Semne că o femeie flirteaza cu mine – cum iți dai seama când o femeie te place și vrea să faca sex cu tine?

femeie care doreste sa faca sex cu un barbat

Cand o femeie doreste sa faca sex cu tine, incepe sa iti ofere senmne. Da, fiecare femeie este diferita. Nu fiecare îți va oferi aceleasi semne in acelasi timp. nu fiecare femeie îți va oferi aceleasi semne mereu.

Asadar, inante sa trecem la semnele pe care ti le arata o femeie atunci cand te doreste sexual, trebuie să știi ceva important.

Chiar daca o femeie te doreste din punct de vedere sexual și vrea sa faceti sex, aceasta nu va face primul pas. Ar putea sa prefere sa astepte sa faci tu primul pas sau pur și simplu sa isi reprime dorinta.

Exista 4 motive pentru care o femeie isi poate reprima dorinta de a face sex cu tine, chiar și atunci cand o are.

  1. Nu vrea să pară prea agresiva sexual; aceasta doreste sa fie ca o domnisoara.
  2. Nu doreste sa fie respinsa
  3. Vrea sa te testeze sa vada cat de multa incredere ai in time. Esti destul de increzator chiar daca ea nu face primul pas?
  4. Doreste sa testeze nivelul tau de interes

In legatura cu numarul 4, in multe cazuri, vei interactiona cu o femeie, te vei simti atrasa sexual de aceast și vei astepta sa se intample ceva, dar aceasta nu va sti mereu.

Nu orice femeie pe care o intalnesti are atat de multa incredere in ea incat sa creaca ca orice barbat vrea sa faca sex cu ea.

Uneori, vei interactiona cu o femeie și chiar daca o vei considera atragatoare, aceasta ar putea sa nu iti intoarca flirtul chiar daca te place.

Ar putea gandi ceva de genul: „Flirteaza cumva cu mine doar epentru a se distra sau este intereasta de mine cu adevărat? Daca incearca doar sa ma faca sa fiu intereast de el, după care isi pierde interesul fata de mine?

Parfumuri cu feromoni pentru bărbații adevărați

Daca e doar prietenos și acesta este modul in care el isi exprima prietenia? Daca ii arat ca vreau sa fac sex cu el prin semne subtile, oare ma va refuza? Exista și alte fete interesate de el? Chiar se simte oare atrasa  de mine din punct de vedere sexual?”

Miyoshi Miyagi New York – Parfum cu Feromoni pentru barbati. Cucereste simplu și rapid orice femeie

Miyoshi Miyagi New York – Parfum cu Feromoni penru Bărbați, 80 ml

Toate aceste intrebari trec prin mintea unei femei care nu are suficienta incredere in ea. Asadar, uneori cand interactionezi cu o femeie, aceasta ar putea deveni interesata sexual de tine, dar nu iti va arata acest lucru.

Va astepta sa vada intai cat de interesat esti tu de ea, sa faci tu primul pas. Vei continua sa interactionezi cu ea sau vei renunta daca observi ca nu este interesata sa te sarute și mai ales sa faca sex cu tine?

Ok, acum ca e  clar, haideti sa trecem la cele 5 semne pe care o femeie ti le arata atunci cand este interesata sexual de tie.

1. Va deveni mai agitata, intr-un mod feminin

Cand o femei care interactioneaza cu un barbat pe care il considera atragator sexual, aceasta ii va arata inconstient semne ca este interesata de el.

Unul din aceste semne este faptul ca va incepe sa se agite, ar intr-un mod foarte feminin. Va incepe sa se joace cu parul ei, sau daca are lant, se va juca cu lantul. Va face multe lucruri feminine evidente.

Barbatii nu se joaca cu parul atunci cand devin agitati și nici cu lantul. Este un mod feminin prin care o femeie il face. Ceva ce barbatilor li se pare atragator.

O faci să se simtă atrasa mai atrasa de tine și mai excitata, de cele mai multe ori fără niciun efort constient di npartea ta. Acasat va incepe sa se agite, sa devina mai „feminina” in miscari.

Este ca și cum ai vedea o femeie dezbracata și ai o erectie. Nu depinde de tine, pur și simplu se intampla. La fel și femeia, nu va fi complet constienta de miscarile ei. Le va face inconstient.

