Masturbarea partenerului – cum să-i oferi un handjob de vis partenerului tau?

femei - masturbarea partenerului

Handjobul sau laba cum i se spune in popor nu primeste respectul pe care-l merita. Este o activitate pe care oamenii (in special heterosexualii) o fac de cand devin adolescenti și care de multe ori este rusinoasa. Dar, la fel cum o femeie poate fi penetrata cu degetele, și un barbat poate fi mangaiat in mai multe moduri. Asadar, handjob-ul sau masturbarea la barbati ar trebui vazuta exact in aceeasi maniera cum este vazuta masturbarea la femei.

Acest articol este dedicat femeilor și este un mic ghid care te va invata tot ce trebuie să știi pentru a oferi partenerului tau un handjob fantastic.

Asigura-te ca sunteti pe aceeasi lungime de unda

Unii tipi nu iubesc handjobul și nu-l doresc in acel moment. Asta e ok. Entuziasmul este esential. Entuziasmul este la fel de important și pentru sexul grozav. Daca nu ai mai făcut niciodată asta, incearca acum. Lasa-l sa stie ca esti incantata sa incerci ceva noi și acorda-i penisului o atentie deosebita. Complimenteaza-i dimensiunea și forma penisului.

Pregateste-te pentru a face un handjob

femei-care-fac-laba

Spala-te pe maini și asigura-te ca ai unghiile taiate. Sa invatam putina anatomie. Arborele este cea mai mare parte a penisului. Se termina cu capul sau glandul penisului care, de obicei, arata precum palaria unei ciuperci. Capul va fi expus daca este circumis, și acoperit cu un preput, daca nu este.

Daca nu este circumcis, preputul se va retrage de obicei, atunci cand este erect, astfel incat capul penisului sa fie expus. Pe partea inferioara a penisului se afla frenulul. Arata ca o cusatura mica si, de obicei, este ultra-sensibila. La baza penisului sunt testiculele. Pielea dintre testicule și anus se numeste perineu.

Adopta pozitia potrivita

Lasa-l sa stea intins pe spate. Daca vrea sa priveasca actiunea, poate sta putin ridicat, sprijinandu-si spatele pe perne. Stai intre picioarele lui. Poti sta cu picioarele incrucisate sau le poți intinde peste el. Ar trebui sa te simti confortabil pentru a face manevrele necesare. Pozitia este ideala pentru incepatori, iar pozitile posibile sunt foarte multe. Ai rabdare, familiarizeaza-te și incearca pozitii noi.

Foloseste lubrifiant

Lubrifiantul este absolul esential pentru un handjob placut. Penisul nu se auto-lubrifiaza precum vaginul, deci trebuie sa folosesti lubrifiant pentru a te asigura ca lucrurile merg fără probleme. Masturbarea partenerului fără a folosi un lubrifiant, poate deveni neplacuta și in unele cazuri chiar dureroasa, intrucat penisul va deveni foarte uscat, iar frecarea va fi una mecanica.  Iti las mai jos câteva tipuri de lubrifianti excelenti care pot fi folositi in acest sens.

Cațiva lubrifianți de calitate

Fa-i o surpriza partenerului tau și foloseste unul dintre ele, iar daca vrei sa faci ceva și mai special, surprinde-l cu un ulei de masaj afrodisiac. Multe dintre aceste uleiuri pot fi folosite pentru ceea ce le spune numele, dar pot fi folosite și drept lubrifianti pentru masturbare și nu numai.

ulei-masaj-trandafir-aphrodisia-sented-massage-oil-100ml-2

Roaga-l sa-ti arate cum ii place

Spune-i:Vreau sa vad ce faci cand te atingi singur„. Apoi, fii atenta la tehnica și la viteza. E incredibil de erotic sa privesti asta. In special, cred ca este util sa intelegi cat de tare isi strange penisul. Daca tu nu ai penis, poate fi stresant sa folosesti prea multa putere. Dar cea mai comuna plangere pe care o aud de la barbati este ca partenerele lor nu strang penisul destul de tare.

