„Pastiluța Albastră”: 15 de lucruri pe care nu le știai despre această pastilă

erectia barbatilor de dimineata

„Pastiluța Albastră” este una di ncele mai cunoscute, populare și recunoscute medicamente din lume. Cu toate astea, chair daca esti familiar cu aceasta, cat de multe stii mai exact desprea ea? Iata 15 de lucruri pe care nu le stiai despre „Pastiluța Albastră”.

1. Nu îți va oferi o erecție imediat

Daca administrezi o pastila „Pastiluța Albastră” și crezi ca vei avea o erectie imediat, pur și simplu stand acolo, te inseli. Cu toate acesta îmbunătățește fluxul de sange, nu îți va oferi stimular ementala. Trebuie sa depui și tu efort: sa te stimulezi.

2. Nu iti stimuleaza cu adevărat libidoul

Multe persoane consuma „Pastiluța Albastră” gandindu-se ca isi pot imbunatati viata sexuala și dac este folosita corespunzator, chiar poate. Cu toate astea, multe persoane considera ca aceasat pastila iti va rezolva toate problemele vietii sexuale. De fapt, „Pastiluța Albastră” te ajută să mentii mai ușor o erectie, dar asta nu înseamnă ca nu ai nevoie de stimulare.

Produse pentru potență, la cele mai bune prețuri

Dragon Power – Capsulele pentru Potență de TOP. Sunt pe bază de plante naturale și ajută la obținerea unei erecții de lungă durată.

Dragon Power – Capsule Pentru Potență, 3 cps

3. Cuvantul „”Pastiluța Albastră”” nu înseamnă nimic

Cu toate ca multe persoane cred ca acest cuvant are legatura cu virilitatea, in realitate, nu înseamnă nimic. Originea acestui nume nu se cunoaste.

4. Poate cauza probleme cu tulburari de vedere

Daca consumi o astfel de pastila, și experimentezi tulburari de vedere, nu fi surprins. Printre alte efecte secundare, „Pastiluța Albastră” include tulburari de vedere, dureri de cap și indigestie.

5. Nu este folosit doar pentru imbunatatirea erectiei.

De fapt, „Pastiluța Albastră” a inceput initial sa fie folosita pentru a trata problemele de inima. Avand in vedere ca îmbunătățește fluxul de sange, era prescrisa original celor care sufereau de angina. Cu toate astea, după ce s-au auzit efectele sale secundare interesante, a devenit folosita pentru cu totul altceva.

6. Exita foarte multe pastile contrafacute

Toata lumea a vazut reclame onlin ela „Pastiluța Albastră”. Acestea sunt atat de multe incat iti vine greu sa gasesti producatorul oficial. Chiar și atunci cand cauți „Pastiluța Albastră” originala, tot e posibil sa dai peste unele contrafactute.

De obicei, acestea nu te ajuta la nimic, decat sa iti golesti buzunarul. Este indicat sa cumperi doar de pe site-ul oficial. Chiar daca este mai ieftina in alte locuri de cumparat, asta nu înseamnă ca e acelasi produs. Nu te lasa pacalit de reclame. De obicei, farmaciile vand produsul original și nu magazinele online.

7. Il poți folosi la plante

Eadevărat! „Pastiluța Albastră” s-a dovedit a fi foarte eficienta pentru a mentine plantele de la a se ofili. Daca vrei sa folosesti „Pastiluța Albastră” pentru plante, aceasta chiar te poate ajuta!

8. Exista și un echivalent pentru femei la „Pastiluța Albastră”

IN sfarsit! Cu toate ca unele femei au folosit „Pastiluța Albastră” originala și sustin ca le-a ajutat sa isi imbunatateasca libidoul, aceste capsuule le poate ajută să isi imbunatateasca dorinta sexuala. De fapt, decat sa faca sexul fizic mai ușor de obtinut (asa cum face „Pastiluța Albastră” pentru barbat, cea originala), versiunea pentru femei ajuta mental  femeile sa isi doreasca sex.

eXXtreme – Capsule pe bază de plante naturale pentru creșterea libidoului la femei

eXXtreme – Capsule pentru creșterea libidoului la femei

9. Ajuta impotriva cancerului

Nu doar ca aceste pastile albastre te ajută să obtii o erectie, dar te pot ajuta de asemenea sa combati cancerul. Studiile arata ca „Pastiluța Albastră” poate reduce tumorile și poate proteja inima de boli care au legatura cu cancerul

10. Poate fi mai potrivita decat consilierea de cuplu

Dupa cum am spus mai sus, „Pastiluța Albastră” nu te ajută să obtii o erecție automat, ci face utilizatorii sa isi doreaza mai mult sa faca sex. Odata ce incepe stimularea (atat fizica cât și mentala), erectia va fi mai ușor de obitnut. Cu toate astea, „Pastiluța Albastră” s-a dovedit a fi foarte eficienta și petnru a ajuta cuplurile sa isi imbunatateasca viata sexuala și chiar viata de cuplu in generla.