De asemenea, cand saruti o femeie, aceasta se va uda în mod natural, fără sa fie constienta de acest lucru. Pur și simplu se intampla.

flirt dintre o femeie și un barbat

Daca vorbesti cu o femeie și observi ca aceasta se joaca cu parul, zambeste mai mult și e mai agitata, poate fi un semn ca te place din punct de vedere sexual. Este nu mod inconstient de a-ti spue acest lucru.

De exempli: O femeie care este inconstienta ca e agitata și ca iti arata ca te doresste sexual isi poate pune degetul in gura sau intre dinti. Nu se stie exact care este motivul acestui comportament, dar se considera ca este un mod in care femeile isi poate „satisface” nevoia de a te saruta. Simte nevoia sa te sarute, așadar isi ocupa gura cu altceva pentru a reprima acesta dorinta.

2. Sta foarte aproape de ti cand vorbiti

Multe femei simt nevoia sa stea aproape de tine atunci cand se simt atrase sexual de un barbat. Chiar daca barbatul poarta o conversatie prietenoasa și platonica, neutra, aceasta daca se simte atrasa de el va considera ca orice face și orice spune este atragator și amuzant. Va sta la o distanță foarte mica de el.

Pe langa apropierea care iti va invada spatiul intim, femeia va mentie de asemenea contactul vizual cu tine si, eventual isi va musca buza de jos, incercand sa scoata in evidenta sanii (la fel, în mod inconstient – femeile stiu ca sanii sunt „o arma” cu care pot cuceri barbatii, și ii folosesc atat constient cât și inconstient).

Pheromen – Parfum cu feromoni pentru barbații care vor sa aiba orice femeie

Pheromen – Apă de Toaletă cu Feromoni, Pentru Bărbați15 ml

Asdar, daca o femeie sta la o distanță foarte mica de tine , e clar un semn ca te plac și doreste sa faca sex cu tine. Bine, poate nu chiar de la inceput, poate mai intai isi doreste sa aveti parte de o atmosfera romantica, dar isi doreste sa duceti lucrurile cu siguranta la urmatorul nivel.

Tine cont de asemenea și de faptul ca nu toate femeile se manifesta astfel. Daca o femeie este timida, aceasta isi va reprima dorintele sexuale. Multe femei, indiferent de cat de mult isi doresc un barbat, le este foarte greu sa se apropie de acesta. Acesta poate fi unul din motivele pentru care sunt femei frumoase, atragatoare dar timite care nu au prieten.

Totusi, fii atent la aceste semne. Cauta și „descifreaza” combinatai de semnale pe care o femeie ti le ofera.

3. Te atinge mai des și ii place

Daca o femeie nu este atrasa de un barbat, va incerca sa il evite cu orice pret. Daca o femeie vede un baiat ca pe un prieten, il va atinge, dar intr-un mod prietenos, precum o bataie pe umar sau pe picior și nu va fi niciun ton sexual sau nicio vibrație sexuala care va veni cu aceasta atingere.

Pe de alta parte, daca o femeie este atrasa sexual de un barbat, in multe cazuri, and aceasta il atinge, ii va placea.

Pe langa atingeri, il va strange ușor de piele și va zambi jucaus. Ii va face plăcere sa te atinga și sa fie aproape de tine.

Daca sunteti fata in fata și o femeie incepe radela glumele tale și te atinge imediat dupa, poate fi un semn ca este interesata sexual de tine.

Cu toate astea, aceste atineri pot fi confundate, deoarece e posibil sa te vada doar ca un prieten. Daca vrei să știi daca o partenera te ve de ca pe un partener sexual, trebuie sa acorzi mai multa atentie la motul in care se comporta in jurul altor barbati. Daca atinge toti baietii asa cum te atingea pe tine, înseamnă ca incerca doar sa fie prietenoasa.

Cu toate astea, daca se comporta diferit cu tine, înseamnă ca iti trimite inconstient un semnal ca este interesata sexual de tine.

4. Iti va oferi un numar neobisnuit de mare de complimente

Unele femei nu doresc sa arate semne clare ca sunt intereaste sexual de tine petnru ca vor sa fie mai finute, ca niste comnisoare.

Altele nu arate interes sexual pentru ca le este rusine sau le este friga sa nu fie refuzate.

Ca rezultat, aceste femei iti vor oferi multe complimente pentru a arata ca sunt interesate sexual de tine – un mod mai „cuminte” de a flirta cu tine și vor astepta ca tu sa faci urmatorul pas pentru a le saruta, ca apoi sa ajungeti la sex.

