Creșterea Încrederii în Sine – 5 Sfaturi Practice

creste-increderea-in-sine

Studiile au demonstrat faptul ca in ultimii 15 ani, activitatea sexuala a scazut considerabil (cu pana la 22%). Surprinzator, daradevărat. Probabil va intrebati de ce s-a intamplat lucrul acesta.

Dar hai sa aruncam o privire la modul in care se desfasoara viata oamenilor in ultimii ani și vom descoperi raspunsul. Stresul, comunicarea virtuala, retelele de socializare, oamenii mereu cu ochii in ecrane determina o scadere a contactului uman și in consecinta și a sexului.

De asemenea și vietile lor agitate, fuga dintr-o parte in alta, toate responsabilitatile pe care le au de dus la indeplinire contribuie la scaderea activitatii sexuale. Atunci cand ignoram acest capitol din viata noastra, nu ne bucuram pe deplin de viata și nici nici de beneficiile unei vieti sexuale active.

Se stie ca femeile mai mereu au tendinta de a-i pune pe ceilalti mai presus decat pe ele insele și de a  satisface mai intai nevoile celor din jur. Multe dintre noi ne putem simti egoiste sau vinovate daca nu facem acest lucru. Opriti-va, astfel de gandire nu este una sanatoasa!

Primul secret: pune-te pe tine pe primul loc

Sa te pui pe tine pe primul plan nu te face o persoana egoista! A te pune pe tine și nevoile tale mai presus de ceilalti te face o persoana echilibrata, cu suficient respect de sine și iubire fata de propria persoana. E ca și cum ati hrani pe toti cei din jur, din datorie morala fata de acestia, dar pe voi insiva v-ati lasa infometata. Nu este corect.

Avand grija in primul rand de voi vă veți asigura ca aveti resursele necesare de a avea grija mult mai bine de ceilalti. Daca voi sunteti bine, și familia voastra va fi la fel. De asemenea, veti face fata mult mai bine responsabilitatilor și veti excela pe multe planuri.

Asa veti deveni o sotie mai buna, o mama mai buna, un sef mai bun sau veti conduce mai bine afacerea daca aveti una, puteti deveni un sef mai bun sau un angajat mai bun.

Masturbarea – cine și cand o face?

masturbarea-la-femei-pareri

Pentru persoanele de sex masculin care nu au parte de sex în mod regulat, masturbarea poate fi o solutie pentru a-si satisface nevoile, cu sau fără ajutorul jucariilor sexuale. Probabil sunteti tentati sa credeti ca un barbat implicat intr-o relatie, cu o viata sexuala activa, nu se va mai autosatisface, dar acest lucru nu este adevărat. De fapt, barbații continua sa se masturbeze destul de des, chiar și zilnic sau de câteva ori pe zi, majoritatea dintre ei folosind diverse tipuri de masturbatoarea

In schimb, multe femei inceteaza sa se masturbeze odata ce intra intr-o relatie, de teama ca parterul lor sa nu se simta exclus. Sau daca continua sa faca acest lucru, nu recunosc lucrul acesta in fata partenerului, poate din cauza rusinii. Dar acest lucru este perfect normal, nu trebuie sa va fie rusine! Aveti curaj sa va bucurati de toate aspectele vietii! O meritati!

Primul sfat demn de luat in seama este unul la care poate nu v-ati fi gandit. Sa va puneti pe voi pe primul loc! Stiu ca sunteti ocupati și obositi, și sunt multe lucruri sI persoane de care sa aveti grija, dar nu uitati de voi niciodată! Sunteti cea mai apropiata fiinta de voi insiva! Daca nu aveti grija de voi, nu va avea nimeni, nu uitati. Asadar, gasiti metode care sa va faca sa va simtiti mai bine in pielea vostra și sa va simtiti mai increzatoare. Cei din jur cu siguranta vor remarca o schimbare!

De exemplu, faceti-va timp intr-o seara, după o zi obositoare la munca sa aprindeti o lumanare parfumata, sa va puneti o muzica relaxanta pe fundal și sa va bucurati de o baie relaxanta cu spuma! Duce-ti copiii la bunici, inchideti-va telefonul și luati o carte buna in mana!

