Tehnici și Mesaje de Desparțire: Cum Te Poți Despărți De Cineva Fără să Îl/O Rănești?

mesaje-despartire

Sunt momente in viata noastra cand intalnim și persoane nu tocmai potrivite pentru noi, dar pe care, din diverse motive, hotaram sa le tinem aproape pentru o anumita perioada de timp.

Dupa un timp, simtim ca este nevoia sa-i dam drumul, sa-l lasam sa plece, pentru a nu-l rani.

Cum facem acest lucru? Ce tehnica și ce mesaje de despartire trebuie sa folosim pentru a-l putea determina pe celalalt sa inteleaga ca despartirea este cea mai buna decizie și ca trebuie sa mearga mai departe?

Pentru a gasi tehnica și mesajul de despartire „potrivit”, timpul este cel care poate decide felul in care alegi sa pui punct. Cu cat petreci mai mult timp cu o persoana, cu atat mai mult te atasezi, chiar daca nu ajungi sa ai sentimente puternice fata de ea.Cu toate acestea, cred ca indiferent de timpul petrecut împreună, cea mai buna tehnica de despartire este aceea directa, fata in fata.

Metodele impersonale nu sunt chiar cele mai bune variante, avand in vedere ca nimanui nu-i place sa i se dea papucii printr-un sms sau e-mail ( decat daca esti intr-o relatie la distanță și este singura modalitate de comunicare).Momentul in care alegem sa punem punct este și el foarte important. Asigura-te ca este momentul prielnic, cand nu are o problema personala mare sau o drama in familie, cand are cel mai mare nevoie de sprijin.

Evita sa te desparti de el in public și evita sa faci scene, atunci cand mai sunt persoane in jurul vostru.

Pentru ca nu este o veste tocmai buna și plăcută, asigura-te ca motivele sunt serioase și ca iti doresti cu adevărat sa pui punct relatiei.

Joaca de-a iubitii nu este tocmai pe placul barbatilor: daca ai iesit din relatie și mai ales daca tu esti cea care a pus punct, nu te astepta sa te primeasca inapoi cand te va apuca melancolia, dorul sau singuratatea.Chiar daca esti in cautarea tehnicii perfecte și a mesajului perfect de despartire, retine ca nu este tocmai fair-play sa iei aceasta decizie de una singura.

Sinceritatea iti poate fi de folos atunci cand vrei sa iti exprimi parerea vis a vis de relatia voastra și de cele mai multe ori, lucrurile spontane sunt mai convingatoare decat un mesaj bine pus la punct, gandit.

Va las aici și o povestioara

Viata mea, după divort

Multe persoane atunci cand le trece prin cap sa divorteze, in secunda urmatoare se gandesc: „Cum va fi viata mea, după divort?” O intrebare fireasca, pentru ca cei mai multi dintre noi ne temem de necunoscut. Divortul nu e simplu, din mai multe motive, dar are și partile lui bune.

Cum sa vezi partea plina a paharului cand paharul tau e gol?
Inceputul, este cel mai greu dar daca reusesti sa torni in el macar o picatura de speranta, gandul unui nou inceput…Esti pe drumul cel bun!

„De cate ori nu mi-am dorit sa o iau de la capat stiind tot ce stiu acum! „Ce n-as da sa pot intoarce timpul” E o dorinta ciudata. Daca ai intoarce timpul, ai face iar și iar, aceleasi greseli. Dar, daca am putea sa o luam de la capat, sa incepem o viata noua fără sa pierdem cunostintele pe care le-am strans deja?

Ei, asta zic eu ca este „partea plina” a divortului. Primesti marea sansa de a lua viata de la inceput fiind mai matura și un pic mai desteapta (daca ti-ai invatat lectia). Fiecare experienta prin care trecem ne invatat cate ceva. Deci, nu am pierdut, ci am castigat.

Lucrul cel mai bun după o separare este sa te vezi cu prietenii, cu colegii, sa faci toate acele lucruri care inainte ti-le doreai și nu aveai timp sau nu puteai. Un sfat, ai grija ca in aceasta perioada sa nu incurci prietenii cu iubitii, pentru ca acest lucru este foarte posibil. Cred ca oricine a trecut printr-o despartire si-a dorit sa inlocuiasca ceea ce a pierdut cu altceva, o persoana cu alta, un sentiment cu altul. Frica de singuratate ne poate face, sa ne aruncam in bratele primului venit, convinse fiind ca orice relatie este mai buna decat nimic. Si din pacate aceste relatii aduc noi dezamagiri, deci da-ti timp sa te vindeci.

