Punctul G Bărbătesc – Ce este și cum se stimulează?

punctul g barbatesc

Da, ai citit bine. Nu doar femeile au un punct G; și barbații au! Iar atunci cand il gasesti, plăcerile sunt de-a dreptul explozive! Majoritatea oamenilor nu stiu nimic despre punctul G barbatesc deoarece este aflat intr-o zona pe care nu toata lumea doreste sa o stimuleze (anusul).

Vrei sa afli unde se afla acest punct la barbati și sa ii oferi partenerului plăceri neintalnite? Noi te vom ajuta sa il descoperi!

Unde se gaseste punctul G barbatesc și cum il putem gasi

Pentru a incepe, trebuie sa stim despre ce vorbim. Majoritatea femeilor pot localiza punctul G, dar gasirea punctului G barbatesc este cu totul alta poveste. pentru a excita un barbat, trebuie să știi ca punctul G al acestora este glanda prostata.

Joystick Booster – Masator pentru prostata, din material moale ce oferă o penetrare usoara și plăcută

Joystick Booster – Masator pentru Prostată

Aceasta este glanda responsabila pentru producerea majoritatii spermeei dar și cea mai sensibila zona erogena. Este localizata in partea de jos a pelvisului, sub vezica și aproape in frontul rectului.

Glanda prostata tinde sa creasca cu varsta, cauzand disconfort asupra uretrei și scazand jetul de urina. Barbatii de 30-40 de ani incep sa aiba aceste simptome. Explorarea punctului G este un alt mod pentru prevenirea acestor probleme.

Masatoare pentru prostată de TOP - Perfecte pentru stimularea punctului G al bărbaților

Acum, ii poți cauta prostata care este aproximativ 7 cm inauntrul anusului, langa zona genitala. Are marimea unei alune și se simte ca o umflatura. Stiu ca nu suna ușor de gasit, dar atunci cand o vei face, amandoi veti avea de castigat.

Sfaturi pentru a ajunge la punctul G barbatesc

Acum ca stii ca exista, ce este și cum se stimuleaza, de ce nu incerci sa il gasesti? Iata câteva sfaturi și trucuri pentru stimularea punctului G prin practici sexuale de care amandoi vă veți bucura. Cine stie, poate includeti aceste trucuri in activitatile voastre sexuale regulate.

Incearca in timpul sexului oral

Este cel mai bine sa incerci sa gasesti punctul G barbatesc in timpul sexului oral, actunci cand e calm și relaxat. Asadar, atunci cand ii faci blowjob, concentreaza-ti toata atentia pe mana și pe fundul anusul partenerului. Tine minte: spune-i cand faci acest lucru. Fara surprize, deoarec se poate termina rau. Cel putin atuci cand faci acest lucru de primele ori.

Masator pentru prostata din silicon medicinal, special conceput pentru stimularea punctului G barbatesc

Duke – Masator pentru Prostata din Silicon Medicinal,

Stimuleaza zona anusului

Pentru a gasi punctul G barbatesc, trebuie sa pregatesti zona bnie dinanite, precum un preludiu. Maseaza zonadintre anus și testicule, numita perineu.

Aceasta este o zona extrem de sensibila care poate ajuta la stimularea anusului, pentru ca acesta sa se relaxeze, oferind o penetrare mai ușoară. Pe urma, misca degetul in jurul anusului pana cand partenerul este stimulat.

Penetreaza anusul

FOloseste un lubrifiant sa inserezi degetul in anus, putin cate putin, ai grija! Incearca introduci degetul aproximativ 7 cm, pana simti aceasta glanda. Cand ai ajuns la aceasta, e normal ca acesta sa aiba o senzatie ciudata, dar va incepe as ii placa cand o atingi in scurt timp, așadar nu-ti face griji.

Odata ce ai intrat, misca degetul pe prostat ca și cum ai chema pe cineva sa vina la tine. Imita semnul „vino aici” in anusul partenerului. Practic, trebuie sa ii masezi prostata. Acest lucru ii va oferi plăceri incredibile!

