12 semne că o FEMEIE te place și este INTERESATĂ de tine ca bărbat

semne ca o femeie te place

Exista semne ca o femeie te place. Fara indoiala ele sunt afisate în mod frecvent, insa foarte putini barbati le cunosc și stiu cum sa profite de ele. Unele femei nu au nevoie de cuvinte sa iti arate ca te plac. Majoritatea prefera ca barbații sa faca prima miscare. Fie ca sunt timide sau pur și simplu simt ca asa ar trebui sa fie lucrurile.

Unii barbati nu inteleg asta și femeile vor face tot ce este posibil sa le ofere indicii. Isi vor manifesta interesul in multe moduri, dar nu vor face prima miscare.

Este nevoie sa fii suficient de inteligent pentru a a prinde toate aceste semne și sa actionezi inainte ca femeia respectiva sa isi piarda interesul fata de tine. Unele semne sunt mai evidente de cat altele și iti poți da seama mai ușor ca femeia respectiva te place. Poti prelungi putin acest joc al semnelor daca iti place dar nu o fa prea mult.

Poate fi distractiv sa luati parte la acest joc al semnelor și sa iti creezi niste amintiri amuzante de nepretuit inainte sa incepeti relatie. Daca esti confuz și nu stii sigur daca o femeie te place sau nu, iata care sunt cele 12 de semne care spun clar ca o femeie te place.

1. Primul semn ca o femeie te place: se va uita la tine des și fără motiv

Oricand se intampla sa te uiti inspre ea, observi ca aceasta se uita la tine. Cu toate ca nu iti vei da seama la inceput, la un moment dat vei observa acest lucru. O femeie care se uita la tine iti spune cu siguranta ca este atrasa de tine. O poți prinde ca se uita la tine. Poate chiar are fantezii cu tine tot timpul. Poti sa iti dai seama cu siguranta daca te place atunci cand o surprinzi ca se uita la tin ede mai mult de 2-3 ori.

Parfumuri cu feromoni care fac orice femeie să fie atrasă de tine

2. Se uita la tine provocator

Nu te preface ca nu ai vazut-o atunci cand femeia se uita la tine provocator cu o dorinta in ochi! Nu vezi ca deja e pregatita sa petreaca o noapte cu tine? Bucura-te cat ai inca ocazia și nu o face să se simtă stanjenita. Atunci cand o femeie se uita la tine provocator, e un semn clar ca te place! Zambeste-i inapoi, iar cu prima ocazie spune-i intreab-o ceva!

Limbajul semnelor urla cu disperare ca te doreste. De asemenea, ar putea sa i se desprinda un nasture sau 2 de la camasa atunci cand se apropie de tine. Este o invitatie? O fustita scurta ar putea fi purtata doar pentru a-ti atrage tie atentia.

Daca esti in cautarea celei mai evidente metode prin care sa iti dai seama ca o fata de place, privirea provocatoare poate fi primul și cel mai important.

femei-interesate-de-barbati

3. Femeia se uita la buzele tale in continuu

Este aceasta o invitatie catre un sarut? Daca o femeie te place, aceasta se va uita la buzele tale mereu. Ar putea avea chiar fantezii adesea ca va sarutati. Se uita la buzele tale mereu și se gandeste daca și cand va fi momentul cant o vei saruta. Femeile iti vor trimite multe semne ca vor sa le saruti. Tu trebuie doar sa le interpretezi corect!

Hot Twilight – Parfum cu feromoni pentru barbații care doresc sa cucereasca mai ușor femeia visurilor sale

Hot Twilight – Parfum cu Feromoni pentru Barbati, 10 ml

4. Daca o femeie te place, iti va zambi des

O femeie care este interesata de tine iti va zambi adesea. Zambetul este destul de des un semn ca te place. De asemenea, ar putea insemna ca doreste sa purtati o conversatie. Daca o femeie se uita la tine și iti zambeste des, poți sa mergi sa vorbesti cu ea.

Incearca sa faci la fel. Raspunde-i cu un zambet subtil.

