Lubrifiant cu gust bun – da, există și da, chiar au gust bun

cum-alegi-un-lubrifiant-cu-gust-bun

Nimic nu este mai placut in timpul sexului oral decat un lubrifiant cu gust bun. Aceste produse aromate pot face partidele mai intense ca niciodată. Trebuie doar să știi cum sa ii alegi pe cei mai siguri și mai deliciosi.

Despre asta vom vorbi in acest articol: ce sunt lubrifiantii comestibili și cum ii poți cumpara pe cei potriviti. Haideti sa incepem.

Cei mai buni lubrifianti comestibili

Atunci când vine vorba despre lubrifianți, sunt o gramadă de lucruri care pot fi discutate, sunt chiar și impărțiți pe categorii.. Totuși, nici un magazin și nici o companie nu a creat lubrifianți pe care sa pună o bulina: acest lubrifiant are gust bun.

Am făcut noi o listă pe testate în care vă propunem câteva tipuri de astfel de lubrifianți:

1.Superglide Edible

Superglide Edible – Lubrifiant pe Bază de Apă cu Căpșuni, 75 ml

Superglide edible este un lubrifiant pe baza de apa, comestibil, cu aroma de capsuni. Acesta poate fi folosit atât pentru sex oral cât și pentru sex obisnuit și chiar și cu jucariile erotice. Este alegerea perfectă pentru cei ce doresc un plus de savoare in dormitor.

Motivul pentru care este primul pe care il recomand este faptul ca aroma de capsuni este una din cele mai indragite atunci cand vine vorba de lubrifianti cu arome.

2.SuperGlide Coconut

Hot SuperGlide Coconut – Lubrifiant pe bază de apă cu cocos, 75 ml

Un alt lubrifiant de calitate este SuperGlide Coconut. Acesta este pe bază de apă și are aroma plăcută, tropicala, de cocos ce iti poate imbunatati simturile. Este lubrifiantul perfect pentru cei ce doresc un produs pe care sa il foloseasca in orice de activitati sexuale – atta sex oral, vaginal cât și in jocurile solo cu o jucarie erotica.

Sexul oral nu a fost niciodată mai delicios!

3.Superglide Pineapple

Superglide Pineapple – Lubrifiant Comestibil cu Aromă de Ananas, 75 ml

Superglide Pineapple este un lubrifiant comestibil cu aroma plăcută de ananas. Este alegerea perfectă pentru cei ce nu doresc un lubrifiant cu gust bun ci și cu miros intens, deoarece aroma de ananas se poate simti in timpul sexului și poate incita ambii parteneri.

Acesta contine in compozitia sa ingrediente 100% comestibile și are o aroma fresh ce ajuta la stimularea simturilor.

Este pe baza de apa, așadar il poți folosi chiar și cu jucariile erotice. Nu lasa urme și nu irita pielea și se duce foarte ușor, cu putina apa.

lubrifiant Superglide Pineapple

4. Love Lubricant

Love Lubricant – Lubrifiant pe Bază de Apă Comestibil, cu Arome, 75 ml

Daca esti in cautarea unui lubrifiant intens, Shiatsu iti aduce o gama intreaga de lubrifianti comestibili. Acestia sunt conceputi cu diferite arome, de la cei cu arome comune cum ar fi de capsuni sau zmeura pana la arome exotice, cu totul deosebite cum ar fi cirese Acerola, mango și ceai verde, menta japoneza sau ceai alb și piersici.

Daca esti in cautarea unui lubrifiant cu o aroma deosebita, exotica, intensa și incitanta, incearca aceasta gama de lubrifianti comestibili de la Shiatsu.

5. Gama de lubrifianti Water Glide

Water Glide – Lubrifiant pe Bază de Apă cu Arome

WaterGlide un brand ce a conceput o gama intreaga de lubrifianti pe bază de apă cu diferite ingrediente, printre care și o colectie de lubrifianti cu arome.