Asadar,daca vorbesti cu o femeie și aceasta este interesata de tine, rade la glumele tale și îți oferă un numar neobisnuit de mare de complimente, este un semn destul de clar ca te considera atragator și vrea sa duceri relatia la urmatorul nivel.

Bed&Body – Un parfum de top care face femeile să se simtă mai atrase în mod inconstienti de barbati

Bed&Body Spray – Parfum cu Feromoni Aromat, Pentru Băbați 100 ml

Totusi, este important sa ai incredere sa faci prima miscare pentru ca multe femei nu o vor face și puteti ajunge sa ruinati o conexiune ce ar putea tine pe intreaga viata.

Asadar, cauta semne ca o femeie te place și cand le gaseti, actioneaza!

5. Foloseste insinuari sexuale și îți oferă o privire sexy

Uneori, femeil folosesc insinuari sexuale doar pentru a se distra. Cu toate astea, uneori chiar doresc sa exprime atasament fata de persoana respectiva.

Daca interactionezu cu ofemeie care pare interesata de ti și aceasta foloseste insinuari sexuale, trebuie sa fii cel putin la fel de increzator ca ea pentru a o mentine interesata sexual de tine.

Un exemplu comun ar fi atunci cand vorbesti cu o femeie și va trebui sa folosesti mainile pentru a demonstra sau pentru a arata ceva și iti spune „de pricepi sa misti mainile”, oferindu-ti o privire sexuala.

interesul sexual al unei femei pentru barbati

Un alt sexemplu ar fi daca vorbesti despre fructe și cu o privire și voce sexy iti spune ca ii plac bananele.

Cand foloseste asemenea insinuari sexuale, lasa-o sa inteleaga ca tu stii ca ea incearca sa fie obraznica.

Ii poți spune „Vezi ca esti cam obraznica..” sau ceva de genul, astfel incat sa ii arati ca iti dai seama ca vorbeste sexual. Astfel, ii vei arata ca și tu esti interesat.

Cu toate astea, depinde și unde te afli. Daca esti la o petrecere, la un bar sau chiar la tine acasa cu niste prieteni și cu o tipa singura care vorbeste cu tine, atunci da, e ok sa ii intorci avansurile, dar daca esti la la birou și iti vorbeste astfel, este indicat pur și simplu sa zambesti și sa zambesti și sa ii arati ca intelegi despre ce vorbeste.

Nu este cel mai potrivit loc la birou sa flirtezi cu o femeie. Tine aceste conversatii pentru cand te vei afla intr-un loc mai relaxat, cum ar fi la bar, la o petrecere sau la orice eveniment social distractiv.

Daca o femeie este interesata sexual de tine observi insinuarile sexuale pe care le face și ai increderea necesara sa continui convresatia și sa o duci la un punct care e mai mult decat „distractiv”, atunci aceste vorbe pot fi urmate de replici de agatat. Chiar și replicile acestea pot fi amuzante, dar asta nu le face delco ai putin importante.

Stii ca vrea sa faca sex cu tine.

Asadar, in acest punct, va fi nevoie doar sa ai increderea ncesara sa incerci sa o saruti și sa duceti interactiunile catre sex, sa aveti parte de o seara distractiva amandoi.

Femeile vor sex, dar nu se manifesta la fel de evident ca barbatii

Femeile isi doresc la fel de mult ca barbații sa faca sex. Acestea au nevoie la fel de mult de sex precum barbatii. Chiar daca in general femeile doresc sex mai rar, asta nu e întotdeauna adevărat. Cu toate astea, un lucru e clar: atat barbații at și femeile au nevoie de sex.

Unul din principalele motive pentru care acestea incearca să pară reci și neintresate intiial este ca nu vor sa ofere barbatilor impresia ca nu se pretuiesc pe ele insasi.

Daca o femeie atragatoare a avut experienta cu o relatie inaitnte, aceasta stie ca daca un barbat nu vede ca aceasta se pretuieste pe ea insasi, va deveni mult mai arogant cu ea, va detine mai mult controlul și va fi hiperprotectiv in acea relatie.

Hot Man Natural Spray – Parfumul numarul 1 care ajuta barbații sa cucereasca mai ușor orice femeie

Hot Man Natural Spray – Parfum cu Feromoni, Pentru Bărbați, 50 ml

Mai mult de atat, ii va fi foarte greu sa se desparta de el. Chiar daca femeia nu isi doreste sa se desparta de un barbat, isi doreste sa pastreze acest lucru ca pe o alternativa totusi. Nu vrea să se simtă prinsa intr-o relatie atunci cand se simte mizerabil in aceasta.

