Lelo Liv 2 este unul din vibratoarele mai mici de la Lelo

pareri-lelo-liv2

Totusi, nu lasa marimea sa sa te pacaleasca, deoarece poate oferi plăceri extraordinare. Conform producatorului, este un vibrator conceput pentru stimularea punctului G și este descris ca fiind un vibrator „pentru femeile care doresc sa se satisfaca cu stil„.

Avand un design stilat și atragator, Lelo Liv 2 este cu siguranta o plăcere să il vezi. Personal, imi place enorm designul sau elegant. Iti poți da seama numai cand te uiti la el ca este un vibrator de lux.

Totusi, nu doar aspectul conteaza. Sunt multe alte lucruri pe care trebuie sa le iei in considerare atunci cand cumperi o astfel de jucarie. Daca vrei sa afli cum functionează și cat este de placut acest vibrator, citeste in continuare Lelo Liv 2 vine intr-un ambalaj conventional al produselor lelo: o cutie eleganta in care este impachetat.

Dupa ce o deschizi, vei gasi inauntru:

imi place foarte mult și culoarea sa. Vine in mai multe culori: culoarea prunei, culoare albastru inchis, visiniu sau verde lime. Cu toate ca suna cam ciudat aceste culori, arata senzational.

Are o formă falica și dimensiuni cam cat un penis de dimensiuni standard. Lelo Liv 2 este ușor de tinut în mână și foarte ușor de manevrat. Vei fi placut surprins sa sa vezi cat de ușor este sa il tii in mana.

Detalii despre Lelo Liv 2

Partea care se introduce in vagin este făcută din silicon de calitate superioara și are o textura fina și plăcută la atingere. Chiar și cand il introduci in vagin, se va simti foarte placut acest material de calitate.

La mijloc, este prevăzut cu un inel ce are o culoare metalica, făcut din plastic ABS. Urmeaza manerul din ABS ușor de manevrat, pe care sunt plasate butoanele jucăriei.

Atat plasticul ABS cât și siliconul folosit la acest vibrator sunt neporoase, hipoalergenice și nu contin ftalati. Cu alte cuvinte, sunt prietenoase cu pielea. Vibratorul nu este flexibil.

Are o formă curbata dar nu se va misca deloc. Nu ca ar trebui sa fie: are o marime confortabila și este ușor de manevrat, așadar este destul de versatil, dar nu ar fi rau sa fie putin mai flexibil.

Marimea totala este de 17.5 cm, dintre are 10 cm sunt inserabili. DA, e mic dar se simte foarte bine și îți oferă tot confortul de care ai neovie in timpul sexului.

In cel mai gros punct al sau, Lelo Liv 2 are diametru de 3 cm și o circumferinta de 9.3 cm.

Cat este de placut?

Cu toate ca are dimensiuni mici, forma curbata, falica și ingenioasa a vibratorului Lelo Liv 2 este ideala pentru a stimula punctul G. Stimuleaza intens acest punct și oferă un masaj de neuitat, ce îți oferă orgasme puternice.

Avand in vedere ca este un vibrator din silicon, se poate simti putin „uscat” in timpul penetrarii. Din acest motiv, recomand sa folosesti un lubrifiant pe baza de apa.

Nu folosi alte tipuri de lubrifianti deoarece pot deteriora materialul jucăriei.

Cu toate ca este ideal pentru incepatori sau pentru femeile mici de inaltime, este potrivit chiar și pentru experimentati: iti poate oferi orgasme puternice indiferent de cat de experimentat esti in lumea jucariilor erotice.

Imi place ca are un design umil: este o jucarie mica, neimpunatoare ce te face sa il folosesti cu incredere, fără sa ti se faca frica de el. Este mai mic decat alte versuni cum ar fi Lelo Elise 2 sau Lelo Tiani 3 Cerise, așadar este o jucarie de tranzitie ideala.

Cu toate ca este placut, vibrațiile ar putea fi putin mai puternice. Conform Lelo, Lelo Liv 2 este de 2 ori mai puternic decat primul model Liv. Daca asta e adevart, nu imi pot imagina cat de usoare sunt vibrațiile la acel model, deoarece acesta deja mi se pare ca ar putea fi putin mai puternic.

Asta nu înseamnă ca nu e placut, dar sunt obisnuita sa ajung la niste vibrații mai puternice decat pot duce

Cu toate astea, Lelo Liv 2 mi se pare ideal pentru masarea punctului G, deoarece isi face treaba foarte bine. Vibratiile sale și masjaul la nivelul punctului G isi oferă toata stimularea de care ai nevoie.

Poate ajuta la stimularea intensă a clitoriuslui pentru un orgasm puternic.

