Pe langa aroma sa dulce, delectabila si proprietatile sale anti-inflamatoare, scortisoare ajuta la normalizarea fluxului de sange. Totusi, este de asemenea un afrodiziac puternic si poate incalzi organismul. Totusi, cum poate ajuta scortisoara la imbunatatirea vietii sexuale? Ce calitati are aceasta? Iata tot ce trebuie sa stii despre scortisoara.
Adevarul despre proprietatile scortisoarei
Aroma sa face multe persoane sa creada ca scortisoara nu este benefica oamenlor, dar in realitate, aceasta are nenumarate beneficii pentru organism, inclusiv in dormitor. Bineinteles ca dieta noastra nu poate fi facuta dora din scortisoara, dar consumat in moderatie, acest aliment iti poate ajuta organismul in foarte multe moduri.
Big X – Capsule pentru erecție cu scorțișoară, ginseng și rujă
Este un aliment invigorant care poate imbunatati semnificativ viata sexuala a ambilor parteneri.
Pe post de aroma afrodiziaca
Mai multe teste s-au facut, introducand scortisoara in alimentatia participantilor pentru a observa efectele acesteia. In urma acestora, se considera ca scortisoara are efect afrodiziac prin eliberarea de dopamine in creier.
Avand in vedere ca scortisoara poate relaxa organismul si poate induce o stare de fericire, ajuta astfel la imbunatatirea performantelor sexuale. Un organism fericit este un organism sanatos.
Cinamaldehida, un compus din scortisoara, responsabil de altfel pentru mirosul acestui aliment, este benefic in special femeilor, crescand interesul sexual al acestora.
Cum afecteaza scortisoara apetitul sexual?
Scortisoara este o sursa de mangan, care este vital pentru imbunatatirea activitatilor metabolice. Este mai interesant sa afli cum poate aceasta sa promoveze absorbtia nutrientilor. Cand afrodiziacii intra in sange, acestia fac ca temperatura corpului sa se duca la extrem si chiar poate inrosi obrajii utilziatorului. Scortisoara nu doar ca stimuleaza simturile si imbunatateste viata sexuala, dar o face foarte rapid.
Mai mult de atat, nivelul de procesteron al femeilor este considerabil ridicat atunci cand scortisoara este inclusa in dieta.
Cel mai putin cunoscut fapt despre scorsitoasa este ca aceasta ajuta totodata la arderea grasimilor. Acest afrodiziac poate ajuta organismul sa slabeasca eficient prin consumului excesului de zahar pentru producerea apetitului sexual. Practic, te ajuta sa slabesti pentru a te bucura mai mult de sex. Ce iti poti dori mai mult?
De mutle ori, motivul pentru care barbatii au probleme cu erectia este faptul ca acestia nu pot mentine un flux constant si puternic in penis, ceea ce duce la o erectie slaba, nepotrivita pentru sex sau erectie de scurta durata.
Scortisoara dilateaza vasele de sange, ajutand in mod direct la tratarea acestei probleme. Persoanele care sufera de disfunctie erectila datorata problemelor sangvine se pot bucura de o viata sexuala cel putin normala in urma unui tratament cu scortisoara.
Datorită aromei sale afrodiziace, scorțișoara se găsește adesea în parfumurile cu feromoni. Iată unul din cele mai eficiente parfumuri – Spicyness Obsessive
Spicyness! Obsessive – Ulei pentru Masaj cu Feromoni, pentru Femei, 100 ml
De asemenea, mirosul scortisoarei are bineinteles rolul ei. Aceasta aroma este considerata afrodiziaca din mai multe motive. In primul rand, are un miros placut, pe care toata lumea il adora. Acest lucru iti ofera o stare de bine, ceea ce ajuta la imbunatatirea sexului.
Persoanele anxioase au adesea probleme sexuale, iar prin faptul ca aroma scortisoarei iti induce o stare de bine, acest lucru te ajuta in mod cert sa ai parte de o viata sexuala mai intensa, scapand de grijile legate de performanta sexuala.
Este scortisoara sigura?
