Stimularea Prostatei – Cum se face? La ce ajuta? Ce jucarii se folosesc?

stimulare-prostata-pareri

Prostata este un organ sexual care inconjoara uretra, tubul prin care trece urina, chiar sub vezica urinara. Prostata produce aproape jumatate din lichidul care formeaza materialul seminal și are dimensiunea unei mingi de golf, desi nu este la fel de grea ca aceasta. In timpul procesului de stimularea prostatei, acest organ se largeste și se umple cu un lichid pe care il expulzeaza in timpul ejacularii.

Pe masura ce barbații imbatranesc, prostata se se poate mari, ceea ce face ca urinarea sa fie dificila deoarece uretra trece prin centrul prostatei. Masajul prostatei poate usura disconfortul și exista chiar unele dovezi ca poate reduce riscul de a obtine o prostata marita.

Daca ai dificultati la urinare, mergi la un medic. Toti barbații cu varsta peste 50 de ani ar trebui verificati anual pentru cancerul de prostata.

De ce sa incerci stimularea prostatei?

Prostata este uimitor de sensibila și multi barbati se bucura de modul in care se simta jocul de prostata. Glanda este foarte asemanatoare cu punctul G la femei. Penetrarea anală este parte a jocului de prostata și unii barbati au preocupari legate de jocul anal și orientarea sexuala.

Jucarii pentru prostata

Notă: aici poți vedea catalogul nostru cu masatoare și stimulatoare pentru prostată. Sunt produse profesionale care pot fi folosite atât în scopuri erotice (placeri, orgasme anale, stimularea punctului P, jocuri de cuplu) cât și in scopuri terapeutice, respectand indicatiile medicului dumneavoatră.

Multi barbati se bucura de o stimulare mai puternică a prostatei, deoarece devin mai excitati. Daca descoperi ca degetele obosesc sau doresti sa incerci o senzatie diferita, ai putea incerca jucarii sexuale.

Masatoare pentru prostată

Majoritatea jucariilor pentru prostata au o curba usoara, la fel cum au vibratoarele pentru punctul G. De fapt, orice jucarie pentru punctul G, care este sigura și pentru sexul anal, ar putea fi incercata. Poti utiliza varful curbat pentru a crea o senzatie de alunecare pe masura ce intra și iese. Sau poți s-o rotesti dintr-o parte in alta, și astfel vei obtine un tip de stimulare pe care nu il poți obtine foarte ușor folosindu-ti degetele.

vibrator-punctul-g

Exista, de asemenea, o mulțime de jucarii care sunt crate special pentru stimularea prostatei. S-ar putea sa-ti placa modul in care vibratoarele iti stimuleaza prostata. Cauta unul cu o vibrație puternică la varf sau aproape de varf, deoarece acesta va veni in contact cu prostata. Sau incearca unul cu un vibrator langa baza pentru a stimula anusul in timp ce inclini varful spre prostata.

Multi barbati descopera ca dupurile anale sunt minunate pentru stimularea prostatei, mai ales in timpul sexului oral sau in timpul actului sexual. Dopurile stau la locul lor si-ti lasa mainile libere pentru a face alte lucruri. Deoarece dopurile nu se misca, vei obtine o senzatie mai puterncia daca iti vei misca soldurile pentru a aduce prostata in contact cu jucaria.

Butt plug cu vibrații

Cum iti intaresti mușchii PC

Sexologii recomanda adesea ca oamenii sa isi cunoasca mușchii pubococciciali sau PC. Cercetarile au aratat ca exista o corelatie dintre mușchii PC bine tonifiati și intensitatea orgasmului la barbati și femei. Daca nu ai suficiente motive pentru a-ti descoperi acesti muschii, afla ca intarirea mușchilor PC poate, de asemenea, sa impiedica incontinenta urinara de stres asociata cu imbatranirea.

PC este unul dintre multiplii muschi care alcatuiesc podeaua pelviana. Este în formă de V, cu punctul conectat la spate (la coapsa) și capatul mai larg conectat in fata (la nivelul osului pubian). Muschiul se despica și inconjoara organele genitale și anusul.

In timpul orgasmului, contracta muschiul PC și elibereaza-l. Astfel, anusul și vaginul se vor strange. Gandeste-te la grupele musculare care formeaza podeaua pelviana ca la fundatia unei case. Vrei sa te asiguri ca fundatia este draguta și puternică pentru a te asigura ca locuinta ta rezista mult timp.

