Vibratoare pentru Videochat – Care sunt cele mai potrivite?

vibratoare-pentru-videochat

Modelele de videochat pot castiga chiar și câteva mii de euro pe luna insa cu toate ca frumusetea și increderea le ajuta sa aiba succes, nu este singurul lucru pe care il au la indemana. Acestea trebuie sa aiba și un mic ajutor pentru ca afacerea sa reuseasca. Exista nenumarate modele de vibratoare pentru videochat pe care femeile le folosesc pentru a atrage publicul.

In general, cele mai folosite vibratoare pentru videochat sunt cele cu aplicatie, deoarece cu ajutorul acestora, se poate oferi clientului acces la functiile jucăriei, astfel ca nivelul de interactiune dintre cei doi este mult mai mare, crescand astfel și tipsurile pe care le primeste. Mai mult de atat, sunt multe vibratoare pentru videochat ce sunt prevazute chiar cu funcții speciale ce incep sa vibreze atunci cand un client oferă tipsuri :).

Acestea fiind spuse, iata care sunt cele mai recomandate modele de videochat pe care orice femeie care vrea sa faca o afacere in aceasta industrie ar trebui sa le incerce.

Cele mai recomandate vibratoare pentru videochat

Realov Irena Smart

Realov Irena Smart – Ou Vibrator cu Aplicație, 16 cm

Realov Irena Smart este un ou vibrator confecționat din silicon de calitate superioara, ce este prevăzut cu multiple funcții de vibrație, insa ceea ce face aceasta jucarie cu adevărat speciala este faptul ca poate fi controlat de la mii de kilometri distanță cu ajutorul unei aplicatii.

Astfel, se poate oferi acces clientului la vibrator, pentru ca acesta să folosească functiile. De asemenea, tot cu ajutorul aplicatiei se pot crea alte moduri de vibrație personalizate pentru a oferi intense, diferite de cele cu care este obisnuit femeia. Este o jucarie care cu siguranta poate creste veniturile modelului de videochat. Din acest motiv, este cea mai recomandata din lista, insa exista și alte modele ce te pot ajuta sa ai succes.

Love Breeze de la Satisfyer

Love Breeze – Stimulator pentru Clitoris din Silicon, cu Aplicație, 14.5 cm

Nu putem vorbi de vibratoare pentru videochat fără sa vorbim de unul din cele mai mari branduri din industria jucariilor erotice – Satisfyer. Acest vibrator pentru clitoris este confecționat din silicon de calitate superioara, placut la atingere și este prevăzut atat cu funcții de vibrații cât și de suctiune, pentru a stimula la maximul organul sensibil al femeilor.

Ceea ce face aceasta jucarie speciala pentru sesiunile de videochat este faptul ca e prevăzut cu funcții de vibrație ce pot fi controlate de la distanță. Partenera trebuie sa ofere acces la jucarie clientului iar acesta poate folosi functiile de baza cu care este prevăzut sau poate crea altele noi prin apasarea unui singur buton.

Este o jucarie extrem de ușor de folosit, astfel ca clientul tau nu trebuie sa se priceapa foarte bine – are nevoie doar de un smartphone. Ofera acces clientului la vibratorul Love Breeze și priveste cu cresc tipsurile tale.

Aceasta jucarie este de asemenea prevăzut cu o functie pentru a folosi vibrațiile după ritmul unei melodii, așadar daca clientul tau nu stie ce tip de vibrații sa foloseasca, poate pur și simplu sa aleaga o melodie și sa lase muzica sa faca magia.

Nu este un un vibrator doar pentru videochat insa. Poate fi folosit chiar și de partenerii ce se afla la distanță pentru a se simti mai aproape unul de celalalt. Avand in vedere ca este rezistent la apă, poți folosi aceasta jucarie chiar și in dus, pentru o experiență cu totul deosebita.

Curvy 3+

Curvy 3+ – Stimulator pentru Clitoris cu Aplicație și Funcții de Sucțiune, 15 cm

Satisfyre ne-a uimit cu un alt model de stimulator pentru clitoris cu aplicatie este Curvy 3+. Aceasta jucarie este una din cele mai confortabile vibratoare pentru videochat datorită formei sale ergonomice, care il face foarte ușor de manevrat.

Este o jucarie prevazuta atat cu funcții de vibrație cât și de suctiune ce poate fi controlat cu ajutorul butoanelor de pe panoul de control sau prin intermediul aplicatiei gratuite pe care o poți instala pe smartphone-ul tau.

Ofera acces la aplicatie clientului pentru a crea un nivel de intimitate ridicat intre voi și bucura-te de senzații intense dar și de tipsuri uriase.

Mono Flex

Mono Flex – Vibrator Rabbit Smart din Silicon, 20 cm

Daca esti interesat de o stimulare clastica, exista și vibratoare rabbit pentru videochat, Mono Flex de la Satisfyer poate fi cea mai buna alegere. Aceasta jucarie este confectionata din silicon de calitate superioara și are multiple funcții de vibrație ce pot fi controlate cu ajutorul unei aplicatii ușor de folosit.

Este perfect pentru a fi folosit atât în stimulare vaginului cât și a clitorisului. Daca esti interesat de un vibrator pentru videochat capabil sa-ti ofere plăceri intense și totodată sa-ti creasca veniturile, Mono Flex este ceea ce cauti. Ofera acces clientului la aplicatie și priveste cu cresc tipsurile primite.

Realov Lydia

Realov Lydia – Stimulator pentru Clitoris in Forma de Fluture, 8.7 cm

Daca esti in cautarea unui stimulator de clitoris cu o formă diferita, Realov Lydia este unul din acele vibratoare pentru videochat ce are capacitatea sa iti ofere plăceri cu totul diferite fata de cele cu care esti obisnuit.