Puteti chiar sa va faceti singure un super masaj care sa va relaxeze și sa va aduca o stare de bine. Cautati in carti sau pe internet diverse tehnici, nu trebuie sa aveti certificat de maseur ca sa faceti acest lucru. Masati-va cu iubire, in acest timp puteti face o lista mentala cu toate realizarile voastre și lucrurile pentru care sunteti recunoascatoare. Ce bine suna, nu-I asa?

Stiti lotiunea aceea parfumata pe care o tineti in dulapul din baie și nu ati folosit-o inca pentru ca nu ati avut timp sau ati fost obosite? Acum e timpul sa va rasfatati și pe voi. Mangaiati-va corpul și simtiti-va ca o zeita. onectati-va cu toate partile corpului vostru și bucurati-va de propriile atingeri. Cu totii suntem mai mult sau mai putin lipsiti de contactul uman, mare parte datorită faptului ca am inlocuit contactuladevărat cu cel virtual.

Acordandu-va timp aveti grija de voi. Cand te pui pe tine pe primul loc devii o persoana mai buna din toate punctele de vedere. Acest lucru te va ajuta sa iti cunosti mai bine corpul și nevoile. Cand vă veți da seama ce anume va place cu adevărat și ce va infierbanta simturile, veti obtine orgasmul mult mai ușor.

Ii puteti comunica partenerului ce și cum sa faca pentru a fi amandoi satisfacuti. Nu trebuie sa va fie rusine sa cereti lucruri care va ajuta in obtinerea unui act sexual implinitor. Aceasta incredere in voi insiva se va reflecta și in alte capitole ale vietii voastre. Nu veti ezita sa va cereti drepturile atunci cand e cazul. Aveti numai de castigat!

Ce se intampla in timpul orgasmului?

orgasmul-la-femei

Atunci cand avem orgasm tensiunea acumulata se elibereaza. Acest lucru aduce o stare de calm, fericire, ne aduce zambetul pe buze și creeaza o stare generala mai buna. De asemenea, un hormon numit oxitocina este eliberat in acele momente. Oxitocina este numit hormonul dragostei, al fericirii, al atasamentului. care odata eliberat ajuta la creearea unei legaturi intre parteneri.

In momentul in care ne producem singuri orgasm prin masturbare oxitocina ramane in sistemul nostru și determina  o mai mare iubire de sine. De aceea autosatisfacerea este atat de importanta in a avea o stima de sine crescuta și o parere buna despre noi insine. Citeste aici mai multe despre oxitocina

Acest lucru ne ajuta sa ne simti mai increzatoare și mai sexy. Plus ca stralucirea pe care o aveti după orgasm nu este un mit. Oxitocina și endorfinele eliberate in puctul culminant al actului sexual imbunatatesc circulatia sangelui iar producerea de colagen tonifica pielea, schimba textura acesteia, determina o scadere a ridurilor și a celulitei. Un fel de Botox fără ace. Avantajos, nu?

Studiile o demonstreaza

Studiile demonstreaza faptul ca oamenii care se autosatisfac de 4 ori pe saptamana in comparatie cu cei care o fac o singura data pe saptamana castiga cu pana la 3.2 % mai multi bani.

In general oamenii sunt atrasi de persoane increzatoare in ele insele. Sexul și msturbarea pot ajuta și ele. Se recomanda ca inainte sa mergeti la un interviu, inainte de o prezentare, negociere de salariu sau inainte de o reprezentatie pe scena, sa va ocupati putin de voi insiva in intimitate. Nu aveti nimic de pierdut daca incercati. Puteti folosi chiar și un vibrator de dimensiuni mici, de tip bullet cum le mai zice, care sunt mici, discrete și pot fi utilizate oricand, oriunde 🙂

Al doilea secret – postura corecta a corpului

Un alt secret demn de luat in seama pentru cresterea increderii in sine este postura corecta a corpului. O pozitie care inspira putere, asemanatoare cu ce a Femeii Fantastice, cu mainile ridicate deasupra capului sau chiar statul in sezut pe scaun cu spatele drept poate induce cresterea hormonilor benefici in organism și schimbari pozitive de comportament. De asemenea sentimentul de incredere in fortele proprii creste și aspectul exterior sufera modificari pozitive.

postura-eleganta

O postura sanatoasa a corpului , cu spatele drept, umerii inapoi și capul drept inspira incredere , pe cand o pozitie nesanatoasa, cu spatele cocosat și umeri lasati in fata va inspira celor din jurul faptul ca sunteti o persoana fără incredere in ea și cel mai probabil trista. Ii veti atrage pe cei din jur și prin postura corpului, acesta fiind un aspect demn de luat in seama. Nu uitati ca prima impresie este foarte importanta.

