Cum să faci o femeie să te placă? 10 Metode care funcționează

cum sa faci o femeie sa te placa

Sa castigi inima unei fete nu e treaba ușoară. Este complicat deoarece, adevarul este ca nici ele nu stiu exact ce-si doresc. Chiar daca pare ca stiu și ca au totul sub control, adevarul este ca sunt confuze.

Nu toate femeile, bineinteles, dar destul de multe! In acest articol iti vom prezenta cum sa faci o femeie (sau o fata) sa te placa. Mai exact, cum sa ii induci subliminal gandul „hei, pe mine ma cautai!”

Dragostea este mereu despre a fi spontan, iar aceasta nu poate fi fortata. Se crede ca se intampla miraculos cand gasesti persoana visurilor tale. Dar daca iti spun ca exista o lista de calitati secrete pe care orice femeie le cauta la un barbat?

Cucereste orice femeie cu Hot Tokyo Urban Man – Parfumul cu Feromoni de Top care face femeile sa se indragosteasca iremediabil de tine

Hot Pheromon Tokyo Urban Man – Parfum cu Feromoni pentru Barbati, 30 ml

Daca esti indragostit cu disperare de o femeie și iti doresti neaparat ca și aceasta sa te placa, exista câteva moduri prin care ii poți starni interesul sa o faci sa te placa. Tine minte intotdeauna ca sinceritatatea este una din cele mai importante calitati pentru a face o femeie sa te placa, așadar nu incerca sa o minti!

Poti face câteva schimbari in legatura cu personalitatea ta deoarece dragostea este despre sacrificiu și compromise. Iata 20 metode despre cum sa faci o femeie sa te placa care chiar functioneaza.

Fii ingrijit

Prima impresie este cea mai buna impresie. Primul lucru pe care il va observa o femeie la tine este cum arati. Daca esti o persoana ingrijta, asta spune multe despre tin și personalitatea ta. Nimeni nu se poate indragosti de o persoana murdara, neingrijita.

Asigura-te ca hainele tale nu sunt botite sau mai ales murdare. Este important sa ai un stil, sa nu te imbraci la intamplare, cu ce gasesti. Spala-te și parfumeaza-te, asigura-te ca mirosi placut. Da, toate astea doar pentru a-i atrage atentia.

De ce crezi ca acei barbaticare ii vezi mereu imbracati la 4 ace se imbraca asa, doar pentru ei? Nu, aceia isi sacrifica timpul liber pentru a se ingriji, pentru a impresiona persoanele cu care intra in contact. Si crede-ma ca functioneaza!

Fii amuzant daca vrei sa faci o femeie sa te placa

Femeile mereu adora sa stea langa barbati amuzanti. Calea catre inima unei femei este rasul. Daca o poți face sa rada și te considera amuzant, deja esti cu un pas mai aproape de inima sa. Totusi, nu incerca sa fii foarte amuzant daca nu iti vine în mod natural, va face lucrurile mai stanjenitoare.

Femeile se simt mai interesate atat emotional cat și sexual de barbații amuzanti.

Este foarte placut sa ai in compania ta o persoana care să știi ca și doreste sa fie amuzanta la fel de tare ca tine. Incearca sa o faci sa rada și să se simtă mai bine atunci cand trece printr-o perioada mai grea sau cand e mai  trista. Nimic nu face o femeie sa se indragosteasca mai tare de tine decat sa o faci sa rada.

London Mysterious Man – Parfumul cu feromoni numarul 1 pentru barbații adevărati, ce vor sa aiba orice femeie doresc

London Mysterious Man – Parfum cu Feromoni pentru Bărbați, 30 ml

Fa-i complimente pentru a se indragosti de tine

Complimenteaza-i stilul, inteligenta sau pur și simplu cat de grozava e. Cu siguranta are anumite calitati pe care i le poți complimenta, altfel nu te-ai fi indragostit de ea! Nu este nimic rau sa faci complimente fetei visurilor  tale: nu incerca sa te ascunzi. Fi sincer și real atunci cand ii faci complimente. Totusi, nu exagera deoarece va face lucrurile ciudate.

Cunoaste-i interesele

Este important sa cunosti interesele femeii visurilor tale atunci cand incerci sa ai o relatie cu aceasta. Afla la ce este buna, pasiunile sale, ce ii place sa faca și ce nu ii place. Daca aveti aceleasi placeri, esti norocos!

Impartaseste-i ideile tale și punctul tau de vedere, vorbeste cu ea despre interesele comune! Fa-o sa inteleaga ca aveti multe lucruri in comun. Uneori, este surprinzator sa afli ca nu ai niciun interes comun cu persoana pe care o iubesti.

Incearca sa dezvolti interese comune cu ale ei; nu este nimic gresit sa descoperi și sa iti placa lucruri noi. Petrece mai mult timp cu ea făcând lucrurile care ei ii plac. Acest lucru îți oferă sansa sa te apropii mai tare de ea și sa o cunosti mai bine. Tine minte, viata devine foarte interesanta cand te rupi de lucrurile pe care le faci in fiecare zi și incerci ceva nou.

Fii un bun ascultator daca vrei sa faci o femeie sa se indragosteasca de tine

Pentru a comunica mai bine și mai ușor cu femeia pe care o iubesti, trebuie sa fii un bun ascultator. Fii un ascultator activ, ceea ce înseamnă sa o asculti dar și sa raspunzi la ceea ce spune. Nu este atat de ușor pe cat pare sa fii un bun ascultator.