Acestia sunt pe bază de apă și nu contin uleiuri sau grasimi. Aroma lor intensa și puternică incita ambii parteneri și fac noptile de amor mai intense. Cu toate ca au arome intense, sunt niste lubrifianti pe bază de apă foarte eficienti. Pe langa faptul ca imbunatatesc viata sexuala, ajuta la hidratarea zonei intime. Dupa utilizare, acestia lasa pielea fina și catifelata.

Lubrifiantii cu arome din gama Waterglide foarte puternici și pot avea nenumarate efecte pozitive pentru viata ta sexuaal. Este o colectie de lubrifianti incolori, ce se duc ușor: trebuie doar sa clatesti zona respectiva. Nu lasa urme.

Exista nenumarate arome din care poți alege: de la aromele comune de capsuni, cirese, pepene, ciocolata și vanilie pana la aromele speciale cu aloe vera și guarana. Fiind pe baza de apa, poate fi folosit chiar și cu prezevativele. Este unul din cei mai recomandati lubrifianti pentru cei ce vor sa duce noptile de amor la un alt nivel.

Ceea ce face acest lubrifiant cu adevărat special este faptul ca a fost testat medical pentru a fi sigur de utilizat.

Daca esti interesant de un lubrifiant cu gust bun, colectia Waterglide îți oferă o varietate de produse de calitate la preturi foarte bune.

6.Lubrifiant Toko Aroma Lustful Litchee

Lubrifiant Toko Aroma Lustful Litchee, 165ml

Esti interesat de un lubrifiant cu o aroma cu totul deosebita? Lubrifiant Toko Aroma Lustful Litchee este alegerea perfectă pentru tine. Aroma de lici pe care o are acest lubriant te va stimula la maximum și te va ajuta sa te bucuri de o noapte de amor mai intensa ca niciodată.

Fiind pe baza de apa, poți folosit acest lubrifant atât pentru sex oral ca și împreună cu jucariile erotice, făcând sexul mai intens, mai distractiv și mai delicios ca niciodată.

7. Lubrifiant Toko Aroma Maple Delight

Lubrifiant Toko Aroma Maple Delight

Lubrifiant Toko Aroma Maple Delight este un lubrifiant pe bază de apă de la Shunga ce face noptile mai intense ca niciodată. Acesta a fost inspirat din arta erotica japoneza, avand o aroma delicioasa de sirop de artar, dulce și plăcută . Aceasta aroma iti va incita simturile la maximum și îți oferă o lubrifiere de lungă durată.

Fii gata sa te bucuri de o experiență mai romantica ca niciodată alaturi de persoana iubită cu ajutorul acestui lubrifiant delicios. Daca vrei un lubrifiant cu aroma intensa, varianta Maple Delight din gama Toko de la Shunga este cea mai bun alegere și il recomand cu incredere.

8.Mint Lubricant de la JoyDrops

Mint Lubricant – Gel Lubrifiant cu Aromă de Mentă, 100 ml

Daca esti interesat de un lubrifiant cu o aroma puternică și plăcută, la un pret super accesibil, Joydrops iti aduce Mint Lubricant. Aroma intensa a acestuia te poate stimula la maximum, ajutandu-te sa te bucuri alaturi de persoana iubită de cele mai intense partide de amor.

Este un produs hipoalergenic, ușor de curatat și nu lasa pete, fiind perfect pentru aproape orice situatie.

Mint Lubricant este alegerea perfectă pentru noptile in cuplu, ajutandu-te sa te bucuri de cele nopti mai intense, fiind de asemenea compatibil cu prezervativele. Are grija de pielea ta și nu lasa urme, așadar la final este foarte ușor de curatat: tot ce trebuie sa faci este sa clatesti lenjeria și lubrifiantul se va duce.

9. Just Play Strawberry

Just Play Strawberry – Lubrifiant pe Bază de Apă cu Aromă de Căpșuni, 200 ml

Just Play Strawberry este un lubrifiant pe bază de apă cu aroma plăcută de capsuni ce te ajută să faci noptile de amor mai intense ca niciodată. Nu contine uleiuri și nu este gras. Lubrifiantul este ușor de curatat după utilizare. Tot ce trebuie sa faci este sa stergi ușor reziduurile de pe piele.