Julie – Masator pentru prostata cu telecomanda wireless, perfect pentru cuplurile pasionate de jocuri anale

Julie – Masator pentru Prostata cu Telecomanda Wireless, 12 cm

Incearca sa te gandesti ce iti place sa iti faca partenerul atunci cand acesta iti stimuleaza punctul tau G și fa acelasi lucruri asupra punctului G barbatesc al lui.

Fii la fel de pblanda și ia-ti la fel de mult timp cat si-ar lua el sa te ajute pe tine. Fa-o incet la inceput, fără graba, după care totul va decurge natural. Cel mai probabil va ajunge la orgasm foarte repede atunci cand ii stimulezi aceasta zona.

Foloseste jucarii sexuale

Acum ca ai ajuns in acest punct și stii cum functionează lucrurile, poți incerca diferite lucruri cu partenerul tau, precum jucarii sexuale pentru barbati. Incearca stimulatoarele pentru prostata. Acestea sunt de regula cu vibrații și ajuta la stimularea prostatei.

Folosind astfel de jucarii, vei creste intensitatea actului sexual și vă veți bucura amandoi de o imbunatatire a performantelor sexuale.

Cum sa iti convingi partenerul sa incerce stimularea punctului G barbatesc

Stim ca datorită lipsei de informatie și a falselor prejudecati pe care un barbat le poate avea, acesta poate refuza de la bun inceput ideea de stimulare a punctului G barbatesc. Toate acestea sunt datorate faptului ca acest punct este localizat in anus.

Placerea simtita de stimularea punctului G barbatesc este adesea asocita cu homosexualitatea iar ideea de a introduce ceva in anus, chiar și un deget sau un (sa nu mai vorbim de dildo sau de un stimulator pentru psotata) este de neconceput pentru unii barbati.

Cea mai bună metodă pentru stimularea punctului G masculin este cu ajutorul acestor butt plug-uri

Chiar și daca si-ar dori sa incerce, e posibil sa nu recunoasca din pur ego sau deoarece nu vor sa se inteleaga gresit. Foarte putini barbati heterosexuali sunt interesati de sex anal. De fapt, penetrarea anală masculina este adesea asociata cu homosexualitatea. Barbatii pur și simplu nu pot concepe faptul ca exista persoane atrase de femei care pur și simplu adora stimularea anala.

Pentru a-l convinge sa incercati stimularea punctului G barbatesc trebuie sa ii amintesti ca orientarea sa sexuala nu este determinata de tipul de plăcere pe care il simte, ci de faptul ca ii plac femeile. Nu e nimic homosexual penetrarea anală sau stimularea acestui punct atat timp cat acestora le plac femeile.

Daca vrei sa il introduci pe acesta in lumea placerilor anale, trebuie sa nu insisti de la inceput, ci sa aduci incet in discutie acest subiect.

Unul din aspectele cheie pentru a te bucura de aceasta experienta este relaxarea, așadar lasa-l sa iti inteleaga intentiile și asigura-l ca vei urmari instrucțiunile sale.

Vortex – Stimulator pentru punctul G barbatesc din silicon. Simplu, practic, perfect pentru a oferi barbatilor orgasme intense

Vortex – Masator pentru Prostata din Silicon, 14.5 cm

Chiar daca partenerul este de acord sa stimulati punctul G barbatesc, e posibil ca acestuia sa ii fie frica sa te lase sa penetrezi acea zona, pentru ca cel mai probabil e prima oara cand faci asta.

Nu insista foarte mult

Daca partenerul nu doreste sa incerce stimularea punctului G barbatesc, nu ai cum sa il convingi indiferent cat vei incerca. Pentru multi aceasta plăcere va ramane necunoscuta pentru intreaga viata deoarece pur și simplu nu doresc sa o incerce.

Nu insista daca vezi ca pur și simplu nu isi doreste. Totusi, daca reusesti sa il convingi, tine cont de sfaturile de mai sus și veti reusi sa aveti împreună un act sexual de nedescris.

Totul trebuie sa se intample incet, atat discutia despre stimulare acestui punct cât și stimularea sa in sine.

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.