Primul meu Vibrator – Cum am cumpărat primul meu vibrator

cum cumpar primul meu vibrator

Pana de curand, am fost genul de femeie care credea ca pentru a obtine un orgasm puternic ma nevoie neaparat de un partener.

Ideea de a cumpara primul meu vibrator a aparut cand eram in cautarea unor metode de a condimenta viata sexuala împreună cu iubitul meu cu care eram de 3 ani.

Viata noastra sexuala era multumitoare, dar simteam ca ceva nu merge bine. Deveneam prea confortabili din acest punct de vedere și incepeam ușor-usor sa nu mai facem deloc sex. Atunci am observat ca trebuie sa fac ceva deoarece, o relatie fără sex nu poate rezista.

Liv 2 – Vibrator din silicon de lux. Ideal pentru începători

Liv 2 – Vibrator Reincarcabil din Silicon, 17.5 cm

Imi doream foarte mult sa revenim la viata sexuala pe care o aveam inainte. Totusi, după 3 ani de zile am devenit foarte confortabili și sexul, cu toate ca era multumitor, era și plictisitor. De aceea am hotarat sa cumpar primul meu vibrator.

Problema era ca nu mai cumparasem niciodată inainte un vibrator, așadar ca nu stiam de unde sa incep. Eram coplesit de multitudinea de produse de pe piata.Tot felul de forme, culori și functii, toate promitand luna de pe cer. Intr-un final, după multe ore de analize, m-am hotarat asupra unui vibrator rabbit.

Am ales acel vibrator datorită tuturor recenziilor pozitive pe care le avea, dar și pentru faptul ca putea sa stimuleze punctul G și clitorisul in acelasi timp. Nu stiam exact ce tip de simulare imi doresc iar din acest motiv am hotarat sa cumpar ceva ce ma poate stimula din mai multe puncte de vedere.

Alege primul vibrator din această colecție de top

Momentul in care am terminat de făcut comanta primului meu vibrator, m-a cuprins un sentiment de bucurie, de entuziasm. Acest vibrator mic și mov din silicon avea sa fie jucaria care ne imbunatatea viata sexuala și ne aducea inapoi bucuria de a fi noi doi, in dormitor. Eram sigura de asta.

Din pacate, cu 3 zile inainte de a veni vibratorul (pe atunci dura mai mult pana sa vina comanda), eu și prietenul meu ne-am certat și ne-am despartit. Ne-am certat din alte probleme, unele pe care nici macar sexul extraordinar nu le poate rezolva: uneori, indiferent cat incerci, unele relatii pur și simplu nu merg.

Cand a ajuns vibratorul, nu mai eram entuziasmata. Eram suparata, eram nervoasa, eram frustrata, ma simteam ranita și trista – aceste emotii m-au lovit ca un val de apa.

Dar in loc sa plang, a aparut un nou sentiment: curiozitatea. Cu toate ca acest vibrator imi amintea de acum fostul prieten, am zis sa fiu open mind și sa ii dau o sansa. La urma urmei, el nici nu stia ca am cumparat aceasta jucarie, așadar nu aveam niciun motiv sa il asociez cu vibratorul.

sfaturi de cumparare a primului vibrator

Aparitia primului meu vibrator in viata mea

Primul meu vibrator asteapta rabdator in cutia neagra. Atunci cand am deschis-o, am fost cuprinsa de un sentiment de speranta. Numai vazandu-l deja incepeam sa simt gadilituri in acea zona. Eram curioasa, eram agitata.

Nu stiam de sex decat cu penisul. Ce plăcere ar putea sa imi ofere aceasta jucarie? Oare se simte la fel? Oare voi putea obtine orgasm cu vibratorul? Oare voi deveni dependenta de aceste jucarii?

Era un singur mod de a afla. Asa ca am spus sa il incerc.

Nu am sa va mint: mi-a luat putin prima oara sa ma obisnuiesc cu vibratorul. Cu toate astea, după ce mi-am dat seama cum functionează functiile de vibrație și mi-am dat seama ce moduri de vibratii prefer, am reusit sa descopar acel punct care as imi ofere plăcere maxima.