Gaseste-ti mușchii PC

Pentru majoritatea oamenilor, cea mai usoara modalitate de a contracta voluntar muschiul PC este de a porni și de a opri fluxul de urina. Acest lucru poate fi făcut cel mai bine in dus sau pe toaleta. Odata ce l-ai gasit, poți exersa oriunde, fără a urina – si, de fapt, inceperea și oprirea fluxul de urina în mod repetat, nu este recomandata.

Odata ce gasesti mușchii PC, iti va fi foarte ușor sa-i intaresti. Lucru distractiv la intarirea mușchilor PC este ca antremanetul este placut. II poți antrena in timp ce te masturbezi, citesti o carte erotica sau privesti un film porno. De asemenea, poți face asta in timp ce mergi cu autobuzul sau speli vasele. Poti sa-ti tonifici muscii in urmatoarele moduri:

  • Strangere/eliberare lenta
  • Strangere/eliberare rapida
  • Ciclu:Strangere/mentinere/eliberare/relaxare

Multi oameni considera ca mentinerea mușchilor tonfiiati creste durata și intensitatea orgasmului. Unii descopera ca erectiile lor sunt, de asemenea, oarecum mai ferme. De asemenea, localizarea și antrenarea mușchilor PC poate fi făcută mai ușor cu ajutorul unui dispozitiv rezistiv. Acesta ar putea fi orice dispozitiv sigur pentru utilizarea vaginala. Bilele vaginale sunt excelente pentru dezvoltarea tonusului muscular.

Unii medici recomanda ca femeile gravide sa-si intareaasca mușchii PC pentru a usura nasterea, si, de asemenea, aceste exerciții sunt recomandate și prentru incontinenta urinara de stres. Barbatii isi pot antrena mușchii PC prin aceleasi exerciții mentionate mai sus.

Ghid pentru masarea prostatei

Trebuie sa recunoastem ca masarea prostatei a devenit un lucru foarte popular. Desi odata era vazut ca o practica a homosexualilor, acum stimularea acelui mic loc din interior a atras atentia multor barbati.

Localizarea prostatei

Pentru cei care nu stiu, prostata este situata chiar sub vezica urinara.

Prostata este la fel ca punctul G la femei; se umfla atunci cand este excitata. Argumentul barbatilor care iubesc acest tip de stimulare este ca orgasmul de prostata este foarte puternic.

Dar cum obtii acest orgasm? Noi suntem aici pentru a-ti oferi câteva sfaturi.

Sfaturi pentru masaj

Penetrarea anală cu ajutorul unui lubrifiant, este cea mai buna modalitatea de a ajunge la prostata. Prostata ar trebui să se simtă ca o pruna coapta, ferma. Daca nu o poți simti, este posibil sa nu se fi umflat suficient, asa ca tipul trebuie sa fie mai excitat. Sunt sigur ca femeile care citesc asta pot rezolva cazul.

Cand vine vorba de atingere, barbatul trebuie sa simta o emotie masiva. Daca totusi simte nevoia sa urineze, asta înseamnă ca locul potrivit a fost atins, dar mult prea puternic. Prin urmare, totul trebuie sa fie mai delicat.

La fel cum se foloseste degetul, se pot folosi și jucariile sexuale. Cu toate acestea, indiferent ca folosim degetul sau o jucarie, trebuie sa ne asiguram ca folosim mult lubrifiant. Anusul nu se auto-lubrifiaza asa ca are nevoie de mult ajutor pentru ca altfel ar putea deveni destul de dureros.

Adevarata cheie este sa nu folosesti o miscare de intrare și iesire.Daca te concentrezi pe prostata, vei creste placere. O miscare de intrare-iesire iti va distrage atentia. Acesta este un masaj de prostata, nu un sex anal.

Relaxeaza-te și bucura-te

Orgasmul obtinut printr-un masaj de prostata poate fi distractiv și foarte intens, insa nu este bine sa ne concentram doar asupra orgasmului. Obisnuieste-te sa gasesti modalitati care ii plac tipului, locul potrivit și presiunea corecta. Daca vei reusi acest lucru, orgasmul va veni oricum. Chiar nu este nevoie sa te panichezi daca nu se intampla imediat.

Dietă pentru sănătatea prostatei

După cum lesne ne putem da seama, această dietă se adresează bărbaților, mai cu seamă celor care au probleme cu prostata sau vor să preîntâmpine aceste probleme.

Prostata este o glandă a sistemului reproductiv la bărbați. Are o dimensiune și o formă asemănătoare unei nuci. Un procent mare de bărbați cu vârsta medie se confruntă cu probleme urinare cauzate de o prostată mărită.