Un studiu a descoperit ca 32 din 35 de cupluri care consuma „Pastiluța Albastră” pentru a-si imbunatati viat sexuala au avut succes.

11. Protejeaza speciile pe cale de disparitie

Cel putin, indirect. Exista multe capsule și pastile pentru erecție ce includ parti din animale, iar pentru a ajunge la acestea, nu de putine ori este nevoie de tesutul unor animale pe cale de disparitie. Asfel, „Pastiluța Albastră” ajuta la combaterea distrugerii lantului trofic prin omorarea animalelor pe ale de disparitie.

12. Poate ajuta și animalele

Serios! Unele gradini zoologice au administrat „Pastiluța Albastră” la panda pentru a-i ajuta sa se inmulteasca. Panda sunt notorii pentru faptul ca au probleme sa se inmulteasca in captivitate, dar „Pastiluța Albastră” s-a dovedit ca ii ajuta.

13. Te va ajuta sa devii mai atletic

Unii atleti consuma „Pastiluța Albastră” pur și simplu pentru a-si imbunatati performantele. Avand in vedere ca cresc fluxul de sange, tehnic de poate ajută să iti folosesti mușchii mai eficient. Tine cont de acest lucru data urmatoare cand mergi la sala!

14. Îmbunătățește fertilitatea

Am spus ca exista un echivalent pentru femei de „Pastiluța Albastră”, dar femeile aceste capsule sunt potrivite chiar și pentru femeile care doresc sa isi imbunatateasca fertilitatea.

Prorino – Pliculețe pudră ce îmbunătățesc erecția la bărbați. Ușor de folosit, efect rapid.

Prorino (pentru bărbați) – Pudră Pentru Potență, 7 plicuri

Femeile care consuma „Pastiluța Albastră” pot observa o crestere a fluxului de sange, ceea ce poate creste sansele de fertilizare a ovulelor.

15. Este buna pentru copii

Suna ciudat, dar eadevărat. „Pastiluța Albastră” este uneori administrata uneori sub forma terapiei de inhalare cu oxid de aot pentru a promova cresterea. Este adesea folosita la bebelusii prematuri pentru a promova cresterea.

Atentie: Nu administra „Pastiluța Albastră” nici tie, nici copiilor/bebelusilor și nici animalelor fără acordul unui medic. Oricum doresti sa folosesti acest medicament, este cel mai indicat sa vorbesti cu medicul de familie.

„Pastiluța Albastră” nu este un supliment natural precum cele care le vezi la sex shop, ci este o pastila ce face parte din medicamentele alopate, recunoscuta in farmacii și cu multe efecte secundare. Oricum o folosesti, ai nevoie de acordul medicului.

Rider – Capsule pentru erecții puternice. Eficiente, cu efect rapid.

Rider – Capsule pentru potență, erecții puternice

Concluzie

Acestea sunt cele 15 lucruri pe care sigur nu le stiai despre „Pastiluța Albastră”. Cu toate ca aceasta capsula este potrivita pentru combaterea problemelor de erectie, poate fi și periculoasa daca nu este administrata corespunzator.

Trebuie multa grija atunci cand se administreaza acest pastile „Pastiluța Albastră”, deoarece avand in vedere ca sunt un medicament alopat, poate avea foarte multe efecte secundare.

Persoanelor cu diferite boli sau afectiuni medicale preexistente le este interzisa administrarea acestor pastile deoarece creste riscul aparitiei anumitor urgente medicale.

Daca doresti sa cumperi „Pastiluța Albastră”, cel mai indicat ar fi sa mergi la farmacie și sa cumperi fizic. Sunt nenumarate magazine online care vind „Pastiluța Albastră” contrafacuta, sustinand ca e mai ieftina și „la fel de eficienta”. Nu cumpara „Pastiluța Albastră” din surse necunoscute. Cel mai indicat este sa o cumperi de la farmacie și sa intrebi medicul, indiferent cum vrei sa o administrezi (tie sau altora). Succes!

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.