Visele erotice: Totul despre visele erotice. Ce sunt și de ce apar?

visele erotice

Visele erotice sunt practic acele momente in care te exciti chiar ai orgasm in timpul somnului. Visele erotice sunt numite și „emisii nocturne” iar oamenii tind sa creada ca acestea apar doar la dolescenti sau tineri, dar nu e delocadevărat.

De fapt, in realitate visele erotice pot aparea la oricine. Conform unui pisholog din America numit Carla Marie Manly, visele erotice apar de-alungul vietii dar ating maximul la pubertate și in timpul in care hormonii sunt la nivel maxim sau avem perioade lungi de abstinenta.

Vibratoare de calitate, ce ajută la scăderea șanselor de vise erotice

Barbatii tineri se stie ca au cele mai multe vise erotice atunci cand sunt la pubertate doarece atunci au cel mai inalt nivel de hormoni. Se stimeaza ca 38% dintre adolescenti experimenteaza vise erotice in timpul somnului REM. De asta este att de comun ca barbații sa se trezeasca cu o erectie.

Realstuff BJ – Masturbator în formă de gura, ce simuleaza sexul oral. Perfect pentru mentinerea viselor erotice sub control

Realstuff BJ – Masturbator în formă de gură

Studiile arata ca majoritatea baietilor experimenteaza primul orgasm in timpul unei emisi nocturne, după care urmeaza masturbarea, pe urma sexul. Cu toate astea, studiile arata ca cu cat esti mai in varsta, cu atat vei experimenta mai rar vise erotice deoarece incepi sa detii controlul asupra horomnilor. „Visele erotice”, „visele cu orgasm” sau „emisiile nocturne”, toate se refera la acelasi lucru.

Si femeile au vise erotice?

Cu toate ca femeile nu se trezesc dimineata cu un lichid in pantaloni pentru a-si da seama ca au avut orgasm, nu te putine ori acestea obtin orgasm. Ar putea fi pur și simplu o secretie vaginala sau putin lubrifiant natural, dar se intampla acelasi fenomen.

Atat baietii cât și fetele au orgasme in somn in timpul somnului. Studile arata ca majoritatea femeilor au primul orgamsm in somn inainte sa implineasca 21 de ani.

Intr-un studiu recent, atat femeile cât și barbații sustin ca 8% dintre visele lor au conotatii sexuale ira % dintre au chiar orgasm. Cu toate ca pentru femei nu e chiar atat de des intalnit orgasmul precum la barbati, acesta se intampla.

Pentru femei, s-ar putea chiar ca excitarea nici sa nu duca la orgasm dar iti va lubrifia vaginul și iti va cauza lubrifierea zonelor intime. Un studiu din 1986 publicat in articolul „Jurnalul Studiilor Sexuale” a descoperit ca 37% dintre femeile studente au experimentat orgasme in timpul somnului. Acest lucru a aratat ca orgasmele erotice nu sunt i poveste, ci o realiate.

Spre deosebire de barbati, o femeie e posibil sa nu stie daca a avut orgasm in somn deoarece nu are nicio ‘dovada” de multe ori. Fluidul vaginal nu este obligatoriu sa apara la o femeie care are orgasm. Cu toate astea, medicii sustin ca femeile timp sa aiba vise erotice adesea și daca devin suficient de excitate, pot obtine chiar și orgasm.

Ce cauzeaza un vis erotic?

In mod natural, visele erotice nu au un anume motiv sa apara, așadar se considera ca fiind ceva biologic. Cu toate astea, exista asocieri intre frecventa viselor erotice și lipsa activitatilor sexuale sau a masturbarii. Pe scurt, sansele sa ai un vis erotic (si implicit orgasm in somn) cresc daca nu ai mai avut activitati sexuale singur sau in cuplu pentru mult timp.

Nivele crescute de hormonul masculin pot fi de asemenea asociate cu frecventa viselor erotice. Din acest motiv, adolescentii vor experimenta mai des vise erotice in timpul pubertatii decat un adult, avand in vedere ca nivelul hormonal scade in timp.

