Idei de Cadouri de 8 Martie – Jucării Erotice

jucarii erotice drept cadou de 8 martie

Valentine’s Day, la fel ca 8 Martie sunt niște zile foarte speciale pentru femei și pentru îndrăgostiți. Sunt acele zile, în care orice femeie trebuie să primească o floare și un cadou. Anul acesta, echipa justlove.ro vă ajută cu câteva idei de cadouri de 8 Martie pentru iubitele voastre. Le vom structura pe categorii, în funcție de cât de indrăzneți sunteți. De asemenea, vom încerca să vă oferim câteva sfaturi și ponturi, pentru a fi siguri că faceți cea mai potrivită alegere.

Sfaturi pentru alegerea unui cadou de 8 Martie pentru iubită sau soție

Ține cont de vârstă – la 18 ani vei oferi un cadou, iar la 35 de ani, deși sufletul ramane vesnic tanar, este posibil ca acel cadou potrivit varstei de 18 ani sa nu mai fie unul potrivit. Asadar, daca la varste mai mici, cadourile amuzante sunt foarte apreciate, la varstele mai inaintate se pune un accent mai mare pe calitatea și utilitatea produsului.

Nu exagera – de-a lungul timpului, am ajutat foarte multi clienti sa aleaga un cadou erotic pentru iubitele sau partenerele lor. Multi dintre ei aveau tendinta sa aleaga chestii extreme (eg. dildouri de dimensiuni foarte mari) care nu doar ca este posibil sa nu poata fi utilizate niciodată, dar este foarte posibil sa fie privite intr-un mod jignitor și cu subinteles.

Gandeste-te la ce ii place – daca este o fire pasionala și romantica, sigur vei face o alegere foarte buna cu o lumânare afrodisiacă. Daca este o fire deschisa la experiențe noi (si nu a incercat inca), un set de bile vaginale sau un vibrator inteligent, poate fi o alegere extraodinara.

idei de cadou de 8 martie

Cele mai bune cadouri de 8 Martie pentru partenera ta

Daca inca nu esti sigur ce cadou sa ii cumperi partenerei tale, nicio problema: noi iti oferim câteva idei indraznete ce jucarii erotice care iti vor incanta pe deplin partenera. Iata ce ar trebui sa ii cumperi pentru a o multumi și pentru a-ti fi recunscatoare.

O lenjerie intima

Daca nu sunteti obisnuiti sa folositi jucarii erotice sau pur și simplu stii ca partenera ta nu este foarte deschisa la lucruri noi in dormitor, nu trebuie sa cumperi ceva foarte indraznet. O jucarie poate fi cam mult in acest caz.

Cu toate astea, o lenjerie intima este subtila, draguta și foarte feminina. Pe scurt, este cadoul perfect pentru cei ce vor sa incerce ceva nou in dormitor dar nu vor ceva foarte indraznet.

Lenjeriile intime pot fi cel mai bun cadou de 8 Martie

Jocurile erotice – Un cadou amuzant pentru 8 Martie

Un joc erotic poate fi amuzant și foarte sexy, fiind cadoul perfect de 8 Martie pentru partenera ta. Acesta va ajuta sa experimentati noi jocuri in dormitor deoarece va da idei prin care va puteti bucura mai mult unul de celalalt. Este ideal pentru cei ce vor sa incerce ceva nou, insa sunt prea pudici sa faca primul pas.

Majoritatea jocurilor erotice au acelasi principiu: îți oferă o idee sexy prin care tu sau partenera trebuie sa o puneti in aplicare.

Atentie: Pentru ca jocul sa fie mai amuzant, partenerii nu ar trebui sa refuze sugestiile oferite de jocul respectiv.

Aceste jocuri va oferă nenumarate seri pline de rasete dar și de placeri, ajutandu-va sa va apropiati și sa petreceti timp de calitate împreună. Jocurile erotice sunt cadoul perfect pentru 8 Martie!

Mastile pentru ochi

Cu toate ca acestea fac parte din categoria BDSM, partenerii nu trebuie sa le foloseasca in jocurile hardcore. Mastile pentru ochi, numite și masti blindfold pot fi purtate pentru serile in care vrei ca tu și partenera sa va apropiati mai mult.

