Ce este un vibrator de lux? Ce pret are un asemenea vibrator?

vibratoare-de-lux

Te poți rasfata și sa investesti in fericirea ta sexuala cu ajutorul unui vibrator de lux! O cheltuiala mica poate sa insemne foarte mult, atunci cand vine vorba de aceste jucarii sexuale produse de branduri de designeri. Dar, daca ai nevoie de mai multa convingere, ar trebui sa citesti acest ghid de vibratoare de lux și sa afli mai multe informatii despre aceste dispozitive vibrante.

Ce functionalitati fac ca un vibrator sa fie o jucarie sexuala de lux?

Oricum, ce este atat de important in privinta vibratoarelor de lux? Nu sunt acestea la fel ca și variantele low cost?”. Noi intelegem de ce cumparatorii interesati ezita in privinta achizitionarii unui vibrator de lux, mai ales datorită pretului. Investitia intr-o jucarie sexuala de lux reprezinta un lucru important și acesta este motivul pentru care noi ne dorim sa te ajutam sa observi ca vibratoarele de lux nu au doar o diferenta de pret. Aceste jucarii sexuale scumpe au mai mult de oferit decat un simplu pret mai mare.

  1. Create din materiale de cea mai buna calitate

Vibratoarele de lux sunt facute în mod obisnuit din materiale de cea mai buna calitate, care sunt moi, comfortabile și rezistente. Nu trebuie sa te ingrijorezi in privinta uzurii pentru o perioada foarte lunga de timp și nu va trebui sa iti inlocuiesti jucariile sexuale din nou și din nou. Aceste jucarii nu au, de asemenea, nici un miros puternic sau ciudat de care poți sa ai parte in cazul alternativelor mai ieftine. Majoritatea jucariilor de lux au un corp fin și subtire, pentru ca inserarea sau stimularea externa sa fie mai buna pentru tine.

Daca vrei sa-ti cumperi un vibrator de calitate, neaparat sa te uiti la un model care este fabricat dintr-un material de calitate superioara. Pretul este putin mai ridicat, insa, intre noi fie vorba, nu este ceva unde ar trebui sa vrem sa facem economii de câteva sute de lei.

  1. Construite cu motoare mai bune

Motoarele pentru vibratoarele extravagante sunt mult mai silentioase și mai discrete, prin comparatie cu alte vibratoare. Daca nu iti doresti sa ai parte de multa galagie in timp ce te distrezi, vibratoarele de lux îți oferă distractia silentioasa pe care iti doresti sa o ai. Unele dintre aceste jucarii sexuale vibrante sunt, de asemenea, mai puternice și îți oferă vibrații mai intense și mai profunde in zonele tale erogene, pentru o stimulare mai intensa. Pentru și mai multa distractie, unele vibratoare de lux au doua motoare.

  1. Creatii inovatoare

Din moment ce fac parte din gama jucariilor sexuale scumpe, vibratoarele de lux pot sa fie inovatoare și high tech prin comparatie cu vibratoarele obisnuite. Cu cat mai multa tehnologie și cercetare sunt investite pentru a crea un nou produs, cu atat este mai probabil ca acesta sa aiba un pret mai mare; aceasta este doar o parte din investitia pe care o sa o faci la achizitionarea unui vibrator de lux.

Sa luam ca exemplu modelul Hello Touch Fingertip Vibe. Spre deosebire de alte vibratoare de tip finger, cum ar fi de exemplu modelele Screaming O FingO Fun Finger Tingly Vibe și Neon FInger Fun Vibe, modelul Hello Touch este foarte mic și portabil si, cu ajutorul lui, placerea ta se afla in mainile tale (la propriu). Acest vibrator de lux de tip finger face ca masturbarea (fie de una singura, fie cu partenerul tau), să se simtă mai personala, din moment ce acest model de vibrator are o formă ce te face sa il simti ca nu e acolo. Cu ajutorul benzii subtiri care este atasata de incheietura, acest vibrator ramane la locul lui și îți oferă un control absolut. Nu o sa observi acest tip de vibrator in categoria jucariilor sexuale cu un pret redus.