Cred ca după un divort trebuie sa invatam sa ne bucuram de singuratate (de cuplu), sa o acceptam cu zambetul pe buze și sa invatam sa ne bucuram de timpul petrecut in linistea casei, de o carte, de un film…Asociem implinirea cu viata de familie dar, exista și alte lucruri care ne fac sa ma simt implinite. Practic orice actiune, orice lucru, cat de mic ar fi el, pe care il ducem la bun sfarsit si-l facem pentru NOI ne da o stare de bine.Exista viata după divort, una cu multa liniste și implinire, daca stim sa gestionam momentul.

Nu uitati, divortul este o experiență care ne ajuta in relatiile viitoare.

Mesaje de despartire

? Ne-am despărțit. Cerul s-a întunecat din cauza norilor. Ne grăbim în abisul tristeții. Iubirea nu mai este. E trist. Nu spune nimic. Nu-mi spune despre motivele despărțirii! Vreau să uit totul!

? Acum e gol în sufletul meu. Mi s-au spulberat toate visele, nu mă mai simt iubită. Plecând, o să privesc în jur, pentru că știu – cândva, am fost fericiți. Știu că te-am iubit și m-ai iubit. Acum însă, nu este nevoie să-mi vorbești cu supărare! Suspin de durere, dar vreau să ne despărțim frumos și să nu ne jignim. Sunt sigură că soarta ne-a pregătit ceva mai mult, mai bun, mai potrivit. Cu siguranță, ne vom cunoaște și ne vom întâlni cu noi persoane. Separarea este doar un nou început!

? Sentimentele noastre nu au putut fi salvate! Iartă-mă! Iartă-mă că nu am reușit să salvăm darul pe care ni l-a dat cerul, nu ne-am salvat dragostea noastră. Dar firul rupt nu mai poate fi lipit, așa că trebuie să ne luăm rămas bun. Fie ca tot ce a fost bun între noi să ne ajute să transformăm dragostea eșuată într-o prietenie devotată.

? Adio! Să nu-ți amintești de vremurile rele, nu aștepta, nu jigni, nu te înșela. Lasă trecutul nostru să plece și vei întâlni o altă dragoste pe drum! Vei întâlni persoana care-ți va iubi toate defectele. Poate într-o zi mă vei ierta… și vei uita toate cuvintele jignitoare.

? Ești o persoană deosebită, fără îndoială. Ai lăsat un semn cald în sufletul meu. Îți doresc din inimă numai fericire, dar trecutul nu mai poate fi întors. Știu că doare, dar fiecare trebuie să plecăm pe drumul nostru, separat. Nu există niciun motiv să rămânem împreună când nu mai iubim. Sunt sigur că o altă fericire ne așteaptă undeva… Așadar, consideră despărțirea dintre noi începutul unei noi călătorii!

? Inimile noastre s-au îndepărtat una de alta deja de mult timp. În ciuda încercărilor noastre de a lipi relația, ele și-au spus demult adio, omorând speranța unui viitor comun. A sosit momentul să ascultăm sincer inimile noastre, să ne dăm drumul reciproc pentru a găsi fericirea, dar nu împreună.

? Atâtea greșeli am făcut! Deja este imposibil să le corectăm… Cândva eram atât de îndrăgostiți, iar astăzi nici măcar nu suntem prieteni.

? Nu vreau resentimentele să-ți tulbure inima. Știu că dragostea va domina din nou în sufletul tău! Încă mai putem deveni fericiți, când viața se va bucura din nou! Merităm o șansă!

? Știi, timpul petrecut alături de tine este plin de momente pozitive și mi le voi aminti cu mare drag. A fost bucurie, au fost sentimente. Dar se întâmplă uneori că oamenii trebuie să se despartă și să meargă pe drumuri diferite. Vreau ca fiecare dintre noi să aibă o călătorie fericită, o viață bogată, plină de culoare! Nu te supăra pe mine – îți doresc sincer numai bine!

? Rămas bun! Nu mai putem fi împreună! Ar trebui să ne uităm reciproc! Nu putem evita separarea, deși îmi pare rău că te pierd!

? Va fi greu pentru inimile noastre și nu cred că ne vom uita vreodată, dar trebuie să ne despărțim! Te rog, nu plânge și nu fi tristă!