Increderea in sine a femeilor este sexy, cei mai multi barbate fiind atrasi tocmai de acest gen de femei, care desi nu sunt perfecte și poate nu au un aspect fizic extraordinar, atrag tocmai prin atitudinea lor.

Increderea in sine nu trebuie confundata cu ingamfarea, prostia și incapatanarea.

Daca veti intreba femeile care considera ca este cel mai sexy lucru la ele insele majoritatea nu vor sti ce sa raspunda. Ne este greu uneori sa ne vedem propriile calitati și frumusetea noastra, dar cei din jur pot remarca aceste lucruri. Ceea ce vad femeile ca fiind defecte ale corpului lor pot fi defapt calitati apreciate de catre parteneri. O alunita, sani mici sau orice altceva ati dori sa ascundeti pot fi chiar punctele voastre forte in ochii partenerului.

increderea-in-sine-pareri

Majoritatea barbatilor nu au astfel de probleme cu imagine de sine și nu se simt la fel de complexati. Poate pentru ca nu se pune la fel de multa presiune pe barbati sa arate bine comparativ cu presiunea care se pune pe femei, sa fie ingrijite și sa arate ca niste flori.

Barbatii cred ca arata multumitor și cam atat. Multi dintre ei nu isi bat capul foarte tare și sunt ok cu ceea ce vad in oglinda.Femeile tind sa se indoiasca de ele insele mult mai mult decat barbatii. Acest lucru se poate observa atunci cand femeile și barbații primesc complimente de la cei din jur.

Noi femeile ar trebui pur și simplu sa le acceptam cu eleganta, fără a ne scuza sau a ne da ochii peste cap. Acum ganditi-va cum reactioneaza barbații atunci cand primesc complimente sau atunci cand se uita in oglinda. Sunt stapani pe ei insisi și si multumesc pentru complimentele primate in timp ce se umfla putin in pene.

Femeile au tendinta de a fi ceva mai aspre cu ele insele și atunci cand primesc complimente ridica din umeri și schimba subiectul sau contrazic pe cel care le-a facut.

De exemplu aud des femei care primesc apreciere pentru articolele lor de imbracaminte. In loc sa accepte cu gratie complimentul, acestea gasesc anumite replici pentru a se scuza oarecum . Vor putea raspunde: “Ei, haina asta veche..”, in loc de “Multumesc frumos pentru compliment!

Daca ar fi sa se autoevalueze, barbații se considera cu 30% mai buni decat sunt in realitate. Studiile demonstreaza faptul ca barbații vor dori sa evolueze la locul de munca și vor cere o alta pozitie superioara atunci cand intrunesc doar 60% din calitatile necesare avansarii. In cazul femeilor, lucrurile stau diferit.

Acestea nu vor dori și nu vor cere sa avanseze decat după ce sunt 100% sigure ca intrunesc calitatile necesare. Acesta este unul dintre motivele pentru care se intalnesc mai multi barbate decat femei in funcții de conducere.

Multe femei se descurajeaza singure și nu au incredere in calitatile lor și isi pun singure piedici. Autosabotarea are loc, iar potentialul vostru loc de munca poate fi ocupat de catre altcineva poate mai slab pregatit decat voi, dar plin de incredere in el.

Nu va lasati convinse de gurile rele care va repeta ca nu sunteti in stare, ca nu veti reusi sau care va descurajeaza sa va urmati propriul drum. Aveti incredere in voi, recunoasteti-va meritele, tineti spatele drept, fruntea sus și iubiti-va pe voi insiva!

Ce se intampla daca nu aveti o postura corecta a corpului

Atunci cand nu va tineti spatele drept și stati mai mereu cocosati riscati sa suferiti de durere cronica a spatelui. Fie ca mergeti, fie ca stati pe scaun la calculator trebuie sa fiti atenti la pozitia corpului vostru. Statul pe scaun la calculator ore intregi pe zi intr-o pozitie incorecta poate creea probleme grave și durere. Va trebui sa mergeti la doctor, sa dati bani pe creme și medicamente dar cel mai rau e faptul ca veti suferi.

De asemenea și pozitia in care dormiti va poate afecta spatele. O saltea nepotrivita poate cauza neplaceri și va puteti trezi dimineata cu dureri.

