Sex prea devreme – Este ok sa faci sex la prima întâlnire? Când este indicat să faci sex?

cand sa faci sex

Exista o mulțime de motive pentru care iti doresti sa te culci cu cineva pe care il placi cu adevărat, dar ar trebui sa iei in considerare consecintele care apar atunci cand faci sex prea devreme cu o persoana. Sexul este o parte importanta a oricarei relatii. Nu pot sa neg asta. Insa, daca faci sex inainte de a fi pregatit, s-ar putea sa apara probleme majore in relatia ta. Am subliniat cele 12 consecinte ale relatiilor sexuale consumate prea devreme.

cand sa faci sex

Nu vorbim doar despre acel moment cand faci sex pentru prima data. Desi aceste consecinte te afecteaza atunci cand intretii relatii sexuale pentru prima oara, te vei confrunta cu ele și atunci cand esti intr-o relatie noua și te incalzesti prea repede.

De ce intimitatea emotionala este cruciala

Cand incepi o noua relatie cu cineva, prioritatea ta ar trebui sa fie construirea unei conexiuni emotionale. Ar trebui sa cunosti persoana de langa tine la un nivel mai profund inainte de a face sex. De ce? Pentru ca tu cauți o relatie de lungă durată și ai nevoie de acea conexiune emotionala.

Stimulente pentru potență - Vei avea o erecție puternică, de lungă durată

Aceasta intimitate este vitala pentru ca relatia voastra sa dureze. Este ceea ce va leaga și va face sa fiti fericiti. Cand aceasta conexiune emotionala nu exista și te grabesti sa faci sex, s-ar putea sa distrugi relatia inainte ca aceasta sa devina stabila și sanatoasa.

Consecintele care apar atunci cand faci sex inainte de a fi pregatit

Indiferent daca esti virgin sau esti intr-o relatie cu o noua persoana, decizia de a face sex cu cineva ar trebuie sa fie una bine gandita. Niciodata nu ar trebui sa sari direct in pat și mai apoi sa-ti pui intrebari – mai ales daca doresti o relatie cu acea persoana.

Exista anumite consecinta care rezulta din relatiile sexuale premature – fie pentru prima data fie cu cineva pe care abia l-ai intalnit. Acestea sunt realitatile cu care s-ar putea sa te confrunti daca faci sex prea devreme.

Ai putea transmite un mesaj gresit

De cate ori ajungi sa faci sex cu o persoana și apoi aceasta crede ca asta a fost tot ce ti-ai dorit? Multi dintre noi fac asta și apoi se frustreaza pentru ca isi doresc mai mult decat atat. Vor o relatie.

sex prea devreme

Problema aici este ca probabil ai făcut sex prea devreme. Cand faci sex cu o persoana imediat după ce ai intalnit-o, ai putea transmite un mesaj gresit precum: „nu ma intereseaza decat sexul”. Daca nu ai rabdare sa cunosti acea persoana mai intai, aceasta va crede ca nu vrei decat sex.

Nu ajungi sa construiesti intimitate emotionala

Daca esti in cautarea unei relatii reale, trebuie sa construiesti intimitate emotionala. Daca nu ajungeti sa va cunoasteti unul pe altul foarte bine inainte de a ajunge sa fiti împreună și sa faceti sex, s-ar putea ca relatia sa aiba mult de suferit.

Daca nu formati o conexiune profunda, probabil nu vei dori sa mai continui relatia cu acea persoana. Uneori nu iti dai seama ca nu ai aceasta conexiune la inceput.

S-ar putea sa te simti distrus emotional

Aceasta consecinta apare de obicei la persoanele care fac sex pentru prima data. Nu ai cum sa crezi ca vei deveni automat mai matur după ce faci sex cu cineva. Ar trebui sa fii pregatit emotional inainte de a face sex. Daca vei intretine relatii sexuale fără a te simti pregatit vei avea de suferit și iti va fi mai greu sa devii intim cu oamenii pe viitor.

Risti sa inlocuiesti intimitatea emotionala cu intimiatea fizica

Daca nu ai o conexiune emotionala cu cineva, nu te poți preface făcând sex. In momentul in care faci sex cu cineva nu se creeaza o legatura intima și emotionala. Adevarul este ca unii oameni cred ca prin legaturi sexuale ajung sa se conecteze intre ei. Si atunci cand nu simt acea atractie emotionala, fac sex doar pentru ca ei cred ca va aparea. Nu este asa.

Distrugi relatia

Sa zicem ca sexul nu a fost minunat pentru ca nu va cunoasteti cu adevărat și v-ati simtit ciudat. Petrecand timp împreună, ajungi sa il cunosti mai bine și sa-ti dai seama ca este mult mai penibil.

Cand aveti relatii sexuale prea devreme, amandoi vă veți simti nesiguri. Acest lucru creeaza o ruptura in relatie și chiar te impiedica sa te deschizi asa cum ar trebui in fata partenerului.

Vei ajunge sa crezi ca sexul este egal cu sentimentele lui pentru tine

Doar pentru ca cineva a făcut sex cu tine, nu înseamnă ca tine la tine. Multi oameni ajung sa faca sex prea devreme pentru ca au impresia ca persoana de langa ei ii place cu adevărat și chiar ii iubeste. Aceasta greseala te raneste mai mult cand iti dai seama ca partenerul tau nu te iubeste și nu tine la tine.