  1. Reincarcabile și cu telecomenzi wireless

O sa descoperi faptul ca multe vibratoare de lux au sisteme reincarcabile, astfel incat nu va trebui sa cheltui bani in plus pe baterii noi, pe masura ce continui sa iti folosesti jucaria sexuala. Unele jucarii reincarcabile pentru adulti au nevoie de o priza, in timp ce alte jucarii pot sa fie incarcate prin USB sau prin intermediul unei platforme de incarcare fără cablu, ceea ce le face sa fie și mai convenabile in timpul unei calatorii. De asemenea, aceste jucarii sunt prietenoase cu mediul și eficiente din punct de vedere al costurilor, din moment ce nu mai ai nevoie sa arunci bateriile vechi și sa le inlocuiesti cu altele noi.

In magazin, gasiti o varietate foarte mare de vibratoare wireless si/sau cu app control. Acestea mai sunt numite și vibratoare de cuplu și sunt adesea folosite de catre cuplurile care au o relatie la distanță. Sunt incredibile 🙂

Cateva jucarii pentru adulti au telecomenzi wireless, cum ar fi de exemplu modelele We-Vibe 4 Plus remote Control Clitoral și LELO Insignia Lyla 2. Cu ajutorul unui vibrator cu telecomanda wireless, te poți bucura de mai multa flexibilitate in miscare.

Aceste jucarii versatile și high tech sunt foarte bune in dormitor: iti poți lasa partenerul sa iti controleze placerea și sa te surprinda atunci cand ii dai telecomanda. Alte vibratoare cu tleecomanda au cabluri atasate de principala componenta a vibratorului, ceea ce limiteaza cat de departe poți sa ajungi, in functie de pozitia corpului. Telecomenzile wireless elimina aceasta problema. Foarte rar vei gasi un vibrator de lux care sa aiba o telecomandă cu cablu.

  1. Oferite de producători de produse intime de lux și un pachet elegant

Numele și reputatia unui brand iti permit sa afli la ce fel de produse poți să te astepti. De exemplu, unul dintre gigantii din lumea jucariilor sexuale de lux este LELO, o companie suedeza care este cunoscuta pentru faptul ca produce produse intime de lux foarte satisfacatoare și de o calitate foarte buna. De fiecare data cand cumperi un produs LELO, primesti niste accesorii in plus și totul ti se oferă intr-un ambalaj care te face sa simti ca primesti un pachet foarte special.

15 vibratoare sofisticate și beneficiile lor de lux

Jucariile sexuale pe care noi le consideram a fi cele mai extravagante au ajuns in aceasta lista și fiecare jucarie prezentata aici te va ajuta sa intelegi diferitele vibratoare de lux care iti sunt puse la dispozitie. Prin faptul ca ai mai multe informatii despre gama larga de produse intime de lux care sunt disponibile, poți sa iti alegi jucariile preferate și sa le adaugi in colectia ta.

1. Elise 2 – Vibrator Performant din Silicon

Daca vrei sa ai parte de cele mai intense senzații pe care le-ai simtit vreodata, daca esti in cautarea unui vibrator de lux, atunci Elise 2 este cu siguranta cea mai buna alegere. Acesta este un vibrator de calitate superioara și parerea mea este ca e cel mai bun din aceasta lista – binteineles, se poate sa fiu subiectiv, insa mi se pare ca e superior tuturor celorlalte din aceasta lista cand vorbim de calitatea materialului și senzatiile vibrațiilor.

Are o lungime de 22 cm, un diametru de 3.6 cm și 8 funcții de vibrație. Fiind incarcabil prin USB și de culoare roz, garanteaza plăceri intense pana și celor mai pretentioase femei. Este perfect pentru oricine: din punctul meu de vedere, este vibratorul perfect. Are o formă ergonomică și un varf subtire, rotunjit care il face ușor de inserat. Se incarca prin USB și are o culoare roz pal, foarte plăcută. Interfata este foarte ușor de folosit, avand 4 butoane.