Daca nu ai inteles miscarea din ceea ce a făcut el, prinde-i penisul și creste incet presiunea. Cere-i sa te opreasca atunci cand presiunea este suficienta.

Tehnica de baza a handjobului este miscarea mainii in sus și in jos. Acorda o atentie suplimentara capului sensibil. Poate ca doresti sa incetinesti un pic, odata ce ajungi la cap. Odata ce te simti confortabil, poți incerca sa folosesti ambele maini. Poti pune un pumn deasupra celuilalt și sa muti in sus și in jos la unisol.

In timp ce-ti folosesti o mana, utilizeaz-o pe cealalta pentru a explora restul organelor genitale. Si testiculele pot fi stimulate. Fii mai delicat cu testiculele decat cu arborele. Tine ambele testicule în mână și storace-le ușor sau trage de ele. Te poi juca, de asemenea, cu perineul și anusul sau. Daca ai permisiunea lui, poți aplica presiune și asupra anusului sau iar daca vrei mai mult de atat, citeste aici despre masturbarea anala.

Nu-ti fie frica sa-i ceri un feedback despre ceea ce-i place sau ceea ce-si doreste. Comunicarea este foare importanta in viata sexuala de cuplu!

Ați încercat masturbarea reciprocă?

Cu ceva timp in urma am citit o carte numita “Radical Honesty: How To Transform Your Life By Telling The Truth”. Este o carte minunata și ar trebui sa o citesti și tu candva. Cartea vizeaza in principal avantajeze de a fi 100% sincer cu partenerul tau. Un fragment care mi-a atras atentia a fost scris la pagina 173 cred, unde se vorbea despre imprtanta de a fi complet sincer cu iubitul tau cand vine vorba de sex. Adica 100% deschis și sincer in ceea ce priveste sexul.

Unul dintre lucrurile despre care se vorbeste este sa discuti cu partenerul tau lucruri pe care le-ai făcut cu alti oameni. Nu sunt sigur ca asta se aplica tuturor oamenilor, de fapt stiu o mulțime de barbati care ar prefera sa-ti bage ace in ochi decat sa-si asculte iubita vorbind despre ce a făcut in pat cu alti barbati.

De asemenea, in aceasta carte se vorbeste și despre puterea masturbarii reciproce. Pentru cei mai inocenti dintre voi, asta se petrece atunci cand ambii parteneri se masturbeaza unul in fata celuilalt, ca o formă de preludiu. Este o modalitate fantastica de a-i arata barbatului tau exact cum iti place sa fii atinsa, astfel incat el sa stie ce sa faca. Iti oferă sansa sa-i spui lucruri noi despre corpul tau pe care el probabil nu le va afla niciodată singur.

Nu este nimic mai sexi decat sa te masturbezi cu barbatul tau, și sa-i spui acestuia toate gandurile și fanteziile tale murdare. Pe cei mai mult barbati acest lucru ii innebuneste, și atunci cand incep sa se masturbeze cu tine, îți oferă o idee despre cum vor sa-i satisfaci.

Uneori nu trebuie sa te infierbantezi și sa transpiri, poate ca nu ai chef de o sesiune de sex completa și vrei doar sa termini repede.

Este un mod minunat de a-ti condimenta viata sexuala fără a fi prea aventuros. Unul dintre secretele pastrarii unei relatii este mentinerea sexului interesant. Sexul la telefon este o alta idee buna, atata timp cat nu incerci de fapt sa insurubezi telefonul.

Foloseste-ti telefonul pentru a mentine lucrurile interesante. Spune-i partenerului tau ca il astepti cu nerabdare acasa. Descrie-i printr-un mesaj cum ai de gand sa-l atingi și cum doresti ca el sa te priveasca.

Cu siguranta, atunci cand va intra pe usa, nu va putea sa-si tina mainile departe de tine. Daca nu ai incercat inca masturbarea reciproca, de ce sa nu o introduci in meniu diseara?

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.