Este alegerea perfectă pentru noptile in cuplu deoarece este compatibil cu prezervativele din latex,. Aroma puternică de capsuni face jucaria ideala pentru cei ce doresc sa duca noptile de amor la un alt nivel.

10. Gama BIOglide de la Joydivision

Lubrifiant pe bază de apă BIOglide cu diferite arome

Gama de lubrifianti cu arome BIOglide de la Joydivison este concepută special pentru cei ce doresc un lubrifiant cu aroma puternică și plăcută.

Ceea ce face acest produs cu adevărat deosebit este faptul ca este bio, 100% natural. Este alegerea perfectă pentru cei ce au pielea sensibila deoarece este un produs testat clinic și are pH neutru, așadar nu irita pielea. Daca esti in cautarea unui lubrifiant aromat de top, potrivit pentru pielea sensibila, nu vei gasi unul mai bun decat BIOglide de la JoyDivision.

Aromele disponibile sunt cirese și capsuni, așadar daca una din cele 2 ti se potrivesc, incearca lubrifiantul și nu-ti va parea rau. Raportul calitate-pret al acestui produs il face cel mai potrivit pentru noptile de amor in cuplu.

De ce să utilizezi un lubrifiant comestibil?

Lubrifiantii, in general sunt recomandati pentru un plus de plăcere in dormitor.

Utilizarea unui lubrifiant este esentiala daca simti dureri in timpul noptilor petrecute cu persoana iubită sau cu jucaria ta preferata, insa daca vrei sa faci noptile mai intense, trebuie sa incerci unul din comestibil, care adauga un plus de savoarelor noptilor amoroase.

Lubrifiantii comesibili sunt o aleegere excelenta pentru sex oral și chiar și pentru sexul obisnuit, deoarece acestia au un gust sau un miros care pur ajuta la incitarea partenerilor. Un lubrifiant comestibil are in general un gust care-ti ofera un plus de stimulare, ajutandu-va sa aveti parte de o noapte mai intensa ca niciodată.

lubrifianti-deliciosi-cu-arome

Folosirea aromelor in dormitor nu este nimic nou. Oamenii folosesc de mult alimente pentru a face sexul mai incitant, cum ar fi frisca sau ciocolata: lubrifiantii sunt o alternativa mult mai incitanta deoarece acestia vin cu diferite arome special concepute pentru a face noptile de amor mai intense.

Lubrifiantii comestibili cu arome pot transforma sexul oral intr-o experienta delicioasa pentru ambii aprteneri, iar majoritatea celor cu aroma pe bază de apă pot fi inghititi (citeste pe ambalaj pentru a fi sigur).

Un alt motiv pentru care ai putea dori sa incerci acesti lubrifianti este in cazul in care partenerei nu prea ii place sexul oral. Lubrifiantii cu arome pot face aceasta activitate mai plăcută. Odata ce va simti aroma, va deveni ami interesata.

Cu toate astea, lubrifiantii comestibili pot fi folositi și in partidele solo. Acestia nu au doar un gust placut ci și un miros puternic.

Folosind un astfel de lubrifiant poți crea un ambient placut, un miros incitant ce creste senzatiile din timpul sexului. Anumite arome (de exemplu, cel de pepene rosu) poate face masturbarea mult mai intensa. Acestea sunt principalele motive pentru care poți folosi un lubrifiant comestibil, insa pot fi multe alte motive – alegerea este strict a ta.

Ce arome pot avea lubrifiantii comestibili?

Exista foarte multe arome pe care ii poate avea un astfel de lubrifiant, de la arome de arome de fructe pana la arome de alimente senzual, cum ar fi ciocolata, frisca sau altele.

