relaxa după o zi grea.

iVibe iWand – Vibrator pentru Masaj, 25.5 cm

Acest model este un vibrator de lux și îți oferă o senzatie fina și catifelata, pentru un grad mai mare de plăcere și de comfort. Din moment ce este reincarcabil, acest model de vibrator poate sa reziste intre 100 și 120 de minute pe o singura incarcare.

2. Miss Bi de la Fun Factory

Thunder-Cloud-Dual-Action-Vibrator
Acest model este un zeu al vibratoarelor de dimensiuni mari. Cu dimensiunea sa enorma, acest vibrator este flexibil, astfel incat sa ai parte de fiecare data de plasarea perfectă pentru placere.

Designul sau realistic îți oferă mai multa intimitate in timpul actiunii, in timp ce stimulatorul pentru clitoris în formă de delfin îți oferă o senzatie uimitoare la nivelul clitorisului.

3. LELO Insignia Isla Luxury Waterproof VIbrator

LELO-Insignia-Isla-Luxury-Waterproof-VIbrator
Desi acest model de vibrator are o formă simpla și subtire, acesta este considerat a fi un vibrator mare datorită dimensiunilor sale, fiind mai lung decat un vibrator obisnuit. Avand niste vibrații puternice, modelul Isla este un vibrator senzational, care iti poate oferi atat o stimulare interna, cât și una externa.

Insignia Isla Luxury este unul din vibratoarele mari de la Lelo care nu trebuie sa-ti lipseasca din colectie.

Forma curbata te ajuta, de asemenea, sa iti stimulezi și punctul G, o zona de plăcere a femeilor aflata in interiorul vaginului. Daca iti doresti un vibrator de lux care sa fie foarte mare, poți sa incerci modelul Isla pentru toate nevoile tale obraznice.

4. King Cock Double Penetrator
Te poți bucura de forma indesata a acestui model de vibrator și sa profiti de placerea dubla pe care ti-o oferă acest penetrator dual.

Prezentand un dildo dublu mare iti poate oferi plăceri vaginale uimitoare, și un dildo anal mai mic, aceasta jucarie sexuala cu actiune duala iti permite sa iti ambele gauri. Daca esti indrazneata atunci cand vine vorba de satisfactia sexuala și de jucariile pentru adulti, atunci poți sa incerci acest model.

King Cock Double Penetrator – Vibrator Realistic Dublu, 20.5 cm

5. Real Feel Deluxe No.5 Realistic 7,5 inch Suction Dildo
Iti poți face intreaga experienta să pară mai reala și mai personala cu ajutorul modelului Real Feel Deluxe No.5! Real Feel reprezinta o linie de produse de la Pipedream (un producator faimos de jucarii sexuale), care creeaza dildouri și vibratoare de tip dildo create pentru a arata și a se simti ca penisul unui barbat.

Real Feel Deluxe – Vibrator Realistic, 20 cm

Acum, poți sa ai parte de intimitatea pe care ti-o doresti cu o jucarie sexuala groasa și plina de senzatii. Aceasta jucarie hibrid este un pachet 2 in 1 și îți oferă distractia atat a unui vibrator, cât și a unui dildo. Cu ajutorul unei cupe de suctiune aflate la baza, poți sa incerci o plăcere hands free și te poți distra și in afara dormitorului.

6. Silicone Classic
Pentru cel mai bun comfort in timp ce te autosatisfaci, modelul de vibrator rezistent la apă Silicone Classic reprezinta un vibrator care arata ca un dildo și care este gros și foarte moale, umplandu-te de placere.

Cu o varietate mare de funcții de vibrație, aceasta jucarie sexuala poate oferi zonelor tale intime un masaj senzual, lucru care îți va oferi foarte multe finaluri fericite. Acest vibrator reprezinta cu siguranta un vis, atat cat priveste dimensiunile, cât și stilul.

Silicone Classic – Vibrator Realistic, ~16.5 cm

7. Beaded Pretty Love
Modelul Beaded Pretty Love reprezinta un butt plug de dimensiuni enorme pentru placerea produsa la intrarea din spate si pentru stimularea prostatei.

