Păreri despre Vibratoarele Rabbit – sunt bune aceste vibratoare? Ce model sa aleg?

vibratoare-rabbit-modele

Din punctul meu de vedere, vibratorul Rabbit este o jucarie erotica ce nu ar trebui sa lipseasca nici unei femei! Acest tip de vibrator este una dintre cele mai bine vandute jucarii de adulti care exista pentru femei. Cu plăcerile sale de actiune duala și cu functiile multiple, aceste vibratoare feminine, adorabile și excitante reprezinta un lucru pe care ar trebui sa il aiba orice femeie care cauta placerea. Daca esti noua in lumea jucariilor sexuale sau daca iti doresti sa afli mai multe informatii despre vibratoarele rabbit, ar trebui sa citesti acest ghid.

Istoricul vibratorului rabbit

Din moment ce vibratorul Rabbit este o jucarie sexuala atat de clasica pentru femei, ar trebui sa cunoastem istoricul acestei comori nepretuite. Desi serialul “Sex and the city” a făcut cunoscut vibratorul rabbit prin intermediul media (si a aratat cat de obsedata era Charlotte cu noua ei jucarie), aceasta jucarie senzationala pentru adulti a aparut in Japonia in anii ‘80. In Japonia, legile spun ca jucariile sexuale nu trebuie sa arate ca zonele intime si, prin urmare, producatorii japonezi de jucarii pentru adulti au devenit creativi și au folosit idei adorabile pentru a face ca aceste vibratoare sa fie mai atragatoare. In locul vibratoarelor banale și lipsite de culoare, care erau disponibile inainte de vibratorul rabbit, aceste vibratoare revolutionare erau mai atragatoare ca aspectsi aveau un sarm feminin mai atragator.

Dupa ce serialul “Sex and the City”  a devenit reprezentantul vibratorului rabbit in anul 1998, acest vibrator și alte jucarii sexuale au devenit mult mai populare. Astfel, a aparut vibratorul rabbit. De-a lungul a cativa ani, chiar și unele celebritati, cum ar fi Eva Longoria sau Oprah, au inceput sa laude acest tip de vibrator.

Modelul rabbit de vibrator a evoluat și multe companii cunoscute de jucarii pentru adulti au propriile lor versiuni ale acestei jucarii sexuale atat de faimoase. Vibratex a fost primul producator care a adus modelul rabbit in Statele Unite, cu modelul Rabbit Habit, care a fost prezentat ca un “Rolls Royce al vibratoarelor” de catre O Magazine.

10 vibratoare rabbit orgasmice pentru fiecare femeie

Pentru a iti face o idee mai buna in privinta tipurilor de vibratoare rabbit care sunt disponibile (din moment ce sunt atat de multe), am alcatuit o lista de 10 vibratoare care se pot adresa unor nevoi sexuale diferite. Poti verifica aceste variatii unice ale vibratorului Rabbit:

Elite Silicone Entice G-spot Rabbit VIbe

  • Tip: vibrator pentru incepatori
  • Cel mai bun pentru: novici privind vibratoarele rabbit sau jucariile sexuale

Prezentand un corp subtire, modelul Entice  G-Spot Rabbit VIbe este o jucarie sexuala foarte buna pentru incepatorii care sunt noi in taramul vibratoarelor rabbit. Usor de introdus și creat dintr-un material fin și matasos, acest vibrator este comfortabil și are o formă care nu intimideaza și care poate sa faca placerea sa fie mai excitanta pentru tine. Mini vibratorul dee la baza are  o dimensiune mica și niste urechi mici care pot sa trimita vibrații blande in punctele tale sensibile. Ai 10 moduri diferite de vibrații pe care le poți testa și care pot sa faca ca auto satisfacerea ta sa fie mai personalizata.