Vibratorul de lux de la Satisfyer – Alegerea perfectă pentru femeile care sunt în căutarea primului vibrator

Aluminium Satisfyer High Fashion – Stimulator pentru Clitoris de Lux

Cand am avut primul orgasm cu vibratorul, a fost unul din cele mai puternice senzații pe care le-am simtit vreodata.

MI-am dat seama ca nu voi mai avea probleme de acum cu obtinerea orgasmuri. Nu doar ca reuseam sa obtin plăceri mai intense ca niciodată dar reuseam sa obtin aceste senzații fara ajutorul unui barbat.

Nu am nimic cu barbatii, sa nu se inteleaga gresit, dar ai un sentiment de satisfactie cand simti ca poți obtine orgasme puternice de una singura, ca nu depinzi de nimeni decat de tine pentru a experimenta acele senzatii.

Nu este placut sa simti ca depinzi de altii: cu atat mai putin atunci cand vine vorba de plăcere sexuala. Acum ma eliberasem de aceasta dependenta, ma simteam mai libera.

Cu toate astea, am inteles destul de repede faptul ca, chiar daca primul meu vibrator imi oferea plăceri extreme, acesta nu putea sa inlocuiasca intimitatea pe care ti-o ofera un partener. Suntem dependenti de a deveni intimi cu alta persoana, nu neaparat pentru placerea sexuala ci pentru ca alaturi de un partener simti acele emotii, simti ca impartasesti experienta cu cineva.

Vibratoare mici, ideale pentru începători

Imi placea foarte mult sa ma masturbez cu noua mea jucarie, dar ma bucuram și de sexul cu noul partener pe care il aveam. Cred ca este un mod sanatos de a ne trai viata: sa ne bucuram și de masturbare, și de sex cu un partener.

Nu m-am simtit niciodată atat de increzatoare in mine insumi asa cum ma simteam de cand cumparasem acea jucarie. Cand m-am despartit de fostul, ma simteam pierduta. Credeam ca va lua mult pana cand ma voi bucura iar de orgasme.

Cu toate astea, cu ajutorul primului meu vibrator, eram capabila sa obtin acele plăceri extraordinare oricnd doream.

Nu am fost o persoana activa sexual

Era ciudat deoarece, crescand intr-un oras mic și traditional, avand o familie conservatoare, nu as fi crezut niciodată ca voi avea o jucarie erotica. Masturbarea era un tabu complet. In familia mea, nu se vorbea deloc despre subiectul „sex”. Singurul lucru despre care se vorbea era cat de importanta este abstinenta.

Despre orgasme, nici nu mai vorbesc. Nu stiam ce înseamnă un orgasm pana am avut primul prieten, in facultate.

Chiar și atunci, imi amintesc ca stateam in camin cu colegele mele care imi spuneau ca masturbarea nu doar ca e un pacat, ci ca e obicei foarte periculos ce poate distruge vieti. Mda, cam in acest anturaj am crescut eu. Pare amuzant ca acum am inceput sa scriu articole despre sex, nu-i asa?

Cu toate astea, din facultate am inceput sa ma explorez din ce in ce mai mult. Am stat cu alte colege in camin care erau mult mai open mind și am inceput sa explorez mai mult latura mea sexuala, sa ma cunosc mai bine pe mine insumi. abia atunci am reusit sa fac sex cu prietenul meu și mi-am dat seama ce pierdusem pana in acel moment, mi-am dat seama ca nu e nimic atat de periculos la acest obicei.

Bineinteles, este periculos atat timp cat nu esti o persoana responsabila, exista nenumarate boli ce pot aparea din cauza sexului iresponsabil, dar daca iti alegi cu grija partenerii, sexul poate fi grozav.

Pretty Love Orgasm – Vibrator moale, catifelat și plăcut la atingere. Dacă vrei să cumperi primul tău vibrator, aceasta este alegerea perfectă

Pretty Love Orgasm – Vibrator de Lux din Silicon, 21 cm

Dupa cum spuneam, cand am folosit pentru prima data vibratorul, am inteles ce înseamnă adevăratele orgasme. Niciun barbat nu imi putea oferi plăceri atat de puternice. Din fericire, acum am un partener care intelege aceste nevoi și folosim adesea astfel de jucarii împreună.

