Parfumurile cu feromoni chiar functioneaza? Iata aici adevarul!

parfum cu feromoni functioneaza

Majoritatea oamenilor au auzit prima oara de feromoni atunci cand cautau niste „arme secrete” pentru a atrage persoana iubită de ei. Primele tehnici de agatare care iti ies inainte atunci cand vrei sa impresionezi femeile sunt agatarea cu ajutorul parfumurilor cu feromoni. Insa ce sunt aceste parfumuri, ce contin și mai presus de toate: parfumurile cu feromoni functioneaza? Iata adevarul despre aceste parfumuri.

Ce sunt parfumurile cu feromoni și cum functioneaza?

Parfumurile cu feromoni sunt niste hormoni extrasi din animale care sunt eliberati atunci cand acestea doresc sa se imperecheze. Rolul eliberarii acestor feromoni este de a creste nivelul de atractie intre parteneri, ajutandu animalele sa se imperecheze. Acesti hormoni sunt extrasi de la animale și folositi pe oameni, pentru a creste atractia presoanei de sex opus atunci cand doresti sa agati.

Hot Man natural Spray – Parfum cu feromoni pentru bărbații ce doresc să cucerească orice femeie

Hot Man Natural Spray – Parfum cu Feromoni, Pentru Bărbați, 50 ml

Cu toate astea, cum te poate ajuta un parfum cu feromoni? Cum functionează mai exact?

In primul rand, este bin de stiut ca parfumurile cu feromoni nu sunt doar un mit pentru a vinde parfumuri. Acestia de fapt se numesc ectohormoni. Hormonii obisnuit afecteaza doar starea ta generala in timp ce ectohormonii, mai exact feromonii afecteaza comportamentul celorlalti din jurul tau.

Cele mai eficiente parfumuri cu feromoni pentru bărbați

Unul din cele mai eficienti feromoni dovediti stiintific se numest astrostadienone. Cand te apropii de o partenera după ce ai folosit un parfum cu androstadienone, nasul acesteia va detecta feromonii și te va face sa fii un potential partener sexual.

Atunci cand partenera miroase acest feromon, starea ei genearala se îmbunătățește considerabil și o face sa te considere o provocare, un partener pe care il doreste in pat cu orice pret. Astfel, parfumurile cu feromoni te ajută să te apropii sexual de o partenera.

De asemenea, aceste parfumuri fac femeile sa fie mai curajoase. Vei ramane uimit sa vezi ca chiar și o femeie care de fel este foarte timida acum va veni sa se bage in seama cu tine. Practic, vei fi cautat de femei, vei fi tu cel agatat din club.

Atunci cand feromonii sunt folositi intr-uun parfum, acestia se amesteca cu mirosul placut al parfumului. Avand in vedere ca acestia nu au miros, nu sunt detectati de nas. Totusi, atunci cand sunt inspirati, creierul ii detecteaza și trimite semnale care spun ca partenerul respectiv este un adevărat alfa, un barbat pe care il doresti in pat cu orice pret.

De fapt, se pare ca feromonii functionează mai bine in parfum decat folositi în mod natural – test a aratat ca 100% din femeile care au participat la un speed dating au fost impresionate de barbații care au folosit un parfum cu feromoni, in timp ce doar 60% dintre barbati au avut succes cand au folosit pur și simplu un parfum cu feromoni.

Se pare ca ingredientele parfumurilor sunt ceea ce le fac atat de eficiente. Cu toate ca feromonii sunt eficienti și în mod natural, se pare ca parfumurile cu feromoni functionează mult mai bine, fiind cu 40% mai eficiente.

Parfumurile cu feromoni chiar functioneaza? Sfaturi de la cei care folosesc

Nu este nevoie sa renunti la parfumul tau preferat pentru a folosi un parfum cu feromoni. De fapt, majoritatea parfumurilor cu feromoni nu au miros exact din acest motiv; pentru a putea fi folositi cu alte parfumuri.

Mai mult de atat, daca ar fi folosite împreună cu un miros preexistent, e posibil ca la un moment dat femeile sa recunoasca acest miros și sa se fereasca de tie.

Foarte multe persoane folosesc parfumul cu feromoni împreună cu un parfum obisnuit. Parfumurile clasice ajung mult mai ușor la nasul partenerilor astfel ca feomonii combinati cu acest parfum va avea cale mai usoara catre creireul partenerei, crescand considerabl sansele tale de a agata in seara respectiva.

London Mysterious Man – Parfumul cu feromoni care te face să fii în centrul atenției!