Dolce Bunny 10 Function Rabbit Vibrator

  • Tip: Vibrator bunny care stimuleaza doar clitorisul, spre deosebire de alte vibratoare rabbit
  • Cel mai bun pentru: femeile care isi doresc o stimulare intensa a clitorisului

Desi nu are forma traditionala a unui vibrator rabbit, modelul Dolce Bunny 10 FUnction Rabbit Vibrator este o variatie a versiunii clasice. In loc sa fie o jucarie sexuala cu actiune duala, acest vibrator în formă de iepuras este doar pentru stimularea externa. Cu ajutorul urechilor supradimensionate ale acestei jucarii, poți sa iti stimulezi și mai mult clitorisul și sa ai parte de orgasme și mai puternice. Acest model de vibrator are o formă curbata, astfel incat sa il poți plasa mai ușor.

Pipedream Waterproof Jelly Rabbit Thruster VIbrator

  • Tip: un vibrator rabbit care are mai multe funcții cu care sa te joci
  • Cel mai bun pentru: femeile care isi doresc sa poata profita cat mai mult de jucaria lor sexuala

Daca iti place miscare unui penis adevărat, atunci cu siguranta o sa iubesti modelul Pipedream Waterproof Jelly Rabbit Thruster VIbrator. Acest vibrator are forma clasica care se gaseste in cazul mai multor vibratoare de tip bunny, dar functiile sale sunt ceea ce fac ca acest vibrator sa fie unic și versatil. Acest vibrator rabbit poate stimula punctul G și clitorisul și partea acestui vibrator care face ca experienta sa fie și mai realistică este capul sau care permite acestei jucarii sexuale sa patrunda mai in profunzime. O sa ai parte de unele senzații interesante și excitante, care o sa iti permita sa explori mai mult din zona ta interna de placere.

LELO 2 Ina Luxury Rechargeable Rabbit VIbrator

  • Tip: VIbrator rabbit de lux, făcut din materiale de cea mai buna calitate
  • Cel mai bun pentru: femeile care isi doresc sa aiba un vibrator de lungă durată și sa faca o investitie mai buna in sanatatea lor sexuala și in placerea lor

Fiind un best seller din linia LELO, modelul LELO Ina 2 este un vibrator rabbit care se simte la fel de bine pe cat arata. Cu materialul sau moale din silicon, acest vibrator cu actiune duala poate sa patrunda cu usurinta in interiorul tau și sa iti ofere un comfort maxim, in timp ce te auto satisfaci. Acest model are doua extensii curbate, care iti pot oferi o stimulare interna și externa. Extensia mai plina te umple de satisfactie sexuala și iti trezeste punctul G, in timp ce extensia mai mica iti atinge clitorisul, pentru a iti oferi un orgasm foarte puternic. Din moment ce acest model de vibrator este unul dintre singurele vibraotare rabbit care poate sa fie reincarcat, nu trebuie sa cheltui nici un ban in plus pe baterii. Ai un partener de pat care rezista mult și pe care il poți lua cu tine in calatorii.

OhMiBod Freestyle W Wireless Music VIbrator

  • Tip: un vibrator rabbit inovator și versatil, pe care nu o sa il gasesti in alta parte
  • Cel mai bun pentru: Iubitoarele de vibratoare, care isi doresc o jucarie sexuala care sa vibreze după melodiile lor preferate și care iti pune mai multe moduri de vibrație pe care le poți incerca

Poti sa ajungi la orgasm și sa iti asculti muzica ta preferata in acelasi timp cu ajutorul acestui vibrator. Desi acest vibrator pentru punctul G și pentru clitoris are in total 7 moduri de vibrație (vitezaa și tipare), poți sa folosesti modul de muzica programat in vibrator și sa iti conectezi playerul de muzica (iPad, iPod sau mp3) la aceasta jucarie sexuala. Alege un cantec și lasa aceasta jucarie sexuala cu muzica sa preia controlul. Tiparul de vibrații va fi intamplator, pentru a te mentine atenta. Acest model este de asemenea wireless, asa ca o sa te poți misca in voie.