Asadar, femiele atragatoare vor incerca sa ascunda semnele evidente ca sunt interesate de tine la inceput. Depinde insa de femeie.

Unele femei atragatoare se exprima imediat, in schimb altele care vor sa se asigure ca au un prieten ce are increre in el și nu se da batut imediat, se vor abtine la inceput.

Daca o femeie pur și simplu nu te considera atragator și nu isi doreste sa faca sex cu tine, nu va mai vorbi cu tine. Asadar, daca abordezi o femeie și aceasta vorbeste cu tine, il poți considera deja un semn ca de place.

Insa daca te considera atragator, nu înseamnă neaparat ca doreste sa faceti sex. De la „a fi atragator” pana la a cuceri o femeie și sa faci sex cu ea, trebuie sa construiesti increderea.

Pe urma, trebuie sa fii increzator și sa o ajungi sa o saruti.

Difrenta intre cum arata un barbat și cum arata o femeie ca vrea sa faca sex

Diferenta intre felul in care barbații și femeile arata cum vor sa faca sex nu e atat de mare pe cum probabil te-ai astepta.

Cele mai noi parfumuri cu feromoni, 100% originale

Modul incare barbații arat interesul nu e neaparat diferit in functie de sex, ci de persoana. Cu toate astea, tain intr-o lume in care femeile și barbații au comportamente specifice, așadar de multe ori semnele pe care le dau femeile ca vor sa faca sex cu un barbat vor fi mai asemanatoare intre femei.

Hypno Love – Parfum hipnotizant ce face femeile sa fie mai interesate sexual de barbati

Hypno Love – Parfum cu Feromoni pentru Bărbați, 50 ml

La fel și in cazul barbatilor. Semnele pe care le ofera acestia ca sunt interesati de o femeie sunt de regula asemanatori. Insa sunt multi barbati cu nu comportament mai feminin și femei cu comportament mai masculin. Asta nu înseamnă ca e ceva in neregula cu ei, ci ca pur și simplu asa este firea lor.

Diferenta in cum socializeaza este data și e diferenta de hormoni. Femeile și barbații au aceeasi hormoni in organism, insa cantitatea acestora difera mult de la barbati la femei. De asemenea, diferenta de hormoni poate fi diferite și de la persoana la persoana. Acesta poate fi unul din motivele pentru care unii barbati se comporta diferit fata de altii.

Cum sa raspunzi la avansurile unei femei care doreste sa faca sex cu tine

Daca esti interesat

Daca esti intereast și observi ca o femeie doreste sa faca sex cu tine, felicitari! Acesta este cel mai bun scenariu și duce la partide uimitoare de sex și poate chiar la o relatie pe termen lung. Cu toate astea, doar pentru a sunteti amanaodi intereasti sa faceti sex, nu înseamnă ca totul este ca și facut.

cum sa raspunzi la avansurile unei femei

Trebuie sa ai grija cum ce comporti in timpul avasurilor. Trebuie as ii arati ca și tu esti interesat de ea. Iata cum ii poți raspunde la avansurile unei femei care doreste sa faca sex cu tine:

  • Fa-i complimente
  • Daca te atinge, atinge-o și tu pe ea
  • Imita-i comportamentul

Este indicat sa ii arati ca și tu esti interesat de ea. Cu toate ca e ok sa ii imiti comportamentul, incearca sa mentii un vibe masculin, sa ai incredere in tine și sa preiei initiativa in avansuri. Astfel o vei face sa fie și mai interesata sexuala de tine.

Daca nu esti interesat

Daca o femeie este interesata sa faca sex cu tine dar tu nu doresti, este indicat sa ii refuzi avansurile intr-un mod cat mai politicos.

Cu toate ca barbații foarte rar se intampla sa li se faca avansuri și sa nu fie interesati, o astfel de situatie poate deveni foarte inconfortabila pentru o femeie. Asdar, pentru a nu o face sa isi piarda increderea in sine, este important sa gasesti un mod cat mai diplomat sa o refuzi. Iata ce poți face:

  • Mentine distanță intr-un mod politicos fata de ea
  • Nu ii arat ca esti interesat
  • Nu ii raspunde la avansuri
  • Daca inca iti face avansuri sexuale, poți sa vorbesti cu ea despre alta femeie. Acest lucru o va face sa inteleaga ca nu esti disponibil sexual

Tine cont de informatiile de mai sus pentru a intelege cum sa iti dai seama ca o femeie este interesata sexual de tine.

