Vibrator pentru relatii la distanță – da, exista și da, sunt foarte bune

vibratoare-relatii-la-distanta

Când te afli într-o relație la distanță, sexul cu partenerul tau poate fi inlocuit rapid. Ramanand 100% fidela! Vei petrece mult timp masturbandu-te – singur sau în timp ce vorbești cu partenerul. Dacă mâna și jucăria sexuală au devenit cele mai bune prietene, nu trebuie sa te simti prost. Cu siguranta nu esti singura persoana in aceasta sitiatie. Producătorii de jucării sexuale știu cât de greu poate fi să te conectezi sexual cu partenerul tău atunci când te afli la mare distanță de partener. Majoritatea producatorilor au proiectat aceste jucarii avand in vedere și aceste situatii, de distanță.

O mulțime de vibratoare și jucarii pentru masturbare folosesc astăzi o aplicație mobilă pentru a permite utilizatorului să aibă mai mult control asupra plăcerii proprii. Vestea bună este că multe dintre aceste aplicații vă permit să vă bucurați de experiența cu un partener chiar dacă nu va aflati în aceeași cameră. Cauti un nou mod de a adăuga căldură in relația ta de lungă distanță? Verifica aceste șase jucării sexuale și gaseste unul care sa funcționeze atât pentru tine cât și pentru partenerul tau.

Vibratorul Esca 2 OhMiBod

OhMiBod este cunoscut pentru jucăriile sexuale conectate și interactive. Sei este un stimulent clitoral non-fals și ergonomic. Se potrivește cu ușurință în palma mâinii tale și in vulva. Esca 2 OhMiBod este un vibrator destinat punctului G dacă preferi stimularea internă sau daca doresti penetrarea corpului cu vibrații senzaționale. Vezi aici care sunt cele mai bune vibratoare de la Ohmibod

Vibrator Esca 2 OhMiBod cu aplicație iOS si Android

Ceea ce face din Esca 2 OhMiBod o jucarie buna pentru cuplurile la distanță este aplicația mobilă. Desigur, poți controla vibratorul prin aplicație, la fel și partenerul. Utilizeaza funcția de video chat pentru a -ti putea vedea partenerul în timp ce va jucați împreună și chiar se poate transfera controlul acesteia. Puteți trimite și mesaje text prin intermediul aplicației. Mai mult de atat, dacă aveți ambele jucării Esca 2 OhMiBod, puteți controla reciproc jucăria simultan!

We-Vibe Ditto și We-Vibe Rave

Ce fel de plăcere orgasmica iti doresti cel mai mult? Întreaga linie We-Vibe iti poate satisface fiecare dorință. Ditto este un dop tip vibrator din silicon moale și conceput pentru confort. Rave este un vibrator conceput cu o formă ușor curbata, pentru a ajunge mai bine in zona G, material din silicon, pentru a se potrivi perfect cu pielea.

În timp ce jucăriile te satisfac, exista și aplicația mobilă pe care iti vei dori să o folosesti atunci când nu esti langa partener. Aplicația We-Connect iti oferă un control complet asupra vibratorului tau și permite și partenerului să-l controleze. Ai posibilitatea de a creea playlisturi personalizate, să conversați prin chat prin intermediul aplicației și să schimbați cu ușurință intensitatea sau modulul care te face sa te simti bine.

We-Vibe-Ditto

 

Je Joue Nuo

Cauti ceva cu adevărat discret pe care îl poți folosi în relația ta la distanță? Je Joue Nuo este un vibrator cu dimensiuni mici ce va permite să va jucați în diferite moduri. Nuo este comercializat ca fiind un vibrator anal, așa că dacă te bucuri de jocul anal sau de masajul prostatic, este o opțiune excelentă.

Datorită designului său, poate fi folosit și ca stimulator al punctului G. Asigura-te că ai sterilizat jucaria inainte de penetrarea vaginului,.dacă ai folosit-o anterior anal. În orice caz, foloseste jucăria și aplicația mobilă pentru a te conecta cu partenerul tau, indiferent unde te afli. Aplicația iti permite să salvezi liste de redare și să le trimiteți și altora. Indiferent de modul preferat, te poți bucura de Nuo împreună cu partenerul tau. Este o jucarie de top pentru cupluri.

