Necrofilia – Atracția sexuală față de o persoană decedată. Cum se manifestă?

despre necrofilie

Necrofilia este o parafilie in care o persoana simte atractie sexuala și are fantezii cu persoane care au decedat. Contactul sexual dintre necrofil și corpul persoanei decedate poate fi vaginal, anal și oral. De asemenea, exista și persoane care simt satisfactie prin masturbarea in prezenta unui corp.

Avand in vedere ca persoana decedata nu isi poate da acordul pentru actul sexual, aceasta activitate se considera ca fiind o agresiune sexuala și este pedepsita legal. Cu toate ca necrofilia este destul de rar intalnita, aceasta fantezie exista de secole.

Cum se manifesta necrofilia

Pentru a diagnostica o persoana necrofila, aceasta trebuie sa experimenteze fantezii sexuale cu corpul unei persoane. Cel mai adesea, persoanele necrofile sunt barbati heterosexuali intre 20 și 50 de ani, dar au existat și cazuri de necrofilie raportate la persoanele homosexuale sau la femei.

Se considera ca in general persoanele necrofile cauta sa se angajeze la capele sau in locuri in care corpurile sunt mai ușori accesibile. Acest tip de job este mult mai atragator decat a fi gropar.

O alta metoda prin care necrofilii isi pot satisface aceasta fantezie este prin angajarea unei prostitutiate care trebui sa se prefaca ca fiind moarta. Aceasta poarta machiaj alb pentru a semana cu un corp și trebuie sa stea nemiscata.

Cele mai noi păpuși gonflabile, la super prețuri

Cazurile de necrofili criminali sau canibali sunt extrem de rare. Cu toate ca dorinta poate exista, cazurile raportate sunt extrem de rare.

Necrofilia poate aparea împreună cu alte parafilii sau fetishuri cum arfi canibalismul, necrofagia (dorinta de a consuma carne umana), vampirism, sadism, ropedofilie/rozoofilie (cand dorinta necrofilica este indreptata catre animale/copii).

Cat de des intalnita este necrofilia

Expertii sustin ca persoanele care au dorinte necrofilice sunt intre 0 și 5% din totalul de populatie. Istoria ne arata de asemenea ca cazurile de necrofilie sunt foarte rare, insa acestea sunt date oficiale și trebuie luat in considerare și faptul ca aceste comportamente sunt facute in secret și adesea nu exista nimeni care sa le raporteze.

Păpușă gonflabilă realistică – Pentru cei care doresc să un partener sexual zi și noapte, care nu poate spune nu

Papusa Gonflabila Realistica Shy Camilla, 170 cm

Societatea a incpeut sa considere vampirii ca fiind un simbol sexual, incurajand astfel astfel de parafilii.

Cazurile de necrofilie

Dorinta de a face sex cu o persoana decedata poate fi cauzata de o frica uriasa de a face sex cu o persoana vie. Necrofilii pot vedea corpurile ca find neamenintatoare din punct de vedere fizic și emotional, fiind astfel mai ușor sa isi exprime atractia sexuala și sa se manifeste liber in prezenta acestora.

Unii necrofili se pot simti de asemenea atrasi de faptul ca corpul persoanei decedate nu poate refuza, manipula și nu poate contrazice ceea ce doreste persoana necrofilul sa faca.

De asemenea, acestia se pot bucura de senzatia de a avae control complet. Adesea, faptul ca sexul ca persoana decedata nu isi poate da acordul poate fi cel mai incitant aspect pentru necrofil, considerand corpul respectiv ca fiind un obiect sexual. Asadar este o formă extrema de obiectificare sexuala.

Necrofilii care actioneaza conform dorintelor sexuale adesea sufera de incapacitatea de a se controla sexual așadar nu iti pot inhiba dorintele și nu sunt constienti de limitele sociale, sau in general nu sunt constienti de consecintele actionilor pe care le desfasoara.

Anumite conditii psihologice precum psihopatia sau sociopatia (inabilitatea de a simți empatie fata de o persoana) sunt uneori intalnite in cazul persoanelor necrofile. Necrofilii care ucid victima pentru a obtine un corp sau care consuma corpul după actul sexual sunt mult mai probabile sa sufere de asemenea conditii psihologice.

Sexul cu persoana iubită care a decedat poate fi o formă de obsesie romantica sa un de negare extrema a faptului ca persoana iubită nu mai este in viata.

In aceste situatii, persoanele respective nu sunt considerate neaparat necrofile deoarece nu simt plăcere de prezenta corpului, ci este mai degraba un act disperat, făcut intr-un moment socant. In acest caz, persoana respectiva poate vedea aceasta actiun sexuala ca fiind tandra și afectuoasa.

Cu toate acestea, sexul cu partenerul care nu mai este in viata poate fi considerat viol deoarece partenerul nu isi poate oferi acordul pentru acest act.

Este important de precizat faptul ca cauza exacta a necrofiliei inca nu se stie deoarece studiile sunt destul de limitate in legatura cu acest subiect.

cum se manifesta necrofilia

Variatiile de necrofilie

Ncrofilia este un termen general pe care expertii il impart in mai multe categorii. metodele prin care un necrofil obtine plăcere poate varia: unii simt plăcere prin faptul ca sunt langa un corp, in timp ce altii simt plăcere prin actul sexual cu o persoana decetata.

Momentan, sunt 10 categorii in care se incadreaza persoanele necrofile:

Prima categorie: Cei care joaca pe roluri

Prima categorie de necrofili snut cei car nu cauta sa faca sex cu o persoana decedata ci prin jocuri pe roluri, in care partenera (sau partenerul) se preface ca a murit. Aceste persoane nu sufera neaparat de o conditie patologica.

