Lelo Soraya – Ce trebuie să știi despre acest vibrator înainte să-l cumperi

Lelo-Soraya-despre-jucarie

Lelo Soraya este un vibrator rabbit ce are un design incantator și o formă inovatoare. De fapt, are o formă atat de plăcută incat in 2011 a castigat un concurd ca fiind cea mai inovativa jucarie erotica.

Se simte la fel de bine pe cat arata. Varful indoit pentru punctul G și clitoris a vibratorului rabbit este foate intens. Pregateste-te sa te urci pe pereti de plăcere in timp ce il folosesti.

Cum functioneaza

Vibratorul Lelo Soraya are 2 motoare de vibrație. Unul este in bratul mic, pentru clitoris iar cel de-al doilea este in bratul principal, pentru stimularea vaginului. Motoarele sunt ceva mai mici decat la vibratorul Ina 2, așadar se simte mai fi dar e mai putin intens ca acesta, prin comparatie. Totusi, are vibrațiil suficient de puternice pentru a te satisface.

Are 8 fuctii de vibrație și 10 intensitati de viteza ce pot fi combinate oricum doresti. Asadar, ai un total de 80 de combinatii diferite. Pentru mine, viteza 7 este mai mult decat suficienta pentru a avea orgasm la nivelul clitorisuli. Daca folosesc alte moduri de vibrație, pot avea chiar și la viteze mai mici.

Moduri de stimulare

Iata care sunt modurile de stimulare ale jucăriei. Asa le numeste Lelo, compania ce a creat aceasta jucarie: „moduri de stimulare”.

  1. In prima functie, doar bratul principal vibreaza
  2. In a doua functie, doar bratul secundar (de clitoris) vibreaza
  3. Pulsatii usoare
  4. Pulsatii rapide
  5. Pulsatii ce cresc in intensitate, precum un val
  6. Foarte rapide
  7. Vibratii lungi ce alterneaza intre bratul de clitoris și cel principal
  8. Similar cu a 7-a functie, dar cu mai multe variatii

Controlarea jucăriei

Are 3 butoane și functionează precum orice alt vibrator rabbit de la Lelo. Poti apasa pe butonul + pentru a porni jucaria, după care foloseste butoanele + și – pentru a creste sau a scadea intensitatea (pentru a-l opri, apasa pe butonul -).

Intre acestea, se afla un singur buton cu ajutorul caruia poți sa epxlorezi cele 8 funcții de vibrație. Acest lucru e diferit fata de Lelo Ina 2 care are 2 butoane prin care setezi vibrațiile: in sus și in jos.

Designul butonului este elegant dar daca vrei sa ajungi. Totusi, daca ar fi un lucru care nu imi palce ar fi faptul ca nu memoreaza setarile tale, așadar trebuie sa alegi functiile de fiecare data cand il deschizi.

Cum se simte Lelo Soraya?

Este greu de explicaat forma sa unica. Bratul este mai ingust decat la alte vibratoare, ceea ce il face ideal pentru incepatori. Nu este gros și este conceput pentru a atinge cu usurinta punctul G.

La inceput, mi-am făcut grriji ca este făcut din metal și silicon iar partea dintre acestae m-ar putea pisca pe interior, dar nu am avut niciodată astfel de probleme.

Singura problema este ca ar putea fi mai greu de curatat și s-ar putea aduna bacterii intre acestea. Pe urma, am realizat ca pot folosi bat de urechi pentru a-l curata in aceste zone.

Atunci cand cautam câteva pareri despre acest produs am observat ca unele persoane spuneau ca bratul vibratorului Lelo Soraya este prea lung, ceea ce impiedica bratul mic sa stimuleze corespunzator clitorisul.

Majoritatea persoanelor care au avut aceasta problema spuneau ca sunt foarte inguste. Avand in vedere ca are o singura marime, ar putea sa n fie potrivit pentru toti, dar eu nu am avut aceasta problema: am reusit sa stimulez și punctul G și clitorisul simultan.

Am 1.67 m și jucarai asta s-a potrivit perfect pentru mine.

Cat este de discreta?

Mi se pare ca este o jucarie destul de discreta. Nu este una cu care as fi foarte ingrijorata sa fiu prinsa. Nu e ca și cum as fi prinsa cu un dildo realistic, de exemplu. Este ușor de transportat. L-am luat cu mine chiar și cand am mers cu avionul (evident, nu in bagajul de mana) și nu am avut probleme.

Materialul jucăriei

Pe la suprafata, jucaria este făcută din silicon moale și placut la atingere iar partea metalica este făcută din ABS plastic. Este fin, dar recomand sa folosesti un lubrifiant pe bază de apă pentru a face experienta și mai intensa.

Mi se pare ca este făcut dintr-un material de calitate și am fost incantata de achizitie.

Ambalajul

Ca intotdeauna, imi place foarte mult cum Lelo impacheteaza produsele. Cutia are 3 straturi și se simte de parca despachetezi un cadou.

lelo-soraya-ambalaj

Cutia in sine este foarte muternica și ferma. ot sa stau pe ea, imi mentine greutatea fără probleme.

Inauntrul cutiei, vei gasi vibratorul Lelo Soraya și toate lucrurile care vin cu acesta: saculetul de depozitare, cablul de reincarcare, manualul de instructiuni și certificatul de garantie

Alte funcții ale vibratorului Lelo Soraya

Incarcarea

O incarcare completa dureaza 90 de minute de vibrații non-stop. Este suficient pentru a te satisface la maximum. Pentru a se incarca complet, trebuie sa stea 3 ore la incarcat.

Este ușor de incarcat: trebuie doar sa introduci mufa in vibrator iar celalalt capat sa il introduci in portul USB.

Este rezistent la apă

Lelo Soraya este rezistent la apă iar unele persoane spunaeu ca l-au folosit in cada. Eu nu am incercat, nu am curaj, dar l-am folosit in dus și nu am avut probleme cu el pana acum.

Cat este de silentios?

Precum orice alt vibrator rabbit de lux, Lelo Soraya este foarte silentios. La cea mai mica setare de vibrații, abia il auzi. La setarile mai mari, devine din ce in ce mai zgomotos.

Daca iti faci griji ca te aud vecinii, e bin de stiut ca e foarte greu sa il auzi printr-o usa inchisa. Cred ca mai degraba ar trebui sa iti faci griji sa nu faci tu prea mult zgomot cu gemetele cand il folosesti. Odata ce l-ai introdus in vagin, se aude și mai incet.

Concluzie

Per total, mi-a placut foarte mult vibratorul Soraya de la Lelo. Singura problema pe care am avut-o a fost faptul ca partea metalica este fapt făcută din plastic ABS. Mi-ar fi placut sa fie din metaladevărat.

In ceea ce priveste vibrațiile și puterea sa, este suficient pentru a-mi provoca orgasm: probabil și pentru tine este.

Cat despre designul sau, nu degeaba a primit un premiu pentru designul inovativ in 2011: arata cu siguranta ca un vibrator de top și chiar este.

Daca il folosesti, iti dai seama de ce. Chiar daca a trecut ceva timp de cand a aparut pe piata, inca ramane o jucarie de top, ceea ce arata ca e un clasic.

Recomand Lelo Soraya tuturor femeilor. Pe mine a reusit sa ma satisfaca.

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.