? Îmi pare rău! Dar vei înțelege într-o zi că aceasta este unica soluție! Nu pot fi alături de tine! Fiecare dintre noi trebuie să-și continue propria cale!

? Despărțirea este un moment trist. Am fost împreună ieri, iar astăzi destinele noastre s-au separat. Ceea la ce am visat împreună, nu s-a făcut realitate. Nu vreau să ținem pică și să ne învinovățim unul pe altul. Trebuie să uităm trecutul și să începem viața de la zero.

? Astăzi am închis ușa către țara magică a iubirii. Poate că vom reveni la ea cândva, dar alături vor fi deja oameni complet diferiți… Păcat că circumstantele au fost anume așa… Și, deși suntem aproape străini, tot binele care ne-a legat cândva va rămâne în memoria mea. Îți doresc mult noroc și zile bune înainte!

? Păcat că cele mai bune momente din trecut nu pot fi returnate. Nimeni nu poartă nicio vină. Așa a fost să fie.

Mesaje de despărțire care te fac să plângi

? Când se pune punct relației a două persoane, mesajele triste de despărțire pentru el sau ea, ce conțin cuvintele bine alese, vor “înmuia” perioada dificilă.

?Îmi amintesc cu tristețe de zilele fără nori în care ne iubeam. Și regret că am înțeles prea târziu ce am pierdut, abia când ai plecat pentru totdeauna. Desigur, timpul vindecă și voi iubi din nou… Dar știi, inima nu vrea pe altcineva, pentru că momentele de fericire nu se uită!

?Adio, dragoste! Lacrimile-mi cad din ochi. Încerc să fiu mai ferm în inima mea, dar mi-e foarte greu acum. Va veni timpul și voi uita totul, voi învăța să iubesc din nou. Dar acum – tânjesc după tine, mă simt singur și trist!

?Îți mulțumesc pentru toate lucrurile bune și rele, amuzante și triste care au fost între noi. Soarta ne-a trimis nu numai fericire, ci și experiență. Sper că atunci când va sosi o nouă iubire, nu vom repeta greșelile anterioare. Să rămânem în memoria celuilalt ca ceva frumos și plăcut. Rămas bun.

? Despărțindu-ne pentru totdeauna, îți dau ultimul sărut. Nu ne vom întoarce în această dragoste, nu aștepta, nu te supăra și nu mă urî!

? Nu ne este dat să fim împreună! Oricum, îți doresc fericire. Uită-mă, iartă-mă și dă-mi drumul.

?Îți mulțumesc pentru acest cadou – sentimentele neobișnuite de iubire și speranță. Relația noastră s-a destrămat, dar nu putem blama o stea pe care o priveam cu fascinație până a căzut. Lumina ta îmi va încălzi inima mereu, chiar și de la distanță.

? Ne luăm rămas bun… Suntem deja departe unul de celălalt. Sentimentele noastre nu vor renaște din cenușă, ca pasărea fenix. Da, e trist în inimă, dar despărțirea la timp este o artă minunată!

? Totul ce a fost între tine și mine va rămâne cu noi pentru totdeauna! Chiar dacă nu am fost destinați unul pentru altul, îți doresc fericire în viață!

? Scânteia pasiunii noastre s-a stins cu mult timp în urmă. Ne despărțim pentru că suntem prea diferiți. Ne uităm diferit, din păcate, la această lume. Nu vreau acuzații în zădar. Comunicarea noastră s-a transformat demult într-un spațiu de acuzații, așa că e suficient! Haide acum să facem totul ca să devenim fericiți, să credem în iubire, să rămânem oameni mândri și cu demnitate, să trăim în liniște, fără a trânti ușa.

? A sosit momentul să rezumăm rezultatul relației noastre. Decizia nu a fost ușoară pentru mine, dar cred că aceasta este singura opțiune corectă – trebuie să ne despărțim. Cursul vieții nu s-a oprit, ci doar a încetinit pasul. Cu siguranță totul se va îmbunătăți, iar în curând, tristețea și resentimentele nu vor fi decât o amintire.

? Haide fără cuvinte, melancolie și tristețe să ne despărțim. Așa ne-a fost destinul. Și este mai bine să o facem simplu, în mod pașnic. Nu vom înțelege niciodată cine este de vină, dar nici nu prea contează asta. Ne-am grăbit să construim castelul nostru de nisip. Am visat prea mult și acum ne-a rămas doar durerea.

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.