Nu exista preludiu fără vibrator, ceea ce ma ajuta sa obtin orgasme puternice la fiecare act sexual. De cand am cumparat primul meu vibrator, viata mea sexuala s-a imbunatatit radical.

Acum ca au trecut atatia ani și ca stiu mult mai multe despre aceste jucarii, vreau sa va ofer câteva sfaturi pentru voi, doamnele care vor sa cumpere primul vibrator – sau pentru domnii care vor sa faca o surpriza partenerelor (nu o sa va para rau!).

5 Sfaturi de stiut cand cumperi primul vibrator

Cumpararea primului vibrator a fost o expereinta destul de intimidanta, chiar putin confuza, insa m-a ajutat sa intru intr-o lume in care am descoperitadevăratele plăceri sexuale. Asadar, daca și tu vrei sa iti cumperi primul vibrator, bine ai venit in Lumea Orgasmelor! iata 5 sfaturi de care trebuie sa tii cont pentru a face achizitia potrivita.

Avand o experiență uriasa in aceste produse, trebuie sa iti spun ca ceea ce imi place cel mai mult la vibrtoare este varietatea acestora. Foarte multe persoane care cumpara prima data aceste jucarii cred ca sunt masive, ca au o formă falica și ca imita penisul. Bineinteles, unele asa sunt, dar exista nenumarate tipuri de vibratoare!

Vibratorare rabbit, pentru femeile ce doresc o stimulare dublă

In cazul in care nu stiai, vibrațiile pe care le ofera aceste jucarii sunt extrem de satisfacatoare deoarece majoritatea femeilor necesită stimulare externa pentru a avea orgasm. Stimularea partii din exterior a clitorisului este una din cele mai eficiente metode pentru obtinerea placerilor sexuale și a orgasmelor.

Avand in vedere ca exista atat de multe tipuri de vibratoare, cum stii cum sa alegi primul vibrator? Iata care sunt cele 5 sfaturi pe care ti le pot oferi:

1. Masturbeaza-te cu degetele ma intai

Poate ca te gandesti ca ai mai făcut asta inainte, de mai multe ori. Cu toate astea, de data asta fi atenta la ceea ce iti place. Observa ce tip de plăcere iti place atunci cand te masturbezi. Obisnuiesti sa indoi degetul cand il introduci in vagin, pentru a stimula punctul G? Atunci e posibil sa ai nevoie de un vibrator curbat!

Acesta este doar un exemplu. Ideea este ca pentru a cumpara primul vibrator, trebuie sa te cunosti pe tine mai intai.

Daca nu stii de unde sa incepi, incepe sa iti stimulezi clitorisul in miscari circulare mai intai sau cu miscari inainte-inapoi.

Elity Anura – Ou vibrator Smart. Potrivit pentru cuplurile ce vor să condimenteze viața sexuală

Elity Anura – Ou Vibrator cu Aplicație, 8.5 cm

Daca vrei și mai multa stimulare, poți incerca sa scoti preputul clitorisului și sa te atingi pe acesta. Senzațiile pot fi foarte puternice, așadar nu-ti face griji daca nu iti face placere.

Incearca sa te stimulezi in mai multe metode și observa ce anume iti provoaca plăcere mai puternica. Iti place sa te stimulezi la nivelul clitorisului și vaginului in acelasi timp? Iti place doar una din aceste senzatii? Care anume? Este bine sa iti pui aceste intebari inainte sa cumperi primul vibrator.

2. Cumpara primul vibrator din locul potrivit

Fa niste cercetari inainte sa cumperi un vibrator online. Din fericire, Just Love este alegerea ideala deoarece este un sex shop de incredere cu produse de calitate, la preturi foarte bune.

Este important ca atunci cand cumperi primul vibrator de pe internet, sa te asiguri site-ul de pe care cumperi este unul legitim.