London Mysterious Man – Parfum cu Feromoni pentru Bărbați, 30 ml

Femeile ofera mai multa atentie barbatilor care au folost un parfum cu feromoni

Datorita acestor parfumuri cu miros foarte subtil și extrem de masculin, femeile vor deveni intesesate de tine inca de cand vor simti mirosul. Odata ce se apropie te de tine și îți oferă mai multa atentie, feormonii vor ajunge mult mai ușor la creier, imbunatatind astfel starea generala.

Cum afecteaza parfumurile cu feromoni viata sociala?

Datorita puterii pe care o contin parfumurile cu feromoni și a putinelor persoane care au auzit de acestea, majoritatea barbatilor vor deveni gelos pe reusitele tale. Nu este indicat sa folosesti un parfum cu feromoni pentru a agata o partenera care deja se afla intr-o relatie – sunt destui pesti in balta.

Mai mult de atat, este indicat ca atunci cand iesi cu niste prieteni in club, daca printre acestia se afla și fete (de care nu esti interesat), sa le spui adevarul, mai ales daca acele fete din grup sunt intr-o relatie cu prietenii tai. Nu de alta, dar nu ti-ai dori sa se dea iubitele prietenilor tau la tine și sa distrugi astfel o relatie de prietenie de o viata, doar pentru o noapte cu o femeie!

Ce parfumuri cu feormoni functioneaza? Care sunt cele mai potrivite?

Sunt multe modele de parfumuri cu feromoni pe piata care functioneaza. Exista multe branduri cunoscute care folosesc formule bogate in feromoni animalici de cativa ani de zile, insa din pacate acestea nu au ajuns sa fie foarte eficiente. De fapt, cele mai eficiente parfumuri cu fermoni care functionează sunt cele de la Hot sau Androvita, Bijoux Indiscrets sau Fun.

Hot Miami Spicy Man – Parfum cu feromoni pentru bărbații adevărați

Hot Miami Spicy Man – Parfum cu Feromoni pentru Barbati, 30 ml

Aceste branduri îți oferă posibilitatea sa alegi orice tip de parfum doresti. In timp ce Androvita și Bijoux Indiscrets folosesc formule mai discrete, mai serioase, Hot și mai ales Fun adora sa experimenteze cu diferite arome. Fun are o gama uriasa de parfumuri cu feromoni cu diferite arome, de la dulce, sarat pana chiar și la parfumuri picante.

Asadar, acum ai posibilitatea sa alegi un parfum cu fermoni conform personalitatii tale. Cu toate astea, daca doresti sa folosesti și parfumul tau obisnuit pe langa cel cu feromoni, iti sugerez sa cauți un parfum cu feromoni fără miros. Acestea functionează la fel de bine, insa neavand miros nu se vor amesteca mirosurile. Prea multe mirosuri amestecate de multe ori fac mai mult rau decat bine, așadar este indicat sa te limitezi la o anumita aroma.

Parfumuri cu feormoni ce ajută femeile să aibă la picioare orice bărbat doresc

La ce ma functionează parfumurile cu feormoni?

Poate parea ciudat, avand in vedere ca acestea sunt asociate adesea cu senzualitatea și cu sexul, insa parfumurile cu feromoni sunt deseori folosite chiar și la interviuri sau intalniri de afaceri. Acestea nu doar ca stimuleaza atractia sexuala intre parteneri, dar ii fac pe ceilalti sa te simpatizeze mai mult, mai ales daca vorbim de persoane de acelasi sex.

Asadar, vei avea mai multe sanse sa fii angajat folosind un parfum cu feromoni iar la intalnirile de afaceri iti va veni mai ușor sa convingi partenerii. Este grozav de exemplu pentru consultatii in vanzari dar și pentru cei care au intalniri uriase și incearca sa convinga partenerii de afaceri in timpul conferintelor.

Concluzie

Parfumurile cu feromoni functionează atunci cand sunt folosite pentru agatarea unei partenere in club, la terasa sau chiar in parc. Acestea sunt eficiente nu numai pentru a creste atractia sexuala a femeilor ci și pentru a avea sanse mai mari de reusite atunci cand mergi la o intalnire de afaceri sau la un interviu.

Andro Vita Women. Parfum cu feromoni pentru femei. Vei reuși să agăți orice bărbat dorești!

Andro Vita Women – Parfum cu Feromoni pentru Femei, 30 ml

Este bine de precizat ca exista și foarte multe parfumuri cu feromoni pentru femei, functionează la fel. Acestea sunt la fel de eficiente, așadar daca o femeie doreste sa agate un barbat și nu stie cum, parfumurile cu feromoni o pot ajuta

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.