Cele mai potrivite ținute pentru sex – 10 Ținute pentru sex care te fac să îl dai pe spate

tinute pentru sex

Imbracatul pentru sex poate fi amuzant, mai ales daca o faci ușor și senzual. Cu toate astea, nu toate tinutele sunt potrivite pentru toti barbatii. In acest articol te vom invata sa alegi cele mai potrivite tinute pentru sex, cu care sigur iti vei da partenerul pe spate.

Sexul este spontan și nu intotdeauna are loc asa cum ai planuit. Dupa o perioada, sexul in cuplu poate deveni plictisitor, monoton. Aceleasi poziii, acelasi sex. Devine un mai mult un obicei și mai putin ceva ce doresti sa faci. Veti ajunge sa faceti sex pentru ca asa trebuie, nu pentru ca asa vreti.

Pentru a scapa de aceasta monotonie, poți incerca tinutele pentru sex. Acestea te vor ajuta pe tine și pe partenerul tau sa va bucurati iar de sex, exact ca inainte. Acestea sunt ușor de pus și te ajută să te bucuri de momente incredibile, de neuitat.

Cum sa te imbraci pentru sex

Intelegand cum sa te imbraci pentru sex și cum sa arati bine in dormitor e ușor, dar pentru a a-ti face barbatul sa fie cu adevărat interesat de tine pentru a scapa de monotonia din dormitor, poate fi o adevărată provocare.

Un lucru foarte important este sa te simti bine in pielea ta. Barbatilor le place cand o femeie este imbracata sexy, insa acestia nu pot aprecia cu adevărat o femeie care nu este sigura pe ea și nu este multumita de ceea ce poarta. O atitudine nepotrivita poate strica in totalitate sexul. Mai important decat o tinuta pentru sex este atitudinea partenerei.

In continuare, iti voi prezenta cele mai confortabile tinute pentru sex pe care le poți purta atunci cand vrei sa iti impresionezi iubitul.

1. Miamor – Corsetul sexy din poliamida

Miamor – Corset Sexy din Poliamidă, Mărimea S/M

Miamor este un corset sexy din poliamida, de marimea S sau M. Este foarte elastic și extrem de sexy, perfect pentru femeile care sunt in cautarea unui costum mai putin indraznet. Este alegerea perfectă pentru femeile care stiu ca partenerii lor nu sunt in cautarea a ceva foarte extravagant.

2. Chemise & Thong – Set sexy de camasa și chilotei

Chemise & Thong – Set Sexy din Cămașă și Chiloței, Mărimea S/M

Chemise & Thong este un set sexy de camasa și chilotei de la Obsessive.

Poate parea ciudat, dar sunt mult barbati care se simt mai incitati de o femeie in camasa sexy decat in chilotei. Cu toate ca aceasta acopera o mare parte din corp, designul sau sexy, dantela de la bust și materialul fin și placut la atingere o face perfectă pentru barbații carora le place o astfel de imbracaminte. Este o tinuta de sex extraordinara, ce poate imbunatati radical performanțele sexuale.

3. Setul de costum sexy de politist

Set de Costum Sexy de Polițist Obsessive, Mărimea S/M

Daca barbatului tau ii place sa fie pus la punct, sa fie dominat, un costum sexy de politista ce impune autoritate este alegerea perfecta. Acum il poți pune la punct pe partenerul tau cu ajutorul acestui costum sexy. Cu ajutorul catuselor, iti poți aresta partenerul sa il pui la punct. Invata-l sa te respecte!

Este foarte confortabil, făcut din material de calitate, permite pielii sa respire. Alegerae perfectă pentru femeile care doresc sa isi puna la punct iubitul intr-un mod distractiv. N-ati avut niciodat parte de jocuri mai amuzante!

4. Softline Polly – Costum-rochita sexy de politist

Softline Polly – Costum sexy de polițist pentru femei, Mărimea S/M

Softline Polly este un alt costum de politist, insa spre deosebire de cel de mai sus, acesta este inn forma de rochita. Este senzual, perfect pentru barbații care sunt interesati de o imbracaminte mai feminina.