Merita sa investiti intr-o saltea de calitate, nu are rost sa faceti economie in defavoarea sanatatii voastre! Nu cred ca va doriti sa nu va mai puteti tine copiii in brate, cara cumparaturile sau sa va aplecati fără sa inceapa durerea de spate. E posibil ca nici somnul sa nu fie unul de calitate datorită durerii.

Puteti incerca sa dormiti cu o perna intre picioare iar atunci cand stati pe scaun la calculator puneti-va un prosop rulat sau o perna intre zona voastra lombara și scaun. Tineti-va picioarele lipite de podea. In ultima instanta daca durerea nu cedeaza cereti sfatul farmacistului sau a medicului. Exista pastile și unguente, dar fiti atenti și la efectele secundare.

Mai bine preveniti decat sa tratati! Nu ignorati sfaturile privind postura corecta și sanatoasa a spatelui. Acest lucru va va scapa nu numai de probleme de sanatate ci va va ajuta și in relatiile cu ceilalti, care fără sa vrea, va vor vedea cu alti ochi!

Al treilea secret  – purtati lenjerie intima frumoasa

lenjerie-intima-sexy

Al treilea secret demn de luat in seama pe care il pot impartasi cu voi pentru a va creste increderea de sine este urmatorul: purtati lenjerie intima frumoasa pe sub haine.

Cu toate ca doar voi veti putea vedea și doar voi veti sti ce aveti pe sub haine, nu subestimati acest aspect! Acest lucru va va face sa ma simtiti mai bine in pielea vostra și va va o stare mult mai buna!

Este și acesta un secret, in special al frantuzoaicelor, care atrag barbati avand acel ceva. Studiile arata ca frantuzoiacele cheltuie sute de dolari pe lenjerie intima frumoasa și de calitate, și fac acest lucru doar pentru ele insele, nu neaparat pentru a impresiona partenerul.

Nu trebuie neaparat sa va dezbracati și sa va arati lenjeria pentru a fi admirate de catre cei din jur, dar o bucatica mica de dantela delicata care se remarca in decolteul unei femei este mai mult decat sexy.

  • Feminitatea la locul de munca: in cazul femeilor care lucreaza, s-au observant schimbari la locul de munca. In anii 1960 s-a sesizat o crestere a sexualizarii femeilor pana in anii 1980 și dupa, cand s-a remarcat o oarecare “defeminizare”.  Acesta schimbare s-a vazut in urma schimbarii posturii femeilor și a imbracamintii acestora.
  • Femeile in societate: vietile femeilor și rolul lor in societate și in familie a suferit schimbari de-a lungul timpului. Daca in trecut acestea nu aveau drepturi egale cu barbații , treptat lucrurile s-au schimbat, și conceptul de egalitate intre sexe si-a făcut simtit prezenta din ce in ce mai mult.

Rolul femeilor era acela de a se ocupa de cresterea copiilor și de a ingriji gospodaria și de a gati. Acestea nu lucrau și nu aveau datoria de a aduce banii in casa, barbatul fiind singurul raspunzator de acest aspect.

Barbatii nu trebuiau insa se ocupe de treburile casei sau de copii, dar aveau datoria de a proteja familia, fiind considerati capul familiei. Ei bine, odata cu trecerea timpului, lucrurile au inceput sa se schimbe. Femeile si-au dorit mai mult. Si-au castigat drepturi, au demonstrat ca pot face mai mult decat sa stea lipite de oale și sa gateasca zece feluri de mancare sau sa creasca copii. Au dat dovada de inteligenta, determinare și multe alte calitati care le-au făcut sa isi depaseasca conditia de casnice.

In zilele noastre putine sunt femeile care nu lucreaza și merg pe vechiul model de gospodine și mame cu multi copii. Poate și necesitatile finaniare sunt mai ridicate. Femeile doresc sa fie independente și sa nu depinda de un barbat din punct de vedere financiar.

Cum sa le imbinati pe toate

Femeile ajung sa fie foarte ocupate și sa aiba foarte putin timp pentru vietile personale, dar daca  voi reusiti sa pastrati un echilibru intre job și viata personala aveti numai de castigat! E o chestiune de echilibru și organizare.

Este adesea dificil sa indepliniti mai multe roluri in viata voastra. Poate de exemplu la locul de munca trebuie sa pareti puternice și autoritare iar apoi la finalul zilei sa va intoarceti acasa și sa va scoateti feminitatea la orizont, asa ca bine ar fi totusi sa incercati sa fiti și la locul de munca o idee mai feminine. Nu exagerati, totusi!