Hiperplazia prostatică benignă (HPB) sau prostata mărită

Glanda prostată continuă să crească în decursul vieții, într-un ritm mai rapid în perioada dintre adolescență și vârsta de 50 de ani. Mărirea prostatei începe să cauzeze probleme târziu, pe măsură ce comprimă uretra mai strâns, împiedicând urinarea normală.

Simptomele de HPB afectează 50% din bărbați în jurul vârstei de 60 de ani și 90% din bărbații cu vârsta de 70-80 de ani.

Hiperplazia benignă de prostată nu are vindecare. Tratamentele disponibile pot cel mult să amelioreze simptomele, boala fiind în sine incurabilă.

O prostată mărită nu înseamnă cancer la prostată, nici nu crește șansele de a suferi de acest tip de cancer. Cu toate acestea, HPB crește nivelurile de PSA (antigenul specific prostatic) de 2-3 ori peste limita normală, iar acestea cresc riscul de a dezvolta cancer.

Dietă pentru reducerea simptomelor de prostată mărită

Studiile au arătat că bărbații cu cel mai mare aport de calorii au și cel mai mare risc de hiperplazie benignă de prostată și simptome de HBP.

Cu toate acestea, când cercetătorii au comparat aportul de calorii cu aportul de proteine, au descoperit că bărbații care au consumat cele mai multe proteine (decât calorii) au prezentat cel mai mare risc de HBP.

Consumul de soia și ceai verde poate fi benefic pentru acești pacienți, deoarece aceste alimente conțin fitoestrogeni (estrogeni vegetali), numiți izoflavone sau flavonoide. Aceștia se găsesc și în mere, ceapă sau leguminoase.

Creșterea prostatei poate fi încetinită prin consumul unei diete sărace în grăsimi, fără cafeină. Suplimentele cu palmierul pitic (saw palmetto) s-au dovedit eficiente în reducerea ratei de creștere în HBP.

Îndrumări alimentare pentru sănătatea prostatei

Bărbații care suferă de hiperplazie benignă de prostată sunt sfătuiți să includă următoarele alimente în dieta zilnic, pentru reducerea simptomelor:

  • fructe, legume, cereale integrale
  • soia
  • ceai verde
  • alimente bogate în acizi grași esențiali Omega-3 (somon, sardine, ton, macrou)
  • alimente bogate în zinc (semințe de dovleac)

De asemenea, trebuie să reducă aportul de alimente bogate în grăsimi și colesterol, precum unt, margarină, carne de vită și laptele gras, produsele dulci și sursele de carbohidrați rafinați, precum pâinea albă, pastele albe sau orezul alb.

Se recomandă totodată limitarea consumului de cafea, alcool, bere, mai ales după cină, și desigur, tutunul.

Suplimente cu palmierul pitic

Palmierul pitic (Serona repens) este o specie de palmier pitic, care crește în America de Nord, și care este renumit pentru valoarea medicinală a compușilor uleioși regăsiți în fructele sale. Suplimentele cu palmier pitic conțin extract din pulberea derivată din fructe.

Această plantă inhibă acțiunea hormonul masculin asupra prostatei, care provoacă mărirea glandei. Există numeroase dovezi care susțin faptul că dietele cu un conținut minim de grăsimi (precum dieta Ornish) și regimul vegetarian pot ajuta la combaterea cancerului de prostată.

Bile anale, special concepute jocuri intense

Punctul G la bărbați: Exista sau este doar un MIT?

Daca nu ai auzit de P-gasm, atunci trebuie sa afli câteva lucruri. Toata lumea iubeste orgasmul, dar daca putem duce factorul de excitare la nivelul urmator, pentru noi sau pentru partenerii nostri, cred ca cei mai multi sunt de acord, ca ar trebui sa-i dam drumul.

Femeile adora să obțină orgasme puternice, care sa le duca in locuri speciale (si uneori inapoi), la fel și barbatii. Vorbim, asa cum trebuie, despre punctul G al femeilor, tot timpul. Chiar avem unul? Unde este? Cum il putem stimula? Cum ii putem ajuta pe partenerii nostri sa-l gaseasca?

Dar ce putem spune despre barbati? Au un punct G? Ei bine, da.

Inainte de a merge mai departe, poate fi un subiect inconfortabil de abordat cu partenera noastra din cauza locatiei sale: Punctul G al barbatilor este situat pe prostata, care adaposteste anumite ingrediente ce alcatuiesc sperma – punctul P.