Vibrated Luxury Thunder Cloud Dual Action VIbrator

  • Tip: un vibrator mare, gros și realistic, cu actiune duala
  • Cel mai bun pentru: Utilizatorii mai avansati de jucarii sexuale, care isi doresc un vibrator care sa le poata indeplini toate nevoile

Pentru unele femei, mai mare înseamnă mai bine și o sa gasesti factorul “mai mare” atunci cand vine vorba de modelul VIbrated Luxury Thunder Cloud Dual Action VIbrator. VIbratex a fost prima companie din Statele Unite care a adus vibratorul rabbit pe teritoriul Statelor Unite și e iau continuat sa creeze astfel de vibratoare. Acest model reprezinta un tip mare de vibrator, care te va umple la maxim și care îți va oferi aceasta senzatie plăcută de “plin”. Acest model realistic de vibrator reprezinta un delfin in locul unui iepure. Nasul delfinului actioneaza ca și urechile de pe un vibrator rabbit și iti poate gadila clitorisul pentru mai multa plăcere și stimulare.

Cal Exotics Silicone Love Rider Triple Rider Vibe in Pink

  • Tip: VIbrator rabbit cu multe talente și cu o proba anala
  • Cel mai bun pentru: femeile care nu se feresc de stimulare anală și care vor sa aiba o distractie de 3 oi mai intensa

Aici ai un vibrator rabbit care iti poate oferi de 3 ori mai multa placere. Prezentand un stimulator pentru clitoris, un stimulator al punctului G și o proba anala, acest model de vibrator poate sa aiba grija de toate punctele tale de placere. Acest vibrator este controlat prin telecomanda pentru ca sa iti fie mai ușor sa schimbi functiile acestei jucarii; poți de asemenea sa iti lasi partenerul sa preia controlul și sa te surprinda cu noi tipare de vibrație. Datorita unui chip de memorie instalat in interiorul acestui model de vibrator, poți cu usurinta sa iti salvezi setarea preferata de vibrații și sa treci direct la actiune atunci cand vei foloi aceasta jucarie sexuala.

Cal Exotics the Original Jack Rabbit

  • Tip: Un vibrator rabbit clasic
  • Cel mai bun pentru: femeile care isi doresc o jucarie clasica in colectia lor

Acum mai bine de 15 ani, cei de la California Exotics Novelties au creat și scos pe piata modelul de vibrator Original Jack Rabbit. Lasa acest vibrator sa aiba onoarea de a iti oferi un orgasm de fiecare data cand iti doresti. Modelul Original Jack Rabbit este o jucarie sexuala high tech care iti poate oferi functiile de baza pentru stimularea plăcerii ale unui vibrator rabbit. Acest vibrator rabbit reprezinta de asemenea o jucarie sexuala foarte buna pentru incepatori.

Fancy Rabbit Pearl Waterproof VIbrator

  • Tip: VIbrator rabbit cu capuri rotative.
  • Cel mai bun pentru: femeile care iubesc vibratoarele bunny, dar isi doresc o stimulare interna mai intensa.

Poti sa ai parte de o senzatie mai intensa de plăcere cu ajutorul acestei jucarii sexuale. Acest vibrator rabbit dragut și cu mai multe funcții are un sarm feminin, care iti va permite  sa iti alinti zonele intime doar cu senzații senzuale. Aceasta jucarie sexuala pentru femei nu doar ca are moduri de vibrare, dar are de asemenea și capuri rotative, care se invart in ambele directii, pentru a iti oferi mai multa stimulare interna, oferindu-le peretilor interiori ai vaginului un masaj fără maini. Controalele sunt separate pentru vibrații și rotatii, astfel incat sa ai mai mult control asupra setarilor

