Satisfyer Pro Traveler

satysfier-pro-traveler-stimulator-clitoris

Satisfyer Pro Traveler – Chiar este bun pentru călătorii?

Satisfyer Pro Traveler este o alta jucarie concepută pentru stimularea clitorisului de la una din brandurile mele preferate – Satisfyer. De data ast insa, se spune ca este conceput pentru a fi mai potrivit de luat in calatorii. Totusi, cat este de bun?

In continuare iti voi spune tot ce trebuie să știi despre acest stimulator: de la detalii tehnice pana la cum se foloseste dar și care este pretul sau pe piata. Cu alte cuvinte, iti voi spune tot ce trebuie să știi despre Satisfyer Pro Traveler inainte sa il cumperi.

Ambalajul jucăriei

Sincer, cand am vazut ambalajul, ma intrebam oare ce trece prin capul celor care l-au conceput. Imi place, totusi, sloganul: „The next Sexual Revolution” („Noua Revolutie Sexuala”) și arata o femeie care militeaza pentru placerea femeilor. Destul de ingenios.

Pe fata insa arata o poza cu stimulatorul. Nu te ingrijora, nu este ambalajul in care vine produsul. Acesta este ambalat in alta cutie, așadar il vei primi intr-un pachet foarte discret, astfel ca nimeni, nici macar curierul nu va sti ce ai inauntru. Cand deschizi cutia, inauntru vei gasi jucaria in sine, cablul de reincarcare și un manual de instructiuni.

Probabil ca te-ai saturat sa spun asta, dar la fel ca la celelalte produse, nu exista un bagaj de depozitare. Tare mi-ar placea sa iti ofere și un loc in care sa il pui după ce il folosesti. Chiar și pe instructiuni iti sugereaza cum sa il depozitezi dar nu îți oferă conditiile necesare.

Avand in vedere ca multe femei s-au plans din acest punct de vedere la celelalte modele, ai crede ca Satisfyer ar fi invatat ceva, dar se pare ca nu: inca nu contine un spatiu de depozitare.

Ceea ce imi place este ca vine intr-o cutie de plastic care il protejeaza in timpul transportului. Totusi nu pare prea rezistenta. Daca transportul nu este lin, cu siguranta nu este suficient de rezistenta cutiuta din plastic.

Detalii despre stimulatorul Satisfyer Pro Traveler

Sa trecem la ce este mai important legat de acest produs: detaliile tehnice ale acestuia. Sincer, snut foarte multumit ca in sfarsit, Satisfyer Pro Traveler este un stimulator ce are stil. Pur și simplu ador designul sau.

Nu spun ca celelalte modele cum ar fi Sastisfyer Pro 2 e urat, dar cu siguranta acest model arata mai bine. Imi place mai mult atat designul cât și culoarea sa. Mi se pare mult mai incitant decat acel bronz.

Are un design de-a dreptul ingenios: simplu și sofisticat in acelasi timp. Daca te uiti la cu arata, nu te-ai gandi ca e o jucarie sexuala. Bineinteles, pentru o experta ca mine, mi-as da seama chiar și după spatiul de incarcare, dar o persoana care nu se pricepe la fel de bine, e foarte posibil nici macar sa nu suspecteze.

Din acest motiv, se vede clar ca a fost conceput pentru calatorii. Compact, ergonomic și practic, chair luxuriant. Este chiar un produs de top. Produsul are functie de blocare care functionează foarte buna. Asadar, sunt bucuros sa vad ca s-au gandit foarte bine atunci cand au conceput acest model:: chiar este potrivit pentru calatorii.

Da, Satisfyer Pro Traveler este cam mic, dar asta e și ideea. Altfel, nu ar fi potrivit pentru calatorii. Este mic pentru a putea fi luat cu tine oriudne ai merge. Asadar, este un model ușor de transportat pentru stimulare clitorisului tau, oriunde te-ai afla. Pentru mine, cu siguranta este un model ce sa satisface.

Modelul Satisfyer Pro Traveler are 9.8 cm lungime, 3.6 cm în diametru și 4.6 cm inaltime. Asadar este o diferenta mica de dimensiuni intre cele doua.

Are o gaura de suctiune rotunda de 1.9 cm pe 1.9 cm, care e destl de mare spre deosebire de alte stimulatoare similare, cum ar fi, de exemplu Sona Cruise de la Lelo.

Alte detalii vizibile ale stimulatorului Satisfyer Pro Traveler

Este un model extrem de elegant iar culoarea visinie ii oferă un model aparte. Este de asemenea foarte fi și placut la atingere.

Pe interior este de asemenea alb, odata ce stratul de protectie a fost indepartat, dar nu e un alb neplacut. In mare parte, se vede culoare a visinie iar in jurul sau are o culoare roz-aurie.

Upa cum spuneam, Logo-ul Satisfyer Pro Traveler este inscriptionat in silicon. Este foarte subtil, dar totusi vizibil. Tot in silicon gasim cele doua puncte prin care se incarca stimulatorul.

Ultimul lucru: greutatea. Este o jucarie foarte usoara, avand doar 85 grame. Este foarte important sa fie ușor pentru a putea fi luat in calatorii, așadar e clar ca Satisfyer s-a gandit și la acest aspect cand l-au conceput.

Materialul

Satisfyer Pro Traveler este făcut in 2 materiale: silicon și plastic ABS. Amandoua sunt prietenoase cu pielea, fie și placute la atingere și nu contin ftalati sau latex. Sunt neporoase, așadar se curata foate ușor.