Poate partenerul tau vrea sa aiba un P-gasm dar nu stie cum sa-l ceara. Poate ca tu vrei sa-i oferi un orgasm exploziv, dar nu esti sigura ca el va dori asta. Daca nu stii ce sa faci, trimite-i partenerului tau acest articol și asteapta o reactie de la el. Orice ai face, este important sa vorbesti cu partenerul tau inainte de a intra in lumea jocului anal.

Daca introducerea propriului deget in anus il face să se simtă inconfortabil, poți sa-l faci sa explodeze lunadu-ti degetele și masandu-i ușor perineul. Dar daca vrei sa intri intr-adevar in asta, asigura-te da unghiile tale sunt scurte și intra foarte incet in anus. Ia in considerare folosirea unui lubrifiant.

Cand degetele tale se afla in interior, indreapta-ti varful degetelor in jos și asigura-te ca folosesti lubrifiant. Nu te opri aici – mergi un pic mai departe. Asigura-te ca-ti folosesti degetele cu grija.

Masajul punctului P este minunat, dar atunci cand este asociat cu sexul oral sau actul sexual, te vei simti ca și cum ai fi un inger trimis din cer.

Tine cont, nimic nu ar trebui sa intre in anus, daca nu are o baza. Lucrurile sunt aspirate inauntru cu usurinta, și banuiesc ca nu iti doresti sa faci o vizita la spital.

A-i oferi barbatului tau un P-gasm înseamnă a-i oferi un orgasm puternic, de lungă durată. Nu este nevoie de o erectie. Asta înseamnă ca stimularea prostatei este excelenta pentru oricine se confrunta cu disfunctie erectila.

Introducere în masajul prostatic

Masajul prostatic este foarte cunoscut pentru beneficiile sale asupra sanatatii, dar și pentru faptul ca produce orgasme intense. Citeste mai departe pentru a afla cum poți beneficia de masajul prostatic…

stimularea-prostatei

Ce este masajul prostatic?

Prostata este o glanda situata la aproximativ 7.5 cm in interiorul anusului, asezata chiar in spatele vezicii urinare. Masajul permite eliberarea lichidelor secretate, curatand astfel glanda de toate impuritatile. Stimularea prostatei poate declansa, de asemenea, unele dintre cele mai puternice orgasme pe care barbații le pot avea.

Cum ar trebui sa-l fac?

In primul rand, trebuie sa fii pregatit pentru masaj fizic și mental, in special daca esti nou in penetrarea anala: fortarea corpului intr-o astfel de actiune, inainte de a fi pregatit, poate avea efecte daunatoare. Incepe prin a-ti relaxa mușchii – o baie calda sua un masaj corporal făcut de partener, te poate ajuta. Apoi, cand esti gata, incepe sa masezi in jurul intrarii in anus. Acest lucru va ajuta la relaxarea muschilor, iar anusul se va deschide natural după o mica stimulare.

Odata ce te simti confortabil, incepe sa introduci un deget sau o jucarie mica. Asigura-te ca iei lucrurile incet pentru a evita tensiunea musculara nedorita. Deoarece prostata nu este localizata prea departe in anus, nu ar trebuie sa fie dificil de gasit. Dupa ce ai gasit-o, stimuleaz-o cu lovituri usoare, apoi experimenteaza putin pana gasesti o modalitate care functionează pentru tine.

Ce jucarii imi recomanzi?

Este recomandat sa incepi cu o jucarie mai mica, apoi sa progresezi spre cele mai mari, atunci cand esti pregatit. Renegade Vibrating Massager (doar ce l-am primit pe stoc) este un bun punct de plecare – stimuleaza simultan atat prostata cât și perineul cu vibrații senzuale. Rude Boy Xtreme este, de asemenea, o alegere buna – este suficient de mica pentru nu avea emoții, dar are niște funcții extraordinare. Citeste mai multe pe pagina produsului.

Dopurile anale sunt de asemenea utile și pentru masajul prostatic.

De la Bathmate Anal Training Vibe pana la Icicles Glass Plug, vei descoperi multe senzații diferite. Daca preferi ceva mai exotic, Pretty Love Special Anal Stimulation este perfect atât pentru barbati cât și pentru femei – oferă stimulare senzationala atât pentru prostata cât și pentru punctul G.

Cum ar trebui sa spal și sa depozitez jucaria cand nu o folosesc?

Daca ai grija de jucariile sexuale, atunci acestea vor dura cativa ani. Poti folosi o solutie de curatare antibacateriana penru a pastra jucariile curate. In general, toate dispozitivele electronice trebuie depozitate in locuri reci și uscate, atunci cand nu sunt utilizate, pentru o functionalitate optima.

