Review Bile Lelo Luna Beads Noir – Merită folosite?

luna-beads-noir

Am avut bilele Lelo Luna Beads Noir pentrru mai bine de acum și sunt gata sa fac fac nu review cinstit și acstora.

Am avut intentia de a le folosi în mod regulat atunci cand imi faceam treburile, dar asa cum patesc majoritatea oamenilor, am esuat. Foarte rapid am uitat de ele, după doar câteva zile și au fost lasate intr-un loc ascuns din camera.

Intre timp, au aparut alte jucarii și mai intereante pentru review, așadar acestea au ramas aproape nefolosite. Asta pana acum câteva saptamani cand le-am redescoperit și am spus sa le mai ofer o sansa.

Am vazut cutia de bile vaginale Luna Beads Noir atunci can curatam și organizam colectia mea de jucarii și am realizat ca inca nu le-am făcut un review. Ma simteam, ciudat, de parca nu terminasem ce aveam de terminat cu ele, asa ca am zis ca e momentul sa le scot, sa le folosesc și sa imi spun parerea cu ele.

Primul lucru pe are l-am observat este ca este putin mai greu sa iti spui parerea despre bile kegel decat despre alte produse, pentru ca nu poți spune doar “Da, functioneaza!”. Adica as putea, dar nu ar fi cinstit.

Nota: aici poți citi mai multe recenzii la acest produs și aici poți vedea cât costă acest bile.

Acestea au nevoie de saptamani intregi de utilizare pentru a-ti spune parerea despre ele, nu sunt ca un vibrator, despre care poți vorbi de la prima folosire – cu toate ca și acele jucarii pot avea nevoie de mai multe utilizari, pana te obisnuiesti cu ele. Asadar, acum, după ce le-am purtat, sunt gata sa spun ce cred despre ele. Daca vrei sa afli parerea mea despre bilele vaginale Lelo Luna Beads Noir și cum functionează acestea, citeste in continuare.

Ce sunt bilele Lelo Luna Beads Noir?

Bilele kegel Luna Beads Noir (sau bile Ben Wa, e acelasi lucru) sunt concepute pentru a fi introduse in vagin fiind purtate perioade lungi de timp, cu ideea de a intari mușchii pelvieni. Acestea au niste bile de greuate care antreneaza muschii.

Sut sigur ca ai auzit de femei care fac exerciții kegel, in care iti incordezi mușchii pelvieni pentru a-i antrena. Ei bine, Lelo Luna Beads Noir te ajută să faci mai ușor aceste exerciții. Bineinteles, poți sa faci și fara, dar cu acestea exercițiile sunt mult mai eficiente.

E ca și cum ai face exerciții acasa: da, se pot face, dar e mai eficient la sala de fitness, mai ales ca aici vorbim tot de antrenarea unor muschi. Cu alte cuvinte, bilele Lelo Luna Beads Noir sunt, practic, greutati pentru antrenarea mușchilor vaginali.

Cum arata pachetul și ce conține

Imi place foate mult cum sunt impachetate. Lelo pune mult accent pe impachetarea produselor. Are un design clasic și contine informatii despre produs. Are inca o cutie dura, rezistenta ce are o textura plăcută. Inauntru gasesti bilele Lelo Luna Beads Noir care sunt puse intr-un fel de spuma neagra. Probabil pentru a ajuta in timpul transportului.

Produsul include de asemenea un sac negru din satin pentru depozitare și un certificat de garantie. Imi place foarte mult saculeti de depozitare, cu toate ca și cutia este suficient de puternică pentru a putea depozita produsul.

Lelo Luna Beads Noir sunt de marimea unei mingi saltarete și sunt facute dintr-un material lucios (care este prietenos cu pielea și neporos), cu toate ca acestea sunt pune intr-un suport de silicon.

Cum functioneaza?

In fiecare bila se afla o bila mai mica, numita bila de greutate, care se misca inauntru pentru a grea un efect vibrator.

Cand bilele vaginale sunt introduse in vagin, bilele din interiorul bilelor kegel se misca cand tu iti faci activitatile zilnice, facandu-le sa vibreze. Astfel, îți oferă plăceri intense și totodată face mușchii sa se contracte involuntar. Aceste contractii sunt exercițiile kegel care ajuta la intarirea mușchilor vaginali.

