Fun Factory Manta – Merită? Cum se folosește?

Fun-Factory-Manta

Fun Factory Manta este un masturbator de lux cu totul deosebit fata de ceea ce am vazut pana acum.

Industria jucariilor sexuale este plina de vibratoare. Totusi, cand vnie vorba de vibratoare pentru penis, sunt mult mai putine alegeri.

Exista, bineniteles masturbatoare în formă de vagin sau alte orificii, dar nu exista un vibrator propriu-zis, pe care sa il tii in mana. Nu exista atat de multe jucarii pe care le putem numi un echivalent al vibratoarelor pentru femei, doar ca pentru barbati.

Daca vrei sa cumperi, gasesti masturbatorul Fun Factory Manta aici

Manta Vibrating Stroker Verde – Masturbator cu Vibratii

Fun Factory a adus vibratorul masturbator Manta pe piata, o jucarie cu totul deosebita. Probabil una din preferatele mele. In continuare iti voi spune tot ce trebuie să știi despre aceasta jucarie inainte sa o cumperi.

Ambalajul

Fun Factory Manta vine intr-o cutie foarte compacta, clasica. In fata, pe laterale și in spate are poze cu jucaria. Pe o parte ale trecute toate functiile pe care le are aceasta, cum ar fi ca include un cablu de incarcare prin USB, ca este 100% rezistent la apă, ca are diferite vitze de stimulare dar și faptul ca e făcut din silicon de calitate, prietenos cu pielea.

Dupa ce deschizi cutia, inauntru poți verdea ambalajul in care sta masturbatorul. Este un ambalaj auriu care iti spune ca e un produs de calitate.

Dupa ce deschizi cutia, vei vedea inauntru un manual de instructiuni și unul ce de avertizari.

In spatele acestora este masturbatorul in sine, in toata gloria sa.

Cand l-am vazut prima data, am stiut ca e un masturtbator de lux. Pur și simplu designul sau profesionist te face sa ai incredere.

Parea care intra in contact cu pielea este făcută dintr-un silicon flexibil iar manerul de plastic de care tii este faorte rezistent și te ajută să il tii bine. E confortabil de tinut in mana.

Pe maner snut 3 butoane: un buton rosu pe care scie FUN din care se aprinde și se inchide jucaraia, un buton „-” (minus) și un buton „+” (plus) din care poți alege vibrațiile și functiile dorite.

Bineintenes ca l-am scos imediat din cutie sa vad cum functionează și l-am folosit fără sa il pun la incarcat. Nu e recomandat insa sa il folosesti astfel. Spre deosebire de mine, este mai bine sa fie incarcat inainte de a-l folosi. Nu e nimic mai rau decat sa se consume bateria in momentul culminant.

O incarcare completa dureaza undeva la 6-8 ore și poate fi folosit pentru aproximativ 2 ore la putere maxima (inca nu l-am folosit pana sa se termine bateria, deci nu pot spun sigur, dar asa spune producatorul).

Iti recomand ca inainte sa il folosesti, sa citesti manualul de instructiuni. E plin de informatii importante ce te pot ajuta sa il folosesti mai intens.

Nu toate informatiile sunt tehnice. De exemplu, pe prima pagina iti explira ca se poate folosi extern, pe penis și ca nu se foloseste anal.

Alte pagini iti arata un ghid despre cum se incarca și dar și cum anumite lumini iti arata cat de multa baterie mai este pana se descarca.

Incarcatorul este ușor de folosit. Si se mentine ferm pe toata perioada incarcarii.

Be One – Masturbator Negru cu Vibrații, din Silicon, 7.2 cm

Urmatoarele patru pagini iti arata cum poți alege diferite ritmuri și viteze de intensitate. Totodata, te invata cum sa il blochezi și sa il deblochezi pentru functia de travel lock. Da, are functie de blocare pentru a-l putea lua cu tine in calatorii! Mereu mi-a placut asta la un o jucarie: nu doar sa fie discret, dar sa te asigure ca nu porneste singur atunci cand mergi in calatorii.

Cum se foloseste masturbatorul Fun Factory Manta cu vibratii

O alta functie simpla dar ingenioasa mi se pare faptul ca poți apasa pe butonul FUN și butonul „+” pentru o secunda iar vibratorul Fun Factory Manta va sta blocat: nu va porti singur in bagaj daca se apasa din greseala un buton.

Revenind la viteze și ritmurile jucăriei. Exista 6 viteze de vibrație. Atunci cand il pornesti, se afla la a treia viteza. Poti sa apesi pe butoanele + și – pentru a creste sau a descreste viteza. Dupa a sasea viteza, vei ajunge la alte functii. Daca apesi -, te va duce inapoi la cea mai intensa viteza.

Cele 6 viteze sunt de-a dreptul geniale. In timp ce cea mai usoara este ca un murmur ușor și placut care te ajută să te obisnuiesti cu jucaria (recomand la inceput), cea mai puternica, a saesea este una din cele mai puternice vibratii pe care le-am simtit cu vreo jucarie și de la prima utilizare, am avut orgasm in mai putni de 2 minute.

Modurile de vibrație pe care le are jucaria sunt de asemenea foarte importante. Nu sunt doar niste funcții aruncate la intamplare. Sunt atent alese pentru a te stimula. Se vede clar cat de bine sunt alese pentru ca sunt extrem de placute.

Cand foloseam vibratorul iubitei mele pentru a-mi stimula capul penisului, mereu foloseam cea mai mare viteza, dar masturbatorul Fun Factory Manta a schimbat felul in care vad lucrurile. Fiecare viteza și functie are felul ei special de a stimula. Cu toate ca erau și câteva care nu m-au impresionat, cu siguranta alte persoane ar putea fi de alta parere.