De asemenea, sfaturile noastre te pot ajuta sa raspunzi corespunzator la avansurile unei femei, ajungand sa aveti împreună parte de o partida nebuna de sex și eventual, de o relatie pe termen lung. Succes!

Iata 6 semne prin care iti poți da seama daca vreau sau nu sa faca sex cu tine

 

Cum sa faci o femeie sa te doreasca dpdv sexual?

dorinta-femei

Cum ar fi daca ai sti exact ce isi doreste o femeie? Cum ai putea sa le faci sa te doreasca in dormitor? De cele mai multe ori, barbații se imprietenesc cu femeile iar acestea inteleg gresit mesajul – cred ca barbații vor sa le fie doar prieteni. Astfel, va respinge pe viitor eventualele flirturi, considerandu-i pe acestia doar niste prieteni.

De cele mai multe ori, barbații cred ca femeile vor barbati super aratosi și plin de bani. Lasa-ma sa-ti spun de pe acum ca acest lucru nu este delocadevărat!

In acest articol voi aduce putina lumina și iti voi explica ce isi doreste o femeie și cum sa o faci sa te doreasca in dormitor. Iti voi explica cum sa te comporti și cum sa vorbesti cu o femeie, astfel ca aceasta sa te doreasca.

In primul rand, este important sa intelegi diferenta intre cum o femeie se excita in prezenta unui barbat și cum se excita un barbat in prezenta unei femei. Femeile sunt complet diferite cand vine vorba de dorintele sexuale. Femeile pun foarte mult accent pe emotii, chiar și in timpul sexului. Conexiunea emotionala este strans legata de cat de atrasa se simte o femeie fata de un barbat.

Cel mai important lucru pe care trebuie sa il stii sa faci o femeie sa te doreasca

In primul rand, vrei sa castigi increderea unei femei și sa te asiguri ca aceasta se simte confortabil in prezenta ta. Dupa ce ii vei castiga increderea, iti va fi mult mai ușor sa te conectezi cu ea din punct de vedere emotional. Ii poți arata respect unei femei intreband-o lucruri profunde și intelegandu-i sentimentele. Poti adauga, treptat și interbari intime in conversatie.

Parfumurile cu feromoni te ajută să cucerești femeile mai ușor

Cel mai ușor mod de a crea o conexiune emotionala este sa fii langa ea și sa o intelegi. Atat timp cat o asculti și esti alaturi de ea, aceasta se va simti involuntar atrasa de tine. Va fi foarte impresionata daca ii vei aminti anumite lucruri marunte, detalii mici din conversatiile voastre anterioare: acest lucru va denota faptul ca ai ascultat-o, ceea ce înseamnă ca o consideri importanta pentru tine.

Nu i te dedica in totalitate

Exista multi barbati care considera ca pentru a face o femeie să se simtă atrasa de ei, acestia trebuie sa o asculte doar pe ea, fără sa vorbeasca despre ei. Acest lucru este complet fals, barbații trebuie de asemenea sa discute cu femeile și despre ei. Daca un barbat vorbeste doar despre ea, aceasta va ajunge acasa și va conclude ca nu te-a cunoscut deloc in timpul date-ului. Este important pentru ea ca atunci cand ajunge acasa, sa aiba impresia ca te cunoaste dar totodată sa doreasca sa te cunoasca mai mult. Nu uita: cel mai important este sa ai incredere in tine.

Poti incerca un parfum cu feromoni pentru barbati de la un sex shop pentru a creste nivelul de atractie pe care femeia il are pentru tine, insa acesta este doar un adjuvant: ceea ce i se pare cel mai sexy unei femei este siguranta, increderea in sine. Trebuie sa crezi ca o poți avea, trebuie sa crezi ca o meriti. Daca tu nu te consideri suficient de bun pentru ea, ii vei transmite acest mesaj inconstient prin anumite gesturi.

Cum iti dai seama daca o femeie te place

Daca o femie nu se simte atrasa de tine, nu o poți face sa se simta. Asadar, este important sa te uiti la semnele pe care o femeie le arata cand aceasta vorbeste cu tine. Astfel, iti vei da seama daca aceasta te considera un potential partener de cuplu sau doar un prieten.  Iata care sunt cele 15 semne prin care o femeie iti transmite inconstient ca te place.

