Prea mult sex? 15 semne prin care organismul te anunță că faci prea mult sex

prea mult sex

Unele cupluri fac sex de câteva ori pe saptamana, altele de mai multe ori pe zi. Asta înseamnă ca fac prea mult sex? Iata raspunsul la aceasta intrebare.

Sexul este minunat. Este important pentru sanatatea și fericirea relatiei tale. Va apropie pe amandoi, va permite sa fiti mai intimi și mai vulnerabili și va face sa va simtiti bine. Sexul pare a fi ceva de care nu te poți satura? Prea mult sex sau prea putin este o chestiune subiectiva. Desi multi oameni cred ca sexul in exces este foarte bun, acest lucru nu este întotdeauna adevărat. Sigur, ar trebui sa faci sex regulat daca ai o relatie sanatoasa, pentru ca te conectezi cu partenerul tau. Dar asta nu înseamnă ca nu exista o limita.

prea mult sex

Prea putin sex poate fi o problema

Pe de alta parte, faptul ca nu faci sex suficient de des poate fi o mare problema. Relatia ta are nevoie de sex și afectiune fizica. Fara asta iti va fi greu sa te conectezi și sa fii vulnerabil in fata partenerului – lucru vital intr-o relatie sanatoasa.

Iti permite sa te deschizi și sa darami zidurile

Poti cunoaste pe cineva intr-un mod mai intim și sa-i arati cat de mult iti pasa de el. Fara aceste lucruri, relatia grozava poate fi distrusa.

Faci prea mult sex?

Este dificil sa-ti dai seama daca faci sex prea des. Pe de o parte, sunteti amandoi satisfacuti fizic, dar pe de alta parte, este posibil sa nu fiti implicati emotional in relatie. Sexul excesiv te poate indeparta de intimitatea emotionala pe care trebuie sa o ai cu partenerul tau. Trebuie sa fii capabil sa iti dai seama cand prea mult sex este nesanatos pentru relatia ta.

Este prea mult sex cand…

Faceti sex in loc sa va rezolvati problemele

Sexul nu trebuie folosit niciodată ca mijloc de rezolvare a unei probleme. Desigur, daca problema este ca nu faci sex suficient. Aici functioneaza. Dar daca va certati și in loc sa discutati faceti sex, și faceti asta des, atunci cu siguranta putem spune ca faci prea mult sex.

probleme aparute sexului prea mult

O faceti pentru a va simti conectati

Cuplurile care fac prea mult sex ar trebui sa faca un pas inapoi și sa se intrebe de ce fac asta? Sunteti cu devarat excitati sau nu aveti o conexiune emotionala și tocmai de aceea faceti sex in fiecare zi? Daca esti in aceasta situatie, ar trebui sa te opresti și sa dezvolti o relatie romantica.

Folosesti sexul in locul „timpului de calitate”

Sexul pe canapea nu este o intalnire. Sexul in bucatarie nu este o intalnire. Si nici sexul la dus nu este. Ideea este ca nu poți sa faci sex tot timpul in loc sa petreci timp de calitate cu cineva. Daca faci sex atat de des incat nu mai ai timp sa iesi la o intalnire reala, atunci clar putem spune ca faci prea mult sex.

O faci doar pentru ca te simti singur

Daca te simti singur desi esti intr-o relatie, atunci ai o problema. Niciodata nu ar trebui sa simti ca trebuie sa faci des doar pentru a simți ca ai companie – mai ales cu cineva care nu ar trebui sa te faca sa te simti singur niciodată. Daca faci asta, înseamnă ca faci prea mult sex și trebuie sa incetezi, sa remediezi aceasta problema.

O faci doar pentru ca asta isi doreste partenerul tau

Dorinta de a face sex ar trebui sa vina din ambele parti. Sigur, vor exista momente cand vei face sex chiar daca libidoul tau nu este foarte ridicat. Cu toate acestea, daca asta se intampla foarte des, înseamnă ca faci prea mult sex.

Ai probleme la finalizare

Sexul nu ar trebui sa fie greu de terminat. Uneori este posibil sa ai nevoie de câteva incercari daca esti intr-o relatie cu o noua persoana, dar in cele din urma, ar trebui sa fiti amandoi satisfacuti la sfarsitul partidei. Daca ai un moment foarte greu și nu poți ajunge acolo, este posibil sa intretii prea multe relatii sexuale. In cazul in care corpul tau se simte afectat de orgasme, ar trebui sa iei o pauza și sa-ti lasi corpul sa se odihneasca.

Nu ai niciodată chef de sex

Stim cu totii ca libidoul nostru se poate schimba din cand in cand. Uneori creste foarte tare, iar alteori coboara intr-un punct in care nu avem nicun chef de sex. Dar daca nu ai niciodată chef de sex, s-ar putea sa fi făcut sex prea des. Fa o pauza și lasa-ti corpul sa-si doreasca din nou o partida de sex.

stimulente care cresc libidoul

Este centrul relatiei tale

Daca o relatie se invarte in jurul sexului și te asiguri ca ai parte de el tot timpul, atunci clar faci prea mult sex. Se presupune ca sexul este un lucru minunat care se adauga relatiei, nu intregul scop al acesteia.

Depinzi de el de dragul relatiei

Daca ai impresia ca relatia ta se va destrama daca nu ai mai face sex și te asiguri ca o faci in fiecare zi, atunci înseamnă ca faci prea mult sex. Si relatia ta este nesanatoasa. Sexul nu poate salva o relatie si, oricat de mult sex faci, aceasta tot se va destrama la un moment dat.

Te certi cu partenerul deoarece doresti mult mai mult decat poate el

Daca ai ajuns in punctul in care partenerul se simte extenuat și tu inca doresti sa mai faceti dragoste, este posibil sa iti doresti prea mult sex și ar fi bine sa o lasi mai moale. Da, sexul este placut și extrem de sanatos, insa precum orice in viata, trebuie consumat cu masura.

probleme care apar pentru ca faci prea mult sex

Nu este prea sex mult daca…

Te simti conectat cu partenerul tau chiar daca nu faci sex. Daca sexul este doar un plus la relatia voastra sanatoasa și plina de satisfactie, atunci puteti face sex oricat doriti.

Nu ai nevoie de sex pentru a fi fericit

Daca poți trai fericit intr-o relatie fără sex și totusi te poți bucura de re in fiecare zi, cu siguranta nu faci prea mult.

Amandoi va doriti la fel de mult

Cand ambele persoane isi doresc sa faca sex și vor sa se satisfaca reciproc, atunci, prin toate mijloacele, veti ajunge sa intretineti relatii sexuale! Doar asigura-te ca relatia ta emotionala este, de asemenea, stabila.

Este acea faza de „luna de miere”

Stim cu totii ca aceata faza dureaza câteva luni si, practic, va bagati in pat cu fiecare ocazie. Faza de luna de miere este intr-adevar destianta sexului. Atata timp cat cunosti persoana de langa tine și ai o legatura emotionala cu ea, sexul nu este niciodată considerat a fi prea mult.

Esti pe deplin multumit

Daca faceti sex in fiecare zi și sunteti satisfacuti, atunci viata voastra sexuala este in regula. Corpul tau poate și doreste sa se descurce cu acest nivel de intimitate fizica. Si nu, nu faci prea mult sex. Concluzia este ca raspunsul depinde complet de relatia ta. Poti face sex de doua ori pe zi și nu este prea mult atata timp cat relatia ta este sanatoasa din punct de vedere emotional.

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.