Je-Joue-Nuo

Kiiroo Teledildonic Couples Set

Kiiroo Onyx și Pearl sunt probabil cele mai cunoscute pentru legătura lor cu realitatea virtuală și pentru ca permite utilizatorilor să se dezbrace online alaturi de alti parteneri. Stiai că poate fi folosit ca un instrument pentru cupluri în relații la distanță? Odată ce jucăria ta este conectată, poți utiliza aplicația pentru video chat, și puteti controla reciproc jucăria și să aveți un moment intim împreună. Poti simți ce face cealaltă persoană cu jucăria ei, ceea ce face să pară că partenerul este cu tine.

Apropo, iti recomand sa vezi și vibratorul Vilain Audre Onyx, care din punctul meu de vedere, după cum am mai spus-o și prin alte articole, este unul EXCELENT!

Kiiroo-Teledildonic-Couples-Set

Onyx este un manșon pentru masturbare ce folosește tehnologia inelului contractant pentru a imita îndeaproape senzația de penetrare. Nu trebuie să te miști în timpul utilizarii, deoarece jucăria va face toată munca. Pearl este un vibrator conceput în primul rând pentru penetrare și stimularea punctului G. Dacă te conectezi cu un Onyx, Pearl va trimite senzațiile și mișcarea pe care o folosesti la Onyx, astfel încât partenerul tau să simtă ceea ce faci tu. Nu numai că esti conectat prin tehnologie prin intermediul jucăriilor sexuale, esti și prin atingere și senzație.

Cele mai bine vandute vibratoare

Concluzii și pareri – putem mentine o relatie la distanță folosind vibratoarele cu app control?

Skype, Facetime, mesaje text, apelurile telefonice și e-mailul pot continua să fie modul în care comunicați în relația voastra aflata la distanță, atâta timp cât sunteți separați. Sexul solo, cu mâna sau cu o jucărie sexuală nu trebuie să fie o rusine. Găsirea unei jucării corecte de înaltă tehnologie care funcționează pentru corpul tau și care oferă o aplicație mobilă interactivă, va va reconecta cuplul.

Vibratoare controlate prin telecomandă

Daca esti in cautarea unor jucarii sexuale pentru a-ti condimenta relatia, atunci un vibrator controlat prin telecomanda este alegerea perfecta. Aceste produse inovatoare sunt minunate pentru iubitorii de tehnologie, dar și pentru cei cu dexteritate și mobilitate limitata.

Unii oameni pot considera ca folosirea butoanelor de pe un vibrator pare a fi destul de problematica, mai ales daca au artrita. Folosirea unui vibrator cu telecomanda poate fi putin mai usoara, deoarece o telecomandă este mult mai ușor de tinut in mana. O mulțime de jucarii sexuale controlate de la distanță ofera, de asemenea, optiunea de a avea mainile libere, ceea ce insemana ca poți pur și simplu sa introduci produsului și sa te bucuri de senzatiile pe care ti le ofera.

Telecomanda iubeste oul vibrator

Rocks Off Duet este un exemplu minunat, iar partenerul tau poate prelua controlul asupra plăcerii tale sexuale. In timp ce Duet oferă o stimulare interna atragatoare, mainile tale raman libere pentru masturbarea reciproca și preludiu.

We-Vibe Jive este un ou controlat de la distanță, care trimite vibrații profunde spre punctul G. Designul inteligent ii permite oului sa ramane in pozitia potrivita pentru o stimulare optima. Vibratiile pot fi ajustate folosind controlul integral care ramane in afara corpului. De asemenea, ar putea fi controlat printr-un iPhone sau telefon Android folosind aplicatia gratuita We-Connect. Aceasta inovatie fabuloasa iti permite sa partajezi accesul la jucaria ta pe internet pentru a-i permite partenerului sa-ti controleze placerea.

Vibrator rabbit controlat prin telecomanda

Oamenii destepti de la We-Vibe au creat superbul Nova Rabbit cu un brat clitoral unic, flexibil, ce mentine contactul cu clitorisul in timp ce muti arborele in interiorul și in afara corpului. Acest contact constant iti permite sa profiti de avantajele unui joc intens intern și clitoral pentru stimulare dubla.

Nova poate fi controlata prin butoane ușor de utilizat, sau de la distanță, descarcand aplicatia We-Connect pe un smartphone. Aplicatia face din Nova o jucarie ideala pentru a creste iubirea la distanță, deoarece ii permite partenerului tau sa preia controlul asupra plăcerii tale.

Jucarii sexuale pentru cupluri controlate prin telecomanda

Doppio 2 este un o noua jucarie vibranta interesanta, care poate fi folosita pentru jocurile solo sau cu un partener. Doppio 2 poate fi utilizat intr-o mare varietate de moduri atât pentru placerea masculina, cât și pentru cea feminina.