  • Isi trage umerii

Daca o femeie isi trage umerii inapoi, acesta este un semn destul de evident. Tragandu-si umerii in spate, pieptul i se evidentiaza. Acest lucru înseamnă ca inconstient aceasta doreste sa te impresioneze.

Uita-te la postura ei atunci cand merge pe langa tine sau atunci cand vii tu langa ea. Daca va sti ca te uiti la ea, aceasta isi va trage umerii inapoi în mod inconstient, daca te place.

  • Picioarele ei sunt indreptate catre tine.

Conform psihologilor, unul din cele mai bune indicii ca cineva te place, este daca sta cu picioarele indreptate spre tine. Acest lucru se datoreaza faptului ca nu multe persoane sunt constiente de postura picioarelor sale. Daca o femeie tine degetele de la picioare indreptate spre tine, atunci acesta este un semn bun ca te place, deoarece directia picioarelor arata cat de mult este interesata de tine. O femeie care te place, va dori sa te cunoasca cat mai bine.

  • Corpul ei este indreptat spre tine

In aceeasi ordine de idei cu punctul 2, daca o femeie sta cu tot corpul sau indreptat spre tine, înseamnă ca te place. Acest lucru înseamnă ca femeia iti acorda atentie totala, insa nu numai: in acelasi timp, aceasta intoarce partea vulnerabila (burta, sanii) catre tine. Acest lucru il fac doar persoanele care au incredere in tine și care te plac, deoarece isi dezvaluie vulnerabilitatile in fata ta.

  • Observa și reactioneaza la atingerile tale

Reactiile unei femei atunci cand o atingi este un indice important sa-ti dai seama daca te place sau nu. De exemplu, o femeie care te place cu siguranta isi va da seama cand o atingi, chiar și daca este o atingere platonica. Se inroseste, zambeste sau chiar se apropie de tine. Daca nu te place, cel mai probabil se va indeparta de tine sau te va impinge subtil.

  • Te va atinge mai mult

O femeie care te place, va face orice e posibil sa te atinga. Cand o femeie te atinge pe mana atunci cand iti vorbeste, este un indicator clar ca te place. Atentie, nu înseamnă ca vrea sa faca sex imediat cu tine, dar înseamnă ca te place, ca vrea sa te cunoasca mai bine.

  • Se inroseste cand esti in preajma ei

Daca o femeie se inroseste cand esti in preajma ei, este un indice ca te place. Desigur, nu este obligatoriu. De exemplu, daca ai intrat peste ea in baie din greseala cand ai fost la un prieten acasa, e posibil de asemenea sa se inroseasca cand te vede. Dar daca ii faci un compliment și aceasta se inroseste, este un semn clar ca te place.

Totusi, daca este timida de felul sau, e posibil sa se inroseasca asa la oricine. Vezi daca se inroseste doar cand ii faci tu complimente sau la oricine vorbeste cu ea.

  • I se dilateaza pupilele

Cand vedem ceva ce ne place, ni se dilateaza pupilele. Acest lucru il facem inconstient. Daca observi ca unei femei i se dilateaza pupilele cand se uita la tine, este un semn ca te place.

  • Iti copie gesturile

Iti copie gesturile cand vorbesti cu ea? Cand iti duci mana prin par, isi duce și ea mana prin par? Daca vorbesti mai rar, incepe și ea sa vorbeasca mai rar? Aceste semne pot insemna ca ea te place. De asemenea, o femeie care te place este posibil sa iti imprumute și unele jargoane

  • Se uita la tine

Daca o femeie te place, aceasta se va uita in ochii tai și va face tot ce e posibil sa mentina contactul vizual. Totusi, acest punct nu se aplica in cazul fetelor timide. De altfel, și barbații evita contactul vizual cu o femeie pe care o plac: acest lucru nu înseamnă ca nu o placi. Atentie totusi, daca esti barbat este esential sa te uiti in ochii ei cand vorbesti cu ea pentru a da dovada de incredere.

  • Se aranjeaza

Daca incepe sa isi treaca cu mana prin par, sa isi traga bluza, sa isi aranjeze gulerul cand vorbeste cu tine, toate acestea pot fi semne ca te place. Chiar daca nu iti dai seama, noua, barbatilor ni se pare sexy cand o femeie face aceste lucruri (in special trecutul cu mana prin par). E posibil ca nici femeile sa nu fie constiente, dar in subconstient stiu ca aceste lucruri ne plac și le fac.