Pot spune ca nu am mai avut niciodată o asemenea experienta cu o jucarie erotica. Niciun masturbator în formă de orificiu nu a reusit sa imi ofere astfel de placeri.

Cum se foloseste

CU totate ca masturbatorul Fun Factory Manta ar trebui folosit, teoretic, prin miscare inainte-inapoi de-alungul penisului (ca și cum te masturbezi), forma pe care o are m-a ajutat sa gasesc și alta metoda pentru stimulare.

Personal, imi place sa il pun și sa il tin la baza glandului (unde este frenul) pentru ca este una din cele mai sensibil zone ale mele și vibrațiile ma ajuta sa am orgasm imediat. Nu cred ca este o metoda prin care multi barbati se pot stimula, dar mie imi place.

Oricum l-ai folosi, recomand sa folosesti un lubrifiant pe bază de apă pentru a te bucura din plin de beneficiile acestei jucarii. Am incercat sa il folosesc fără lubrifiant, dar mi se pare cam „uscat”.

Ai grija insa sa alegi neaparat un lubrifiant pe bază de apă pentru masturbatorul Fun Factory Manta și nu unul din silicon sau din ulei deoarece acestea pot strica materialul jucăriei.

Concentrarea vibratiilor asupra glandului care este sensibil la atingere poate sa iti ofere orgasme diferite fata de ele cu care esti obisnuit prin masturbare manuala.

Mi se pare ca orgasmele pe care le am cu masturbatorul Fun Factory Manta sunt mult mai intense și produc o ejaculare mai puternica. Personal, nu am reusit sa rezist foarte mult cand l-am folosit. In mai putin de 5 minut am avut orgasm.

Mi se pare perfect pentru a-l folosi atunci cand vrei sa scapi de stres. Pur și simplu iti iei o pauza de 5 minut și il folosesti. Obtii un orgasm puternic ce te ajută să te relaxezi. Totusi, după utilizare iti recomand sa il speli corespunzator, pentru a te asigura ca nu se dezvolta bacteriile pe suprafata sa.

Cu toate ca l-am folosit in mare parte singur, poți folosi aceasta jucarie chiar și in cuplu. Il poți pune la baza penisului și poți porni vibratiile. Iti transforma penisul intr-un vibrator!

Daca vrei senzații și mai intense, porneste vibrațiile la baza penisului in timp ce primesti sex oral de la partenera. Pentru mine, nu exista senzații mai intense de atat.

Cobra Libre Negru – Masturbator cu Vibratii pentru Glandul Penisului

Singura problema pe care am intalnit-o este una subiectiva. Vibratiile ma fac sa ejaculez mult mai repede. Cu toate ca partenera spune ca se simte foarte bine, nu reusesc sa rezist nici pe departe la fel de mult. Da, penisul meu se transforma intr-un vibrator, dar reduce foarte tare durata sexului.

Transforma penisul intr-un vibrator care are baterie de functionare de doar 5 minute, ceea ce nu cred ca e prea placut pentru ea. Nu am reusit sa ii ofer orgasm folosind acest masturbator.

Mai mult de atat, producatorul recomanda 3 tipuri de utilizare pe site-ul oficial. Iata care sunt acestea:

Stimularea glandului

stimulare-gland

Masturbatorul Manta poate fi folosit pentru stimularea glandului, pentru orgasme puternice. Practic, asa cum il folosesc și eu.

Impreuna cu partenera

stimulare-cuplu

Cu toate ca este un masturbator, poate fi folosit și in cuplu, pentru a oferi plăceri și partenerei. Alege o pozitie care iti permite sa il folosesti pentru a va stimula pe amandoi și vă veți bucura împreună de momente de neuitat.

In timpul sexului oral

utilizare-Fun-Factory-Manta-pentru-stimulare-in-sexul-oral

Pune masturbatorul Fun Factory Manta la baza penisului in timp ce partenera îți oferă sex oral și vei observa de ce se recomanda aceasta metoda de utilizare. Personal, asta mi s-a parut una din cele mai intense experiențe pe care le-am avut cu aceasta jucarie.

Cum se curata

Avand in vedere ca Fun Factory Manta este 100% rezistent la apă, este foarte ușor de curatat. Tot ce trebuie sa faci este sa il speli cu apă caldă și săpun după fiecare utilizare. Poti de asemenea sa folosesti o solutie speciala pentru curatare numita toycleaner, daca doresti.

Cu toate ca e făcut dintr-un silicon de calitate superioara, mi se pare ca se aduna prea repede scamele pe suprafata sa. Asadar, iti recomand sa il clatesti și inainte sa il folosesti.

Cutia in care vine este un loc potrivit pentru a-l depozita și il poți pune chiar și pe noptiera de langa patul tau fără probleme.

Parerea mea despre Fun Factory Manta

Avand in vedere ca este o jucarie unica de tot ce am incercat pana acum, recomand acest masturbator tuturor barbatilor. Ii dau nota 10 din 10 deoarece e făcut din material de top și am avut, cred, cele mai puternice orgasme din viata mea atunci cand l-am folosit.

Cu toate ca are și unele minusuri minore, faptul ca reuseste sa ma satisfaca atat de puternic intr-un timp atat de scurt ma face sa uit de aceste mici probleme cum ar fi faptul ca siliconul atrage scame și ca termin prea repede pentru a oferi orgasm partenerei.

Felicitari, Fun Factory pentru un masturbator de lux cum nu se mai gaseste pe piata!

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.