Experienta mea ca femeie care a lucrat intr-o companie mare

Atunci cand am lucrat intr-o firma mare, a trebuit sa port un costum plictisitor, aproape masculin, lipsit de orice urma de feminitate și delicatete, deoarece era un domeniu in care predominau persoanele de sex masculin. Cat am mai urat costumul respectiv! Nu ma simteam femeie, nu ma simteam bine in pielea mea, imi dadea o stare neplacuta și nici vorba sa ma simt cat de cat sexy.

Si aveam și reguli destul de stricte. Politica firmei era ca toate angajatele de sex feminin sa respecte o serie de reguli ce tin de vestimentatie, cum ar fi nasturii de la bluza. Nu aveam voie sa avem deschis decat un singur nasture, primul de sus evident.

tinuta-office-femei

Imi amintesc ca in acea perioada mi-a fost foarte greu sa ma intorc acasa și sa ma transform intr-o femeie eleganta și plina de gratie și sa imi regasesc feminitatea, fie ca voiam sa ma regasesc pe mine insami, fie ca ma pregateam pentru o intalnire.

Acest lucru se intampla des in cazul femeilor care au astfel de locuri de munca, in special cu funcții de conducere și multi subordonati. Incercati totusi sa nu va transformati in barbati! Oferiti-va permisiunea de a fi feminine indiferent de locul in care sunteti. Acest lucru nu va va face sa pareti mai slabe sau neputincioase. Veti ramane aceleasi persoane puternice și capabile.

Purtati haine care sa va dea o stare plăcută și care se potrivesc conformatiei corpului vostru. O rochie care I se potriveste unei femei poate arata ca un sac pe alta! Consultati specialisti, reviste, cautati pe internet și veti gasi multe sfaturi utile. Nu fiti ingrijorate in legatura cu parerea altora despre voi, asumati-va ceea ce va place și vi se potriveste. Ceilalti vor avea mereu cate ceva de comentat, și nu uitati: nu veti putea multumi pe toata lumea!

Luati exemplu de la barbati. Nu ii vedem pe ei agitandu-se atat de mult cum o facem noi, nu isi pun atat de multe intrebari și nu isi fac atat de multe probleme cum ne facem noi femeile. Acest lucru ii scapa de stress in plus. Nu vedem barbati intrebandu-se ingrijorati daca pantalonii lor nu sunt prea inchisi la culoare sau prea largi sau daca camasa lor are prea multe patratele.

Multe femei nu se simt confortabil sa poarte haine sexy deoarece acestea presupun ca aratand feminin nu vor mai parea la fel de inteligente ori ca au obtinut o functie de conducere prin altfel de metode, mai putin inocente. Chiar și femeile care au diverse funcții in cadrul armatei pot fi feminine. Acestea isi fac unghiile și merg la coafor, poarta lenjerie sexy și draguta.

Chiar daca lucrati intr-un loc predominat de barbati nu insemana ca trebuie sa aratati ca unul!

Cum sta treaba in cazul barbatilor?

Dar nici barbații nu ar trebui sa isi ignore lenjeria intima. Daca sunt barbati acest lucru nu insemana ca e in regula sa poarte chiloti vechi, plini de gauri, ingalbeniti sau un maieu asemanator. Ganditi-va cat de “sexy” veti parea in ochii partenerei cand vă veți dezbraca seara in fata ei. Credeti ca ii vor starni interesul pentru sex o pereche de chiloti plini de gauri?

Faceti o selectie a lenjeriei voastre și aruncati fără sa stati pe ganduri toate piesele de imbracaminte care sunt rupte, vechi, gaurite sau ingalbenite. Mergeti in  magazine sau comandati-va de pe diverse site-uri lenjerie aspectoasa și de calitate. Cu siguranta partenera voastra va aprecia!

Secretul Numarul 4 – nu ezitati! Niciodata!

Vreau sa va mai impartasesc inca un secret important daca doriti sa fiti o persoana mai increzatoare in fortele propri; nu ezitati. Aveti incredere in deciziile pe care le luati și lasati frica deoparte.Desigur, putina frica și putine emotii pot fi constructive, dar in exces va vor sabota planurile.

punct-ochit-punct-lovit

Atunci cand hotarati sa faceti ceva, fiti constanti in decizia voastra și nu va lasati descurajati de posibilele piedici. Ezitarea este uneori o dovada a fricii. Ezitand nu veti obtine mare lucru de la viata, nici ceilalti nu va vor aprecia nesiguranta de care dati dovada. Acest lucru pote deveni o problema, atat la locul de munca cât și in viata persoanala.