Lelo Liv 2 te duce intr-o calatorie excelenta in lumea orgasmelor, dar se intampla foarte rar sa ajungi acolo fără putin ajutor. Odata ce accepti faptul ca Lelo Liv 2 nu este cea mai puternică jucarie și inveti sa te bucuri de senzații mai usoare, nu te va dezamagi.

Functiile vibratorului Lelo Liv 2

Manerul de plastic are 4 butoane aranjate in cerc. Butoanele + so – aranjate orizonal pot fi folosite pentru a creste și descreste intensitatea vibrațiilor iar butoanele verticale sunt folosite pentru a schimba modul de vibrație.

Varietatea modurilor disponibile și posibilitatea de a personaliza vibrațiile te ajută să ai nenumarate metode de utilizare.

Personalizeaza, experimenteaza și descopera ce ti se potriveste. Si nu vorbesc dora de vibrații și intensitate – experimenteaza cu acest vibrator. Incearca-l pentru a stimula clitorisul și chiar și ale parti ale corpului.

Apasa pe butoanele + și – ambele odata pentru a bloca și debloca vibratorul. Acest lucru face jucaria ușor de folosit și te asigura ca dispozitivul nu va incepe sa vibreze de unul singur in bagaj.

Incarcarea jucăriei

Lelo Liv 2 este foarte ușor de incarcat. La capatul sau, are nu punct in care se poate introduce cablul de incarcare prin USB.

Odata ce este concetat la incarcator, LED-ul din spatele butoanelor de control incepe sa clipeasca. Odata ce dispozitivul a fost complet incarcat, LED-ul este aprins constant.

Bateria dureaza aproximativ 2 ore sa se incarce. Cu toate astea, daca abia l-ai cumparat, este recomandat ca la prima incarcare sa il lasi mai mult – poate sa il lasi la incarcat chiar și peste noapte.

Odata ce s-a incarcat complet, iti poate oferi pana la 4 ore de actiune.

Este rezistent la apă

Cred ca este foarte important ca un vibrator de calitate sa fie rezistent la apă și sa se incarce prin USB: sunt cele mai importante calitati ale unei astfel de jucarii erotice (evident, pe langa functiile de vibrație).

Lelo Liv 2 este complet un vibrator rezistent la apă, pana la un metru adancime.

Punctul de incarcare și manerul sunt sigilate pe interior, așadar nu trebuie sa te ingrijorezi ca apa va intra in jucarie și o va distruge. Evident, nu trebuie folosit atunci cand se incarca. In niciun caz nu il baga in cada in timp ce se incarca!

Avand un vibrator rezistent la apă, ai mai multe metode prin care il poți folosi. Il poți folosi chiar și in dus, daca vrei o experiență incitanta. Cu toate ca eu nu l-am folosit, e bine de stiut ca ai aceasta posibilitate.

Ce mi-a placut și ce nu la Lelo Liv 2

Iata, pe scurt, ce mi-a placut și ce nu la aceasta jucarie

Ce mi-a placut

  • Are un design elegant, seducator, neimpnuator, ce îți oferă incredere sa il folosesti
  • Este foate ușor de utilizat și manevrat
  • Ideal chiar și pentru persoanele incepatoare sau cele scunde
  • Butoanele sunt ușor de controlat și foarte practice. Odata ce te obisnuiesti cu ele, il vei putea folosi cu usurinta
  • Lelo sustine ca Liv 2 este conceput pentru punctul G și sunt complet de acord cu ei. Are o formă ideala pentru a atinge acest punct. Chiar oferă plăceri intense pe interior, la nivelul punctului G in timp ce il folosesc

Ce nu mi-a placut

Cu toate ca in cazul unor jucarii cum ar fi vibratoarele de cuplu apreciez dimensiunile mici, mi se pare ca pentru nu vibrator pentru punctul G are dimensiuni cam mici. Asta nu înseamnă ca nu e placut, dar nu sunt obisnuit cu astfel de marimi la asemenea jucarii. Este, intr-adevar mai ușor de manevrat astfel, asdar poate fi un plus pentru unii, mai ales pentru incepatori.

Sunt obisnuită ca vibratoarele folosite de mine sa fie mai puternice. De obicei, nu pot folosi o jucarie la putere maxima, insa acesta mi se pare ca daca nu il folosesc la maximum, nu e destul de puternic. Mi-ar placea sa fie putin mai puternic in ceea ce priveste vibrațiile.

Cu toate ca dimensiunile sale mici pot sa nu fie pe placul tuturor, mie mi se pare ca Lelo Liv 2 este un vibrator excelent, ce ma ajuta sa obtin orgasme puternice in timp ce imi stimuleaza punctul G. Nu are forma sau marime impunatoare iar culoarea sa plăcută il face să se simtă extraordinar. Chiar daca nu este foarte puternic, este suficient pentru a-ti provoca orgasm. Te ajuta sa stimulezi intens punctul G.

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.