Cobra Libre –  Cel mai potrivit masturbator pentru a scapa de vise erotice. Foloseste-l inainte de culcare și scade semnificativ sansele aparitiei acestora.

Cobra Libre Rosu – Masturbator cu Vibratii si Motor Dublu

Candurile de natura sexuala in timpul somnului nu sunt singura cauza a viselor erotice. Acestea pot aparea chiar și din exces de presiune, ce cauzeaza acumularea de sange in zona genitala.

Un alt factor care poate contribui la cresterea presiunilor și ala obtinrea viselor erotice este ca mintea și corpul tau cauta alte senzații de excitare, chiar daca tu nu esti constient de asta.

ce sunt visele erotice

Suplimentele cu hormonul masculin pot de asemenea sa fie un factor care creste frecventa viselor erotice atat la barbati cât și la femei.

Ce ar trebui sa fac daca am un vis erotic?

Visele erotice sunt o parte naturala și sanatoas din viata unui om și din somnul acestuia. Acestea pot aparea fără sa ai o anumita problema. Singura problema, cel mai probabil este faptul ca nu ai o activitate sexuala frecventa (cu toate ca nu e neaparat ca lipsa activitatilor sexuale sa fie un motiv, acest factor doar influenteaza frecventa acestor vise).

Cu toate astea, daca dintr-un anumit motiv te deranjeaza visele erotice sau se intampla sa le ai foarte des, poți merge la un terapeut sa vorbeste despre problema ta pentru a afla ce se intampla in subconstientul tau.

Se crede ca frecventa viselor erotice poate fi redusa prin cresterea activitatilor sexuale, indiferent ca vorbi despre sex sau masturbare. Frecventa oragasmelor și ejacularea la barbati poate ajuta la reducerea numarului de vise erotice pe care le are o persona și poate ajuta la imbunatatirea somnului.

Folosește aceste masturbatoare înainte de culcare iar șansele să ai vise erotice scad considerabil

Meditatia sau alte forme de relaxare inainte de somn pot ajuta la reducerea frecventei viseror erotice. Aceste activitati pot elibera mintea și induce corpul intr-un somn adanc care nu va fi intrerupt de un vis erotic.

In cazuri extreme, in are visele rotice frecvente iti incurca somnul, exista anumite medicatii pentru reducerea activitatilor acestora. Antidepresivele de exemplu te pot duce intr-un somn adanc. Acestea au adesea ca efect secundar scaderea apetitlui sexual, așadar scade frecventa viselor erotice.

Dar realistic vorbind, nu exista garantia ca creierul tau nu-ti va oferi orgasm in somn indiferent ce faci, așadar nu exista nicio garantie ca scapi complet de acestea.

Dirty Talk Inveractive – Masturbator cu sani și voce – Performant și simplu. Asigura o masturbare de calitate, ce te ajută să scapi de problemele viselor erotice in exces.

Dirty Talk Interactive Titty Fuck-Her – Masturbator Realist cu Sani si Voce, 23 cm

Nu au fost facute suficient de multe studi pentru a sti clar ce anume le cauzeaza și cum putem opri cauza acestora. Exista multe povesti care spun ca visele erotice, numite și emisii nocturne pot cauza scaderea cantitatii spermei și pot duce la impotenta. Totusi, acestea sunt dora povesti neadevarate, deoarece visele erotice te scapa de „vechea sperma” și fac testiculele sa produca alta. Spre deosebire de masturbare, relgiiile nu condamna visele erotice deoarece nu este un act voluntar.

E rau daca nu am niciodată nu am avut niciodată un vis erotic?

Nu e nimic rau daca nu ai vise erotice in timpul somnului. Dupa cum am spus mai devreme, este o parte naturala din ciclul somnului și nu pot fi intrerupte. Visele erotice sunt ca orgasmele, acestea uneori apar, alteori nu. Asta nu înseamnă neaparat ca ceva e in neregula!

Oricum, nu toata lumea are vie erotice. unele persoane le experimenteaza frecvent, in timp ce altele nu au niciodată.

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.