Daca esti un expert atunci cand vine vobra de jocurile anale, acest model iti poate oferi senzații euforice și iti poate face ca experienta de sex anal sa fie mai buna ca niciodată. Acest vibrator anal are 4 funcții diferite de vibrație și 4 funcții de rotație, pentru o experiență personalizata.

Beaded Pretty Love – Butt Plug cu Functie de Rotatie, 13.5 cm

8. Colours Pleasures
Cu modelul Colours Pleasures, iti poți indeplini toate fanteziile pacatoase și sa iti termini zilele cu o serie de orgasme puternice. Ca o parte a colectiei noastre de vibratoare mari, modelul Colours Pleasures este mai gros și mai lung decat majoritatea, pentru a te umple complet cu senzații puternice. Acest dildo vibrant are, de asemenea, o formă realistică, pentru ca experienta ta să se simtă mai realistic și mai plăcută.

Colours Pleasures Negru – Dildo Realist cu Testicule si Ventuza, 22.5 cm

 

9. Pretty Love Grace
Nu iti poți atinge sau simti punctul G cu ajutorul altor vibratoare sau jucarii sexuale pentru punctul G? Modelul Pretty Love Grace prezinta un cap enorm și cu un unghi diferit, care iti garanteaza o stimulare mai intensa a punctului tau G. Poti, de asemenea, sa folosesti capul curbat în mod inteligent pentru a iti atinge clitorisul fără prea mult efort și a iti oferi senzații puternice. Acesta este unul din vibratoarele mari pentru punctul G pe care trebuie sa il ai in colecție.

Pretty Love Grace – Vibrator din Silicon pentru Punctul G, 12.3 cm

10. King Cock Vibrating de la Pipedream
Moale și flexibil, modelul King Cock Vibrating este o jucarie sexuala desprinsa din visele tale. Creat în mod deosebit cu niste denivelari pentru stimularea clitorisului la baza sa, acest vibrator care poate sa fie personalizat iti poate stimula clitorisul, in timp ce iti permite sa iti stimulezi și zonele din interior. Venele scoase in evidenta pe aceasta jucarie îți oferă o plăcere mai intima și îți oferă niste senzații in plus de care poți să te bucuri, in timp ce aceasta jucarie se afla in interiorul tau.

totul-despre-vibratoarele-mari

Vibrataorele mari de la King Cock sunt cele mai populare, așadar nu e de mirare ca acesta face parte din topul celor recomandate de noi.

Vibrator Realistic cu Ventuza King Cock Vibrating Pipedream

Atunci cand vine vorba de jucarii intime de dimensiuni mai mari, siguranta și comfortul reprezinta niste reguli care trebuie sa fie urmate cu strictete. Folosirea lubrifiantilor cu noua ta super jucarie super sexuala te va asigura de faptul ca o sa ai parte de cat mai mult comfort și plăcere și ca il vei putea introduce in interiorul tau cu usurinta.

Poti sa folosesti diferite tipuri de lubrifianti, cum ar fi de exemplu lubrifianti pe baza de silicon, lubrifiantii vegani, lubrifiantii pe baza de apa și gelurile și lubrifiantii de plăcere personala pentru femei. Gelurile de stimulare pot fi, de asemenea, o aditie fantastica pentru colectia ta.

Vibratoarele mari – Ce modele exista

Cei care doresc o jucarie mai mare, care sa le ofere o senzatie mai placute, pot folosi informatiile din acest articol despre vibratoare mari, pentru a face alegerea potrivita. Am ales cele mai mari vibratoare cu caracteristici interesante, pentru a ne asigura ca vei gasi exact ceea ce cauti.