Elise 2 – Vibrator Performant din Silicon Reincarcabil, 22 cm

2. Jimmyjane After Dark Gift Set

Poti sa ai parte de un set de jucarii sexuale obraznice și de accesorii prin intermediul Jimmyjane After Dark Gift Set. Prezentand modelul exclusiv FORM 2 Clitoral Vibrator de la Jimmyjane, acest set are tot ceea ce ai nevoie pentru o seara relaxanta și extravaganta de una singura sau cu partenerul tau.

Modelul FORM 2 are o formă unica de bunny (“iepuras”), cu urechi flexibile care se pot indoi pentru a iti invalui clitorisul cu vibrații foarte puternice. Din moment ce este un vibrator de lux, modelul FORM 2 este reincarcabil și vine cu o baza de incarcare, pentru convenienta ta. Dimensiunea sa miniaturala face de asemenea sa fie foarte ușor sa te bucuri de plăcere in calatorii.

Primesti de asemenea și o lumanare cu uleiuri parfumate, care se topeste intr-un ulei irezistibil de matasos de corp pe care il poți folosi pe corpul tau sau al partenerului tau in timpul momentelor voastre intime. Pentru o experiență și mai relaxanta, poți sa folosesti și M Massage Stone împreună cu acest ulei. Printre alte modele de vibratoare de lix cu clitoris ce sunt reincarcabile de la Jimmyjane, se numara si:

  • Jimmyjane FORM 2 Luxury Rechargeable Vibrator
  • Jimmyjane FORM 2 24k Gold Luxury Edition Clitoral Vibe

Cel mai bun pentru: persoanele sau cuplurile care isi doresc sa aiba din nou parte de momente intime de relaxare in viata lor sexuala. De asemenea, reprezinta un cadou foarte bun pentru o persoana speciala din viata ta.

3. Miss Bi Lelo

Daca esti in cautarea unui vibrator de lux în formă unui vibrator rabbit, Miss Bi este cea mai buna alegere pe care o poți face. Acesta este creat de Lelo și are foarte multe functii. Pe langa faptul ca are 2 brate, unul pentru vagin și unul pentru clitoris, are de asemenea varful bratului principal indoit, special conceput pentru a atinge punctul G. Materialul de silicon medicinal il face foarte placut la atingere. Are o formă ergonomica, fiind foarte ușor de tinut în mână iar varful degetelor ajunge perfect pe butoane in timpul utilizarii.

Are 6 funcții de vibrație și 6 viteze de intensitate, avand un total de 36 moduri de a vibra. Pentru mine este suficient, inca nu am reusit sa le folosesc pe toate insa cu siguranta am gasit câteva care ma satisfac in totalitate. Eu il am pe cel pe culoare mov deoarece imi place culoarea asta, mi se pare foarte incitanta, insa il poți gasi și pe culoare roz, negru sau albastru.

Miss Bi – Vibrator Rabbit din Silicon Medicinal Rezistent la Apa, 17 cm

4. LELO Iris Bestselling Vibrator

Cu un design floral deosebit, modelul LELO Iris este unul dintre cele mai bine vandute vibratoare de lux. Desinul superb și curbele elegante ale acestei jucarii sexuale de lux cresc nivelul de stimulare interna prin intermediul stimularii punctului G (o zona erogena ascuna din canalul tau vaginal și iti maseaza peretii interni cu suprafata ta texturata). Fiind reincarcabil și avand doua motoare puternice, acest model de vibrator de lux îți oferă de 2 ori mai multa putere pentru mai multa satisfactie sexuala. Poti sa folosesti acest model pentru stimularea interna și externa si, prin urmare, vei avea parte de o jucarie sexuala versatila, care iti poate stimula atat clitorisul, cât și punctul G.

Cel mai bun pentru: doamnele care isi doresc o jucarie sexuala versatila de lux, care oferă atat o stimulare a punctului G, cât și a clitorisului.