Nu uitati ca oamenii sunt atrasi de persoane care emana incredere in ele insele! Nimanui nu inspira incredere o persoana care mai are putin și tremura cand este intrebata ceva sau cand ii este ceruta parerea.

Mai ales daca aveti funcții de conducere trebuie sa pareti sigure pe voi și lideriadevărati. Credeti ca barbații sau femeile care ar trebui sa asculte de voi chiar o vor face daca voi insiva parca nu credeti ceea ce spuneti?

De multe ori frica de esec este manifestata prin atitudinea ezitanta. Insa un esec nu e un capat de lume. Cadeti, va ridicati, va scuturati de praf și mergeti inainte! Fiecare esec poate ascunde o lectie importanta. Nu va puneti singure piedici in atingerea succesului, meritati o viata implinitoare și frumoasa.

De multe ori noi femeile tindem sa visam la perfectiune in tot ceea ce facem, ne solicitam singure prea mult și ne pedepsim cand nu reusim sa ne atingem standardele impuse de noi. Incepem sa ne autocriticam și sa ne facem mult prea multe griji atunci cand nu este cazul. Ar trebui sa fim mai relaxate in ceea ce ne priveste, sa ne vedem asa cum suntem cu adevărat: femei extraordinare, capabile, inteligente, feminine și demne de iubire.

Este ușor sa cadem in aceasta capcana, fie  ni se pare ca femeile din jur se descurca mult mai bine decat noi, ca sunt sotii perfecte, mame perfecte, sefe perfecte fie  societatea pune prea multe presiune pe noi ca femei.

Credeti-ma ca nu exista femei perfecte. Toata lumea, femei și barbatii, au atat calitati cât și defecte. Totul tine de aparente. Nu va lasati pacalite. Nu toata lumea e ok cu a povesti ce se intampla in viata lor, ce frici au sau ce complexe.

De fapt, increderea in sine pe care o emanati este mai importanta  decat ceea ce spuneti. Daca incercati sa vindeti un produs mediocru dar stiti  cum sa il prezentati și sunteti convingator, aveti mari sanse sa il și vindeti.

Daca dimpotriva vreti sa vindeti un produs foarte bun dar nu inspirati incredere celor din jur din modul in care va comportati și vorbiti, scad sansele de a-l vinde.  O persoana care are incredere in ea va depasi de multe ori o persoana cu mai multe cunostinte, care insa nu are incredere in fortele proprii.

Va sfatuiesc ca incercati sa iesiti din zona voastra de comfort și sa va asumati riscuri.  Acelasi lucru incerc și eu sa il fac, zi de zi! Stiti cum se spune: nu risti, nu castigi!

Increderea in sine la locul de munca

Fiti indraznete! Indrazniti sa visati! Nu va subestimati și nu ii lasati nici pe cei din jur sa o faca. De exemplu cei mai multi dintre sefii de la diferite firme  afirma ca sunt mai multumiti de angajatii care au curajul sa ia cuvantul, cu toate ca mai și gresesc uneori și nu au mereu raspunsuri corecte decat de cei care sunt mai rezervati și nu comunica la fel de mult.

Tocmai faptul ca au curaj sa vorbeasca și sa isi exprime parerea denota incredere in sine, fata de cei care gandesc un raspund de zece ori și daca nu sunt siguri ca e cel corect prefera sa taca.

Daca aveti probleme cu increderea de sine consultati specialisti, cititi carti și articole care v-ar putea ajuta in acest sens. E pacat sa va irositi potentialul și sa pierdeti sanse care poate nu se mai intorc, datorită insecuritatii voastre.

Rolul oxitocinei – un rol important al oxitocinei este acela de a micsora durerea (oxitocina este produsa de catre organism și in timpul nasterii, cu rol in scaderea durerii sau a o face suportabila).Acest lucru permite corpului și mintii noastre sa isi depaseasca limitele și sa isi asume riscuri și ne ajuta sa  facem lucruri pe care în mod normal nu am avea curaj sa le facem.