Dual Action G-SPot Clitoral Stimulating Rabbit Rocker VIbe

  • Tip: Un vibrator bunny care îți oferă o stimulare intensa a punctului G
  • Cel mai bun pentru: femeile care vor sa isi exploreze punctul G sau care isi doresc sa aiba un orgasm vaginal sau un orgasm al punctului G

Creat pentru a creste stimularea punctului G, acest model de vibrator are o formă unica în formă literei U, care este diferita de forma vibratoarelor rabbit traditionale. Aceasta forma iti permite sa poți introduce jucaria mai profund in interiorul tau. Forma sa curbate face sa iti fie mai ușor sa iti atingi punctul G, in timp ce stimulatorul pentru punctul G iti poate stimula și clitorisul.

5 moduri prin care poți profita mai mult de un vibrator rabbit

Este o alegere foarte importanta sa investesti in placerea ta personala prin achizitionarea unui vibrator de calitate. Acesta e motivul pentru care noi o sa te ajutam sa iti alegi vibratorul potrivit pentru tine insati și cum sa profiti cat mai mult de noua ta jucarie sexuala, indiferent de tipul de functii, dimensiuni, etc pe care le are. Aici iti sunt prezentate 5 moduri eficiente prin care poți să te bucuri cat mai mult de investitia pe care ai facut-o:

  1. Foloseste un lubrifiant sau un gel de stimulare pentru a iti mari nivelul de placere

Din moment ce vibratoarele rabbit au un stimulator pentru punctul G, o sa ai nevoie sa iti ungi noua jucarie sexuala cu o cantitate potrivita de lubrifiant pentru a te asigura de faptul ca o sa ai parte de o inserare confortabila și plăcută. Mai poti, de asemenea, sa faci un pas in plus și sa folosesti un gel de stimulare pentru a iti face zonele erogene mai sensibile și mai pregatite pentru o distractie senzationala.

Vibratoarele rabbit sunt facute pentru a iti stimula clitorisul și pentru a ii oferi cat mai multa excitare. Prin urmare, ar trebui sa faci ca stimularea clitorisului sa fie și mai intensa cu ajutorul unui gel de stimulare a clitorisului, cum ar fi de exemplu System Jo Wild Clitoral Stimulant Gel sau Intimate Organics Intense Clitoral Stimulating Gel. Un al punct fierbinte al femeilor este punctul G. Daca ai avut vreodata probleme in a iti gasi punctul G, poți sa folosesti un vibrator rabbit cu o formă curbata si, de asemenea, sa folosesti un gel de stimulare a punctului G, pentru a iti fi mai ușor sa iti stimulezi acest punct care e atat de greu de gasit.

Nota: asigura-te de faptul ca folosesti un lubrifiant potrivit pentru vibratorul tau rabbit. Jucariile de silicon, de exemplu, nu pot sa fie folosite împreună cu lubrifiantii pe baza de silicon, pentru ca acesti lubrifianti pot sa distruga materialul de silicon al vibratorului și sa determine uzarea sa prea rapid.

  1. Iti poți lua vibratorul in dus sau in baie pentru mai multa distractie in apa

Unele vibratoare Rabbit sunt facute pentru a fi jucarii sexuale rezistente la apa, cum ar fi de exemplu modelele Nasstoys Petite Natural Tip Waterproof Rabbit Multi Speed Vibrator sau LELO Insignia Surata Luxury Dual Action Waterproof Vibrator. In loc sa stai doar pe canapea sau in pat, iti poți lua vibratorul rabbit cu tine la baie sau in dus pentru a te distra. Daca faci o baie cu bule, folosirea unui vibrator rabbit îți va oferi chiar și mai multa relaxare.

  1. Poti sa folosesti stimulatorul pentru punctul G și pentru stimularea clitorisului

Nu vrei o penetrare vaginala sau o stimulare a punctului tau G? Majoritatea vibratoarelor sunt folosite și pentru masarea vaginala sau a punctului G, dar poți de asemenea sa il folosesti doar pentru stimularea clitorisului.