Nu știi care să fie primul tău vibrator? Nu poți da greș cu vibratoarele pentru clitorisu

Mereu recomand clientilor sa cumpere un vibrator de calitate superioara, cum ar fi din silicon. Acestea sunt cele mai potrivite deoarece acestea sunt mai sigure și mai ușor de folosit de incepatori. Nu iti doresti un material care poate fi periculos cu vaginul tau.

despre primul vibrator

3. Este indicat ca primul vibrator sa fie mic

Daca vorbim de marimea vibratoarelor, vei observa ca exista nenumarate optiuni. Unele sunt uriase, de 30-40 cm in timp ce altele au sub 10 cm. Fiecare are rolul sau, insa pentru inceput recomand utilizarea unui vibrator mic. Este mai ușor sa te bucuri de o jucarie mica la inceput, pana te obisnuiesti cu senzatiile. De regula, acestea nu trebuie sa depaseasca 12-14 cm inserabili.

De asemenea, poți cumpara un vibrator care nici macar nu e inserabil, cum ar fi vibratoarele de clitoris. Depinde de tine, de ce anume cauti. In timp ce unele femei doresc stimulare strict interioara, altele pot dori doar stimulare a clitorisului, la exterior.

Daca vrei ambele tipuri de stimulari, poți incerca un vibrator rabbit.

Orice tip de jucarie ai cumpara, asigura-te ca primul vibrator este micut, e făcut din material de calitate și ca nu arata intimidant. Este indicat sa aiba o formă cat mai minimalista.

4. Nu cumpara unul foarte scump

Oricat te-ai masturba, nu ai de unde să știi exact ce iti doresti de la un vibrator. Cel mai sigur vei afla daca iti place sau nu atunci cand il vei incerca. Nu prima oara, deoarece la inceput poate fi inconfortabil. Si mie mi-a luat ceva timp pana sa ma obisnuiesc cu primul meu vibrator.

Candy – Vibratorul discret de calitate superioară, de la Svakom

Candy – Vibrator discret de la Svakom, 9.6 cm

Cu toate astea, daca acesta continua să se simtă inconfortabil și pe termen lung, e clar ca nu e pentru tine și trebuie sa cumperi altul. Din acest motiv, este indicat sa nu cumperi unul foarte scump la inceput. Alege unul din silicon, dar nu la un pret prea ridicat.

5. Tine minte ca poți oricând sa cumperi altul

Nu pune prea multa presiune pe tine insati atunci cand cumperi primul vibrator. Nu fa experienta prea stresanta. Da, este intimidant sa vezi atat de multe modele, dar bucura-te de aceasta experienta. La urma urmei, cumperi o jucarie care sa iti provoace placere, nu stres!

Vibratoare concepute special pentru stimularea intensă a punctului G

Asadar cumpara vibratorul care iti place și experimenteaza. Tine cont de faptul ca nu trebuie sa fie singura jucarie pe care o incerci: poți oricând sa cumperi altul.

Odata ce l-ai incercat pe primul, vei sti mai bine ce senzații doresti sa simti, așadar cu siguranta al doilea pe care il vei cumpara va fi o alegere mai potrivita. Precum orice in viata, trebuie sa inveti experimentand.

Tine minte: La inceput, e posibil ca senzatiile sa nu fie foarte placute. Iti ia putin timp pana te obisnuiesti. Totusi, daca simti durere sau disconfort foarte puternic, e posibil sa fie ceva in neregula. Posibil ca il folosesti gresit? Asigura-te ca folosesti corespunzator vibratorul.

Tinand cont de acest sfaturi, vei reusi sa faci o decizie mai informata in ceea ce priveste cumpararea primului vibrator. Succes!

Surse de informare:

  • Buying My First Vibrator Was the Most Empowering Thing I’ve Ever Done – Glamour, Sandra Rose Salathe
  • My First Vibrator Totally Changed My Life – Greatist, Jandra Sutton
  • 5 Tips for Buying Your Very First Vibrator – Self, Gigi Engle
Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.