Satin Blindfold – Cadoul perfect de 8 Martie pentru partenera ta

Satin Blindfold – Masca pentru Ochi din Satin

Atunci cand partenera poarta aceasta masca, se va ghida mai mult pe celelalte simturi, așadar orice atingere va fi mai intensa. Iti va fi mai ușor sa o satisfaci iar aceaasta va capata mai multa incredere in tine, deoarece va trebui sa se bazeze pe tine in totalitate sa o ghidezi, ea neputand sa vada.

Pentru o seara romantica cum ar fi cea de 8 martie, mastile pentru ochi sunt cadoul ideal.

Catuse cu puf

Catusele cu puf pot fi cadoul perfect pentru 8 Martie in cazul femeilor care vor sa devina „obraznice” in dormitor. Acestea pot fi purtate atat de barbat cât și de femeie. Daca vrei sa ii oferi acest cadou partenerei tale, las-o pe ea sa aleaga cine va fi incatusat in seara speciala de 8 Martie. Fa-i acest cadou si-ti va fi pe deplin recunoscatoare.

The Original Furry Cuffs – Catușile cu pluș ce duc jocurile erotice la un alt nivel. Cadoul perfect de 8 Martie

The Original Furry Cuffs – Catușe din Metal cu Pluș, 6 cm

Sfat: Catusile și mastile de ochi merg foarte bine împreună. Pentru cuplurile care vor sa incerce ceva nou, recomandam un set complet de jocuri BDSM pentru amatori. Acestea sunt o idee de jucarii erotice perfectă pentru 8 Martie.

Dildo-urile – Cadoul clasic, indraznet de 8 Martie

Dildo-urile sunt jucariile clasice pe care toate femeile le adora. Forma lor falica seamana perfect cu un penis, așadar este imposibil ca o femeie heterosexuala sa nu se simta atrasa de ele.

Un dildo este jucaria erotica perfectă pentru a fi oferita drept cadou de 8 Martie daca partenera este deschisa la a incerca lucruri noi in dormitor. Acesta nu trebuie folosit neaparat in jocurile solo. Il puteti folosi chiar in acea noapte, in jocurile de cuplu deoarece acesta partenerul il poate folosi pe iubita sa in timpul preludiului. Astfel, va reusi sa o satisfaca mai ușor.

Dildo-uri de top la super oferte - Perfecte drept cadou de 8 Martie

Nu uita: dildo-urile nu sunt competitorul barbatilor: acestea ajuta barbații sa satisfaca mai ușor partenera. Asadar, este un cadou pentru femei care te ajuta și pe tine deoarece iti va fi mai ușor sa o satisfaci. Este un win-win, fiind cadoul perfect de 8 Martie pentru domnisoarele mai indraznete.

Stimulatoarele de clitoris

Din pacate, in timpul sexului partenerii uita sa stimuleze cel mai important organ: clitorisul. Acest organ micut aflat deasupra labiilor vaginale contine mult mai multe terminatii nervoase decat peretii vaginali.

Daca vrei sa ii oferi partenerei tale o jucarie erotica drept cadou de 8 Martie, un stimulator de clitoris ar putea fi cea mai buna idee, deoarece acesta este special conceput pentru a stimula clitorisul – organul al carui singur scop este sa satisfaca o femeie.

Stimulatoare clitoridiene de lux - Cadoul irezistibil de 8 Martie

Multe femei cred ca pur și simplu nu pot obtine orgasm, insa niciodată nu au incercat sa stimuleze clitorisul. Fa o surpriza cu adevărat speciala partenerei tale și ofeera-i o astfel de jucarie cadou pentru a-i arata ce înseamnă cu adevărat un orgasm intens. Cu siguranta va fi cea mai fericita de acest cadou!

Acestea sunt cele mai bune cadouri pe care i le poți oferi unei femei. Evident, pot fi incercate și alternative. De exemplu, o femeie ar putea prefera un vibrator in loc de un dildo, insa asta este o parere strict personala. Sper ca acest articol te-a ajutat sa intelegi cum sa oferi o jucarie erotica drept cadou de 8 Martie de care partenera sa fie incantata.

 

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.