Faci din nou sex pentru a rezolva problemele

Cand faci sex prea devreme, relatia ta incepe sa depinda prea mult de sex. Incepi sa vezi relatiile intime ca pe un mijloc de a rezolva problemele. Ideea este ca sexul nu rezolva deloc aceste probleme.

sex la prima intalnire

Comunicarea devine dificila

Sexul este, cu siguranta, o formă de comunicare. Poti spune multe prin sex, dar daca folosesti sexul ca prinicpalul mijloc de comunicare in relatia ta, comunicarea cu partenerul devine dificila. Invata sa comunici eficient inainte de a incepe sa faci sex.

S-ar putea sa te simti jenat de corpul tau

Daca faci sex inainte de a te simti confortabil cu corpul tau, vei inrautati lucrurile. De fapt, schimba lucrurile in care tu iti vezi corpul, daca ajungi sa faci sex prea devreme. Simti ca trupul tau iti este strain. Si asta iti afecteaza foarte mult stima de sine.

Risti sa ai probleme in relatie daca decizi sa nu mai faci sex o perioada

Sa fim sinceri, daca faci sex o data intr-o relatie, este de asteptat sa o faci din nou. Si din nou. Si din nou. Cu toate acestea, daca faci sex prea devreme, s-ar putea sa simti ca nu vrei sa mai intretii relatii sexuala pana nu vei fi pregatit.

Daca se intampla asta, risti ca partenerul tau se se supere și chiar sa se enerveze. Nu doar ca se va supara dar este posibil să se simtă ranit și nesigur de faptul ca tu refuzi sa intretii relatii sexuale.

Riscuri bonus pe care nu ar trebui sa le ignori niciodată

Sarcina

Desigur, cand faci sex prea devreme, risti sa ramai insarcinata. Si daca o faci, s-ar putea sa ai un copil cu o persoana pe care nici macar nu o iubesti. Asta iti schimba intreaga viata, deci asigura-te ca ai o legatura emotionala cu o persoana inainte de a face sex cu ea.

Boli cu transmitere sexuala

Din nou, daca faci sex prea devreme, s-ar putea sa nu-ti dai seama ca persoana cu care ai intretinut relatii intime are o boala cu transmitere sexuala. Si daca nu te simti confortabil sa intrebi o persoana daca este sanatoasa, atunci cu siguranta nu esti gata sa faci sex cu ea. Unele boli ar putea fi fatale și ti-ar putea afecta fertilitatea, deci ai grija.

Produse de ejaculare precoce - Pentru o erecție de lungă durată

Doar pentru ca sexul este important intr-o relatie, nu înseamnă ca poți mentine o relatie bazata doar pe sex. Asteapta pana cand te simti pregatit, pentru ca altfel te vei confrunta cu aceste consecinte care te vor afecta.

Preferi să faci sex pe întuneric sau cu lumina aprinsă?

Este amuzant. Am avut o discutie interesanta cu cineva aseara și m-a intrebat „Preferi sexul pe intuneric sau cu lumina aprinsa?” Eu prefer sa fac sex cu lumina aprinsa. Bine, nu vorbesc acum despre lumina de pe stadion, și nici de un reflector pus pe fata femeii in timp ce ma interogheaza „Ti-ai dat drumul?” ca un detectiv dintr-o emisiune proasta din anii ’70. Daca faci sex de la prima intalnire, nu este indicat in niciun caz sa faci sex cu lumina stinsa, deoarece asa vă veți simti amandoi mai confortabili și crede-ma, sexul este mai placut cu lumina aprinsa in cazul in care iti place de partener. Daca simti atractie fata de persoana cu care faci sex, iti va placea nespus sa faci sex cu lumina aprinsa cu acesta. Daca nu simti atractie, ei bine, atunci de ce mai faci sex cu acea persoana?

Ador lumina lumanarilor. Este grozav sa faci sex la lumina lumanarilor la prima intalnire, este extrem de romantic! Imi place sexul in timpul zilei. Prefer sa am un fel de lumina atunci cand fac sex.Muncesc din greu pentru a-mi satisface femeia…trebuie sa-i vad fata atunci cand ajunge la orgasm. Inchide ochi? Isi inclina capul intr-un anumit fel? Gemetul ei este minunat, dar trebuie sa-mi vad munca. Nu doar asta, dar atata timp cat am un anumit tip de lumina, ii pot admira corpul. De asemenea, imi place sa ma uit adanc in ochii unei femei in timp ce fac sex.

Exista momente in care nu ma deranjeaza sa fac sex pe intuneric, ca in miezul noptii cand te trezesti sa faci sex și nu stii de unde sa incepi. Intunericul in aceasta situatie este minunat. Pana la urma, cine ar vrea sa se ridica sa aprinda lumina cand tocmai s-a trezit și sa bucura de tot felul de senzații sexuale grozave.

Imi place sa vad persoana cu care fac sex. Nu am nimic de ascuns. Deci, mie imi place sa fac sex cu lumina aprinsa. Tu ce preferi? Preferi sexul cu luminile aprinse, cu luminile stinse sau depinde de starea de spirit? Un lucru pe care nu vrei sa-l auzi niciodată de la o femeie atunci cand faceti sex pe intuneric este „Oops! Gaura gresita!” sau ” Inca este inauntru?”

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.