Despre Pompa pentru Penis Hydromax X40 Xtreme – Review Complet. Cât este de eficientă?

Penis Hydromax X40 Xtreme review

Avand in vedere cat de multe pompe pentru penis au aparut pe piata in ultimul timp, poate fi greu sa alegi nua de calitate. Atunci cand a aparut prima pompa Bathmate pe piata, acum cativa ani, puteai observa din pachet ca e un produs de calitate. Pur și simplu cutia sa inspira incredere.

Bathmate a fost primul produs care a folosit apa in loc de aer pentru a crea presiune. O idee foarte inspirata care face colectia de pompe pentru penis Hydromax foarte confortabile și oferă posibilitatea unor suctiuni mai puternice.

Bineinteles, acestea pot fi folosite și cu aer in loc de apa, precum produsele obisnuite, dar daca apa s-a dovedit a fi mai eficienta, de ce ai folosi aerul?

Pompa pentru penis Bathmate Hydromax X40 Xtreme vine cu mai multe accesorii care te ajută să te bucuri de o experiență completa, super eficienta.

Bathmate Hydro7 – Pompa de top pentru mărirea penisului. Rezultate rapide

Bathmate Hydro7 – Pompa pentru Marirea Penisului, 18 cm

Calitatea acestei pompe nu este de pus la nidoiala. Vine intr-o carcasa discreta, puternică și foarte frumoasa. Este atat de discreta incat ai putea sa o iei cu tine chiar și atunci cand mergi in locuri publice. Atat timp cat nimeni nu recunoaste carcasa, nu si-ar da seama ce este inauntru.

Kitul este acoperit cu un material matasos, negru și are un fermoar mare și puternic. Inauntru se afla produsele pe care le poți folosi pentru penisul tau. Carcasa discreta este perfectă pentru a depozita produsul, putand sa il iei cu tine oriunde ai merge, fără ca cineva sa banuiasca nimic.

Pompe special concepute pentru mărirea penisului - Cele mai bune pompe

Caracteristicile pompei pentru penis X40 Xtreme Bathmate

Pompa pentru penis X40 Xtreme de la Bathmate este cea mai mare din colectia Xtreme avand o lungime totala de 35 cm iar o lungime inserabila de 26.5 cm. Circumferinta este de 24 cm și se restrange pana la 21 cm in varf. Este concepută pentru barbații care au un penis mare (17.5 cm sau mai mult) și vor să obțină un penis și mai mare. Este cu 15% mai mare decat pompa X30 Xtreme.

Pe interior contine nu material foarte puternic ce este prevăzut cu masturatori pentru a putea plasa mai ușor penisul. La baza este prevăzut cu o pompă din elastomer și cu un pad confortabil di plastic. Acesta îți oferă posibilitatea sa pozitionezi cu usurinta penisul in pompa pentru o suctiune completa.

La varful pompei se poate pune o pompă manuala pe care apesi pentru a creea presiune (prin efectul de vacuum). Este foarte ușor de folosit, așadar nu e nevoie de multa forta pentru a creea presiune in interior. Pompa manuala este detasabila și vine cu un furtun de 40 cm.

Cum functionează pompa pentru penis Bathmate X40 Xtreme

Inainte sa incepem, probabil nu trebuie sa precizam, dar doar pentru a fi siguri: doar barbații pot folosi o pompa de penis. Acum ca am lamurit acest lucru, putem trece la cum functionează pompa.

In primul rand, este indicat sa folosesti apa calda. Apa creeaza un efect de vacuum mai puternic decat aerul, fiind așadar mai eficient. De asemenea, nu strica sa faci o baie inainte deoarece aceasta ajuta la relaxarea vaselor de sange din penis.

Daca ai par in zona intima, este indicat sa te razi inainte de a folosi o pompă, altfel aceasta nu se va prinde la fel de bine i jurul penisului pentru a crea suctiunea puternică dorita.

Pompa vine cu un lubrifiant pe bază de apă de la Pjur. Pjur este un lubrifiant bun, ce are grija atat de penisul tau cât și de materialul jucăriei deoarece nu deterioreaza produsul.

Pentru a folosi pompa, trebuie sa o atasezi in jurul penisului, lasand testiculele afara.

