Vibratoare silențioase – modele bune, recomandări și pareri despre ele

OhMiBod-Club-Vibe-Wearable-Vibrator

Fie ca esti o mama cu o casa plina de copii și ai nevoie de putin timp pentru tine insati sau ca esti o studenta la facultate care are nevoie de o mica pauza de la orarele nebunesti și de la colegele de apartament pentru putina distractie personala, vibratoarele mai silentioase iti vor fi cel mai bun prieten.

Desi este adevărat faptul ca inca nu exista un vibrator care sa fie complet silentios, tot ii poți pacali pe cei din jurul tau și sa iti indeplinesti in secret dorintele tale sexuale. Aceste vibratoare foarte silentioase sunt create în mod specific pentru a iti cauta extazul și satisfactia pe care le cauti, fără bataia de cap și deranjamentul prezentat de vibrațiile zgomotoase.

Acum poți sa nu mai fii paranoica și sa te intrebi daca te aude cineva și iti descopera micul secret. Citeste ghidul nostru exclusiv pentru a vedea ce tipuri de vibrator poți sa iei și care sunt create în mod specific pentru a iti oferi o plăcere silentioasa oriunde ai merge.

Catalogul justlove – vibratoare silențioase cu viteze

Vibratoare silentioase de calitate superioara

Permite-mi sa iti prezent unele dintre cele mai bine vandute vibratoare silentioase. Aici ai o lista cu 8 dintre cele mai silentioase vibratoare pe care le poți gasi și acesta este doar inceputul aventurii tale in lumea vibratoarelor silentioase, discrete și excitante, care te pot ajuta sa iti pastrezi secretele erotice:

1. Amorino DeluxeVibe de la Fun Factory

Amorino de la Fun Factory este un vibrator rabbit confecționat din silicon de calitate superioara. Acesta are 36 funcții de vibrație iar motorul este extrem de silentios, așadar poate fi folosit chiar și cand mergi la cineva in vizita și ramai peste noapte, deoarece in camera alaturata nu se aude absolut nimic. Daca vrei un vibrator rabbit de calitate și super silentios, cu Amorino DeluxeVibe nu ai cum sa dai gres.

Vibrator Amorino DeluxeVibe 16 cm

2. Jopen Vanity VR9 Luxury G-Spot Vibrator

Prezentand un gat gratios, subtire și curbat, modelul Jopen Vanity VR9 Luxury G-Spot Vibrator este creat în mod special pentru a iti oferi cea mai buna stimulare. Cu ajutorul varfului sau putin indoit, acest model de vibrator iti poate oferi un masaj direct al punctului G, astfel incat sa ai parte de niste senzații foarte puternice. Senzatia matasoasa și fina a acestui vibrator silentios de lux adauga un nivel in plus de comfort și de placere.

3. Rocks Off Ro 80

Acest vibrator mic de la Rocks Off este confecționat din ABS și este de dimensiuni mici, fiind o jucarie ideala pentru femeile care doresc ceva distractiv și nu cauta o experiență extrema. Ceea ce il face insa cu adevărat deosebit este faptul ca este super silentios. Motorul sau asigura o liniste completa in timpul utilizarii, așadar fiind potrivit pentru femeile care prefera intimitatea, fără ca cei din alte camere sa banuiasca ceva. Pretul este de asemenea super accesibil. Pentru a functiona, are nevoie de o baterie LR1.

Vibrator Rocks Off Ro 80 8 cm

4. Jelly Gems Number 6 Quiet Multi Speed DIldo Vibrator

Iti poți satisface zonele erogene din interior și din exterior cu ajutorul modelului Jelly Gems Number 6 Quiet Multi Speed Dildo Vibrator. Aceasta senzationala jucarie sexuala 2 in 1 prezinta un cap realistic de penis și un corp texturat, pentru a iti oferi senzații tari la orice miscare. Din moment ce acest model de vibrator este programat cu moduri foarte silentioase de vibrație, iti poți mentine secrete momentele de plăcere și sa obtii placerea pe care o doresti.

Jelly-Gems-Number-6

5.Vibrator rabbit Satisfyer Pro G-Spot

Vibratorul rabbit Satisfyer Pro G-Spot este un vibrator rabbit confecționat din silicon și are 11 viteze și 10 funcții de vibrație. Se incarca prin USB iar bratul secundar nu vibreaza asupra clitorisului, ci foloseste functia de suctiune. Ofera senzații uimitoare, fiind un vibrator rabbit luxuriant. Datorita motorului sau, acest vibrator este de asemenea super silentios. Daca esti in cautarea unui vibrator luxuriant silentios, vibratorul rabbit Satisfyer Pro G-Spot este cea mai buna alegere.