Atunci cand mi-am descoperitadevăratul potential sexual și am fost ok cu sexualitatea mea, am observat o imbunatatire și in alte capitole ale vietii mele. De exemplu, am devenit dintre toti colegii mei de la munca cel mai bine platit, avand in vedere ca toti aveam aceeasi functie, și asta doar pentru ca am stiut cum sa cer lucru acesta.

Cum sa depasim momentele dificile

Atunci cand mai am momente in care simt ca imi pierd increderea in mine, reusesc sa imi revin destul de repede. Imi amintesc toate lucrurile pentru care ar trebui sa fiu recunoascatoare, toate realizarile mele, toti oamenii minunati din jurul meu și toate motivele pentru care sa fiu fericita. E mult mai eficient sa va canalizati energia spre lucrurile pozitive din viata voastra decat sa acordati atentie nemultumirilor și neajunsurilor. Ramaneti pozitive !

Un ajutor in cresterea  stimei de sine poate fi iubitul sau sotul vostru. Puteti avea o noapte de dragoste sau va puteti autosatisface. Astfel nivelul de oxitocina va creste. Organizati o seara romantica singure sau cu partenerul. Cititi despre beneficiile sexului asupra organismului și a psihicului! Daca treceti printr-un moment dificil, iar sexul nu este tocmai lucrul la care va sta mintea, nu ezitati sa folositi un supliment. Serios,

Cu toate ca e esential sa fiti multumite de voi insiva și de ceea ce aveti in viata, e bine sa va doriti sa va autodepasiti, sa invatati lucruri noi, sa cresteti pe diferite planuri, sa evoluati și sa oferiti și altora ajutor.

Iubiti viata și pe cei din jur! Aveti incredere ca totul va fi bine intr-un final! Toate problemele isi vor gasi o rezolvare pana la urma și lucrurile se vor aseza. Nu va pierdeti increderea!

Al 5-lea  secret – contactul vizual! Invata sa privesti oamenii ferm, in ochi!

Haideti sa continuam sa descoperim împreună urmatorul secret pentru a abtine o incredere in sine impresionanta! Acesta este ultimul secret demn de luat in calcul pentru a va imbunatati increderea in voi!

Contactul vizual și importanta lui

Despre ce credeti ca este vorba? Ei bine, ultimul secret se refera la contactul vizual cu cei din jur. Dar nu va imaginati ca simplul fapt ca priviti pe cineva in ochi este suficient. Puteti face acest lucru in timp ce sunteti defapt absenti și cu gandul in alta parte.

contact-vizual

Important este sa va conectati cu adevărat cu cei din jur și sa mentineti contactul vizual pe parcursul conversatiei. Aceasta calitate este una importanta, atât în viata persoanala cât și in cea profesionala. Aveti curaj sa va priviti interlocutorul in ochi. Atfel, dati dovada de respect și implicare. Veti face o impresie mult mai buna celor din jur.

Insa nu intotdeauna contactul vizual este indicat. De exemplu in cazul in care un caine pare agresiv sau nu va cunoaste cel mai bine ar fi sa va feriti privirea de a lor. Mentinand contactul vizual , acesta va poate vedea ca pe o amenintare.

Cand ati mentinut ultima data contactul vizual cu interlocutorul vostru mai mult de 15 secunde? Sa recunoastem, majoritatea dintre noi am cam uitat sa facem lucrul acesta și nu am acordat suficienta atentie acestui aspect.

Este dificil pentru majoritatea oamenilor sa mentina contactul vizual, mai ales daca persoanele in cauza sunt timide sau nu ai incredere in ele insele. Stiti cum se spune: ochii sunt oglinda sufletului.

Contactul vizual in viata personala – contactul vizual poate fi ceva intim, o privire poate cuceri sau poate seduce. Barbatii sunt atrasi la o femeie nu doar de partile lor feminine, ci și de ochi. Multi barbati recunosc ca primul lucru care le-a atras atentia atunci cand au vazut o femeie frumoasa au fost ochii.

Din pacate, multi dintre noi uitam sa ne privim cu iubire in ochi partenerii și sa le transmitem prin privirea noastra cat de dragi ne sunt. Acest lucru se intampla deoarece suntem ocupati, stresati, preocupati sau poate pentru ca de multe ori preferam sa stam cu ochii in ecrane decat sa comunicam cu partenerul. Rar ne mai amintim sa ne conectam in felul acesta.

