Păreri Vibrator Elise 2 LELO – 22 cm, Stimulare Punct G

Lelo este unul din producatorii mei preferati de vibratoare, iar Elise 2 este fără doar și poate unul din produsele lor de top deși și cam toate din gama lor pe care le-am folosit pana acum mi-au placut enorm. Elise 2 este un vibrator de lux vine intr-o cutie neagra ce imi aminteste de bijuterii de lux.

Acesta este situat intr-un burete de spuna care il protejeaza in timpul transportului. Pe langa vibrator, in cutie mai poți gasi incarcatorul, instrucțiunile și un sac negru din satin. Totodata, poți gasi și o mostra de lubrifiant personal.

Lelo Elise 2 are o culoare foarte plăcută și un inel de culoare argintie. Partea care se introduce in vagin este acoperita cu un strat de silcon solid, matasos și totodată moale și placut la atingere.

Are cam 22 cm lungime și 11 cm in circumferinta in cel mai gros punct. Bratul jucăriei este ușor curbat, ideal pentru a stimula punctul G. Imediat ce am primit, am pus jucaria la incarcat. Iti recomand sa faci la fel. Este important sa il incarci mai mult timp prima oara, inainte sa il folosesti.

Probabil te gandesti ca este curat, insa sfatul meu este sa il speli inainte sa il folosesti prima data pentru a indeparta toate posibilele reziduuri din timpul fabricatiei. Abia am asteptat sa se incarce pentru a-l folosi. Vibratorul initial Elise original a avut recenzii foarte bune, așadar imi doream foarte mult sa vad cat de capabil este acesta sa ofere placere.

Nota: pe justlove.ro, Elise 2 este disponibil în 2 variante de culori:

Negru: vezi aici prețul și produsul

Elise 2 culoarea neagra

Mov: vezi aici prețul și produsul

Elise 2 culoarea mov

Lelo Elise 2 are acelasi design ca predecesorul sau, dar are o stimulare cu 100% mai puternica, conform producatorului, are mai multe setari de vibrație și este complet rezistent la apă (poate fi și scufundat).

Pentru a testa daca este, intr-adevar mai puternic, am vorbit cu o prietena care a folosit Elise original și ea a fost impresionata de puterea acestuia. A spus ca intr-adevar, este mult mai puternic decat alte vibratoare LELO testate de ea..

Am fost totodată impresionata de cat de este de silentios atunci cand este pornit. Acesta este primul vibrator pe care l-am incercat care a aiba un motor in varf și un motor aflat la baza sa.

Avand in vedere ca majoritatea vibratoarelor au doar un motor aflat la baza, senzatiile scad in intensitate pana in varf. Acesta este mai puternic deoarece acestea se afla chiar in varf.

Tot din acest motiv, cele 7 funcții de vibrație pot oferi plăceri intense asupra clitorisului, in cazul in care alegi sa il folosesti la nivelul acestuia. In combinatie cu toate vitezele de intensitate, cu siguranta îți va oferi o experiență de neuitat alaturi de persoana iubită. Folosind motorul din varf asupra clitorisului a fost de-a dreptul senzational. Era puternic și secudator. Lelo Elise 2 este ușor de introdus in vagin datorită materialului placut, de calitate superioara.

Are mai multe funcții de vibrație. Am gasit chiar o functie care alterneaza vibrațiile intre motorul din varf și cel de la baza. Se sime extraordinar, este ca un val de plăcere care vine și pleaca.

Poti stimula mai multe zone cu aceasta jucarie: eu l-am incercat la nivelul clitorisului, a labiilor, a sfarcurilor dar și pe interior. Totusi, sunt multe alte zone in care il poți folosi. Orice zona erogena ai tu, orice zona sensibila vrei sa stimulezi, il poți pune in acea zona pentru a o stimula. Chiar recomand sa explorezi cat mai mult, deoarece materialul placut la atingere il face foate ușor de folosit.

