Blumpkin – Sexul Oral pe Toaletă. Cum se Face? Cât Este de Plăcut?

cuplu care practica blumpkin

Blumpkin este un termen care se refera la sexul oral făcut atunci cand barbatul isi face nevoile la toaleta. Aceasta activitate nu este pentru toti, fiind vazuta adesea ca fiind un act excentric.

Cu toate ca nu multi sunt incantati de aceasta idee, sunt unele persoane care au aceasta fantezie.

Pentru a face blumpkin, un barbat trebuie sa stea pe WC iar partenera sa in genunchi, in fata lui, facandu-i sex oral, in timp ce acesta isi face nevoile.

Aceasta tehnica de sex oral este folosita in special in randul persoanelor care doresc sa isi supuna partenera, considerand ca o face să se simtă umilita. Persoanele care adora jocurile sexuale de umilinta adesea practica aceasta tehnica.

Divine Art Oral Pleasure – Luciu de buze pentru o partida intensa de blumpkin

Divine Art of Oral Pleasure – Luciu de Buze Stimulator

Cu toate astea, nu se stie exact cat de multi oameni pun in practica tehnica de blumpkin deoarece este vazuta mai adesea ca o gluma decat nu act sexualadevărat.

Nu exista foarte multe informatii online legate de aceasta tehnica. Acest lucru se poate datora și datorită lipselor studiilor in legatura cu acest subiect. Asadar, in acest articol vom incerca sa te invatam tot ce ai nevoie să știi despre tehnica de sex oral pe WC blumpkin.

Cele mai noi stimulente sexuale. Pentru un sex oral mai intens ca niciodată!

Pericole

Sexul oral făcut unei persoane care sta pe WC și isi face nevoile poate fi foarte neigienic. Atunci cand fecalele ajung in WC, acestea ar putea stropi cu apa pe persoana care face sex oral. Daca bucatile de fecale iau contact cu fata sau cu gura partenerei, exista un risc ridicat de infectii cu bacterii gasite adesea in fecale cum ar fi E-coli.

Datorita contactului gura – zona genitala care exista in timpul practicilor tehnicii blumpkin, exista de asemenea un risc ridicat de transmitere a bolilor cu transmitere sexuala, avand in vedere ca foarte putine persoane folosesc prezervativ in timpul sexului oral.

Fata partenerei este de asemenea foate aproape de toaleta, care adesea contine germeni de la toate persoanele care au folosic WC-ul inainte. Datorita acestui lucru, mirosul poate cauza efecte neplacute partenerei cum ar fi disconfort, senzatie de gagging sau chiar voma.

Avand in vedere ca actul de blumpkin poate fi neplacut pentru o persoana, acesta se intampla cel mai adesea fără acordul unei partenerei, cum ar fi atunci cand partenerii au consumta droguri sau alcool.

Acest lucru poate duce la consecinte neplacuta in cazul ambilor parteneri. O persoana care a consumat droguri sau alcool are riscuri mai mrai de a lesina, lovind WC-ul cu capul sau ar putea musca penisul partenerului neintentionat.

Gelul Oral Optimizer Blowjob – Pentru un sex oral de neuitat

Oral Optimizer Blowjob – Gel pentru Sex Oral Unisex

Este extrem de important ca ambii pateneri sa fie de acord atunci cand se practica actul de blumpkin. Comunicarea este cheia! Partenerii trebuie sa discute inainte de punerea in practica a acestui act pentru a se asigura ca ambii se simt confortabil și ca ambii isi doresc sa practice.

Daca amandoi sunt de acord, atunci blumpkin-ul poate incepe. Trebuie sa exista o comunicare deschisa chiar și in timpul actului. Poate ca, intre timp, unul din parteneri s-a razgandit și ar dori sa se opreasca.

Este important sa realizam ca consimtamantul este necesar in tipul oricarui tip de act sexual. Avand in vedere ca exista riscuri in urma aplicarii acestui act, nu ar trebui sa fie pus in practica in urma amenintarilor și nici macar in urma presiunii emotionale.

Stimulente sexuale ce asigură o erecție puternică în timpul practicilor de blumpkin

Practica de blumpkin poate fi făcută și la femei

femeie care face blumpkin unui barbat

Da, și femeile pot primi sex oral in timp ce isi fac nevoile la WC. Termenul se numeste „blumpkina”. In timpul acestor jocuri, parteneril stau in genunchi in fata WC-ului și oferă cunnilingus partenerei in timp ce aceasta isi face nevoile.

Aceasta practica este mai putin comuna deoarece barbatul se va afla mai aproape de anusul partenerei decat se afla aceasta in timpul sexului oral. Mai mult de atat, riscul de infectie este mai crescut, așadar este o tehnica foarte rar intalnita.