Ce puteti face pentru relatia voastra

relatii-despartiri

Relatia poate avea de suferit daca nu ii acordam timp și atentie. Propuneti-va ca in aceasta seara sa rupeti 10 minute din timpul vostru și sa le acordati partenerului, Spuneti-I ca il iubiti și il apreciati in timp ce il priviti in ochi. Cu siguranta il veti impresiona și lucrurile vor merge spre bine, daca veti fi consecventi in a face lucrul acesta.

Un alt motiv pentru care evitam contacul vizual este faptul ca ne-am putea simti inconfortabil. Daca de exemplu vorbim cu seful și ne spune lucruri neplacute, ne putem simti stanjeniti și ne va fi greu sa mentinem contactul vizual cu acesta.

Daca avem de dat o veste proasta sau vrem sa ne declaram sentimentele ne va fi greu cu siguranta sa mentinem contactul vizual. Insa este important sa o facem.

Multi oameni evita contactul vizual tocmai pentru a-si tine ascunseadevăratele sentimente sau intentii. Puteti citi in ochii unei persoane daca e sincera sau nu. Mai multe puteti transmite printr-o privire   decat prin cuvinte. Nu uitati cat este de important limbajul non-verbal atunci cand comunicati cu cei din jur. Cititi despre acest lucru și veti fi uimiti. Cautati carti care ofera informatii și sfaturi pretioase.

Aveti sanse mult mai mari de a a obtine ce doriti de la interlocutor daca stiti secretele limbajului non-verbal. Atunci cand priviti pe cineva in ochi, nu priviti doar, ci VEDETI cu adevărat. Cititi ceea ce  ochii altei persoane transmit și puteti gasi raspunsul la multe intrebari.

Daca veti sti cum sa va priviti sotul sau iubitul veti avea numai de castigat. O privire lunga, seducatoare, jucausa poate combina feminintatea cu senzualitatea. Poate fi inceputul unei seri romantice și a unei nopti fierbinti!

Privirea va poate ajuta nu doar in dormitor, ci și la locul de munca. De multe ori, prin privire va puteti manifesta pozitia dominananta. O privire poate fi agresiva uneori și puteti transmite mai multe decat daca tunati și fulgerati.

Mentinerea unui contact vizual pe durata unei conversatii denota faptul ca sunteti prezenti in discutie și increzatori in sine in acelasi timp.

Cu urmatoarea ocazie cand doriti sa va conectati un partenerul incercati urmatorul lucru. Folositi o privire sfioasa in timp ce priviti in jos , după care uitati-va profund in ochii lui. Mentineti contactul vizual o perioada de timp. Puneti suflet in ceea ce faceti și dati dovada de naturalete. Ceva prea fortat nu va avea rezultatul dorit. Veti vedea ca atmosfera incepe sa se infierbante.

Iubitul meu mi-a declarat după o noapte romantica faptul ca privirea mea și modul in care l-am abordat au fost extraordinare și super sexy. Stiind ca acest lucru il excita, deveneam și eu mai excitata! Atfel viata noastra de cuplu s-a imbunatatit!

Nu exagerati totusi cu privitul celor din jur! Nu va holbati pentru ca nu este o dovada ca aveti incredere in voi, ci dati de inteles ca sunteti nepoliticosi și needucati. Ii veti face pe ceilalti să se simtă inconfortabil.

Politistii folosesc aceasta tehica a “cititului privirii” atunci cand incearca sa is idea seama daca cineva minte sau spune adevarul. O persoana poate avea probleme in a se concentra sau poate fi timida și din acest motiv sa nu reuseasca sa pastreze  contactul vizul. De asemenea privirea noastra reflecta sinceritatea, integritatea sau comfortul atunci cand comunicam cu cineva. De aceea un contact vizual ok poate fi un indicator al calitatii sau succesului conversatiei.

Contactul vizual in afara dormitorului

O persoana cu o functie de conducere care va organiza o prezentare va sti cat este de important contactul vizual in cadrul unei conversatii sau a unui discurs.

Sa mentinem un contact vizual intr-o conversatie este o dovada a faptului ca avem bune abilitati de comunicare. De asemenea atunci cand cineva va povesteste ceva dati dovada ca sunteti un bun ascultator și nu sunteti cu gandul in alta parte. Acestea au fost cele cinci secrete pe care am vrut sa le impartasesc cu voi! Sper sa va ajute in tot ceea ce faceti!

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.