Fun Factory Big Boss G5Fun Factory Big Boss G5 este un vibrator mare, realistic format din silicon flexibil neted, care oferă o penetrare profunda și vibrații incredibile. Big Boss are cinci intensitati de vibrație și patru ritmuri diferite, superbe pentru furnizarea plăcerii punctului G dar și pentru stimularea clitorisului. Big Boss este rezistent la apă și reincarcabil, cu o unitate de control inteligent buclata și iluminata, care se dubleaza ca un maner. De asemenea, se poate bloca, astfel incat bateria sa nu se descarce cand nu este utilizat.

vibrator-g5-big-boss-negru-fata

Fun Factory Tiger G5Fun Factory Tiger G5 este lucrat în mod inteligent, cu creste proeminente și un varf curbat, find ideal pentru masarea intensa a punctului G. Tiger are un buton „Booster” oferind o putere maxima instant. Cele 6 tipuri de vibrații, de la masaj bland la masaj intens, oferă posibilitati aproape nelimitate de satisfactie totala. Fiind impermeabil, Tiger poate fi folosit in cada sau in dus, dar și in dormitor.

vibrator Tiger G5 dimensiuni

Rock-Off Rapture – Rock-Off Rapture este un vibrator superb, ideal pentru a crea un sentiment de plenitudine. Rapture are 10 viteze de vibrații puternice, ceea ce înseamnă ca vei gasi cel putin una potrivita pentru nevoile tale sexuale.

Mai mult decat atat, Rapture este 100% impermeabil, excelent de utilizat in baie și complet reincarcabil pentru o utilizare usoara oriunde.

Mystim – Noua gama Mystim este primul set de jucarii sexuale care combina vibrațiile clasice cu pulsatiile, folosind atat electro-stimularea cât și vibrații pentru incantare orgasmica finala.

Toate au doua motoare de vibrații, care se gasesc in varful și axul jucăriei, oferind opt programe de vibrații cu cinci setari de putere și cinci programe de electro-stimulare cu 10 niveluri de intensitate pentru placerea ta. Toate au un program de antrenament, care iti permite sa-ti intaresti podeaua pelvina, făcând orgasmele mai bune.

Fun Factory Stronic Eins – Desi Stronic Eins de la Fun Factory nu este un vibrator, este o jucarie sexuala mare incredibil de puternica. Stronic Eins oferă pulsatii puternice, concepute pentru a imita sentimentul de penetrare, oferind o senzatie unica, dar naturala.

Fabricata din silicon moale, ergonomic, cu un ax metalic in interior, aceasta jucarie rezistenta la apa seteaza în mod inteligent magnetii interni pentru a provoca o miscare puternică de impingere. Stronic Eins stimuleaza punctul G cu axul sau ușor curbat, stimuland, de asemenea, zonele erogene exterioare.

Foloseste lubrifiant: este recomandat sa utilizezi mult lubrifiant cu toate aceste produse. Jucariile din silicon trebuie utilizate numai cu lubrifiant pe bază de apă sau pe baza de ulei, deoarece lubrifiantii pe baza de silicon le vor deteriora.

Daca vrei sa afli mai multe despre vibratoarele mari, uite un video ce te poate ajuta

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

One thought on “Pareri despre vibratoarele mari – lungi si/sau groase. Ce dimensiuni ar trebui sa aiba?

  1. Doina says:

    Eu sunt mai bisericoasa de fel si nu sunt de acord cu vibratoarele. Va spun si 3 motive mari si late de ce nu sunt de acord cu ele 🙂

    Mii de oameni, sau poate chiar milioane de oameni au o viata sexuala nefericita. Se intampla asta pentru ca sunt casatoriti si se simt blocati. Sexul nu mai este atat de bun pentru ca nu ai parte de orgasmul pe care ti-l oferi singura. Se intampla pentru ca ai un vibrator si esti convinsa ca niciun barbat nu-l poate inlocui pe prietenul tau cu baterii. Ei bine, sunt aici sa-ti spun ca sexul rau este o alegere.

    1. Sexul trebuie sa fie potrivit. Doua corpuri se potrivesc impreuna. Este energie. Trebuie sa te simti confortabil. Daca te simti confortabil de prima data, lucru care se intampla destul de rar, atunci cu timpul te veti simti din ce in mai bine si asta inseamna ca exista comunicare.