5. Gigi 2 Lelo

Gigi 2 este un vibrator creat de Lelo și este de o calitate luxurianta. Ceea ce imi place foarte mult la acest vibrator este faptul ca nu are varful drept ci plat, facandu-l foarte placut pentru clitoris. Sunt multe vibratoare pe care le-am incercat și după ce le foloseam asupra clitorisului ma iritau. Nu este cazul acestuia, deoarece materialul este de caliatate și asigura confort chiar și pentru persoanele mai sensibile. L-am folosit la viteza mare asupra clitorisului și nu m-a iritat deloc, ceea ce mi se pare incredibil, pentru ca deobicei ma irit foarte repede in zona respectiva. Mai mult de atat, obisnuiam sa cred ca pentru vagin sunt potrivite vibratoarele cu varf ascutit. In timp ce teoretic eadevărat, pentru ca sunt mai ușor de introdus, ai fi surprinsa sa vezi ce bine se simte acesta in vagin, deaorece este și putin curbat și poți atinge mai ușor punctul G.

Ceea ce imi place foarte mult la vibratorul Gigi 2 este ca e 100% rezistent la apă, asa ca il poți folosi chiar și in dus sau in cada.

Gigi 2 Lelo – Vibrator de Lux din Silicon, 16.5 cm

6. Jopen Vanity VR9 Luxury G Spot Vibrator

Super subtire și sofisticat, modelul Jopen Vanity VR9 Luxury G Spot VIbrator este un vibrator high end foarte bun pentru incepatori, care are o formă curbata unica, foarte buna pentru stimularea punctului G. Capul sau rotund face sa iti fie mai ușor sa aplici presiune pe punctul G și te ajută să iti stimulezi aceasta zona de placere. Cu doua motoare și mai multe nivele de intensitate, poți sa ai parte de o stimulare a punctului G la care doar ai visat pana acum. Modelul Jopen Vanity VR7 Luxury G SPot Vibrator este, de asemenea, un vibrator reincarcabil și compatibil cu USB.

Cel mai bun pentru: femeile care vor sa isi stimuleze punctul G fără prea multe batai de cap

7. OhMiBOd iPod Massager “Vibrates to the Beat of the Music”

Poti sa iti pui muzica preferata și sa te bucuri de niste distractie obraznica in acelasi timp, cu ajutorul modelului high tech OhMiBod iPod Massager. Acest vibrator simplu și totusi de lux poate sa fie conectat la iPodul tau sau la alte dispozitive electronice și poate sa vibreze pe ritmul oricarei melodii pe care o pui. Cu acest dispozitiv excelent de masaj, ai o jucarie sexuala complet personalizabila care poate sa iti ofere vibrații imprevizibile nelimitate. Niciodata nu o sa apuci sa te plictisesti cu acest vibrator. Chiar și fără un music player, acest dispozitiv are propriile sale tipare de viteza.

Cel mai bun pentru: pasionatele de jucarii sexuale care isi doresc un vibrator care sa aiba mai multe optiuni de personalizare sau femeile care iubesc ideea de a combina placerea cu muzica.

8. Volta

Volta este un vibrator de lux cu totul deosebit. Acesta are 19 cm in lungime, 6 funcții de viteza și 6 funcții de vibrație. Daca esti in cautarea unui vibrator diferit, care sa iti ofere plăceri super intense asupra clitorisului. nu exista altul mai bun decat Volta. Acesta are varful impartit in doua. Ambele „jumatati” ale varfului vibreaza și da senzatia de „fluturare”. Poate suna ciudat, insa este ataaat de placut cand il folosesti! In rest, are toate caracteristicile unui vibrator clasic: design ergonomic, ușor controlabil prin doar 3 butoane și material de calitate, silicon medicinal. Precum și cel de mai sus, mie personal imi place cel de culoare mov (asa sunt eu, movul mi se pare sexy) dar il gasesti și pe culorile portocaliu, negru și albastru.

Sfat: Foloseste-l doar împreună cu un lubrifiant pentru ca vibrațiile pot fi atat de intense incat sa iti irite clitorisul.

Volta – Vibrator de Lux cu Functie de Fluturare, 19 cm

9. Sensuelle Touch Pink Rechargeable Vibrator

Niciodata nu ai mai vazut un vibrator bullet atat de luxos. Modelul Sensuelle Touch Pink Rechargeable VIbrator este o jucarie sexuala mica și draguta, care functionează foarte bine atunci cand vine vorba de utilizarea de zi cu zi. Cu sapte tipare excitante de vibrație și cu o textura moale și matasoasa, aceasta jucarie sexuala foarte draguta oferă o intreaga varietate de stimulare senzoriala.

