Lelo Sona Review – Merită? Cum se Folosește? Review Complet

Cand am vazut prima data stimulatorul LELO SONA, trebuie sa recunosc ca nu am fost incantata de designul sau. Arata ca un stomac din desenele animate, foarte simplist.

Cu toate astea, acesta promite noi nivele de stimulare ce ajung chiar și la partile interioare ale clitorisului, așadar acest lucru mi-a starnit interesul și am zis ca merita sa il incerc.

Despre Lelo Sona

Lelo sona este un „stimulator pentru clitoris sonic”. In loc sa fie o jucarie erotica ce foloseste un motor pentru a vibra (precum majoritatea celorllate), Lelo Sona foloseste impulsuri și unde sonore pentru a stimula acest mic organ.

Inainte sa incepem sa iti explic cum functioneaza, trebuie sa te invat putina anatomie despre clitoris.

Acest organ este mult mai mare decat se vede. Cu toate ca la suprafata clitorisul pare nu organ mic, acesta este mai mare pe interior. Practic, se vede doar varful aisbergului: cea mai mare parte din clitoris este pe interior.

Spre deosebire de majoritatea celorlalte, Lelo sustine ca aceasta jucarie este capabila sa stimuleze intreg clitorisul, nu doar partea externa. Cu toate ca majoritatea vibratoarelor pot stimula doar partea externa din clitoris (cea mica, care se vede), acesta il poate stimula in intregime datorită undelor sonore care ajung adanc in structura clitoridiana.

Cu toate ca foloseste functie de suctiune precum Womanizer și Satisfyer, aceste unde sonore sunt ușor diferite. In loc să folosească sistemul de vacuum pentru a trage clitorisul, pare ca foloseste altfel de unde pentru a atinge acest mic organ. Lelo sustine ca acestea sunt unde sonore similare cu cele pe care le simti cand stai in fata unei boxe mari.

lelo sona cutie

Designul

Din punct de vedere al designului, Lelo Sona arata diferi fata de.. ei bine, orice alta jucarie erotica. Gros, crbat și cu un tub mic ca o gura, Sona este un stiulator de clitoris destul de mic și ușor. Se potriveste confortabil in mana.

Partea din spate este acoperita cu un strat din plastic ABS. Partea din fata are o gaura pentru a se incarca prin USB. In fata este „gura” jucăriei și butoanele de control in cealalta parte.

Cat despre zgomot, este o jucarie cam zgomotoasa. Probabil ca esti obisnuit ca stimulatoarele de clitoris ce functionează astfel sa fie mai silentioase, dar acesta se aude ceva mai tare. Nu este exagerat, dar nici nu e silentios. Are un nivel de zgomot mediu. Avand in vedere ca foloseste o alta tehnologie fata de cele obisnuite, probabil ca e normal sa nu fie cea mai silentioasa jucarie.

De fiecare cand am folosit-o, eram constienta ca vecinii din apartamentul alaturat m-ar putea auzi. Nu prea am avut asemenea experiențe pana acum.

sona-lelo-materiale

Cum se foloseste Lelo Sona

Lelo Sona are totodată functie de travel lock. Se poate debloca conectandu-l la incarcator. Ca alternativa, poți apasa pe butonul + și – pentru 5 secunde. Poti apasa din nou pe aceste butoane pentru 5 secunde pentru a-l bloca pentru calatorii.

Inainte sa il foloseste, incarca stimulatorul Lelo Sona pentru 2 ore. Odata ce e nicarcat, pune-l la nivelul clitorisului (sau al sfarcurilor, oriunde doresti) și porneste functiile sale folosing butonul +.

Poti seta intensitatea jucăriei prin butoanele „+” și „-„.

Daca vrei sa explorezi cele 8 funcții diferite de vibrații cu care este prevazut, apasa pe butonul din mijloc ce arata ca doua paranteze (). Pentru a-l inchide, tine apasat pe -.

Pentru a incarca jucaria, introdu mufa in jucarie și conecteaz-o la un port USB cum ar fi la PC, Laptop sau la un adaptor.

Lumina LED va pulsa atunci cand este incarcat și va fi constanta cand este incarcat complet. Cand bateria e slaba, Lelo Sona va palpai o lumina alba. Dureaza 1-2 ore sa se incarce și vei avea parte de aproximativ o ora de distractie.
Ambalaj

Daca este un lucru care imi place la Lelo mai mult, este faptul ca ei stiu sa ambeleze un produs. Cutia este simpla insa foarte eleganta, neagra. Inauntrul cutiei vei primi jucaria, cablul de incarcare prin USB, un saculet negru din satin pentru depozitare (in sfarsit!), un lubrifiant și hartia de garantie dar și un manual mic de instructiuni.