    Inseamna ca exista o energie pozitiva intre voi doi. Inseamna ca te simti confortabil. Te simti bine sa fii cu acea persoana. Este un lucru natural. Unele corpuri se potrivesc, altele nu. Vreau sa te gandesti acum la toate relatiile tale. Ma refer la cele care au durat mult timp, poate cativa ani. Cat timp ai stat cu tipul care nu era bun la pat? Te-ai casatorit cu el?

    Vreau sa te gandesti la patenerii tai sexuali? Vreau sa te gandesti la cei cu care te-ai intalnit ani la rand si la timpul pe care l-ai petrecut alaturi de ei. Si te-ai gandit la tine, va functiona, va fi mai bine…Intrebarea mea este: De ce? De ce ai acceptat sa faci sex daca nu te simteai bine, ani la rand?

    Ca femeie, nu ar trebuie sa te ingrijorezi niciodata din cauza sexului. Toti barbatii vor sa faca sex. Poti sa faci sex oricand vrei. Nu te aranja niciodata pentru un barbat daca nu te atrage. Daca ai incercat sa vorbesti cu el, ai incercat modalitati diferite de a face sexul mai bun, dar nu s-a schimbat nimic, atunci inseamna ca nu se va imbunatati situatia.

    Mergi mai departe. Energia nu poate fi schimbata. Se potriveste sau nu. Dar vreau sa te gandesti la tipul ala. La barbatul acela. La cel pe care il priveai si te gandeai „suntem putin ciudati acum”.

    Nu, ati fost mereu ciudati. Gandeste-te la prima oara cand te-ai vazut cu el, gandeste-te la ultima oara cand l-ai vazut. A fost nasol din prima zi. Nu a fost niciodata mai bun. Nu te-a satisfacut niciodata. Este ok sa incerci sa schimbi lucrurile, insa nu te poti chinui pentru totdeauna.

    Daca nu se schimba nimic in trei luni, este timpul sa renunti. Iata logica din spatele acesteia, dureaza 30 de zile pentru a-ti dezvolta un obicei. Dar exista doua persoane implicate, de aceea va fi nevoie de mai mult timp, aproximativ 60 de zile. Cele 30 de zile suplimentare sunt pentru linistea ta.

    I-ai dat 30 de zile sa se adapteze. Ti-ai dat si tie 30 de zile. I-ai dat relatiei 30 de zile. Daca nu functioneaza pana in ziua 90, fa-ti un serviciu si iesi din relatie.

    Marele orgasm este acolo. Cati dintre voi ati fost in relatii in care nu ati avut orgasme? Acest corp minunat al tau nu este menit sa fie folosit si abuzat de o bagheta magica. Exista multe lucruri pe care un barbat ti le poate face daca este iubitul potrivit. Poate face lucruri uimitoare pentru clitorisul tau mic. Acum serios, cati ani ai petrecut alaturi de barbati care nu erau buni la pat?

    Relatiile groaznice in care ai ramas pentru ca ai simtit ca nu meriti un partener sexual care sa te satisfaca din punct de vedere sexual.

    Sexul ar trebui sa fie fizic. Nicio fiinta umana nu ar trebui sa se bazeze pe bagheta magica pentru a aduce placere maxima. Sunt multi barbati care sunt interesati sa te satisfaca. Daca nu ai avut niciodata parte de sex grozav alaturi de partenerul tau, atunci ar trebui sa cauti alti barbati.

    Bagheta magica nu te poate surprinde in modul in care o face un iubit. Vibratorul nu poate sa inlocuiasca un barbat. Nicio fiinta umana nu ar trebui sa fie nevoita sa se culce cu cineva timp de 14 ani fara sa aiba vreun orgasm.

    Multi dintre noi am crescut intr-o lume diferita de cea in care traim acum. O lume in care numarul partenerilor sexuali pe care i-am avut era cel mai important lucru. Nu mai este cazul. Daca vrei sa te culci cu cineva, fa-o. Nu esti o tarfa. Nu esti o curva. Esti o femeie cu dorinte sexuale. Meriti o legatura cu un barbat nu cu un robot. Arunca-ti vibratorul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.