Pompa Hydroxtreme 11 – Pentru bărbații care au penisul mare și doresc mai mult

Bathmate Hydroxtreme11 – Cea mai mare Pompa pentru Marirea Penisului

Cu toate ca se spune ca pompa trebui folosita atunci cand nu ai erecție sau daca ai o erectie usoara, aceasta poate fi folosita și cu erctie după ce te-ai obisnuit și daca stii sa te opresti. Cu toate astea, pompa Bathmate X40 Xtreme nu este un produs pentru masturbare, ci un dispozitiv de marire a penisului.

Este ușor de folosit, putand fi folosita chiar și de persoanele care nu au multa forta.

Este usoara de folosit chiar și de incepatori, cu toate ca este indicat sa te informezi bine din mai multe surse inainte sa o folosesti, pentru a te asigura ca iei decizia potrivita.

Este important, mai ales la inceput, sa nu fortezi foarte tare. Nu de putine ori s-a intamplat sa apara vanatai sau alte probleme in jurul penisului datorită pomparii prea puternice sau prea agresive.

Hydromax X40 Xtreme mod de utilizare

Nu pompa prea mult sau prea agresiv. Foloste pompa conform instructiunilor, pentru cel mult 15-20 minute, sau pentru cat recomanda producatorul.

Daca pompezi conform instructiunilor producatorului, nu ar trebui sa apara probleme. Este foarte ușor de folosit, astfel incat oricine poate folosi pompa manuala: nu trebuie sa iti faci griji ca nu vei avea destula forta sa o folosesti.

Dupa utilizare, penisul va arata mai mare decat de obicei. Cu toate astea, efetul nu duraeza foarte mult. Dupa o utilizare constanta, cate aproximativ 15 minute pe zi (sau cat recomanda producatorul), poți observa o crestere a penisului. Bathmate sustine ca daca o folosesti 15 minute pe zi timp de 1-3 luni sau mai mult, penisul tau poate creste cu 1-1.5 cm.

Produse de top pentru mărirea penisului - Rezultate rapide

Pe langa faptul ca te ajută să cresti penisul in dimensiuni, pompele pentru penis pot fi utilizare și ca o metoda non-invaziva de a trata disfunctia erectila. Cu toate astea, este important sa vorbesti cu medicul inainte de utilizarea unui astfel de produs, mai ales daca este pentru a trata o problema de sanatate pentru a te asigura ca este tratamentul potrivit.

Pompele pentru penis pot fi o metoda eficienta de a trata disfunctia erectila daca cauza este fluxul insuficient de sange pentru a provoca o erectie. Este de asemenea o metoda eficienta de a trata disfunctia erectila in cazul persoanelor cu diabet, după o operatei de color sau alte probleme cum ar fi depresie sau anxietate.

Cu toate astea, mai ales in cazurile in care vorbim de disfunctia erectila cauzata de o problema medicala, este important sa consulti un medic inainte deoarece aceasta influenteaza fluxul de sange.

Bathmade Hydromax9 – Pompa ideală pentru bărbații care vor un penis de dimensiuni uriașe

Bathmate Hydromax9 – Pompa pentru Marirea Penisului, 23 cm

Cu toate ca este putin probabil ca o astfel de pompa sa creasca marimea penisului peste cea naturala, persoanele care au o erecție mai slaba datorită anumitor probleme cum ar fi o operatie chirurgicala sau din cauza ca nu au erectii în mod normal, ar putea observa ca penisul revine la dimensiunile sale initiale, mai mari.

Exista multe desene și instructiui pe care le pune la dispozitie chiar producatorul pe care le poți folosi sa intelegi cum se foloseste o pompă de penis. Cu toate astea, daca ar fi spun un lucru negativ despre pompa Bathmate X40 Xtreme și despre cele de la Bathmate in general este ca instrucțiunile ar putea fi mai clare.

Multi utilizatori cauta pe forum-uri cum se foloseste pompa deoarece nu au inteles foarte bine cum se foloseste, in ciuda faptului ca au citit instructiunile.

Cu toate ca iti poți face o idee despre cum se foloseste, avand in vedere ca vorbim de organul genital care este atat de sensibil, utilizatorii vor sa se asigura ca o folosesc corespunzator.

Mai mult de atat, nu se mentioneaza ca ar trebui sa te epilezi, insa noi recomandam sa te epilezi in zona intima inainte sa folosesti pompele Bathmate.

Daca doresti sa folosesti o pompă pentru penis, cu siguranta ar trebui sa iei in considerare pompa Bathmate X40 Xtreme deoarece este un model de calitate ce te poate ajută să obtii dimensiuni impresionante.

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.