Cel mai bun pentru: Femeile care isi doresc un vibrator mic, frumos și de lux și orgasme foarte intense.

10. LELO Pico Bong Transformer

Acest dispozitiv reprezinta un alt exemplu fantastic de vibrator de lux care este inovator. Nu o sa gasesti acest model de vibrator in alta parte. Creat cu un corp cu doua capete, acest vibrator foarte flexibil poate sa fie indoit, pentru a crea tot felul de ju8carii sexuale populare (cum ar fi de exemplu un dispozitiv de masaj pentru punctul G sau un stimulator pentru clitoris). Acest model de vibrator are foarte multe tipare de vibrație cu care poți sa experimentezi, avand in total 10 viteze. Are, de asemenea, un motor foarte silentios, astfel incat il poți folosi și in timpul unei calatorii.

Cel mai bun pentru: orice persoana care isi doreste sa aiba o jucarie sexuala care sa fie foarte simplu de folosit

11. Jimmyjane Iconic Rabbit 2

Acest vibrator de elita este o jucarie sexuala cu actiune duala care iti poate masa punctul G și clitorisul in acelasi timp. Facut dintr-un material de cea mai buna calitate, moale ca matasea, acest vibrator poate sa fie introdus fără nici un efort și iti poate oferi comfortul de care ai nevoie pentru a te relaxa și a te bucura de aceasta jucarie. Cu componentele sale reincarcabile, acest vibrator reprezinta insasi definita unei jucarii sexuale de lux.

12. Satisfyer High Fashion

Satisfyer High Fashion este un stimulator pentru clitoris extravagant, care îți oferă senzații puternice, fără contact. Acesta are 11 funcții de suctiune și functionează diferit fata de stimulatorele obisnuite. In timp ce alte stimulatoare clitoridiene functionează pe baze de vibrații, acesta nici macar nu atinge clitorisul. Pur și simplu il pui la o distanță mica de clitoris – fără sa il atingi – și il va trage inspre el. Este exact senzatia pe care o simti cand un barbat iti face sex oral și „suge” clitorisul. La inceput am fost sceptica, nu stiam daca imi va place, dar acum il folosesc mereu cand vreau sa ma simt bine.

Daca esti o femeie pasionata de sex oral, acest stimulator clitoridian este pentru tine.

Aluminium Satisfyer High Fashion – Stimulator pentru Clitoris de Lux

13. Aneros Vice Vibrating Male G-Spot Stimulator

Iti poți pregati punctul fierbinte de la spate cu ajutorul acestui dispozitiv de masare a prostatei. Cu forma sa groasa și curbata, modelul Aneros Vice VIbrating Male G Spot Stimulator iti poate oferi o doza in plus de plăcere anala. Manerele de la capatul acestei jucarii anale de lux impiedica intrarea acesteia prea mult in profunzime și astfel de te va salva de o calatorie jenanta făcută la spital. De asemenea, aceste manere fac ca manevrarea și recuperarea acestei jucarii sexuale sa fie mai usoare. Vibratorul bullet care este inclus poate sa fie folosit în mod separat pe partenera ta, in timp ce tu poți sa folosesti componenta principala asupra ta.

Cel mai bun pentru: barbații care isi doresc sa aiba parte de un faimos orgasm de prostata și sa aiba parte de putina plăcere anala, cu un vibrator superior.

14. Jimmyjane Hello Touch

Am mai mentionat acest model de vibrator in acest ghid și mai merita mentionat inca o data, datorită abordarii creative pe care o are fata de stimularea clitorisului. Tampoanele moi pentru mana reprezinta nucleul de palcere pentru acest vibrator ingnios pentru deget. Chiar și cu o singura viteza, poți sa ai parte de o stimulare neincetata, cu ajutorul acestui vibrator portabil și compact de lux.