Aceasta jucarie este confectionata din silicon moale, de calitate superioara, prietenos cu pielea și este prevazuta cu 10 funcții de vibrații ce pot fi controlate atat manual (prin apasarea unui buton) cât și cu ajutorul unei aplicatii.

Astfel, se poate oferi acces clientului la jucarie pentru a-l lasa pe el să folosească cum doreste vibrațiile. Tot ce ai tu de făcut este sa te bucuri de senzații și observi cum iti cresc veniturile.

Este o jucarie ce impresionata clientii deoarece acestia pot crea noi modele de vibrații cu ajutorul aplicatiei, pentru a oferi vibrații unice. Cu toate ca este conceput pentru stimularea clitorisului, are și un membru mic ce poate fi introdus in vagin pentru a stimula intens, precum un vibrator obisnuit zona intima a femeilor.

Avand in vedere calitatea acestei jucarii, este una din cele mai recomandate vibratoare pentru videochat.

Elity Cora

Elity Cora – Ou Vibrator Smart, Discret, cu Aplicație, 21 cm

Elity Cora este un ou vibrator confecționat din silicon de caliate superioara ce este prevăzut cu vibrații puternice care pot fi controlate prin intermediul unei aplicatii foarte ușor de folosit.

Aceasta jucarie este prevazuta cu multiple funcții de baza, insa pot fi create altele noi de client, pentru a oferi plăceri unice. Ofera acces clientului la aceasta jucarie și lasa-l sa te satisfaca. Astfel vei observa cum veniturile tale cresc semnificativ.

Satisfyer Double Joy

Satisfyer Double Joy – Vibrator pentru Cuplu cu Aplicație, 8 cm

Daca esti interesat de un vibrator pentru videochat pe care sa il folosesti in cuplu, Satisfyer Double Joy este cea mai buna alegere. Cu ajutorul acestei jucarii, poți oferi acces complet clientului pentru a controla vibrațiile.

Tot ce trebuie sa faci este sa il pui intre tin și partenera (precum un vibrator de cuplu obisnuit) și sa lasi clientul să folosească vibrațiile.

Este potrivit pentru mai multe pozitii sexuale, fiind așadar alegerea perfectă indiferent de unghiul in care doriti sa va pozitionati. Este făcut din silicon moale, de calitate superioara așadar este ușor de inserat in vagin. Totusi, se recomanda utilizarea unui lubrifiant pe bază de apă pentru a face plăcerile mai intense.

Alex Neo – Masturbator pentru videochat

Alex Neo – Masturbator din TPE cu Aplicație, 33 cm

Daca esti interesat de vibratoare de videochat pentru barbati, Alex Neo este cea mai buna alegere. Aceasta jucarie este, practic, un masturbator cu aplicatie, prevăzut cu funcții intense de vibrație ce pot fi controlate cu ajutorul unei aplicatii de la distante uriase. Este o jucarie pe care barbații o pot folosi in sesiunile de videochat, oferind acces clientilor pentru a folosi vibrațiile.

Avand in vedere ca barbații nu castiga la fel de multi bani ca femeile in industria videochatului, este unul din acele vibratoare pentru videochat ce pot creste semnificativ veniturile, așadar o recomandam cu incredere.

Firefly Glow In The Dark

Vibrator Firefly Glow in The Dark 20.3 centimetri

Cu toate ca nu este un vibrator cu aplicatie, aceasta jucarie trebuie sa se afle in aceasta lista deoarece poate crea un adevărat spectacol in sesiunile de videochat.

Nu poate fi folosit de client cu ajutorul aplicatiei așadar nu este o jucarie interactiva, insa are o culoare fosforescenta, stralucind in intuneric. Astfel, poate crea un spectacol de lumini ce va impresiona orice client.

Este o jucarie care cu siguranta iti poate creste veniturile, fiind ideala pentru clientii care pur și simplu vor sa te priveasca și sa se bucure de ceea ce vad, fără sa doreasca sa participe. Este foarte ușor de folosit, avand vibrații ajustabile cu ajutorul rotitei aflata la baza jucăriei.

cum-te-ajuta-vibratoarele-pentru-videochat

Cum pot vibratoarele pentru videochat sa creasca veniturile?

Exista nenumarate modele de videochat, fiecare avand diferite funcții speciale. Cu toate astea, majoritatea au un lucru in comun: sunt interactive.

Aceste jucarii pot fi controlate printr-o aplicatie de pe smartphone (atat Apple cât și Android) de la mii de kilometri distanță. Aceasta aplicatie este gratuita și ușor de instalat.

Tot ce trebuie sa faci este sa oferi codul de acces clientului, după care acesta poate controla vibrațiile jucăriei. Acest nivel de interactiune poate crea o legatura intre cei doi, astfel ca sesiunile de videochat vor fi mult mai intime și tipsurile mult mai mari.

Cu toate astea, exista și vibratoare pentru videochat ce nu sunt prevazute cu aplicatii, care insa au alte funcții speciale. De exemplu, vibratorul Glow in The Dark este fosforescent, așadar daca un client nu vrea sa ia parte la actiune ci vrea doar sa priveasca, acesta poate oferi un spectacol de lumini incredibil.

Dupa cum observi, exista foarte multe vibratoare de videochat pe care frumoasele modele le pot folosi sa isi creasca veniturile. Ai nevoie doar de o imaginatie bogata pentru a folosi intr-un mod cat mai creativ aceste jucarii.

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.