  • Se apleaca spre tine

Daca o femeie se apleaca inspre tine cand iti vorbeste, este un semn ca te place. Acest lucru este mai evident in cazul in care sunteti mai multi prieteni. Acest lucru arata clar ca vrea sa iti ofere maxim de atentie, și sa aveti un moment doar pentru voi 2, lasandu-i pe ceilalti “in spate”.

  • Foloseste limbajul corporal deschis

Se simte confortabil in prezenta ta? Iti poți da seama de acest lucru daca isi deschide mainile și picioarele in fata ta, dezvaluindu-si vulnerabilitatile. Totusi, acest punct nu sugereaza neaparat atractie, se poate simti confortabil chiar și in prezenta prietenilor. Depinde de context. Daca nu va cunoasteti de mult timp și totusi sta intr-o pozitie confortabila in fata ta, este un semn clar ca te place.

Confortul este important pentru o femeie atunci cand isi alege iubitii.

  • Este rusinoasa langa tine

Daca te place și nu te cunoaste foarte bine, e foarte posibil sa fie rusinoasa in prezenta ta.

Exista 7 semne prin care iti poți da seama daca o femeie este timida:

  1. Isi atinge fata. Daca o femeie se scarpina la nas sau isi duce mana des pe frunte, este un semn ca e rusinata
  2. Clipeste mai des. Cercetatorii au descoperit in urma unui studiu ca persoanele care sunt rusinoase clipesc mai des
  3. Isi strange buzele. Acesta este un mod instinctual pe care il facem sa ne protejam de pericole.
  4. Se joaca cu parul. Femeile care se joaca cu parul, fac acest lucru pentru a elibera din anxietate. Jucatul cu parul reduce drastic nivelul de stres.
  5. Isi rasuceste mainile. O persoana timida nu stie ce sa faca cu mainile, astfel ca va avea gesturi incontrolabile ale mainilor.
  6. Isi impreuneaza mainile
  7. Casca excesiv. Cascatul reduce stresul. O persoana agitata sau timida va casca mai des.

Daca o femeie prezinta toate sau unele dintre aceste semne, înseamnă ca este timida in fata ta și înseamnă ca te place (in cazul in care nu este timida de felul ei, in fata tuturor). O femeie care este rusinata doar in fata unei persoane, înseamnă de regula ca place ii place de acea persoana.

  1. Tine un obiect in mana

Este foarte interesant și uneori dificil sa iti dai seama cand o femeie te place. Totusi, daca aceasta are un obiect în mână și nu stie ce sa faca cu el, este posibil ca acest lucru sa insemne ca te place. Cand se uita la tine, va deveni mai agitata cu acel obiect din mana sa, il va strange mai tare sau se va juca mai intens cu el. Daca, totusi, pur și simplu tine un obiect in mana, acest lucru nu înseamnă nimic.

  1. Tine minte, este vorba despre micile detalii

Cel mai important lucru de luat in considerare cand vorbim de limbaj corporal este ca femeile sunt mult mai subtile decat barbatii. De fapt, cercetatorii au descoperit ca femeile fac deobicei primul pas cand e vorba de agatat, doar ca sunt atat de subtile in limbajul corporal incat barbații au impresia ca ei au făcut prima miscare, acestia făcând “miscari” mai evidente.

Cum iti dai seama de primul semn ca te place?

  • Cand aveti contact vizual, iti zambeste
  • Cand te vede pentru prima oara, se intoarce cu tot corpul inspre tine
  • Cand te vede, isi duce mana in par

Toate aceste 15 semne sunt foarte subtile, așadar nu te simti descurajat daca nu le-ai observat: nu înseamnă neaparat ca nu te place, ci poate ca au fost atat de subtile incat nici tu nu le-ai observat.

Daca observi ca o femeie te place, nu te comporta diferit. Fii increzator, fii cool și vei reusi sa cuceresti femeia pe care o doresti. Daca pur și simplu te place, nu ai ce sa faci. Exista studii asupra feromonilor care ii considera eficient in cresterea nivelului de atractiei a femeilor asupra barbatilor, insa aceste studii inca nu au ajuns la niciun rezultat concret.

Sper ca aceste sfaturi sa te ajute sa intelegi mai bine femeile și sa poți cuceri mai ușor femeia care iti place.

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.