5. Atunci cand o femeie te place, iti va cere sa o duci acasa

Asigurat-te ca masina ta este curata inainte sa mergi in oras!  Nu te astepta sa faci sex in masina ca in filmele fanteziilor tale, deoarece cel mai probabil nu se va intampla, cel putin nu de la prima intalnire. O femeie care este interesata de tine te va intreba daca o poți duce acasa. E posibil ca singurul motiv pentru care iti cere acest lucru este sa petreaca timp doar cu tine, singuri. O femei care nu este interesata de tine ar lua pur și simplu un taxi catre casa. Imagineaza-ti iti conduci acasa și esti doar tu și femeia visurilor tale in dreapta ta, care aparent de place! Ce poate fi mai intens de atat?

6. O femeie care te place va petrece mult timp cu tine

O femeie care este interesata de tie, care te place va incerca sa petreaca cat mai mult timp cu tnie. Aceasta va profita de toate oportunitatile de la birou pentru a fi cu tine, doar voi doi sau in proiecte combinate.

Timpul petrecut cu tine sub deghizarea unor proiecte oficiale importante ar putea duce la niste lucruri foarte kinky. Ai auzit de sexul la birou? Da, atat de intens s-ar putea ajunge!

Este unul din cele mai evidente semne ca o femeie te doreste. Ii poți raspunde acordandu-i aceeasi atentie sau cumparandu-i un cadou. Daca stadiul relatiei va permite, ii poți cumpara un cadou erotic sau chiar un voucher din sex shop care poate avea o valoare cuprinsa intre 100 – 1000 lei iar ea isi poate cumpara orice isi doreste.

7. Limbajul semnelor va spune clar daca o femeie este sau nu interesata de tine

Ai observat un comportament ciudat al ei atunci cand este langa tine? O vezi rosind mereu sau devenind mai timida? Se comporta provocator cu tine? Trebuie sa analizezi semnul limbajului pentru a intelege daca aceasta te place și doreste sa petreaca timp cu tine. Se intinde mereu inspre tine? Se comporta ciudat in jurul tau?

Aphrodisiac Shunga – Ulei de masaj pentru cresterea atractiei intre persoane. Un masaj cu acest ulei și nimeni nu poate refuza sexul!

Aphrodisiac Shunga – Ulei Afrodiziac Comestibil pentru Masaj cu Aroma de Serbet, 100 ml

8. Se ocupa mai mult de stilul ei atunci cand iesiti amandoi in oras

Chiar daca iesiti intr-un grup de prieteni, imbracamintea acesteia va fi mult mai atent aleasa atunci cand stie ca vei veni și tu. Mai mult machiaj, o schimbare de look, haine mai trendy sunt semne clare ca te place și vrea sa te seduca. In acest caz, este important sa intervii! Unele dintre ele aleg să folosească și parfumuri cu feromoni, insa tu nu vei sti acest lucru!

Chiar daca iti plac aceste jocuri și vrei sa le continui, nu lasa tot efortul ei sa se duca de rapa. Complimenteaza-i look-ul, arata-i ca ai observat și apreciezi tot efortul!

9. Incearca mereu sa te atinga? – Unul din cele mai clare semne ca te place

O femeie care este interesata sexual de tine va incerca mereu sa te atinga. Si-ar putea dori sa dati mana mai des, sau sa bateti palma, sau te va atinge adesea din greseala. Ia aceasta oportunitate pana nu e prea tarziu. Ai observat ca cineva isi freaca piciorul de tine pe sub masa?

Nici macar nu trebuie sa fie constienta. Multe femei pur și simplu fac aceste gesturi din instinct. Faptul ca te atinge este un semn evident ca o femeie te doreste.

10. Rade la toate glumele tale

Daca o femeie rade la toate glumele tale, e posibil sa fie un semn ca te place. Daca este atrasa de tine iti va aprecia mai mult simtul umorului. Este un semn bun.

Daca esti in cautarea unor semne ca o fata timida te place, acesta este cel mai evident. Aceasta e posibil sa nu aiba curaj sa te atinga, dar va rade mereu la glumele tale pentru a se simti cat mai aproape de tine. Totusi, iti recomand sa nu exagerezi cu glume proaste sau cu replici tampite de agatat doar pentru ca ea te place și rade la orice spui.

cum-rade-o-femeie-interesata

11. Se oferă sa imparta masa cu tine

E posibil sa isi doreasca sa petreceti mai mult timp împreună, așadar iti spune sa vi pe la ea sa mancati ceva împreună. Mai mult decat atractia sexuala, faptul ca isi doreste sa stea mai mult langa tine poate fi un semn ca te place. Poate ai putea sa o scoti la o pizza? O relație adevărată de iubire incepe adesea din iesiri casual.