Partenerii ar putea face o baie cu gheata pentru a scadea temperatura corpului și să folosească vopsea sau machiaj pentru a arat mai pal, după care pot sta nemiscate pe tot parcursul actului sexual.

A doua categorie: Necrofilii romantici

Unii necrofili cauta să obțină satisfactie emotionala in urma actiunilor sexuala cu o persoana decedata. Aceste persoane, cel mai adesea nu pot accepta faptul ca persoana iubită a decedat. Unii pot chiar sa pastreze și sa mumifie anumite parti ale corpului ale persoanei decedate pentru a le utiliza sexual.

Cu toate astea, aceasta categorie de necrofilie este cel mai adesea temporara, cauzata de socul de moment iar comportamentul necrofilic inceteaza după ce socul trece.

A treia categorie: Fantezistii necrofili

A treia categorie descrie persoanele care au fantezii despre posibilitatea de a avea un contact sexual cu un corp. Acestia adesea nici macar nu ating un corp, dar au aceste fantezii. Cu toate astea, unii au fantezii cu gandul caar putea face sex cu un corp sau se pot masturba in prezenta unor obiecte ce au legatura cu moartea cum ar fi sicriele.

Alte persoane obtin plăcere atunci cand merg la inmormantare. Aceste fantezii pot include excitarea in prezenta unu corp.

A patra categorie: Necorfilii tactili

Acestei necrofili au nevoie de acces pentru a-si indeplini dorintele sexuale. Cu toate ca ei nu neaparat fac sex cu corpul respectiv, obtin plăcere prin atingerea acestuia, sau prin mangaierea acestuia. Se suspecteaza ca aceste persoane adesea cauta joburi in capele sau alte locuri in care acestia au contact direct cu o persoana decedata. Incepand cu aceasta categorie, aceste acte sunt considerate agresiuni sexuale și sunt pedepsite penal.

A cincea categorie: Necrofilii fetisisti

Aceasta categorie nu are act sexual cu corpul unei persoane, ci cu anumite parti ale corpului. Acestia pot taia un membru din corp sau pot fura lenjeria sau hainele corpului persoanei decedate. Orice lucru ce apartine corpului poate fi incitant pentru un astfel de necrofil.

A sasea categorie: Necromutilomaniacii

Persoanele din aceasta categorie obtin plăcere sexuala prin mutilarea, dezmembrarea sau taierea unui corp, adesea masturbandu-se in acest timp. S-a raportat de asemenea ca aceste persoane pot consuma anumite parti ale corpului pentru a obtine placere. Aceasta categorie are legatura directa cu sadismul.

Masturbator cu vibrații în formă de vagin – Pentru nopti de neuitat

Pink Pussy – Masturbator cu Vibrații, 23 cm

A saptea categorie: Necrofilii oportunistici

Necrofilii oportunistici nu ranesc o alta persoana pentru a face sex, insa se folosesc de orice oportunitate pentru a face sex cu un corp.

A opta categorie: Necrofilii obisnuiti

Acestea sunt categoria celor care obtin plăcere prin sexul cu o persoana decedata, adesea cautand metode sa ajunga in prezenta unui corp. Multe persoane care sufera de necrofilie și se afla in aceasta categorie adesea au suferit o experiență sexuala traumatica.

A noua categorie: Necrofilii ucigasi

Acesti necrofili ucid o persoana sau un animal pentru a se satisface sexual cu corpul acestuia.

A zecea caegorie: Necrofilii exclusivi

Cea mai putni comuna categorie: Necrofilii exclusivi sunt persoanele care nu pot obtine plăcere de la o persona in viata. Acestia se simt excitati doar in prezenta sau prin actul sexual cu o persoana decedata.

Gary B. Lovedoll – Păpușa gonflabilă masculină cu penis vibrator

Gary B. Lovedoll – Păpușă Gonflabilă Masculină cu Vibrator, 160 cm

Cum se poate trata necrofilia

Indivizii care vor sa se trateze de aceasta parfilie po discuta cu un terapeut despre dorintele lor. Este de preferat sa se caute un psihoterapeut care are experienta in parafiliile sexuale.

Concluzie

Necrofilia este o parafilie care nu e foarte comuna. Exista multe diferene de categorii de necrofili. Precum și in celelalte cazuri, este important ca activitatile pe care le desfasoara o persoana ce sufera de aceasta conditie sa nu iasa din spectrul legal.

Surse de informare

  1. Knafo, Danielle. “For the Love of Death: Somnophilic and Necrophilic Acts and Fantasies.” Journal of the American Psychoanalytic Association, vol. 63, no. 5, Oct. 2015, pp. 857–886.
  2. Burg, B. R. “The Sick and the Dead: The Development of Psychological Theory on Necrophilia from Krafft-Ebing to the Present.” Journal of the History of the Behavioral Sciences.
  3. Crooks, Robert and Baur, Karla. “Our Sexuality.” Thomson Learning, Inc. 2005.
  4. Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders, Fourth Edition. American Psychiatric Association. 2005.
  5. Rosman, Jonathan P., and Resnick, Phillip. “Sexual Attraction to Corpses: A Psychiatric Review of Necrophilia.” Bull Am. Acad. Psychiatry Law, Vol. 17, No.2, 1989.
  6. Aggrawal, Anil. “A New Classification of Necrophilia.” Journal of Forensic and Legal Medicine, 9 Dec. 2008, pp. 316–320.
Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.