Trebuie sa o faci pe ea sa vorbeasca mai mult, sa o asculti și sa ii pui intrebari pentru a o face sa vorbeasca in continuare. Cu cat va vorbi mai mult, cu atat se va simti mai in largul ei. Cu toate astea, nu exagera nici din acest punct de vedere. Nu ii pune intrebari prea intime.

Top Musk Ruf – Secretul barbatilor de succes, care cuceresc femeile cu usurinta

Top Musk Ruf – Parfum cu Feromoni pentru Bărbați, 75 ml

Fa-o să se simtă confortabil in prezenta ta, fii atent la detalii deoarece femeile sutn foarte atente la acest aspect. O va face sa inteleaga ca iti pasa cu adevărat de ea și de nevoile sale. Lucrurile simple pe care și le doreste pot fi intelese doar cand ii asculti conversatia. Este o modalitate prin care i spui ca o adori.

Mentine contactul vizual cu ea

Contactul vizual este extrem de important și puternic pentru o femeie: ii arata ca esti atent la ea și ca iti pasa de ea. Este o metoda prin care sunteti conectati. Ochii nu mint niciodată, așadar uita-te in ochii ei, iti vor spune foarte multe despre ea. Este ca și cum te-ai uita printr-o fereastra catre inima ei. Contactul vizual va va ajuta sa creati o legatura ma intima.

Prin contact vizual, ii oferi toata atentia și ii arati ca esti acolo, pentru ea.

Fii cel mai de incredere barbat din viata ei

Fetele și femeile sutn cel mai desea intereaste de persoanele de care depind. Daca vrei sa o faci sa se indragosteasca de tine, asigura-te ca esti cel mai de incredere barbat pe care il are in viata ei. Fa-o as inteleaga ca vei fi mereu acolo pentru ea, mai ales atunci cand are o perioada mai dificila.

Castiga-i increderea ajutand-o sa treaca de lucrurile grele din viata și asigura-te ca se simte iubita chiar și cand nu poate oferi afectiune. Acestea sunt calitatile unui barbat de incredere și este una din calitatile unui barbat pe care orice femeie si-l doreste.

Afrodiziace de top, pentru o noapte de neuitat alături de persoana iubită

Daca vrei sa faci o femeie sa se indragosteasca de tine, fii ambitios

Femeile se indragostesc de barbații ambitiosi. Viseaza departe, dar nu fi doar un visator – incepe sa faci progrese in visele tale. Tie minte vorba populara: Actiunile valoreaza mai mult decat vorbele”. Daca esti ambitios intr-o relatie, o motivezi și o inspiri, aceasta cu siguranta se va indragosti de tine. Femeile adora să se simtă inspirate. Determinarea este factorul cheie caruia nicio femeie nu ii rezista.

Fii cel mai interesant barbat și se va indragosti de tine

Fii genul de barbat care adrora viata și tot ce il inconjoara. Femeile se indragostesc mult mai ușor de barbații pozitivi și distractivi, care se simt bine in pielea lor și care pot gasi un gram de pozitivitate chiar și atunci cand lucurile nu sunt in favoarea lor.

Setul de 6 parfumuri pe care orice barbat alfa trebuie sa il aiba in colectia sa pentru a cuceri femeile

Set Parfumuri pentru Barbati Colectia Hot, 6 Parfumuri

Incearca sa fii open-mind și cu siguranta femeilor le va placea sa fie langa tine. Daca esti un barbat interesant, sansele ca persoana iubită sa se indragosteasca de tine sunt foarte mari. Surprinde-o: aceasta este calea catre inima sa. Du-o la intalniri romantice.

Gandeste-te la ceva nou – nu trebuie sa fie ceva maret – doar un gest mic de iubire. Nimic nu face o femeie sa se indragosteasca mai tare de tine decat sa ii arati ca prioritatea ta este relatia.

Daca vrei sa faci o femeie sa te placa, ofera-i spatiu personal

Spatiul personal joaca un rol esential pentru a sta in contact cu propria identitate. Ofera-i spatiu cand doreste. Daca vrei sa fii fericit cu ea, respecta-i spatiul personal și ofera-i intimitate. Tine minte ca are nevoie și de alti prieteni, așadar respecta acest lucru și ofera-i timp liber cu prietenii ei. Tine cont de spatiul ei personal și nu va fi de parte de a se indragosti de tine.

Concluzie

Daca tii cont de toate aceste sfaturi despre cum sa faci o femeie sa te placa, cu siguranta vei reusi. Atat timp cat esti acolo pentru ea, ii oferi spatiu personal, o ajuti cand are nevoie de tine, o faci sa se sitma speciala și ii arati ca esti interesat de ea, nu va dura mult pana ce aceasta se va indragosti de tine.

Bineinteles, nu este un drum ușor. De fapt, este multa munca sa faci o femeie sa se indragosteasca de tine, dar toate lucrurile bune vin cu un pret. Daca ar fi prea ușor, nu ai mai aprecia la fel de mult la final.

Asadar, fii diferit de toti ceilalti care spun ca „nu ma voi schimba niciodată pentru nimeni” deoarece acei barbati vor avea relatii foarte nefericite. Dragostea este despre sacrificiu, despre schimbare. Daca esti indragostit de o femeie și vrei sa afli o metoda sa te placa inapoi, sfaturile de mai sus te vor ajuta.

VIDEO: Uite câteva sfaturi de la o femeie care spune lucruriadevărate despre cum poți face o femeie sa se indragosteasca de tine.

 

 

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.