Mai multe despre prostata și de ce ar trebui sa avem grija de ea

Cancerul de prostata ucide cate un om la fiecare ora: nu doar tatici, ci frati, nepoti, fii, bunici, și unchi. Peste 40.000 de barbati sunt diagnosticati cu cancer de prostata in fiecare an. Acest lucru se datoreaza faptului ca majoritatea cazurilor sunt asimptomatice.

Ingrijorator este faptul ca, un studiu recent, efctuat pe 2864 adulti, dintre care 1291 aveau risc crescut de cancer de prostata, a aratat ca 4 din 5 barbati (83%) ciu risc crescut de cancer nu sunt constienti de pericol și prin urmare, nu iau masuri pentru a reduce riscurile. Din pacate, 75% dintre barbații cu risc ridicat au spus ca nu vor merge la medicul de familie, daca nu vor avea simptome.

Barbatii care prezinta un risc crescut de a dezvolta cancer de prostata sunt cei care au un un tata sau frate bolnav, barbații cu varsta peste 50 de ani și barbații de culoare.

Schimbarea stilului de viata poate reduce riscul

Mancarea sanatoasa, exercițiile fizice efectuate în mod regulat și mentinerea unei greutati sanatoase pot reduce semnificativ riscul de cancer de prostata. De asemenea, pot reduce vizitele nocturne la toaleta și pot imbunatati functia sexuala.

O activitate mai plăcută este masturbarea. S-a constatat ca masturbarea regulata reduce riscul de a dezvolta cancer de prostata cu 22%.

Recunoasterea simptomelor cancerului de prostata

Este important sa cunosti semnele și simptomele care pot semnala o problema cu prostata. Cel mai frecvent motiv pentru care apar problemele este inflamarea prostatei, insa daca observi oricare dintre aceste simptome, ar trebui sa soliciti ajutorul medicului cat mai rapid.

Cele mai noi butt plug-uri. Un ajutor pentru stimularea prostatei

Acestea includ:

  • Dificultate atunci cand incepi sa urinezi sau sa-ti golesti vezica
  • Un flux de urina slab atunci cand incepi sa urinezi
  • Senzatia ca vezica nu s-a golit complet
  • Nevoia de a urina frecvent pe timpul noptii
  • Nevoia brusca de a urina – ceea ce poate duce la unele scurgeri de urina inainte de a ajunge la toaleta

Poti observa alte simptome care pot fi un semn al raspandirii cancerului de prostata in alte parti ale corpului, cu toate acestea, aceste simptome pot fi și un semn de prostatita – o afectiune comuna care provoaca umflarea și inflamarea prostatei.

  • Durere de spate, solduri sau pelvis
  • Dificulate in obtinerea sau mentinerea unei erectii
  • Sange in urina sau sperma
  • Pierdere in greutate inexplicabila

In prezent, nu exista nicio modalitate de a face diferenta intre formele maligne și benigne ale bolii atunci cand un barbat este diagnosticat pentru prima data, prin urmare, tratamentele oferite pot sa nu fie cele mai potrivite pentru forma lor de cancer. Alegerea unui tratament invaziv, cum ar fi chirurgia, radioterapia sau chimioterapia poate duce la probleme de sanatate pe termen lung, inclusiv disfuncții sexuale.

Preventia este cel mai bun medicament

Mergi la medicul de familie pentru a afla daca ai un risc ridicat de a face cancer de prostata. Medicul te va examina și iti va pune intrebari desprea starea ta generala de sanatate și despre istoricul familial. De asemenea, iti va da sfaturi despre modul in care poți reduce riscul de aparitie a cancerului de prostata, făcând modificari in stilul de viata.

Uite un video care sa te ajute sa intelegi totul despre stimularea prostatei:

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

5 thoughts on “Stimularea Prostatei – Cum se face? La ce ajuta? Ce jucarii se folosesc?

  1. Superexcitatul says:

    Ooohhh ddddaaaa….iubesc stimularea prostatei….daca sti ce faci te poate face sa explodezi…simți plăcere in tot corpul!!!!! Mie i-mi place s-o fac la dus e cu adevărat excitant!!!!!

    • Flavius says:

      Buna, Gheorghe. Avem multe articole despre cum poti face sex. Daca ai fost la medic si ti-a spus ca esti OK, ai putea sa le incerci. De asemenea, produse precum Dragon Power ar putea sa te ajute. Este indicat sa vorbesti cu un medic inainte sa le folosesti pentru ca la 82 ani ar putea avea efecte secundare. Succes!

  2. Pingback: Prostatita - Cum se Tratează? Este Periculoasă?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.