Vibrator Satisfyer Pro G-Spot 22 cm

6. X-Gen Products Rechargeable Massager

Deghizat perfect ca un dispozitiv de masaj pentru corp, acest model de vibrator este unul dintre cele mai puternice și mai discrete vibratoare ce sunt disponibile pe piata. Cu ajutorul capului de mari dimensiuni ale acestui dispozitiv, poți sa ai parte de o acoperire completa de plăcere pentru a iti stimula clitorisul, labiile mari și chiar și sfarcurile. Daca se intampla ca cineva sa iti gaseasca prin dulap acest dispozitiv de masaj, poți sa spui pur și simplu ca il folosesti pentru a te ajută să scapi de durere.

7. Vibrator de lux din silicon Amy

Vibratorul Amy este confecționat din silicon de calitate superioara, fiind foarte fin și placut la atingere. Dimensiunile sale il fac sa se potriveasca perfect pentru orice femeie, fiind nu prea mare, nici prea mic. Acest vibrator a fost conceput cu atentie deosebita la calitate, ajungand vibratorul preferat din colectia a multor femei. Forma sa ușor curbat și varful plat il fac perfect pentru stimularea punctului G. Motorul oferă 6 funcții de vibrație și garanteaza o liniste completa in timpul utilizarii, fiind super silentios. Datorita calitatii sale, a devenit in scurt timp un vibrator popular, cautat de multe femei din intreaga lume.

Vibrator Amy 17 cm

8. LELO Insignia Lyla 2

Iti poți pastra secretul sub control și sa te rasfeti cu una dintre cele mai luxoase jucarii sexuale pe care le poți gasi: modelul LELO Insignia Lyla 2. Modelul Lyla este un vibrator sofisticat și versatil, care vine cu o telecomanda, pe care o poți folosi tu insati sau sa i-o dai partenerului tau și sa fii sclava lui sexuala pentru o noapte intreaga.

Subtire și fin, acest vibrator high end de tip bullet poate sa fie inserat pentru un masaj intern sau poate sa fie plasat pe zonele tale externe de plăcere pentru o stimulare mai excitanta. Din moment ce modelul de vibrator LELO Insignia Lyla 2 este rezistent la apă, poți sa iti iei micul secret cu tine la dus și sa ascunzi orice sunete de vibrație pe care le-ar putea auzi colegele tale de apartament.

9. Mia 2 Lelo – O jucarie mică dar puternică

Mia 2 Lelo este un vibrator mic care a fost conceput pentru a fi folosit pe post de jucarioara. Acesta are forma de jur iar in ciuda dimensiunilor sale mici, oferă utilizatorului niste orgasme de exceptie. Are 6 funcții de vibrație iar motorul sau este super silentios. Datorita dimensiunilor sale mici, discrete, a formei sale de ruj și a motorului silentios, este perfect pentru a fi luat cu tine cand mergi in calatorii, putand sa il folosesti oriunde, deoarece nu se aude in camera alaturata, așadar vecinii de apartament nu vor banui nimic.

Vibrator Mia 2 Lelo 11 cm

8. Jimmyjane FORM 2 24K Gold Luxury Edition Clitoral VIbe

Ii poți oferi clitorisului tau o experiență foarte bogata, cu ajutorul modelului Jimmyjane FORM 2 24K Gold Luxury Edition Clitoral VIbe. Acest vibrator mic de lux pentru clitoris are o formă de iepuras, cu doua urechi flexibile, care se indoaie la comanda ta, astfel incat sa ai parte de cea mai multa placere. Fiecare ureche de iepure are un motor, astfel incat sa ai parte de o stimulare mai puternică a clitorisului și sa ai parte de cele mai puternice senzatii. Cu o baza de incarcare fără cablu, acest model de vibrator este foarte ușor de luat in calatoriile tale.

9. The Butterfly Kiss G-spot Vibrator- Platinum Edition

Iti poți oferi foarte multa plăcere cu ajutorul modelului Butterfly Kiss G-Spot VIbrator. Avand o dimensiune buna pentru incepatori, acest vibrator incantator te poate ajută să iti atingi punctul G și îți oferă niste senzații puternice pe interior. Acest model iti poate oferi unele senzații foarte puternice. Silentios și mic, acest vibrator discret pentru punctul G reprezinta o alternativa buna pentru vibratoarele clasice.

10. OhMiBod Club Vibe Wearable Vibrator

Modelul OhMiBod Club Vibe castigator de premii este cel mai discret și mai silentios model pentru toate persoanele amatoare de distractie, de muzica și de club. Acest model de vibrator vine cu un model de telecomanda și cu o pereche de chiloti ce are un loc special in care sa introduci vibratorul. Acest vibrator inovator și foarte ușor de personalizat are doua setari de vibrație și una dintre acestea este numita Club Mode.