Este un costum ce poate face orice noapte de amor mult mai intensa, deoarece produce rasete și iti da voie chiar sa te bucuri de o sesiune de role-play. Poti cumpara și niste catuse cu ajutorul carora sa iti prinzi partenerul, pentru a-l invata o lectie. Trebuie sa invete sa te respecte!

5. Unforma sexy de scolarita de la Rimba

Rimba – Uniformă sexy de școlăriță, mărimea M/L

La polul opus, avem uniforma sexy de scolarita de la Rimba. Aceasta este făcută din material foarte placut la atingere și inspira inocenta. Cu ajutorul acestui costum puteti avea parte de momente incredibile in cuplu.

Partenerul poate fi profesorul și tu eleva. Nu ti-ai făcut tema? Trebuie sa fii pedepsita! Lasa-l pe iubitul tau sa te pedepseasca asa cum stie mai bine.

Aceasta este potrivita pentru femeile de marime medie sau de plus, avand marimea M/L. Este foarte confortabila și plăcută la atingere.

6. Serving – Costum de menajera

Serving – Costum sexy de menajeră, Mărimea S/M

Daca partenerului tau ii place sa te domine, poți incerca un costumul sexy de menajera Serving de la Softline. Acesta este foarte confortabil, avand marimea S/M. Este ușor de purtat și poate face noptile alaturi de persoana iubită mult mai intensa.

Este alegerea perfectă pentru cuplurile ce doresc o noapte de neuitat.

Sfat: Nu purta sutien! Sfarcurile tale vor iesi in evidenta, ceea ce poate intensifica plăcerile sexuale. Dantela de la bust poate face noptile mult mai intense și romantice.

7. Costumul sexy de asistenta Sharon

Sharon – Costum Sexy de Asistentă, Mărimea S/M

Daca vrei sa incerci ceva cu totul deosebit, costuum sexy de asistenta Sharon de la Softline este perfect. Acesta este foarte ușor de purtat, super confortabil și se poate vedea prin el. Asadar, chiloteii tai vor fi la vedere, ceea ce iti vor incita foarte tare partenerul.

Cu ajutorul acestui costum sexy poți sa duci noptile de amor la un alt nivel. Este perfect pentru persoanele care doresc jocuri de role-play ce includ o asistenta.

Sfat: Daca esti in cautarea unui costum de doctorite și nu de asistente, incearca varianta Sister de la Softline

Sister – Costum de Doctoriță, Mărimea S/M

8. Rene Rofe Babydoll

Rene Rofe Babydoll – Set Sexy pentru domnișoare, din Poliester, Mărimea S/M

Rene Rofe Babydoll este un set sexy pentru femeile care doresc sa isi impresioneze iubitul. Acestea au culaoare rosie, foarte plăcută vizual ce te ajută să iti impresionezi radical persoana iubită. Cu ajutorul acestui costum, ai capacitatea sa duci noptile de amor la alt nivel.

Este alegerea potrivita pentru orice situatie, fiind potrivit pentru orice situatie!

9. Catswoman – Costum sexy de pisica de la Softline

Catswoman – Costum sexy de Pisică, Mărimea S

Daca partenerul tau este interesat de nopti mai indraznete, costumul de pisicuta obraznica Catswoman de la Softline este ceea ce doresti. Acesta este confortabil iar panglica și codita pot scapa cuplurile de monotonie. Este perfect pentru o noapte de neuitat.

10. Unwrap me – Body sexy în formă de fundita

Unwrap Me – Body Sexy din Poliester în Formă de Fundiță, Mărimea S/M

Vrei sa ii faci un cadou prietenului tau? De ce sa nu fii tu cadoul? Acest body este foarte ușor de purtat – este făcut material confortabil, placut la atingere și acopera o mica parte din corp. Este ușor de dat jos. Daca doresti sa ii oferi o noapte intensa iubitului tau, ofera-i corpul tau – va fi cel mai multumit!

Acestea sunt cele 10 tinute pentru sex ce iti pot imbunatati noptile alaturi de persoana iubită. Alege tinuta care iti place și bucura-te alaturi de iubitul tau de o noapte de neuitat!

Cu ajutorul acestor tinute poți scapa de monotonie și te poți bucura alaturi de persoana iubită de nopti super intense, cum n-ai mai avut.

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.