Mai mult de atat, este o tehnica care implica riscuri chiar și pentru partenera. Aceasta isi va expune mai tare vaginul, pentru a lasa loc partenerului sa ii faca sex oral. Din acest motiv, exista sanse mai mari chiar și pentru partenera sa se infecteze cu bacterii de la anus, acestea avand sanse mai mari sa ajunga in vagin atunci cand aceasta isi expune zona intima.

Daca in timpul tehnicilor de blumpkin, materiile fecale ajung de la anus la vagin, exista riscul infectiilor vaginale, in timp ce partenerul are un risc crescut de infectii orale. Nu doar ca acest contact poate fi foarte neplcaut pentru parteneri, dar poate fi periculos pentru sanatatea ambilor parteneri.

De ce practica unele persoane blumpkin?

Exista multe motive pentru care o persoana ar putea fi interesata de blumpkin. Multi oameni considera acest act ca fiind foarte erotic și plin de energie sexuala. Adesea, partenerii cauta noi metode de a se satisface și de a oferi placere.

Totodata, exista persoane care au acest fetish. Este o alternativa interesanta pentru diversificarea vietii sexuale. Adesea discutiile ajung la acest subiect atunci cand partenerii cauta noi metode de satisfacere.

Unii ar putea vedea aceasta forma de activitate sexaula ca o metoda de a combina plăcerile sexului oral cu senzatia de plăcere pe care o ai atunci cand iti eliberezi intestinele in WC. Exista de asemenea o teorie care sustine ca orgasmele sunt mai puternice in timpul acestei practici datorită ejacularii și defecatiei simultane. Cu toate acestea, nu exista studii care sa sustina aceasta teorie.

Slow Sex Mouth Watering – Spray pentru stimularea salivatiei. Creste radical plăcerile din timpul sexului oral

Slow Sex Mouth Watering – Spray pentru Sex Oral ce Stimulează Salivația, 13 ml

Tehnica de blumpkin este o metoda excentrica de a diversifica activitatile sexuale dintr-o relatie. Cu toate ca este intriganta, este important sa vorbesti deschis cu partenerul pentru a te asigura ca acesta este 100% de acord și nu se simte obligat sa practice acest act, deoarece in inele cazuri poate fi periculos pentru sanatate.

Avantaje și dezavantaje

Avantaje

Cu toate ca nu este recomandat de medici datorită riscului ridicat de infectare cu anumite bacterii, persoanele care practica aceste activitati sustin ca ajuta la crearea unui nivel de intimitate pe care nu il obtii in timpul sexului obisnuit. Pentru unele persoane poate parea de-a dreptul respingator, insa altii considera acest act ca fiind foarte sexy.

Partenerii din cuplu care impartasesc acest fetish, se pot simti mai apropiati in urma practicarii actului de blumpkin. Cu toate ca nu este recomandat tuturor, pe unele cupluri le poate apropia fiind așadar benefic pentru cresterea increderii fata de persoana iubită și pentru intarirea relatiei.

Dezavantaje

Medicii sustin ca este o practica ce creste riscul de infectare cu bacterii fecale. Odata ce bacteriile fecale ajung in zona bucala (in gura), acestea pot cauza diferite boli. Una din principalele bacterii care se poate transmite este E-coli.

Mai mult de atat, sansele de infectare sunt mai crescute in cazul in care un barbat face blumpkina unei femei. De asemenea, in acest caz, exista sanse mari ca și femeia se infecteze deoarece stropii de apa pot aunge și in zona vaginala. Partenera isi tine picioarele desfacute pentru a oferi barbatului loc sa ii oferă cunnilingus. Asadar, sansele de a ajunge stropii de apa la vagin sunt mai ridicati decat în mod normal.

De retinut

Actul de blumpkin poate fi o metoda interesanta de a difersifica viata sexuala și a explora noi metode de satisfacere, largind granitele activitatilor sexuale.

Cu toate acestea, e nevoie de multa grija atunci cand este pus in practica deoarece expunerea la materiile fecale poate cauza infectii in organism. Bacteriile care se afla la nivelul anusului sunt periculoase daca ajung sa ia contact cu zona genitala sau orala, așadar e nevoie de precautie atunci cand se practica.

Surse de informare:

  1. Hayes, V. (2005, March 9). Blumpkin. In Urban Dictionary. Retrieved April 17, 2016 Last Updated: 9 March 2005
  2. Fuller, Melissa. “The Great Blumpkin.” The Link. N.p., 24 Jan. 2012. Web. 10 Oct. 2016. Last Updated: 24 Jan. 2012
  3. “Blumpkin Dictionary Definition.” Your Dictionary. N.p., n.d. Web. 10 Oct. 2016.
Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.