Satisfyer Pro 2 Review – Mod de utilizare, păreri pro și contra

satisfyer-pro-2

Mereu am crezut ca orgasmele multiple atunci când vine vorba despre utilizarea unui vibrator clitoridian sunt un mit. Am câteva prietene care susțin că le-au obtinut, dar eu intotdeauna am avut o perioada de refacere după ce orgasm, asa ca personal nu le-am experimentat. Asta pana sa incerc Satisfyer Pro 2, care m-a ajutat sa am 3 orgasme intr-o noapte (intr-o singura sesiune!). Bineinteles ca am vrut sa inteleg secretul sau asa ca l-am studiat mai in detaliu.

In continuare iti voi spune tot ce trebuie să știi despre stimulatorul pentru clitoris Satisfyer Pro 2: cum functionează și cum il poți folosi pentru a crea plăceri intense. Citeste și afla daca ti se potriveste și tie, inainte sa il cumperi, iar dacă decizi să-l cumperi, aici, pe justlove.ro îl găsești la un preț foarte bun.

Satisfyer Pro 2 foloseste tehnologia de suctiune pentru care este cunoscut, ce oferă stimulatorului o senzatie de vacuum. Daca asta nu e deajuns, capul are și vibrații. Pentru mine, asta a insemnat un orgasm super rapid – mi-a luat doar un minut sau doua sa am orgasm, in comparatie cu alte stimulatoare pe care le-am foosit cu care imi lua 5-10 minute sa ajung in acelasi punct.

Despre detaliile Satisfyer Pro 2

Daca ai o colectie de jucarii erotice acasa, e foarte posibil sa fi auzit de Satisfyer. Este un brand care se specializeaza pe crearea stimulatoarelor de clitoris cu suctiune. Câteva informații despre brand:

Satisfyer este un brand cunoscut în special pentru dispozitivele sale de stimulare sexuală. Aceste produse sunt destinate atât femeilor, cât și bărbaților și sunt cunoscute în special pentru abordarea lor inovatoare în domeniul jucăriilor sexuale. Una dintre caracteristicile de marcă ale multor produse Satisfyer este capacitatea lor de a produce valuri și pulsații de aer pentru a stimula, în loc de a se baza strict pe contactul direct, cum ar fi multe alte jucării tradiționale.

În ultimii ani, Satisfyer a câștigat popularitate datorită designului său ergonomic, calității materialelor și eficacității produselor sale. Acest brand a primit și recenzii pozitive din partea multor utilizatori și critici din industrie.

Asadar, Satisfyer Pro 2 nu este chiar un vibrator. Este o jucarie ce stimuleaza prin efectul de suctiune. Este foarte ușor și ergonomic astfel încât poate fi manevrat cu usurinta. Atunci cand este pus la nivelul clitorisului, creeaza un efect de pulsatie. Atunci cand este pur sub apa, senzatiile se intensifica. Totusi, il poți folosi și inafara apei.

satysfier-2-pro-ventuza

Este făcut dintr-un material dur (la exterior), puternic de care tii pentru a-l manevra, din ABS. Suficient de mare pentru a-l tine confortabil în mână dar în același timp perfect pentru mâna unei femei. Are doar 2 butoane: butonul de pornire și cel de crestere sau micșorare a nivelului de viteză.

La cap, este un „manson” din silicon, moale și placut la atingere, care vine aproape de clitoris, pentru a fi confortabil, care este detasabil. Este suficient de ferm pentru a-si mentine forma, dar suficient de moale pentru a fi confortabil atunci cand apesi cu el pe clitoris. Are o textura fina și catifelata.

Despre material și întreținere / igienizare:

Dupa cum spuneam, este făcut din ABS și are un manson din silicon in varf (practic partea care intra in contact cu clitorisul), care se poate scoate pentru a fi curățat cu usurinta. Materialele acestea sunt 100% sigure cu pielea. Este recomandat ca atunci cand folosesti un lubrifiant, sa alegi unul pe baza de apa. Aici poți vedea catalogul nostru cu lubrifianti pe bază de apă.

Jucaria se incarca prin USB și este complet rezistenta la apa. Ca atentionare, este bine de precizat ca aceasta jucarie functionează pe baza unor magneti puternici. Nu il pune langa cardul tau de credit. Nu il lasa lanca PC sau langa telefon.

Mai important de atat, nu il folosi daca folosesti un stimulator cardiac (pacemaker). Chiar și producatorul spune ca ar trebui sa intrebi un medic inainte sa il folosesti in acest caz.

