Masajul Mâinii – poate fi mai intim decat sexul!

masajul-mainii-sex

Inca de la nastere simtim nevoia atingerii. Atingerea ne confera siguranta, caldura și ne face sa ne simtim iubiti. In bratele persoanei dragi ne gasim linistea și ne simtim perfec. Cu totii avem nevoie de atingere și contact uman pentru a ne dezvolta armonios și pentru a ajunge adulti echilibrati și increzatori.

Copiii crescuti fără atingeri și gesturi de afectiune din partea parintilor vor devein adulti reci, lipsiti de empatie și tristi. Mici sau mari, atingerea face parte de viata noastra și are o importanta aparte, fie ca vrem sa recunoastem sau nu.

Insa nu orice fel de atingere include și o latura emotionala. Desigur, poți face și sex, de orice fel, dar il poți face mecanic, doar cu scopul de a-ti satisface o nevoie de moment, fără a te implica emotional și fără a simți prea multe cu inima.  Trupurile se ating in astfel de momente, dar sufletul ramane tot nemangaiat.

Importanta atingerilor

In zilele noastre simtim nevoia mai mult decat oricând de a ne conecta unul cu celalalt inadevăratul sens al cuvantului, mai presus de mesaje , retele de socializare, like-uri, și tot ce tine de mijloacele moderne de comunicare. Un mesaj trimis, o urare de bine scrisa pe o retea sociala, nu tine loc de o imbratisare.

Oamenilor le este dor de contactuladevărat cu celalalt, cu familia, cu prietenii și cel mai adesea cu partenerul de viata. Pe masura ce timpul trece apare obisnuinta, apar probleme stresante, intrati intr-o rutina obositoare, și puteti uita unul de celalalt și nu mai sunteti atenti la nevoile voastre. Posibil ca stresul de la serviciu sa isi spuna cuvantul, sau poate situatia financiara nu e una roz, oricum ar fi, puteti ajunge ușor intr-un punct al relatiei in care va puteti simti straini unul fata de celalalt. Doi straini care nu mai gasesc un numitor comun in relatia lor.

masajul-mainii-sex

Cum sa va reconectati cu partenerul

Daca doriti sa va salvati relatia, indicat este sa incercati sa va reconectati. Sigur, comunicarea sincera, activitatile facute împreună, gesturile frumoase, utilizarea unor jucarii erotice de cuplu și atentia acordata unul altuia ajuta in tot acest proces de refacere a casniciei.

Dar contacul fizic, atingerea, afectiunea aratata sunt deosebit de importante. Puteti sa ii faceti o surpriza partenerei sau partenerului, ca la sfarsitul unei zile obositoare de munca sa il/o asteptati acasa cu o surpriza. Aprindeti câteva lumanari parfumate, puneti o muzica relaxanta pe fundal, cumparati-va un unei de masaj și lucrul asta va garanta o seara reusita, care va va reconecta cu iubirea vietii voastre.

Nu trebuie sa aveti certificat de maseur pentru a face lucrul asta. Puteti cauta pe internet sau puteti citi o brosura din care sa invatati cate tehnici simple de masaj sau puteti improviza voi. Cu siguranta nu calitatea tehnicilor e importanta, ci disponibilitatea voastra de a creaa un moment frumos!

Probabil veti spune ca nu aveti timp, sau ca sunteti neindemanatic. Nu e nevoie sa ii masati tot corpul partenerei timp de 3 ore, dar 15-20 de minute cu siguranta vor fi suficiente. In ochii partenerei voastre veti fi cel mai iscusit maseur!

Masajul il puteti face la nivelul fetei, al scalpului, al intregului corp. Intrebati-va partenera daca prefera o parte anume a corpului sau daca simte tensiune intr-o anumita zona. Vezi aici și niste uleiuri și geluri pentru masaj. Nu glumesc, sunt de o calitate extraordinara și pot ajuta extrem de mult.

Cititi despre efectele benefice ale masajului și cum va poate ajuta și imbunatati sanatatea și starea de spirit. La finalul unei zile obositoare, masajul revigoreaza organismul, relaxeaza și  va conecteaza unul la celalalt. Totusi, nu e indicat sa primiti un masaj daca aveti febra sau alte probleme de sanatate care au acest lucru ca și contraindicatie. Nu faceti masaj după o masa copioasa sau după vaccin.

Despre atingerea mainilor

O ideea excelenta dar prea putin pusa in practica este masajul la nivelul mainii. Nu v-ati fi gandit ca acest lucru poate fi mai intim și mai senzual decat un act sexual făcut pe fuga, asa e?

maini-sex-shop

Ei bine, doar incercati. Va garantez ca nu veti fi dezamagiti. Pare a fi o atingere non-sexuala, dar daca stiti ce și cum sa faceti, poate deveni o parte importanta și romantica a preludiului. Conectati-va cu partenera in seara aceasta. Mangaiati-I mana, sarutati-o, masati-o cu delicatete.

Poate nu mereu veti avea energie pentru o noapte de sex salbatic, dar totusi simtiti nevoia de a va reconecta unul cu celalalt la fnalul zilei, iar masajul mainilor poate sa va ofere aceasta conexiune mult dorita, chiar daca intr-un mod un pic diferit.

Mainile noastre reprezinta o parte a corpului foarte folosita, fie ca gatim, muncim, scriem și multe alte activitati, dar in acelasi timp sunt și o parte neglijata a corpului. O prietena imi spusese ca sexul cu sotul ei  a fost minunat noaptea trecuta, dar masajul pe care I l-a făcut la nivelul mainilor a fost extraordinar!

Masajul va poate imbunatati circulatia, sa va elibereze tensiunea, reduce stresul, îmbunătățește calitatea stresului și ajuta anxietatea sa scada. Numai beneficia puteti avea in urma masajului. Acesta se poate face și la bebelusi și copiii, cu rezultate foarte bune.

Cum sa va rasfatati

masaj-maini

Aprindeti lumanarea cu aroma preferata a sotiei, deschideti sticluta cu ulei, aplicati-va pe maini și treceti la treaba! Mangaiati pentru inceput intreb bratul de câteva ori, apoi incet masati bratul pana ajungeti la degete. Masati fiecare deget in parte, mangaiati-l, efectuati miscari de rotire, trageti incet de fiecare deget. Mangaiati și palma la final.

Veti observa cum partenera voastra incepe sa se relaxeze și cu siguranta va va multumi pentru momentele de rasfat. Desigur, și partenerii pot beneficia de putin rasfat. Partenera ii poate pregati o seara relaxanta, ar fi o surpriza de apreciat.

Exprimati-va iubirea  si prin atingeri, nu doar prin cuvinte. Mangaiati, sarutati, masati, imbratisati, și nu va puneti limite in manifestarea iubirii dintre voi. Tocmai senzatia ca nu suntem iubiti și protejati și tendinta de a fi mereu cu ochii in ecrane, ne produce suferinta și indoiala in relatia cu partenerul. Relatia poate ajunge sa se degradeze treptat. De aceea e atat de important sa va aratati afectiunea unul fata de celalalt. Va doresc mult succes in seara voastra relaxanta și nu amanati un moment atat de intim și frumos!

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.