Inchide ochii și lasa senzatiile sa te copleseasca. Vei avea imediat orgasm.

Functiile vibratorului Elise 2

Panoul de control al jucăriei este în formă circulara, avand patru butoane, asezate în formă de plus. Doua butoane reprezinta butoanele + și – și doua reprezinta sagetile sus și jos.

Cele + și – reprezinta intensitatea vibrațiilor iar sagetile sus și jos sunt folosite pentru a schimba modul de vibrație.

Apasa pe butonul + pentru a porti jucaria și pentru a creste intensitatea vibrațiilor. Bineniteles, butonul – face exact opusul.

Sagetinle pot fi folosite pentru a alege functia de vibrație dorita. Are 8 funcții de vibrație și 9 viteze de intensitate, așadar ai nenumarate posibilitati de utilizre. Cu siguranta vei gasi functia potrivita, care sa te satisfaca.

Ceea ce mi se pare foarte fain la aceasta jucarie este ca poți bloca functiile dorite (modul de vibrație și intensitatea) tinand apasat pe butonul + sau – pentru 5 secunde. Pentru a debloca controlul, apasa din nou butonul pentru 5 secunde.

Este rezistent la apă

Fiind rezistent la apă, Lelo Elise 2 îți oferă libertatea sa il folosesti oriunde doresti. Il poți folosi chiar și in dus, fiind un prieten de nadejde.

O alternativa de top este Gigi 2, tot de la Lelo – Un vibrator de lux ce te poate satisface in totalitate

Fiind mai mare decat alte vibratoare de la Lelo, cum ar fi Lelo Liv 2 este surprinzator de silentios penturu marimea sa. Chiar și cu doua motoare la intensitate maxima, este mult mai silentios decat alte vibratoare.

Cu toate ca nu este complet silentios, pentru un vibrator atat de mare sa fie atat de silentios, chiar este de aplaudat.

functii-lelo-elise-2

Cum se incarca

Vibratorul pentru punctul G Lelo Elise 2 include de asemenea un cablu de incarcare ce foloseste o baterie cu sistem litiu-ion. Bateria se incarca prin USB, care poate fi introdus in jucarie la baza sa, după care il poți introduce intr-un port de USB, cum ar fi in laptop sau PC.

Dureaz aproximativ 2 ore sa se incarce, cu toate ca incarcarea initiala ar trebui sa dureze mai mult și il oti folosi pana la 8 ore.

Cand Lelo Elise 2 se incarca, va pulsa o lumina alba. Cand se termina de incarcat, lumina va fi aprinsa consant.

Mi se pare foarte fain aceasta functie deoarece îți oferă posibilitatea sa intelegi cand jucaria este complet incarcata. Mi-ar placea ca toti să folosească un sistem asemanator.

Cum poți sa-ti provoci plăcere cu vibratorul Lelo Elise 2

La nivelul punctului G

Principalul mod de utilizare a vibratorului Lelo Elise 2 este de g pentru a-ti oferi orgasme interne puternice. Forma sa ușor curbata este ideala pentru atingerea punctului G iar vibrațiile stimuleaza intens acest punct.

Avand asa de multe moduri de vibrație, exista nenumarate feluri in care iti poți stimula acel mic orgam.

Atunci cand il deschizi, fie ca folosesti unul sau ambele motoare in tandem, vei realiza cat de unic și placute sunt senzatiile acestei jucarii.

Tine cont de faptul ca este un vibrator mare și este complet inflexibil. Introdu-l intr-un unghi gresit sau intr-un mod gresit poate fi foarte inconfortabil. Asadar, ai grija cum il folosesti, mai ales la primele utilizari, pana te obisnuiesti cu aceasta jucarie, dimensiunile și functiile sale.

Unghiul natural ajl vibratorului Lelo Elise 2 este foarte confortabil pentru vagin (cel putin in cazul meu).