Despre ambalaj și alte detalii

cutie-satisfyer-2

Satisfyer Pro 2 vine intr-o cutie mica și discreta. Atunci cand il cumperi, este introdus in alta cutie, așadar nimeni nu va sti ce ai cumparat. La prima vedere, nici nu arata ca o jucarie erotica. Totusi, daca citesti titlu, iti dai seama pentru ce este folosit. Noi, la justlove.ro, pe langa cutia in care vine ambalat produsul de la producator, il mai introducem intr-o cutie 100% opaca astfel incat sa asiguram discretie 100%. Daca vrei sa vezi detalii despre livrare și ambalarea comenzilor din sex shopul nostru, aici gasesti pagina.

Inauntrul cutiei gasesti stimulatorul Satisfyer Pro 2, cablul de reincarcare, dar și manualul de instructiuni. Asigura-te ca citesti instrucțiunile inainte de folosite.

Ceea ce nu mi-a placut este ca nu vine cu o cutie sau o punguta de depozitare. Ti se recomanda sa il depozitezi intr-o spatiu racoros și toate cele, dar nu îți oferă și spatiul respectiv. Asta ar fi un minus din partea mea pentru acest produs.

Păreri despre stimulatorul de clitoris Satisfyer Pro 2

Parerea mea este ca e una din cele mai ciudate jucarii erotice. Dupa ce am folosit-o pentru câteva secunde, clitorisul meu s-a marit și am simtit o plăcere imensa. Nu e de mirare ca acesta a devenit mai sensibil la atingere, ceea ce a făcut experienta și mai plăcută. Dupa 60 de secunde, am orgasm. Tot timpul! Nu imi ia mai mult. Uneori, maxim 2 minute, dar atat.

Cat despre orgasme, sunt extrem de intense. Atunci cand il folosesc, e ciudat ca simt plăcere fără ca macar sa il ating. Daca nu esti obisnuita cu un stimulator fără contact, ti se va parea ciudat la inceput. Foarte placut, dar ciudat.

De obicei, trebuie sa astept sa imi revin după orgasm, dar am observat ca daca il folosesc in continuare, am și al doilea, uneori chiar și al treilea orgasm! Cu siguranta nu am mai avut o asemenea experienta cu alta jucarie erotica.

Cu alte cuvinte, Satisfyer Pro 2 imi oferă plăceri și orgasme intense, fără atingere.

Avand in vedere ca clitorisul se umfla in timpul utilizarii, orgasmele devin mai sensibile și e una din putinele jucarii pentru care cea mai mare putere a sa este prea mare pentru mine.

Am folosit multe jucarii și cam toate le-am folosit la viteza maxima, insa acesta pur și simplu nu pot. Cu siguranta puterea maxima este suficienta și pentru tine, desi ma indoiesc ca o vei folosi la maxim.

Cred ca femeile care au probleme in a obtine orgasm cu vibratoarele obisnuite sau alte jucarii, vor gasi la stimulatorul de clitoris Satisfyer Pro 2 exact ceea ce cauta. Am auzit persoane care l-au folosit in apa și spuneau ca este mult mai intens de folosit astfel. Eu insa ma simt foarte inconfortabil, cu toate ca producatorul spune ca il poți folosi in cada.

Totusi, este suficient de puternic și ma satisface in totalitate și inafara apei. Satisfyer Pro 2 este una din jucariile mele preferate. Este prietenoasa cu pielea, ușor de curățat și oferă orgasme unice, de neuitat. Nu am nicio reclamatie despre cum functioneaza.

Totusi, mi-ar fi placut sa il vad intr-o culoare mai plăcută. Personal, nu ma atrage culoarea bronzului. Insa aceasta este o problema minora. Daca poți trece peste culoarea sa (ceea ce iti recomand sa faci), vei observa ca iti poate oferi plăceri de neuitat.

Daca inca nu esti decisa, sa iti spun o mica poveste:

Unei prietene de ale mele i s-a oferit de la compania (ma rog, i l-au făcut colegele cadou de ziua ei) la care lucreaza acest stimulator.

Ce a urmat:dupa feedbackul oferit, mutle dintre ele si  l-au cumparat și el. Atat de mult l-a recomandat. Chiar și ea mi-a spus: „Orice femeie ar trebui sa detina un stimulator Satisfyer Pro 2”. Asadar, daca vrei sa ai parte de orgasme de neuitat, trebuie sa il incerci.

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.