Cum se ingrijeste

Lelo Sona este făcut in mare parte din silicon. Totusi, partea din spate este făcută dintr-un material plastic ABS puternic, auriu. Ambele materiale sunt prietenoase cu pielea. Precum orice alta jucarie de la Lelo, are o textura fina, matasoasa, plăcută la atingere.

Lelo Sona este rezistent la apă. Pentru o curatare completa, tot c e trebuie sa faci este as il pui in speli cu apă caldă și sapun. Producatorul recomanda totodată sa folosesti un dezinfectant de jucarii erotice. Poti sa il speli și pe interior folosint o carpa de bumbac.

Daca folosesti un lubrifiant (ceea ce este recomandat), asigura-te ca folosesti unul pe bază de apă deoarece alte materiale pot deteriora jucaria.

Parerea mea despre Lelo Sona

Am incercat acest stimulator de clitoris pentru câteva zile. La inceput, am incercat sa il folosesc aproape de clitoris și am vazut cat e de puternic. Cu toate ca simteam senzatiile placute ale undelor, nu era foarte multa placere.

Am reusit insa sa obtin mai multa plăcere cand l-am pus direct pe clitoris, fără sa apas tare. Spre deosebire de majoritatea vibratoarelor de clitoris, nu a fost nevoie de o presiune ferma cu Sona de la Lelo.

Si da, jucaria chiar m-a ajutat sa obtin orgasme puternice. Pana in ziua 5 de test am avut peste 16 cu aceasta jucarie.

Ajuta la stimularea clitorisului? Da! In timpul stimularii, chiar pot simti senzatiile placute pe interiorul clitorisului. E o senzatie pe care am mai simtit-o și alta data, dar nu foarte des. Chiar am fost impresioanta sa vad ca functionează asa cum au spus ei.

Este bnie de precizat faptul ca mi-a luat putin mai mult sa am orgasm decat cu alte stimulatore cum ra fi cele de la Satisfyer. Nu stiu de ceș se simte bine, dar orgasmele vin mai greu, cel putin la mine (undeva la 8 minute, spre deosebire de 2-3 minute la celelalte). Cu toate astea, atunci cand vin, sunt foarte puternice.

Cu toate ca nu sunt genus sa joc teatru cand am orgasm, nu m-am putut abtin as nu strang din degetele de la picioare cand acesta a avenit. Cu siguranta Sona Lelo oferă orgasme puternice. Totusi, avand in vedere ca este un vibrator de lux cu efect de suctiune, nici nu m-as fi asteptat la altceva.

Per total, am fost incantata de stimulatorul Sona de la Lelo și il recomand și altor femei. Am fost impresionata sa simt stiulare pe interiorul clitorisului, nu doar pe exterior, o experiență pe care nu o ai in fiecare zi. Orgasmele sunt de-a dreptul puternice.

Daca iti doresti un orgasm puternic și nu ai reusit cu vibratoarele obisnuite, probabil ca ar trebui sa incerci Lelo Sona, este foarte probabil sa iti ofere orgasm.

Pe scurt, iata ce mi-a placut și ce nu mi-a placut la aceasta jucarie

Ce mi-a placut

Imi place ca stimuleaza clitorisul pe interior cu ajutorul undelor sonore. Este o experiență diferita. Majoritatea jucariilor il stimuleaza doar pe exterior. Daca nu ai experimentat niciodată asa ceva, iti recomand sa inerci Lelo Sona, chiar este o experiență intensa
Cu toate ca orgasmele vin mai greu decat la alte vibratoare de clitoris, sunt mega puternice. Dureaza mai mult sa se construiasca tensiunea, dar este mai intensa atunci cand este eliberata
Este rezistent la apă și se incarca prin USB: Se incarca destul de repede: in 1-2 ore este complet incarcat. Imi place ca te atentioneaza cand se termina bateria sau cand este complet incarcata.

Ce nu mi-a placut la Sona Lelo

Initial, nu mi-a placut designul sau, insa este o parere subiectiva. Totusi, este ergonomic și placut la folosire. Dupa ceva timp, incepi sa iti dai seama de ce l-au conceput astfel: este foarte ușor de manevrat.
Nu este cea mai silentioasa jucarie. Cu toate ca nu poți spun ca este zgomotos, e posibil ca vecinii sau persoanele din camera alaturata sa auda jucaria. Avand in vedere tehnologia pe care o foloseste, nu e de mirare: nu ai cum sa faci un motor atat de mic și puternic și sa fie și silentios.

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.