  1. Te poți bucura de orgasme multiple prin schimbarea setarilor de vibrație

O sa descoperi faptul ca vibratoarele rabbit au o intreaga varietate de setări de vibrație cu care te poți juca. Daca iti place varietatea și vrei sa iti faci orgasmele sa fie mai putin previzibile, poți sa incerci sa iti oferi multiple finalizari fericite prin schimbarea setarilor de vibrație atunci cand te masturbezi.

Poti sa incepi cu o viteza mica de vibrație sau cu o intensitate moderata. Daca vibratorul tau rabbit are doar tipare de vibrație, atunci poți sa iti alegi unul dintre aceste tipare pentru a experimenta. Te poți excita cu acest prim mod de vibrație și apoi sa iti alegi un alt mod. Poti sa treci la o vibrație și mai intensa pana cand ajungi la orgasm.

Poti continua sa experimenteze cu jucaria ta și sa schimbi setarile cum vrei tu. Vibratoarele rabbit au o figura cu actiune duala, astfel incat poți sa ai mai multe orgasme amestecate, lucru care se intampla atunci cand stimulezi mai multe zone de plăcere in acelasi timp(punctul G și clitorisul in cazul in care folosesti un vibrator rabbit clasic).

  1. Poti sa faci un threesome cu partenerul tau și cu vibratorul
Ai probleme in a ajunge la orgasm in timpul partidei de sex?

Sau te simti frustrata de faptul ca tu și partenerul tau nu terminati in acelasi timp? Un vibrator rabbit te poate ajuta in timpul partidei de sex cu partenerul tau. Un mod de a iti folosi vibratorul in timpul partidei de sex cu partenerul tau este sa folosesti pozitia doggy style și sa iti pui varful jucăriei sexuale pe clitoris. O sa ai parte de o stimulare atat interna, cât și interna in acelasi timp și o sa ai parte de o partida mai satisfacatoare de sex împreună cu partenerul tau.

Dupa cum poți sa vezi, vibratoarele rabbit vin intr-o mare varietate de forme și de funcții și pot sa fie folosite in mai multe situatii, incepand de la patul din dormitor și pana la dus. Pentru a avea o experiență foarte buna cu o jucarie sexuala, aceasta jucarie sexuala clasica pentru femei îți oferă o mare varietate de puncte de plăcere cu care poți să te distrezi.

Daca esti in cautarea unei jucarii care sa aiba grija de mai multe zone simultan, indreapta-ti atentia catre un vibrator rabbit. Aceste vibratoare sunt concepute pentru a oferi plăcere dubla: stimuleaza atat extern cât și intern, in acelasti timp.

Vibratoarele rabbit oferă toata distractia unui vibrator clasic cu o tachinare extra pentru clitoris. Unele dintre ele sunt proiectate chiar și pentru stimularea punctului G. Desi vibratoarele rabbit tind sa aiba o lungime de inserare mai scurta decat vibratoarele clascie, ele sunt capabile sa ofere plăcere maxima.

Intotdeauna voi recomanda vibratoarele rabbit realizate din silicon 100% deoarece sunt sigure pentru piele, sunt ușor de curatat și nu absorb impuritatile, protejandu-ne sanatatea. Evita sa folosesti jucarii sexuale facute din jeleu, latexi și cauciuc deoarece acestea sunt poroase și vor absorbi bacteriile, facandu-le dificil de curatat. De asemenea, se pot degrada in timp și pot reactiona la unii lubrifianti.

Pretty Love Harlan

Utilizezi pentru prima data un vibrator rabbit? Harlan de la Pretty Love este vibratorul perfect pentru incepatori. Realizat din silicon sigur pentru piele, Harlan are un varf cu nervuri pentru stimularea punctului G, in timp ce urechile de iepuras mangaie clitorisul pentru a oferi stimulare dubla. Este 100% impermeabil, deci ideal pentru distractie in timpul dusului.

