Infidelitatea – Da, infidelitatea a existat dintotdeauna

Vibrator Bendy Wavy You2Toys flexibil

Ce e nou astazi? Nou este ca se vorbeste oarecum deschis despre acest subiect

In general, femeile care au o aventura extraconjugala sunt destul de fragile psihic, deoarece ele se implica mai mult decat barbatii. Infidelitatea le face sa-si puna intrebari despre sensul fericirii, despre casnicie, despre viata lor de cuplu. De obicei, după o aventura extraconjugala, o femeie se simte vinovata fata de familie, copii și ii este groaza de “ce va zice lumea” daca s-ar afla, stiind ca infidelitatea e considerata mai socanta la femei.

Libertate, egalitate… la infidelitate?

Societatea a evoluat: preceptele morale și religioase nu mai sunt strict respectate, ca pe vremea strabunicii, folozofia fericirii individului este la mare cinste (de unde și cautarea plăcerii imediate), femeile au acees la contraceptie și la autonomie financiara. Toate acestea au eliberat cuplurile din corsetul prejudecatilor stravechi.

Pe planul infidelitatii conjugale, barbații se situeaza in continuare pe primul loc, insa, trebuie sa o spunem, a crescut și ponderea femeilor care isi inseala partenerii. Ce le face pe acestea sa alerge in bratele unui strain? Sunt vinovate sau nu?

PS. Nu este infedilitatea daca folosesti un vibrator. Nici macar daca alegi unul de dimensiuni mari.

Cele 6 etape ale aventurii extraconjugale

relatiile-de-cuplu-si-bolile-transmisibile

1. Chemarea aventurii

Promisiunile de “a fi credinciosi pana la moarte” sunt, la inceput, sincere pentru multe cupluri. Traim intr-o societate permisiva, iar raporturile sexuale sunt considerate aspecte naturale ale dezvoltarii.

2. Ocazia

Unii inseala, altii nu. E vorba de constiinta sau de ocazii favorabile? Se pare ca in fata ocaziei de a trai o aventura foarte putini rezista.

3. Momente periculoase

O relatie extraconjugala apare in momentele de criza ale cuplului (cauzate de probleme financiare, rutina, etc.). O femeie poate fi incantata de personalitatea de a vorbi cu cineva și despre altceva decat copii, bucatarie sau emisiuni tv.

4. Consecintele

Chiar și cel mai prudent infidel, care reuseste sa pastreze secreta aventura sa, nu poate pretinde ca familia nu are de suferit. Unele femei, cand au un amant, refuza sa mai aiba relatii sexuale cu sotul, altele, dimpotriva, devin mai activa in patul conjugal. Orice schimbare in viata de cuplu poate trezi suspiciuni și poate duce la descoperirea faptei vinovate.

5. Sfarsitul aventurii

Unele aventuri se termina pentru ca ridica prea multe probleme organizatorice, altele din cauza complicatiilor emotionale și financiare sau pentru ca amantul(a) nu vrea sa-si paraseasca familia, etc.

6. Impacarea

O poveste de dragoste in afara casniciei zdruncina puternic relatia. Casnicia mai are sanse de a fi salvata atunci cand cel(a) inselat(a) se simte iubit(a) și cand au interese comune. O aventura extraconjugala te poate face sa traiesti clipe frumoase, dar pretul este enorm.

Tu ce alegi să fii? Iubită (soţie) sau amantă?

Am decis să scriu despre acest subiect, fiind unul foarte actual, şi din păcate tot mai des întâlnit. Divorţurile din showbiz sunt cele mai mai bune exemple, majoritatea având motivul amantlâcului.

Voi aţi accepta să fiţi amanta cuiva, să fiţi pe locul al doilea, să vă mulţumiţi cu firimituri? Cred că nu, sau chiar dacă aţi accepta ar trebui să existe un motiv foarte serios pentru a face asta. Iubirea. Când eşti îndrăgostit, eşti orb. Adevărat. Ajungeţi la acel punct, în care acceptaţi orice, numai să vă fie alături câteva clipe, dar la final tot la soţie se întoarce sau poate nu. Poate aveţi noroc şi se îndrăgosteşte de voi. Totuşi, nu riscaţi. Nu vă mulţumiţi cu firimituri. A fi amantă nu e un lucru demn. Gândiţi-vă că într-o zi poate veţi ajunge voi în postura de femeie înşelată iar atunci o să înţelegeţi mult mai bine situaţia.

Sfatul meu e să nu alegeţi niciodată să fiţi amantă. Chiar dacă iubiţi, nu trebuie să acceptaţi tot ce nu vă convine. Iubirea implică doar 2 persoane. Nu 3. Învăţaţi să spuneţi nu, când e cazul. Dacă ţine la tine, te va alege pe tine, dacă spune că nu-şi poate lăsa prietena/soţia, atunci e timpul de a pune punctul pe i şi să încetaţi să fiţi pe locul al doilea. Nu vă băgaţi în relaţiile altora. Căutaţi un om liber care să vă ofere totul numai pentru voi, care să fie alături de voi la bine şi la rău.

Respectaţi-vă pe voi înşişi şi respectaţi relaţiile altora. Nu vă clădiţi fericirea pe nefericirea altora pentru că roata se întoarce întotdeauna.Locul 2 e ok la şcoală, la olimpiade, nu şi în relaţii. Acolo trebuie să fii pe primul loc. Nu se acceptă locul2. Primul sau niciunul. Totul sau nimic. Ruletă rusească. Nu e de discutat. Din moment ce ajungi să fii pe locul 2, este mai mult decât evident că nu există iubire.

Spuneţi nu minciunii, spuneţi nu trădărilor, spuneţi nu locului 2.

Spuneţi da sincerităţii, iubirii adevărate, spuneţi da primului loc.

O zi plăcută vă doresc dragele mele. Promit să mă întorc cu articole interesante şi folositoare cât mai curând.

 

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.