Exista trei motoare puternice, dar incredibil de silentioase, unul in fiecare brat și unul in arbore. Motoarele din brate și cel din corp pot fi controlate independent. Bratele sunt perfecte pentru stimularea sfarcurilor, labiilor, clitorisului și penisului. Poate fi folosit chiar și intern.

We-Vibe 4 Plus este un vibrator portabil pentru jocul solo sau sexul penetrativ. Cu doua motoare separate, unul in fiecare punct de placere, We-Vibe 4 Plus este proiectat sa fie purtat de femei fie in timpul actului sexual, fie in timpul jocului.

Si mai distractiv, tu și partenerul tau va puteti conecta oriunde v-ati afla – creati pur și simplu o conexiune privata, sigura, cu aplicatia We-Connect de pe amblele smartphone-uri și preluati controlul jucăriei.

Jucarii anale cu telecomanda

Un alt produs excelent care poate fi incorporat in jocul tau sexual este Nexus Ace. Cu varful sau inteligent conic pentru o introducere usoare, Ace este un dop anal vibrant excelent pentru incepatori, dar și pentru persoanele experimentate.

Potrivit atât pentru barbati, cât și pentru femei, Ace poate fi folosit in timpul actului seuxal sau in timpul distractiei solo cu alte jucarii pentru a imbunatati experienta sexuala.

We-Vibe Ditto este un dop anal cu telecomanda ce poate controlat și prin aplicatia We-Vibe Connect. Poti partaja accesul la Ditto pe internet pentru a-i permite unui partener sa controleze dopul, chiar daca se afla in celalalt colt al lumii. Aplicatia face de asemenea, din Ditto o jucarie excelenta pentru cuplurile aflate intr-o relatie la distanță, deoarece ie poate ajută să-si mentina intimitatea sexuala, in ciuda distantei fizice.

Sanatate sexuala

Daca penetrarea nu este posibila din cauza problemelor de sanatate, cum ar fi disfunctia erectila, utilizarea unui vibrator controlat de la distanță este o modalitate excelenta de a mentine placerea și intimitatea sexuala. Hot Octopuss Pulse III Duo stimuleaza frenul penisului cu o placa oscilanta inovatoare și are, de asemenea, o parte inferioara vibranta pentru stimularea clitorisului.

Daca problemele de sanatate sau factorii externi, cum ar fi stresul, au un impact asupra vietii tale sexuale, atunci Pulse este o modalitate excelenta de a readuce pasiunea. Cu toate acestea, daca exista probleme care-ti afecteaz viata sexuala, asigura-te ca discuti cu partenerul și medicul tau, pentru a ameliora problemele.

Jucariile sexuale controlate de la distanță nu sunt doar pentru persoanele care doresc sa depaseasca problemele de sanatate sexuala.

Jucarii erotice pentru cuplu

Exista o mulțime de jucarii sexuale pe piata destinate utilizarii solo, insa, din fericire, exista și jucarii concepute special pentru cupluri.

Jucariile pentru cupluri vin in multe forme asa ca toate functionează in moduri diferite. Cea mai populara jucarie pentru cupluri este inelul pentru penis ce restrictioneaza fluxul de sange catre penis și mentine o erecție prelungita. Acesta poate face, de asemenea, penisul să se simtă mai mare. Inelele cu vibrații pentru penis sunt concepute pentru a aduce plăcere atat barbatilor, cât și femeilor in timpul penetrarii. Cu toate acestea, exista tot felul de jucarii concepute pentru cupluri, indiferent de orientarea sexuala.

Je Joue Mio – Inelul vibrant pentru penis Je Joue Mio este incredibil de lung și ideal pentru un barbat cu penisul mare. Poate fi purtat simultan peste penis și scrot, pentru a spori senzatiile de placere. Mio are, de asemenea, vibrații fabuloase, atât pentru tine cât și pentru partenerul tau. Fabricat din silicon neted, matasos, Mio este 100% sigur pentru piele, rezistent la apă și reincarcabil.

Doppio 1 și Doppio 2

Doppio 1 și Doppio 2sunt vibratoare pentru cupluri, concepute în mod unic cu utilizari multiple pentru jocul sexual. Ambele au trei motoare puternice, dar incredibil de silentioase, unul in fiecare brat și altul in corp. Motoarele pot fi controlate independent.