Cel mai bun pentru: cuplurile care isi doresc sa isi aduca jucariile sexuale in dormitor sau pentru femeile care isi doresc sa aiba parte de un orgasm mai intens cu ajutorul vibrațiilor

15. LELO Ora 2 “Cel mai sofisticat simulator de sex oral din lume”

Sexul oral este acum disponibil tot timpul pentru doamnele care iubesc acest lucru. Modelul Ora 2 este o creatie originala de la LELO care mimeaza în mod perfect actiunile salbatice și stimulante ale limbii in timpul partidelor de sex oral. Acest stimulator luxos de sex oral are prorpia sa “limba” unica , care se invarte și creste presiune atunci cand o tii mai aproape de corp, datorită tehnologiei exclusiviste SenseTouch de la LELO. zece moduri diferite de vibrație sunt programate in aceasta jucarie de lux și chiar are un chip de memorie pentru a iti salva setarile favorite pentru urmatoarea ta sesiune de masturbare. Acesta este un vibrator de lux.

Cel mai bun pentru: Iubitoarele de sex oral, care isi doresc sa aiba acces tot timpul la acest lucru. Este, de asemenea, foarte bun pentru incepatoarele care nu au inca experienta in sexul oral, dar vor sa stie cum se simte

10 intrebari pe care sa ti le pui inainte de a investi intr-un vibrator de lux

Pentru a te ajuta in calatoria ta de a gasi vibratorul de lux care e perfect pentru tine și pentru a vedea care este investitia perfectă pentru tine intr-o jucarie sexuala, aici ti-am alcatuit o lista de intrebari foarte importante pe care sa ti le pui inainte de a lua vreo decizie.

  1. Ce trasaturi ale produsului caut eu? Imi doresc un produs cu funcții unice?

Dupa cum ai vazut și in lista noastra cu Top 10 produse intime, exista foarte multe vibratoare de lux cu funcții și designuri unice, pe care nu o sa le gasesti niciodată la alti producători de jucarii sexuale. Unele trasaturi pe care le poți lua in considerare la un vibrator de lux pot sa fie nivelele de viteze de vibrație și variatiile pe care le prezinta; daca e ușor e tinut sau portabil, astfel incat sa il poți lua cu tine in calatorii și daca este reincarcabil, astfel incat sa te scape de bataia de cap de a cumpara mai multe baterii atunci cand ramane fără energie. Trebuie sa ai grija sa citesti descrierea produsului cu atentie și sa intelegi ce funcții are inainte de a cumpara.

  1. Ce parere au clienti despre aceasta jucarie?

Verificarea recenziilor lasate de alti clienti te poate ajută să iei o decizie inteleapta privind aachizitionarea unui astfel de produs. Poti sa vezi ce parere au alti oameni despre vibratorul de care esti interesata.

  1. Cum arata vibratorul de lux in actiune?

Daca ai nevoie de mai multe imagini cu acest produs, te poți uita la un videclip demonstrativ. Multe dintre produsele prezentate aici au filmulete demonstrative pe paginile lor de internet. Faptul ca vezi ceea ce poți sa faci cu o astfel de jucarie sexuala poate sa te ajute sa iei o decizie in procesul de cumparare.

  1. Ce conteaza mai mult atunci cand vine vorba de placerea mea personala?

Trebuie sa tii ceea ce iti doresti de la noua ta jucarie sexuala. De exemplu, daca iti doresti sa ai parte de orgasme multiple și sa iti stimulezi mai multe zone erogene, atunci iti poți lua un vibrator cu actiune duala. Daca esti incepatoare și vrei sa incepi incet și sigur cu jucariile sexuale, atunci poți sa incerci un vibrator bullet de lux. Trebuie sa citesti despre trasaturile și beneficiile oferite de jucariile sexuale de prim rang  și sa tii cont de trasaturile care se potrivesc nevoilor tale sexuale.

  1. Ce tip de stimulare caut?

De la actiune directa la nivelul clitorisului și pana la orgasme explozive ale punctului G, poți sa obtii tot felul de plăceri cu ajutorul jucariilor sexuale.

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.