Este important de precizat faptul ca bilele Lelo Luna Beads Noir nu sunt concepute pentru a fi folosite in timpul sexului și nu sunt facute pentru a-ti oferi orgasm (cu toate ca poți avea – daca ai reusit sa ai orgasm astfel, felicitari).

Nu sunt chiar o “jucarie sexuala”, dar sunt o jucarie care poate imbunatati viata sexuala.

Nota: aici poți vedea care sunt cele mai ieftine bile vaginale din catalog.

Am avut aceasta conversatie de curand cu un coleg care dorea sa cumpere un set pentru sotia sa pentru ca ea “ura ideea sa isi bage un dildo”. Am incercat sa ii explic ca nu sunt chiar o jucarie sexuala și ca nu îl ajută să isi satisfaca partenera asa cum o fac alte jucarii. Acestea ajuta la imbunatatirea vietii sexuale, nu oferă plăceri sexuale directe.

Asadar, daca vrei sa faci exercițiile kegel mai usoare și mai eficiente, daca vrei sa iti intaresti mușchii vaginali mai repede, consider ca acestea sunt alegerea potrivita.

Parerea mea personala despre bilele vaginale

Am o parerere foarte buna despre aceste jucarii. Sunt ușor de introdus și confortabil de purtat, precum un tampon, odata ce le-am introdus in locul potrivit aproape am uitat ca erau acolo.

Daca esti familiar cu bilele Lelo Luna Beads originale, setul Noir este de o varianta mini a acestora, doar ca au o bila de greutatea mai grea in interior. Nu sunt expertă in ceea ce priveste bilele sau exercițiile kegel, așadar nu pot spune ca stiu exact care sunt mai bune, pot spune ca acestea sunt satisfacatoare.

Oricum, indifernt care le alegi, ele functionează asemanator, după acelasi sistem: in timp ce te misti, bilele de greutate se misca in cele mai mari, numite bile kegel și le fac sa vibreze, ajutand la contractia muschilor.

Asadar, pentru a obtine rezultate maxime, este nevoie sa fii activ și consistent atunci cand le folosesti. Daca stai pe loc, bilele nu se vor misca și nu vor activa mușchii pelvieni. Asadar cel mai bine este sa le introduci inanit as mergi la o plimbare sau sa mergi sa iti faci trebuile. Chiar și cand iti faci treburile prin casa e OK: ideea este sa le folosesti cand nu stai pe loc.

Cu cat te misti mai mult, cu atat bilele se misca mai mult și contracta muschii. Producatorul sustine sa nu le folosesti pentru mult timp. Iti sugerez sa citesti instrucțiunile și sa le folosesti doar cat trebuie, pentru a nu suprasolicita mușchii vaginali.

Curatare și intretinere

Curatarea bilelor Lelo Luna Beads Noir este foarte ușoară. Trebuie doar sa le scoti din suportul de silicon și sa le speli. Poti sa le fierbi in apa calda, dar nu mai mult de 5 minute deoarece se poate deteriora materialul de plastic.

Cea mai buna metoda de a le curata, parerea mea, este sa le pui intr-un bol cu apa fierbine și sa le lasi acolo nu mai mult de 5 minute. Usuca-le complet inaitne sa le pui in suportul din silicon. De asemenea, avand in vedere ca suportul este de silicon, nu folosi lubrifiant pe baza de silicon in pe acesta, ci foloseste un lubrifiant pe baza de apă.

Nu am purtat bilele vaginale Lelo Luna Beads Noir suficient de mult pentru a reusi sa indoi doze de suc dintr-o singura miscare cu vaginul dar am observat o dierenta și iti pot spune ca functionează și ca abia astept sa vad cat de mult ma vor ajuta in continuare. Cu siguranta voi continua sa le port.

bile vaginale

Cred ca orice femeie interesata de astfel de bile, ar trebui sa incerce bilele vaginale Lelo Luna Beads Noir (evident, daca nu are contraindicatii). Aceste exerciții pot sa te ajute sa iti imbunatatesti viata sexuala deoarece mușchii vor deveni mai puternici iar senzatiile mai intense atât pentru tine cât și pentru partener. Chiar și daca tot ce vrei este sa le folosesti pentru a pune in aplicate o scena din Fifty Shades of Grey, parerea mea este ca merita incercate.

Nota informativă: acest articol este un review și poate conține păreri personale care nu se aplică tuturor. Recomandăm cu încredere sa faceti research și să intrebați echipa justlove orice fel de întrebări suplimentare ați putea avea cu privire la acest produs.

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.