Bratele sunt perfecte pentru stimularea sfarcurilor, labiilor, clitorisului și penisului. Pot fi folosite chiar și intern. Doppio este reincarcabil și impermeabil, fiind mai ușor de curatat și excelent pentru distractie in cada sau dus. Te poți distra și mai mult cu Doppio 2, deoarece vine cu o telecomanda.

Fun Factory Sonic – Sonic oferă stimulare versatila care este atat plăcută cât și jucausa. Cu o formă exrem de lunga și ergonomica, designul ingenios oferă posibilitati nelimitate de explorare, incorporand diferite texturi și pozitii care trebuie explorate.

In timp ce fiecare capat are o curba superba pentru a se potrivit cu usurinta corpului, una este mai proeminenta pentru stimulare mai ferma, in timp ce cealalta este putin mai flexibila pentru a se potrivit cu nevoile punctului G.

Conceput pentru jocurile in cuplu, Sonic poate fi folosit, de asemenea, pentru stimularea vaginala și anala.

Sportsheets Lace Strap-on Corsette – Sportsheets Lace Strap-on Corsette adauga condiment jocurilor de cuplu. Are un buzunar frontal ascuns inteligent, perfect pentru un vibrator in stil glont pentru stimularea clitorisului. Indiferent daca esti incepator sau esti experimentat, SportSheets Red Lace Corsette Strap este modalitatea perfectă de a intensifica stimularea vaginala sau stimularea prostatei, de a creste puterea și intensitatea orgasmului și de a adauga un nou nivel de plăcere sexuala.

Pulse III Duo – Pulse III Duo by Hot Octopuss este un vibrator pentru cupluri, care incurajeaza intimitatea sexuala intre barbații care sufera de disfunctie erectila și partenerele lor. Ca și Solo, Pulse III Duo foloseste placi oscilante pentru a stimula penisul flasc sau erect. Acesta este excelent pentru cuplurile care nu mai sunt capabile sa se bucure de sex penetrativ, dar cauta sa isi mentina viata sexuala.

Rocks-Off Remix – Remix de la Rocks Off este potrivit pentru plăcere sexuala. Remix este conceput pentru stimularea cuplurilor, deoarece oferă vibrații puternice clitorisului, penisului și testiculelor pentru a imbunatati viata sexuala. Remix este alimentat cu doua gloante Ro-60mm, pe care le poți folosi și pentru clitoris.

Screaming O Charged Combo – Bucura-te de distractie integrala cu ajutorul setului Screaming O Charged Combo. Aceasta colectie fabuloasa include un inel extensibil cu doua fete și un manson pentru deget – ambele fabricate din silicon rezistent la apă. Folosit ca un inel de constrictie, cu sau fără vibrații, glontul Vooom este excelent pentru stimularea clitorisului/penisului.

Rocks-Off 8 Ball Cock Ring – Confortabil de purtat și confecționat din silicon moale sigur pentru corp, acest inel dublu pentru penis are un design unic pentru a oferi un plus de suport și a restrictiona fluxul de sange pentru a obtine o erecție mai ferma și mai mare. 8 Ball poate, de asemenea, sa intarzie ejacularea, prelungind placerea atât pentru tine cât și pentru partenera ta.

Fun Factory Volta – O jucarie sexuala versatila pentru orice gen. Proiectat pentru a oferi o serie de moduri prin care te poți bucura de stimulare sexuala intensa, varfurile jucăriei Volta pot fi pozitionate impotriva clitorisului sau unui pe clitoris și unul la deschiderea vaginala. Fun Factory Volta este 100% impermeabil, deci poate fi folosit chiar și sub dus.

We-Vibe Ditto – Daca iti place sa te delectezi cu jocul anal, We-Vibe Ditto este jucaria sexuala perfectă pentru jocurile de cuplu. Ditto este un dop anal vibrant cu telecomanda ce poate fi utilizat chiar și prin aplicatia We-Vibe Connect App. Aplicatia iti permite sa controlezi Dotoo de pe un iPhone sau Android. Ditto este rezistent la apă, ușor de curatat și poate face dusul mult mai distractiv.

Rocks-Off Petite Sensations Plug – Intra in lumea fericirii orgasmice cu Rocks-Off Petite Sensations Plug. Un dop anal ideal pentru incepatori, poate fi folosit și pentru încălzire. Deisngul conic permite o introducere usoara, in timp ce baza T-Bar se asaza confortabil intre fese pentru un confort optim.

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.