Afrodiziace de top pentru persoanele pasionate de jocuri intense în cuplu

12. Te invita la un film

Ai auzit de expresia „Netflix and chill”, nu? Este valabila și invers! Nu de putine ori relatiileadevărate incep la un film, la cinva acasa. Aici va simtiti amandoi liberi și atmosfera este foarte intima – locul special pentru a incepe o relatei de lungă durată.

Power Drops Ginseng – Picaturi afrodiziace ce cresc atractia dintre persoane, imbunatatind performanțele sexuale și intensitatea orgasmelor.

Power Drops Ginseng – Picaturi Afrodiziace, 30 ml

Daca atunci cand ajungi la ea și totul miroase foarte bine iar luminile snut ușor inchise, e clar ca te place!

Femeile adesea prefera ca barbații sa faca primul pas. Daca o femeie îți oferă semne, înseamnă ca te place și asteapta sa faci tu urmatorul pas. Totul depinde de tine daca doresti sa profiti de aceasta oportunitate sau nu.

Acestea sunt semne involuntare ca o femeie te place

Tine cont de ele pentru a-ti da seama cand te doreste persoana pe care și tu, la randul tau, o doresti.

Cu toate ca poți continua putin jocul semnelor, la urma urmei nu te deranjeaza sa observi cum îți oferă semne, poate fi chiar amuzant, dar ai grija sa nu isi piarda interesul intre timp. Daca esti atent la semne poți incepe o relatie care sa dureze chiar și o viata!

Semne că o femeie măritată te place:

femeie-maritata-te-place

✔ Încearcă și face tot posibilul să fie aproape fizic (si nu numai) de tine
✔ Va pune întrebări despre viațata  personală și bineinteles sentimentală
✔ Te va trata într-un mod special, este greu de explicat asta in scris, dar sigur  vei simti cand se va intaplma
✔ Prietenii ei apropiați vor observa că ea vorbește des despre tine
✔ Te va atinge cu orice ocazie. Pe mana, umar sau fata
✔ Iti va trimite mesaje pe wahtsapp sau facebook foarte des
✔ Va arata admirație și bucurie pentru tine și fiecare dintre realizările tale
✔ Te invita la ea sa să mănânci sau sa luati masa in oras

Cum știi dacă o femeie maritata vrea să se culce cu tine?

Este crucial să ne amintim că femeile pot flirta adesea pentru a-și crește încrederea în sine, nu neapărat pentru că sunt în căutarea unei relații sau a unei conexiuni de orice alt fel. Prin urmare, înainte de a face vreo presupunere ca o femeie maritata te place sau vrea sa se culce cu tine, este esențial să fii sigur că eviți situațiile stânjenitoare.

Nu trebuie să presupunem că o femeie dorește să inițieze o relație doar pentru că acceptă complimente. Există anumite semne care permit oamenilor să înțeleagă mai bine ce se petrece într-adevăr. Tu poți face urmatoarele:

  1. Folosește comentarii picante ca semnale. De exmeplu ii poți spune cat de bine ii sta cu o rochie.
  2. Poți manifesta lipsa ta sau a ei de activitate in casnicie sa vezi cum reactioneaza.
  3. Începi să te îmbraci într-un mod mai incitant și ii poți face cadouri. Daca reactioneaza pozitiv la punctul 2, ii poți cumpara un vibrator ieftin.
  4.  Menționează cât de deschis ești la ideea de a avea o aventură în afara căsătoriei.

Tine cont și de faptul ca persoana de care esti indragostit poate fi o fata care te place dar te ignora. Da, femeile sunt complicate. Multe dintre ele prefera sa nu dea niciun semn. In acest caz, e timpul sa ii oferi tu semne. Succes!

 

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

One thought on “12 semne că o FEMEIE te place și este INTERESATĂ de tine ca bărbat

  1. Pingback: Cum Exciți o Femeie? 10 Lucruri IMPORTANTE pe care să le faci

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.