Pretty Love Harlan – Vibrator Rabbit cu Urechi de Iepure, 21.5 cm

Pretty Love Christ

Pentru utilizatorii incepatori, Christ este un coechipier perfect: combina aspectul unui vibrator intern clasic cu un deget flexibil simplu, ce are forma perfectă pentru a lovi clitorisul.

Christ este confecționat din silicon moale și are o textura neteda care aluneca peste piele cu usurinta. Avand doua motoare interne separate și o interfata cu trei butoane, Christ este jucaria ideala pentru cei care nu au folosit niciodată un vibrator rabbit inainte: cu toate acestea, are suficienta putere pentru a satisface utilizatorii cu mai multa experienta.

Pretty Love Christ – Vibrator Rabbit cu Urechi de Iepure, 19 cm

Fun Factory Amorino

Proiectat pentru punctul G și stimularea clitorisului, Amorino are o banda inovatoare de silicon care oferă o stimulare mai completa clitorisului și labiilor. Prin intinderea sau rasucirea benzii, poți explora senzații noi, deoarece siliconul senzual transmite vibrațiile puternice punctelor tale dulci.

Reincarcabil, Amorino este făcut din silicon sigur pentru piele și este 100% impermeabil, ceea ce înseamnă ca poate fi folosit și la dus.

Amorino DeluxeVibe – Vibrator Rabbit din Silicon Medicinal, 16 cm

Fun Factory Miss BI

Poate fi mic, dar este atat de puternic! Miss BI de la Fun Factory este un vibrator rabbit care combina stimularea fenomenala a clitorisului cu vibrații puternice direct la punctul G.

Arborele și degetul au doua motoare reglabile ce pot fi controlate separat. Miss BI este ideal pentru jocurile in cada sau dus și este potrivit și pentru jocul anal.

Miss Bi – Vibrator Rabbit din Silicon Medicinal Rezistent la Apa, 17 cm

Fun Factory Lady BI

Sora mai mare a domnisoarei BI, Fun Factory Lady BI are un arbore lung, flexibil, conceput în mod unic pentru a stimula punctul A și cervixul, trimitandu-te intr-o lume a plăcerii pure. Cu sase niveluri de vibrație și intensitati, acest vibrator iepure este potrivit și pentru utilizarea anala, pentru stimularea punctului P.

Lady NI are motoare duale care pot lucra împreună sau independent, oferind stimulare dubla. Usor de utilizat, reincarcabil și impermeabil, Lady BI este perfect pentru jocurile in baie.

Lady Bi – Vibrator Rabbit de Lux din Silicon Medicinal, 22 cm

Fun Factory Bi Stronic Fusion

Cauti ceva diferit? O jucarie sexuala ca oricare alta, Fun Factory BI Stronic Fusion este o jucarie noua, de ultima generatie. Impinge, vibreaza, tremura, trimitandu-te in raiul plăcerii intr-o secunda. Este 100% impermeabil și sigur pentru piele.

Bi Stronic Fusion – Vibrator Rabbit cu Pulsatii, 21.5 cm

Pretty Love Alvin

Acest vibrator superstar de la Pretty Love Alvin este un vibrator rabbit unic. Bratul pentru clitoris este extraordinar de flexibil, ceea ce înseamnă ca va ramane in contact constant cu clitorisul. Arborele subtire al stimulatorului are un design elegant, iar motoarele duale de la Nova pot lucra împreună sau separat pentru sesiuni de sex perfecte.

Nova poate fi controlat printr-o aplicatie, asa ca aceasta jucarie este minunata pentru iubitorii de gadgeturi. Nova poate fi, de asemenea, controlat prin intermediul butoanelor de pe manerul ergonomic.

Nova are 10 modele de vibrații prestabilite, iar aplicatia iti permite sa le personalizezi pentru a gasi modelul potrivit pentru tine.

