Uleiul de cocos și jucăriile sexuale din silicon – este indicat?

Sincer, nu stiam ca oamenii cred cu tarie ca uleiul de cocos și jucariile sexuale din silicon sunt incompatibile. Desigur, nu functionează ca un lubrifiantadevărat pentru toata lumea; nu este un lubrifiant perfect (dar nu exista niciun lubrifiant perfect). Dar functioneaz bine pentru mult oameni!

Nu este bun pentru cei care folosesc prezervative – decat daca folosesc prezervative poliuretanice sau de nitril – dar este potrivit pentru toate jucariile confectionate din materiale sigure pentru corp.

Am vrut sa fiu sigura ca ceea ce urmeaza sa va spun este adevărat, asa ca am făcut un test. Am cantarit jucaria inainte, pentru a ma asigura ca nu absoarbe uleiul.

Prima data cand am pus uleiul de nuca de cocos pe jucariile sexuale l-am topit și l-am intins cu o perie. Am făcut asta pentru ca atunci cand uleiul de cocos ajunge in corp, devine lichid. Apoi am mai făcut un test și am lasat jucariile sexuale in uleiul de nuca de cocos timp de 15 ore.

Cele mai noi vibratoare din silicon din calitate superioară

Asa cum ma asteptam, uleiul de nuca de cocos nu a avut niciun efect asupra siliconului. Nu s-a absorbit in silicon. Deci, pot spune ca jucariile sexuale din silicon și uleiul de nuca de cocos sunt perfect compatibile.

Ce tip de ulei de nuca de cocos trebuie sa folosesti?

Am făcut testul cu ulei de cocos extra virgin, nerafinat. Am vrut sa folosesc cel mai bun tip de ulei, cel mai sanatos.

Unele uleiuri rafiante de cocos pot contine grasimi partial hidrogenate, iar acest lucru ar putea creste factorul de blocare a portilor pentru unele persoane.

Nu am gasit studii privind utilizarea uleiului de nuca de cocos drept lubrifiant, dar exista numeroase studii care arata ca uleiul de cocos poate ucide candida.

Uleiul și siliconul

De ceva timp circula mitul conform caruia jucariile din silicon care se ating intre ele se pot deteriora. Am mers intr-un magazin cu produse pentru bucatarie și m-am uitat la diferite articole din silicon care se ating unele de altele. Desi stau de mult timp unele langa altele, acestea nu s-au deteriorat deloc.

Oamenii par sa uite ca siliconul nu este folosit doar pentru confectionarea jucariilor sexuale. De cate ori nu ai folosit ulei la gatit, care mai apoi a intrat in contact cu un produs din silicon? Nu te avertizeaza nicaieri, ca ar trebui sa eviti uleiul.

Probabil aceste mituri au aparut din cauza comerciantilor care au afirmat ca vand jucarii din silicon, cand de fapt acestea sunt din TPR. Daca jucaria ta sexuala se deterioreaza, se topeste sau se deformeaza atunci cand este folosita cu ulei sau cand atinge o alta jucarie, înseamnă ca nu este din silicon.

Ulei de cocos și TPR

Am pus un dildo din TPR intr-un bol cu ulei de cocos și l-am lasat acolo o zi intreaga. Materialul nu s-a deformat, dar am putut observa câteva gauri in dildo care s-au rupt rapid cand am tras putin de material. Nu stiu ce s-a intamplat cu materialul TPR. Totusi este cunoscut faptul ca nu trebuie amestecat TPR sau PVC cu lubrifianti be baza de ulei.

Uleiul de cocos poate provoca infectii vaginale

Daca esti genul de femeie care are adesea probleme cu infectiile in zona vaginala, este bine sa retii acest avertisment. Uleiul de cocos este o alternativa excelenta pentru femeile cu pielea sensibila sau cu alergii, dar este totodată un agent antibacterian și antifungic.