Pe interior este tot din silicon moale și catifelat, pentru a fi placut atunci cand il pui la nivelul clitorisului tau.

Functiile jucăriei

Dupa cum stii, stimulatoarele de clitoris de la Satisfyer nu au contact direct cu clitorisul, folosind tehnologia de suctiune cu efect vacuum. La fel este și in cazul stimulatorului Satisfyer Pro Traveler. Toate au propriile sale functii, dar in mare parte, principiul de functionare este acelasi.

Dupa cum probabil te-ai fi asteptat, Satisfyer Pro Traveler se incarca prin USB. Este la fel ca la modelele anterioare: trebuie doar sa il conectezi la portul USB și se va incarca, cum ar fi, de exemplu, la PC sau la laptop.

Potide asemenea sa folosesti sun adaptor AC pentru a-l inacarca și mai rapid.

Pentru o incarcare completa, dureaza 180 de minute și functionează pentru 90 de minute. Nu este tocmai convenabil, dar e destul de comun la astfel de jucarii. Foloseste sistemul de baterie litiu-ion, foarte comun la astfel de jucarii.

Cum se foloseste Satisfyer Pro Traveler?

Fiind un model mai compact, are mai putin loc pentru panoul de control. Cu toate, astea, are un design care face butoanele foarte ușor de utilizat. Are la baza doua butoane, + și -. Butonul + creste intensitatea vibrațiilor, in timp ce butonul – scade intensitatea acestora. Clasic.

Pentru a deschide jucaria, trebuei sa tii apasat doua secunde pe butonul + iar pentru a o inchide trebuie sa faci acelasi lucru. Asadar, e ușor de folosit și nu prea are ce sa nu iti placa la acest model.

Precum și modelele anterioare, Satisfyer Pro Traveler are 11 nivele de intensitate. Exact acelasi numar ca stimulatorul Satisfyer Pro 2.

Motorul este relativ silentios, insa nu chiar inca nu au reusit sa il faca suficient de silentios incat sa il folosesti cu alta persoana in camera. Probabil te-ai fi asteptat la asta, avand in vedere ca au incercat sa il faca cat mai discret posibil. Oricum, cel mai probabil, persoanele din camera alaturata nu il vor auzi.

Totusi, e bine de tinut cont de faptul ca motorul jucariilor cu vacuum nu poate fi foarte silentios. Trebuie sa te astepti ca astfel de jucarii sa faca putin zgomot.

Spre deosebire de alte vibratoare de clitoris de la alte branduri, cand ajungi la nivelul maxim de intensitate, daca apesi iar pe + nu se duce inapoi la nivelul minim. In schimb, trebuie sa dai tu inapoi, manual, pana ajungi la un nivel mai mic de intensitate.

Nu e neaparat un lucru rau: pe mine nu m-a incurcat cu nimic, am vrut doar sa iti spu ca să știi la ce sa te astepti inainte sa il cumperi.

Cum se curata?

Astazi, multe jucarii pentru femei de pe piata sunt rezistente la apa. Pe langa ca faptul ca il poți folosi in dus sau cada, este și ușor de curatat. Da, Satisfyer Pro Traveler este 100% rezistent la apă, așadar il poți folosi chiar și sub apa.

De fapt, unele femei sustin ca este chiar mai puternic sub apa decat in aer. Totusi, chiar daca nu ai de gand sa il folosesti in cada, faptul ca e rezistent la apă il face mai ușor de curatat.

Poti sa il speli cu apă caldă și săpun sau poți folosi un toy cleaner pentru a-l clati mai ușor, inainte sa il lasi la uscat in aer liber. E simplu.

Daca vrei sa folosesti putin lubrifiant pentru a face stimularea mai confortabila, foloseste doar un lubrifiant pe bază de apă pentru a evita orice probleme, deoarece cel pe baza de silicon sau ulei poate strica materialul jucăriei.

Poti de asemenea sa alegi unul pe bază de apă cu diferite efecte, cum ar fi cel cu efect de încălzire sau racire: orice doresti, pentru a face experienta mai plăcută.

Concluzie, avantaje și dezavantaje

In final, pot spune ca Satisfyer Pro Traveler are tot ce trebuie pentru a te satisface. Are un design compact, discret și practic pentru a fi ușor de transportat, fiind potrivit pentru a fi luat in calatorii oriunde ai merge. Cu toate ca este conceput pentru a fi luat in calatorii, dar sta nu il face mai putin placut. Are un motor suficient de puternic sa satisfaca orice femeie.

Cu toate ca este discret, nu este cea mai silentioasa jucarie. Totusi, avand in vedere ca foloseste tehnologia de vacuum, probabil te-ai fi asteptat la acest lucru. Daca esti in cautarea unei jucarii silentioase, nu este cea mai buna alegere, dar nu te astepta sa gasesti unul cu efect de suctiune complet silentios: este imposibil.

Este ușor de folosit, așadar oricine il poate utiliza fără sa se incurce, avand doar doua butoane: + și -.

Pe scurt, iata care sunt dezavantajele sale:

Avantaje:

  • Are un design excelent
  • Are o carcasa magnetica
  • Mic, compact și practic
  • Puternic pentru mărirea sa
  • 100% rezistent la apă

Dezavantaje

  • Nu include bagaj de depozitare
  • Nu este foarte silentios
Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.