Atunci cand dai telecomanda pe Club Mode, microfonul instalat in controler preia sunetele din jurul tau, incepand de la muzica din club sau propria ta muzica și pana la vocea partenerului tau. Poti sa schimbi intre cele 5 nivele de sensibilitate, pentru a ajuta microfonul sa preia mai multe sunete, pentru a iti personaliza tiparele de vibrație. Cu niste vibrații foarte excitante, acest vibrator distractiv și excitant poate sa fie purtat chiar și in public, astfel incat sa te poți bucura de plăcere oriunde te-ai afla.

OhMiBod-Club-Vibe-Wearable-Vibrator

11. The Valentina Dolphin Multi-function Bullet VIbrator

Ti-ai dorit vreodata sa inoti cu delfinii? Acum poți sa inoti intr-un ocean de placere, cu ajutorul modelului Valentina Dolphin Multi – function Bullet Vibrator. Avand 3 vibratoare- dintre care unul are forma unui delfin- acest vibrator de tip bullet controlat prin telecomanda iti permite sa stimulezi mai multe zone de plăcere in acelasi timp, pentru o senzatie de 3 ori mai satisfacatoare.

Cum sa iti faci vibratorul silentios sa fie și mai silentios

Pentru a afla cum poți sa faci ca orice vibrator pe care il ai sa fie și mai discret, poți sa incerci aceste sfaturi pentru a mentine zgomotele și nivelele de vibrații la un nivel cat mai mic și sa te asiguri ca dorintele tale secrete raman secrete:

Foloseste cea mai mica setare de pe vibratorul tau: multe vibratoare au mai multe moduri de vibrare și cea mai slaba vibrație are cel mai mic n

ivel de zgomot. Daca preferi o setare mai mare de vibrații, pentru ca ajungi mai repede la orgasm cu vibrații mai puternice, poate ca ar trebui sa o iei incet și sigur, in special atunci cand ai nevoie de un timp personal mai linistit.
Verifica daca actualele tale vibratoare sunt rezistente la apa sau ia-ti un vibrator care sa fie rezistent la apă: daca baia ta nu are ecou și poți sa ascunzi zgomotul făcut de vibrator atunci cand esti la dus, o jucarie sexuala rezistenta la apa se poate dovedi a fi cel mai bun prieten pe care il ai atunci cand ai nevoie sa aduni tensiunea sexuala adunata. Poti, de asemenea, sa folosesti un vibrator atunci cand esti scufundata sub apa și acest lucru va ajuta la eliminarea completa a zgomotelor. Trebuie doar sa te asiguri ca vibratorul pe care il alegi este complet rezistent la apă.

Schimba-ti vibratorul obisnuit cu un vibrator de lux: acest lucru nu doar ca te va ajuta sa ai un vibrator mai silentios, dar poate de asemenea sa iti aduca o plăcere personala mai mare atunci cand te satisfaci cu un vibrator de buna calitate, făcut din cele mai bune materiale. Vibratoarele de lux au de asemenea motoare mai bune, care produc vibrații mai puternice cu un nivel mai mic de zgomot, chiar și la setari de vibrații mai mari. Daca poti, investeste intr-un vibrator de lux pentru ca sa ai parte de o plăcere mai discreta.

Pune-ti cantecele preferate in timp ce iti faci de cap: faptul ca pui muzica la un nivel moderat poate sa ascunda nivelul de vibrații și sa te ajute sa te relaxezi și mai mult. Dar cum ar fi sa poți sa redai melodiile direct prin intermediul vibratorului? OhMiBod, un brand de produse intime high tech de lux, a dezvoltat câteva vibratoare care se pot conecta la playerul tau de muzica (iPod, Ipad și mp3, de exemplu) și sa vibreze pe ritmul muzicii. Poti sa incerci aceste vibratoare OhMiBod iubitoare de muzica: OhMiBod iPod Massager, OhMiBod Naughtibod 3.0H Music Vibrator, OhMiBod Freestyle G VIbe

Poti sa folosesti o perna pentru a reduce zgomotele produse de vibrații: faptul ca acoperi vibratorul cu o perna mai mare și mai groasa in timp ce te satisfaci poate sa determine imediat scaderea nivelului de zgomot produs. Grosimea pernei va determina cat zgomot va fi acoperit si, prin urmare, cu cat e mai mare perna, cu atat mai bine.

Ia-ti un vibrator reincarcabil: jucariile sexuale care functionează cu baterii pot sa fie foarte zgomotoase, pentru ca vibrațiile agita și bateriile din interiorul vibratorului. Daca vrei sa economisesti bani de-a lungul timpului cu vibratoarele tale și sa ai un vibrator mai silentios, atunci ar trebui sa investesti bani intr-un vibrator high end reincarcabil. Aceste vibratoare tind sa apartina de categoria vibratoarelor de lux, care sunt cunoscute pentru faptul ca sunt alimentate de niste motoare mai puternice și mai silentioase, care te pot ajuta sa iti mentii viata privata un secret. Ai parte de mai multe beneficii daca iei decizia de a investi intr-un vibrator reincarcabil.

Vezi catalogul nostru cu vibratoare silențioase

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.