Totusi, inainte sa introduci Lelo Elise 2 in vagin pentru a-l folosi, tine minte ca e un vibrator de dimensiuni destul de mari iar siliconul poate avea o senzatie cam asupra. Din acest motiv, recomandam sa folosesti un lubrifiant pe baza de apa. Cele din silicon pot fi periculoase pentru materialul jucăriei, așadar este indicat sa ramai la un lubrifiant din apa.

vibrator-elise-2

Pentru clitoris

Cu toate ca este conceput pentru punctul G, poți folosi Lelo Elise 2 și pentru stimularea clitorisului, deoarece are multiple funcții de vibrație și intensitati de viteza. Tot ce trebuie sa faci este sa misti varful jucăriei pe suprafata acestui mic organ pentru a obtine plăceri intense. Avand un motor in varf, se poate simti extrem de placut și poate stimula intens clitorisul, dar și labiile.

Este ideal pe post de vibrator de clitoris. Cu toate astea, avand dimensiuni mai mare, nu este conceput pentru acest lucru. Ar putea parea prea mare și prea greu pentru clitoris, dar este suficient pentru a te satisface.

Daca vrei un vibrator mic mai ușor de manevrat, incearca Mia 2 – Calitate Lelo

Vibrator Mia 2 Lelo

Lelo Elise 2 este un vibrator de calitate superiaora la care m-am straduit mult sa gasesc un defect. Singura sa problema ar putea fi faptul ca nu este suficient de flexibil pentru a fi mai versatil.

Cu toate ca nu este conceput pentru acest lucru, poate fi folosit și pentru stimularea punctului G sau a altor zone erogene deoarece are un motor exact in varf, pentru a oferi vibrații mai puternice. Asta daca reusesti sa treci peste faptul ca este o jucarie cam mare pentru astfel de jocuri erotice.

Per total, sunt foarte multumit de Lelo Elise 2. Pentru orice l-am folosit, s-a dovedit a fi perfect. Isi face treaba perfect pentru a-mi oferi orgasme puternice și are o mulțime de funcții și viteze de vibrații din care sa aleg pentru a-l folosi la maximum. Asadar, il recomand tuturor femeilor care doresc o stimulare intensa la punctul G.

Ce imi place și ce nu la Lelo Elise 2

In continuare, iti voi explica pe scurt ce imi place și ce nu la aceasta jucarie. Tine cont de faptul ca aceasta este o parere strict subiectiva. Este parerea mea. Daca ai o alta opinie despre acesta, chiar te log sa lasi un comentariu, sunt foarte curios cum ti s-a parut tie.

Ce mi-a placut

  • Are un design elegant, o formă proeictata strategic și este ideal pentru a satisface prin stimularea punctului G, actionand direct asupra acestuia, deci putemspune că este un vibrator pentru punctul G.
  • Imi place ca il poți folosi și pentru stimularea altor zone pe langa punctul G, cum ar fi a clitorisului sau a altor zone erogene
  • Este foarte puternic, avand un motor atât în varf cat is la baza. Pentru mine, puterea de vibrație a vibratorului este ideala
  • Are multe moduri de vibrație dar și diferite intensitati de viteza, oferindu-ti nenumarate moduri in care il poți folosi.
  • Este prietenos cu pielea și rezistent la apă
  • Are o suprafata fina din silicon, foarte plăcută la atingere
  • Are functie de travel lock, fiind astfel perfect pentru a fi luat in calatorii. Nu trebuie sa iti faci griji ca va porni de unul singur in bagaj
  • Vine cu un saculet negru din satin
  • La 2 ore de utilizare, poate fi folosit pentru 2 ore.

Ce nu mi-a placut

  • Pentru unele persoane poate fi prea rigid și nu la fel de confortabil
  • Initial, poate dura putin pana te obisnuiesti cu el, insa poate fi foarte confortabil odata ce te-ai invatat cum sa-l folosesti
  • Cu toate ca este ușor de curatat, este nevoie de mai multa atentie cand il cureti intre partea de metal și silicon
Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.