Unii lubrifianti contin o combinatie de arome care se crede ca ajuta la stimularea simturilor, imbunatatind performanțele partenerilor și făcând noptile de amor nu doar mai delicioase și mai distractive, ci și mai intense. Cele mai bine-vandute arome de lubrifianti comestibili sunt cei cu capsuni, cirese și vanilie. La fel de populare sunt și aromele tropicale cum ar fi fructul pasiunii, ananasul, kiwi sau cocosul.

Lubrifianți comestibili cu gust bun

De asemenea, exista și arome deosebite, de cocktail-uri: sunt lubrifianti care au gust de piña colada sau margarita. Totodata, pentru doritori exista și lubrifiantii cu arome de inghetata cum ar fi caramel sarat, sau crème brulee.

Daca nu stii ce aroma de lubrifianti comestibili ti se potrivesc cel mai bine, experimenteaza și intr-un final cu siguranta vei gasi acea aroma care sa te satisfaca. Unele arome ti se vor parea incitante, in timp ce altele pot fi chiar neplacuta – in functie de gusturi, insa un lucru e sigur: va fi amuzant sa incerci cat mai multe arome!

Sunt lubrifiantii comestibili sigur de folosit?

Lubrifiantii comestibili sunt in general siguri de folosit daca nu esti alergic la ingredientele p[e care le contin acestia. Daca vrei sa fii sigur ca poți folosi un anumit lubrifiant, fa testul de alergie (pe antebrat). Cu toate ca alergiile sunt extrem de rare, acestea pot aparea. Daca in timpul testului de alergie simti mancarimi sau iritatii la nivelul pielii, nu folosi lubrifiantul.

Chiar daca nu ai alergii, exista situatii in care nu sunt recomandate toate tipurile de lubrifianti. De exemplu, daca ai pielea sensibila, se recomanda lubrifiantii cu arome tropicale naturale cum ar fi cel cu aroma de cocos, deoarece deoarece aroma acestora nu este la fel de puternică și e posibil sa nu-ti afecteze la fel de tare pielea.

Daca vrei sa folosesti un lubrifiant comestibil, asigura-te ca acesta nu contine benzocaina sau alte ingrediente cu efect anesteziant. De regula, daca un lubrifiant contine acest ingredient, nu este comestibil.

In general, lubrifiantii cu benzocaina sunt conceputi pentru a anestezia zona intima, in special anusul, pentru a ameliora durerile. Un alt ingredient pe care probabil vrei sa il eviti este propilen-glicolul, deoarece acesta poate cauza uscarea tesutului vaginal. Daca observi o iritatie sau secretii diferite după folosirea unui lubrifiant cu arome, consulta un medic și nu mai folosi produsul respectiv.3

Lubrifianți cu arome încântătoare

Cu toate astea, este important de precizat ca in general lubrifiantii comestibili sunt destul de siguri daca tii cont de aceste masuri de siguranta și nu ii folosesti fără sa te informezi in legatura cu ingredientele și modul de utiilizare al acestora dinainte.

Concluzie

Exista foarte multe tipuri de lubrifiianti comestibili pe care ii poți alege. Tine cont de sfaturile noastre și vei reusit cu siguranta sa il cumperi pe cel care sa ti se potriveasca cel mai bine.

Cu toate ca in general acestia sunt siguri de folosit, cel mai bine este sa faci testul de alergie și sa citesti instrucțiunile și ingredientele pe care le contin.

Tine de asemenea cont de faptul ca majoritatea lubrifiantilor aromati sunt comestibili, insa nu toti. Unii, chiar daca au arome de fructe, sunt conceputi pentru a fi folosit doar pentru sex clasic și nu sunt trebuie inghititi. In general, lubrifiantii pe bază de apă sunt cei comestibili iar lubrifiantii din silicon sunt doar pentru sex clasic. Citeste pe ambalaj sa te asiguri daca lubrifiantul este comestibil.

Tine cont de sfaturile noastre și foloseste un lubrifiant cu aroma pentru a adauga un plus de savoare vietii tale sexuale.

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.