Cobra Libre 2 de la Fun Factory – Merită cumpărat? Iată adevărul

cobra-libre-2-masturbator

Am sa fiu sincer: designul masturbatorului Cobra Libre 2 nu ma incita. Nu inteleg de ce au ales sa il faca sa arate atat de intimidant cei de la Fun Factory. Initial, am spus ca nu il voi incerca, efectiv imi era frica. Totusi, de dragul unui review, am zis sa ii dau o sansa.

Cu toate ca la prima vedere nu arata ca un dispozitiv in care mi-as baga vreodata penisul, am incredere in Fun Factory și in calitatea produselor de care dispun acestia, așadar am spus sa il incerc.

Este disponibil in culoarea neagra, albasra, alba și alb cu negru. Eu am ales culoarea neagra, deoarece pare cel mai indraznet.

Gasesti masturbatorul Fun Factory Cobra Libre 2 aici daca vrei sa il cumperi, la 620 RON.

Cobra Libre Negru – Masturbator cu Vibratii pentru Glandul Penisului

Detaliile masturbatorului Cobra Libre 2 de la Fun Factory

Vine intr-o cutie ce are un desig foate placut, care te lasa sa intelegi ce primesti. Dupa ce scoti cutia, ai inauntru un manual de instructiuni și masturbatorul.

Cu toate ca este o jucarie ce se reincarca, nu vine cu un incarcator separat. STii de ce? Pentru ca trebuie sa cumperi incarcatorul separat.

Nu e scumb și poate fi OK daca ai mai multe dispozitive de la Fun Factory, dar pate as nu fie chair atat de placut daca vrei sa cumperi unul singur. Tu decizi daca merita sau nu. Asta este un mare minus, după parerea mea, mai ales pentru cei care vor o singura jucarie de la acest brand.

Asa cum eu detin mai multe jucarii, evident ca am cumparat unul. Este un brand de lux și inteleg de ce au ales tehnologia Click N Charge pentru reincarcarea jucariilor (pe care o vand ei, separat) – este mult mai modern și bine gandit decat incarcatorul obisnuit, dar privind obiectiv lucrurile, pentru unii poate sa nu fie prea placut.

Parerea noastra despre acest masturbator

Cobra Libre 2 de la Fun Factory este o jucarie din silicon care are o deschizatura i care barbații introduc penisul pentru a stimula penisul prin vibrații. Manerul de plastic ABS și butoanele care se aprind in timpul utilizarii il fac foarte uusor de folosit.

cobra-libre-2-fun-factory

Sunt fine, stralucitoare și concave la atingere. Totodata, au un stil aparte.

Incearca masturbatorul Be One de la Fun Factory daca vrei o experiență intensa, in cuplu

Be One – Masturbator Negru cu Vibrații, din Silicon, 7.2 cm

In timpul utilizarii, am fost uimit de cat de extraordiar se simtea mastrubatorul. Imi place foarte mult cum se controleaza. Butonul pe care apesi pentru a potri mami tare vibrațiile mi se pare de-a dreptul ingenios.

De obicei, recomand sa cumperi și nu sac de depozitare pentru majoritatea jucariilor erotice, dar acest produs masculin poate sta pur și simplu pe noptiera.

De fapt, chiar arata sexy cand il pui pe noptiera. Cu toate ca are un design impunator care mi s-a parut foarte neplacut initial, inteleg de ce l-au făcut sa arate astfel: arata masculin, intimidant, feroce. Cred ca asa au gandit cei de la Fun Factory.

Imi place foarte mult ca este atat de ușor de folosit. Tot ce trebuie sa faci este sa il pui pe penis, pornesti vibrațiile și te bucuri de un orgasm puternic imediat.

Este totodată rezistent la apă, așadar este ușor de curata. O curatare completa, după care poți folosi un spray antibcterian sau un toycleaner și gata.

Cobra Libre 2 are aproximativ 13 cm in lungime iar deschizatura are o dimensiune de 4.5×3.8. Partea de sus aeste suficient de flexibila pentru a se deschide și a se acomoda pe penisul tau.

Ceea ce trebuie as tii minte este ca Cobra Libre 2 nu este un mastorbator obisnuit: este de fapt un stimulator pentru glandul penisului. Nu trebuie sa iti incapa tot penisul in interior!

Probabil te intrebi daca merita, deoarece nu pare prea placut, nu-i asa? De ce sa dai atatia bani doar pentru stimularea glandului?

Ei bine, afla ca merita. Cei interesati in jucariile erotice stiu cat de sensibil este capul penisului și frenul iar vibrațiile masturbatorului Cobra Libre 2, împreună cu un lubrifiant pe bază de apă pot face experienta cu adevărat deosebita și pot ajuta barbații să obțină orgasme puternice, explozive.

Daca esti in cautarea unui masturbator de lux pe care il poți folosi cu partenera, incearca Manta Vibrating, tot de la Fun Factory

Manta Vibrating Stroker Verde – Masturbator cu Vibratii

Odata ce ai incarcat masturbatorul Cobra Libre 2 de la Fun Factory, iti recomand sa il scerti inainge sa il folosesti, pentru a indeparta toate rediscuurile de chimicale care s-au depuspp e acesta de la depozitarae in cutie sau din timpul fabricatiei.

Fun-Factory-cobra-libre-2

Pentru a-l deschide, pune butonul degetul pe butonul de sos și bei observa ca un buton alb se aprinde, care iti spune ca s-a deschis. Pentru a face vibrațiile mai rapide, apsa pe butonul de la mana dreapta. Pentru a incetini vibrațiile, apsa pe butonul de la mana stanga, sub cel de pornire.

Pentru a opri, apasa din nou pe butonul de pornire. Totusi, acestea nu sunt niste butoane obisnuite. Nu trebuie sa apesi pe ele, ci doar sa pui degetul. Nici nu-ti vei da seama ca sunt butoane cu degetul.

Concluzie

Masturbatorul Cobra Libre 2 de la Fun Factory este un masturbator conceput pentru barbati, ce are un design intimidant, puternic, masculin. Cu toate ca initial poate sa ti se para ca nu ai introduce niciodată penisul in acest masturbator, vei observa la scurt timp după utilizare ca parca nu iti vin sa il mai scoti.

Este bine de precizat ca nu stimuleaza tot clitorisul, ci doar glandul, așadar nu trebuie sa se potriveasca complet inauntru, ci doar capul.

Asdar, daca esti interesat de o stimulare doar pentru tine, fără sa incluzi partenera, Cobra Libre 2 de la Fun Factory poate fi alegerea perfecta.

Per total, consider ca este un masturbator de calitate pe care il poți folosi cu incredere. Este o jucrie de calitate ce te ajută să obtii senzații cu totul diferite fata de ce esti obisnuit.

Sunt sigur ca stimularea nu este pe gustul tuturor, dar sunt sigur ca majoritatea ar fi incantati de plăcerile pe care le ofera. Sunt diferite fata de ce am incercat vreodata. Il recomand tuturor barbatilor care doresc orgasme puternice.

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.