Cu toate astea, daca suferi de infectii in zona vaginala în mod constant, este cel mai indicat sa nu folosesti uleiul de cocos cu o jucarie sexuala, in zona intima. Acesta iti poate dezechilibra pH-ul, ceea ce poate provoca infectii neplacute.

De cele mai multe ori, cel mai probabil nu vei avea nicio problema cu acest ulei deoarece este foarte bland, dar se intampla uneori sa provoace infectii. Daca observi ca incepi sa ai semne de infectie in zona vaginala după ce ai folosit un astfel de produs, este bine sa renunti la acesta. Chiar daca uleiul de cocos este compatibil cu jucariile sexuale, in acest caz cel mai bine este sa te rezumi la un lubrifiant pe baza e apa.

Daca ai o piele foarte sensibila in zona intima, cel mai indicat este sa folosesti un lubrifiant BIO, care este prietenos cu pielea.

Cand ar trebui sa eviti folosirea unui ulei de cocos pe pos de lubrifiant?

Cu toate ca uleiu de cocos este mai alunecos și este adesea compatibil cu jucariile sexuale, nu este intotdeauna cea mai buna alegere. daca folosesti prezervative de latex sau poliizopren pep ost de protectie impotriva bolilor cu transmitere sexuala sau a sarcinilor, cel mai probbail ar trebui sa renunti complet la lubrifiantii din ulei – inclusiv cel din ulei de cocos.

Motivul este faptul ca lubrifiantii din ulei nu sunt compatibili cu poliizoprenul sau cu latexul. Acestea pot deteriora materialul, crescand sansele unei sarcini nedorite.

Daca folosesti prezervativ, ramai la lubrifiantii din sex shop. Cel mai indicati sunt lubrifiantii pe baza de apa, dar sunt și multi lubrifianti din silicon compatibili cu prezervativele.

Prezervative de TOP, la super oferte

Daca esti in cautarea unui lubrifiant potrivit in majoritatea, daca nu chiar in TOATE situatiile, lubrifiantii pe bază de apă sunt cei mai potriviti. Intr-adevar, acestia nu sunt la fel de alunecosi și nu rezista la fel de mult precum uleiul de cocos sau lubrifiantii din silicon, dar sunt potriviti in aproape orice situatie. Iar atunci cand simti ca lubrifiantul s-a absorbit in piele, poți aplica iar, fără nicio problema.

Uleiul de cocos ca lubrifiant pentru o jucarie sexuala, pe o lenjerie noua de pat

Abia ti-ai cumparat o lenjerie noua de pat și vrei sa o „incerci”? Nimic nu este mai potrivit decat jucaria ta sexuala preferata și un lubrifiant din ulei de cocos, nu?

Inainte sa folosesti acest ulei pe lenjeria ta de pat, trebuie să știi ca, precum orice alt tip de ulei, acesta lasa pete. Si pentru a fi totul mai placut, de multe ori aceste pete se duc foarte greu. Asadar, atunci cand te hotarasti sa incerci un ulei de cocos cu o jucaria sexuala, alege bine locul, pentru a nu murdari o piesa de mobilier abia cumparata sau lenjeria ta de pat preferata.

Lubrifianți pe bază de apă, compatibili cu jucăriile erotice din silicon - O alternativă excelentă pentru uleiul de cocos

Daca nu vrei sa iti faci in legatura cu petele, poți incerca un lubrifiant pe baza de apa. Acestia se duc foarte ușor și nu lasa urme.

Concluzie

Uleiul de cocos este de multe ori compatibil cu jucariile sexuale, insa nu cu toate materialele. Asigura-te ca te informezi bine inainte de a le utiliza împreună, pentru a nu-ti striica jucaria preferata din sex shop. De asemenea, asigura-te ca uleiul nu va ajunge pe lenjeria de pat sau pe mobilier, deoarece poate fi foarte greu de indepartat. Daca vrei sa scapi de aceste griji, poți incerca un lubrifiant din apa – acestia se clatesc ușor și nu lasa urme. Singurul dezavantaj este ca nu rezista la fel de mult și va trebui sa reaplici din cand in cand. Succes!

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.