Pretty Love Alvin – Vibrator Rabbit din Silicon, 16.9 cm

Rocks-Off Enigma

Enigma a fost conceput cu o flexibilitate completa pentru a-ti permite sa-l pozitionezi exact acolo unde il doresti, iar manerul în formă ergonomică este perfect echilibrat în mână ta, facandu-l atat de ușor și confortabil de tinut și controlat.

Orientarea sensibila a manerului permite aplicarea cu usurinta a presiunii asupra punctului G cu o miscare usoara in jos, permitandu-ti sa descoperi stimularea sexuala ideala doar pentru tine. Arborele ușor bulbos creeaza o astfel de senzatie plăcută de plinatate, in timp ce vibratia zgomotoasa circula prin vagin și clitoris.

Enigma – Vibrator de Lux pentru Punctul G si Clitoris din Silicon, 25 cm

Lovetoy Dreamer II

Ava este un vibrator superb cu doua motoare, proiectat cu precizie folosind noua tehnologie avansata de silicon flexibil pentru a se adapta la forma corpului. Cu doua motoare super linistite, dar foarte puternice, cu 10 viteze și impulsuri, in ax și in bratul clitoral, te poți bucura de o stimulare vaginala și clitorala intensa. Este 100% impermeabil și reincarcabil.

Lovetoy Dreamer II – Vibrator Rabbit din Sillicon, 20.5 cm

Ina Wave Lelo

O adevărata inovatie in vibratoarele rabbit, LELO a dezvoltat un vibrator de lux. Exista o gama larga de combinatii de vibrații, deoarece Ina Wave are motoare duale, ceea ce înseamnă ca bratul clitoral și vibratorul pentru punctul G pot fi utilizate în mod independent sau separat pentru senzații de lux diferite la fiecare utilizare. Este 100% impermeabil și reincarcabil.

Ina Wave Lelo – Vibrator Rabbit din Silicon, 20 cm

Satisfyer Pro 2 G-Spot Rabbit

Satisfyer Pro G Spot Rabbit combina în mod unic stimularea clitorala a undei de presiune cu un vibrator traditional pentru punctul G. Folosind tehnologia undelor sonore, bratul stimulator inglobeaza clitorisul și creeaza valuri de presiune care sug și tachineaza clitorisul cu o intensitate uimitoare.

Satisfyer Pro G-Spot – Vibrator Rabbit din Silicon, 22 cm

Arborele ergonomic, rotunjit, din silicon, flexibil se declanseaza ușor pentru a asigura o stimulare completa a punctului G și oferă vibrații in sapte moduri și 3 intensitati. Este 100% impermeabil și reincarcabil.

Vibrator Rabbit Alice Svakom

Cu un arbore din silicon, un design deosebit de placut, Alice este un vibrator produs de Svakom ce se incarca prin USB. Marimea acestei jucarii este perfecta, fiind potrivit pentru orice persoana, garantand satisfactie tuturor.

Alice are 2 motoare și 8 funcții de vibrație. Este extrem de flexibil și rezistent il poți folosi chiar și in dus, fiind rezistent la apă. Are 17.6 cm lungime și 3 cm în diametru.

Vibrator Rabbit Alice Negru cu Stimulator Clitoridian, 17.6 cm

Pretty Love Selene

Pretty Love Selene este un vibrator superb din silicon pentru punctul G. Motoarele duale in arborele flexibil și capul în formă inteligenta permite stimularea precisa a punctului G, in timp ce urechile principale ale vibratorului vor crea valuri de plăcere clitorala intensa. Acesta are 5 și 7 funcții de vibrație, oferind un total de 35 de moduri de vibrație. Materialul placut la atingere il face foarte ușor de inserat, astfel ca poate fi folosit de oricine. Are o marime medie, avand o lungime de 19 cm și un diametru de 3.3 cm.

Pretty Love Selene – Vibrator Rabbit din Silicon, 19 cm

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.