Fiind una dni cele mai controlate afrodiziace, scortisoara este foarte sigura pentru organism. Este un ingredient la care foarte putine persoane sunt alergice si este gasit in diete din intreaga lume, chiar si daca nu este cea mai recunoscuta aroma din lume. Zvonurile spun ca scortisoara este mai eficienta atunci cand ete preincalzita pentru organism, dar acest lucru nu s-a dovedit din punct de vedere stiintific.
Alte beneficii ale scortisoarei
Pe langa faptul ca imbunatateste viata sexuala si este un afrodiziac puternic, scortisoasa are multe alte beneficii pentru sanatate. Iata care sunt cele mai importante dintre acestea
Scortisoara este plina cu antioxidanti
Antioxidantii protejeaxza organismul de daunele cauzate de radicalii liberi. Scortisoara contine antioxidanti puternici, precum polifenolii. Intr-un studiu care a comparat activitata antioxidantului cu 26 de specii, scortisoara s-a dovedit a fi un adevarat castigator, castigand rolul de „super aliment” la un loc cu usturoiul is oregano.
De fapt, este atat de puternica incat este folosita pentru conservarea alimentelor.
Happy Lady – Cremă cu scorțișoară și levănțică pentru stimularea clitorisului
Scortisoara are proprietati anti-inflamatorii
Inflamatiile sunt extrem de importante pentru organism. Acestea ajuta la combaterea infectiilor si repara tesutul deteriorat. Cu toate astea, inflamatiile pot deveni o problema atunci cand devin cronice si afecteaza in mod negativ organismul. Scortisoara poate ajuta la combaterea inflamtiilor cronice datorita proprietatilor sale anti-inflamatoare.
Scortisoara poate combate bolile de inima
Scortisoara are o legatura directa cu riscul bolilor de inima, ea mai comuna cauza a mortii premature.
Persoanele cu diabet de tip 2 care consuma 1 gram sau o jumatate de lingurita de scortisoara pe zi au observat imbunatatiri majore in sange.
De asemenea, reduce nivelul total de colesterol LDL, numit „colesterol rau” si de trigliceride, in tmip ce colesterolul HDL, numit „colesterol bun” este mentinut stabil. Un studiu recent a concluzionat ca 120 mg de scortisoara pe zi poate avea aceste efecte pentru organism. In acest studiu, scortisoara a crescut totodata nivelul colesterolului HDL.
In studiile pe animale, scortisoara s-a dovedit ca ajuta la reducerea tensiunii ateriale. Cand este combinata cu tratament alopat, toti acesti factori pot scadea drastic riscul infarctului.
Scortisoara poate imbunatati sensibilitatea la hormonul de insulina
Insulina este elementul principal pentru reglarea mebatolismului si a energiei folosite. Este esential pentru transportul glucozei in sange,la celule. Prolema este ca multe persoane sunt rezistente la efectele insulinei, cunoscuta sub numele de „resistenta la insulina”, o bproblema serioasa .
Partea buna este ca scortisoara poate reduce considerabil rezistenta la insulina, ajutand acest hormon sa isi faca treaba. prin cresterea rezistetnei la insulina, scortisoara scade nivelul glicemic.
Concluzie
Scortisoara este un aliment delicios, cu proprietati afrodiziace extraordinare. Acesta este folosit in diferite diete din intreaga lume, insa este totodata gasit in nenumarate suplimente care au rolul de a imbunatati viata sexuala a utilizatorului.
Liebescreme – Cremă pentru o erecție puternică, cu scorțișoară, mentă sălbatică și rozmarin
Pe langa faptul ca are nenumarate beneficii pentru sanatate, cum ar fi pentru inima, glicemie sau pentru tratarea a diferit afectiuni din organism, scortisoara ajuta in mod direct la combaterea problemelor de natura sexuala, fie ele de psihice sau fizice.
Consumul de scortisoara s-a dovedit ca ajuta in mod direct la imbunatatirea vietii sexuale, crescand apetitul sexual atat in cazul femeilor cat si al barbatilor, si ajutand barbatii sa obtina o erectie mai puternica, de mai lunga durata.