25 Subiecte de Vorbit cu o Fată – Despre ce Puteți Vorbi?

25-subiecte-de-vorbit-cu-o-fata

Daca iti place o fata, probabil ca devii agitat cand esti langa ea. De multe ori, asta iti creeaza un blocaj și efectiv nu stii despre ce sa mai vorbiti. Daca și tu ai trecut prin aceasta problema, iata 25 de subiecte de vorbit cu o fata care sa te ajut sa te relaxezi.

Da, poate fi dificil sa vorbesti cu o fata care iti place mult. Vrei sa spui doar lucruri interesante, care sa o faca sa devina curioasa de tine. Din pacate, cu cat te concentrezi mai mult pe ce spui, cu atat ramai cu mai putine optiuni.

Află și: Cum faci o femeie să te dorească din punct de vedere sexual?

E normal sa te simti agitat și sa ai un blocaj atunci cand te simti in preajma unei femei care iti place. Oricine se simte agitat și intimidat in astfel de situatii.

Din fericire pentru tine, in acest articol iti vom oferi 25 de idei de subiecte de vorbit cu o fata care sa te ajute sa te relaxezi și sa te simti mai ok in preajma ei. Vei reusi sa capeti incredere și stii cum se spune – increderea e cel mai sexy lucru la un barbat.

Parfumuri cu feromoni care te ajută să vorbești cu o fată!

Cel mai bine este sa stai relaxat in astfel de situatii. Acest lucru e mai ușor de spus decat de facut, dar trebuie sa te straduiesti cu adevărat sa lasi grijile deoparte. Cu cat esti mai ingrijorat, cu atat devii mai agitat și nu vei reusi sa fii tu insuti. Practic, nu vei mai avea subiecte de discutie cu ea. Nu vei reusi sa vorbesti cu ea în mod natural, asa cum vorbesti cu in prieten.

Vezi și: 60 Întrebări murdare, picante de pus într-o relație

Imediat ce scapi de frici insa, lucrurile vor incepe sa decurga normal. Odata ce te simti increzator, vei reusi sa vorbesti despre diferite aproape orice cu fata pe care o iubesti. Pentru a ajunge in acel punct in care sa te simti relaxat, tine cont de sfaturile noastre.

Nu te ingrijora ca nu ai ce sa vorbesti cu ea

Acesta e primul lucru pe care trebuie sa il il faci. Cand vorbesti cu ea și esti agitat, vei incerca sa te simti confortabil și te vei concentra pe subiectele pe care vrei sa le discuti cu ea.

In aceste momente e posibil sa uiti care este scopul unei discutii: sa va cunoasteti mai bine. Discutand cu ea, nu trebuie sa o faci pe ea sa te placa ci sa va dati seama daca va placeti reciproc, daca aveti o mentalitate oarecum similara, daca sunteti compatibili. Asta nu înseamnă ca nu este loc și de flirting.

ce-sa-vorbesti-cu-o-femeie-cand-esti-agitat

In loc sa te ingrijorezi despre ce crede ea despre tine, cel mai bine ar fi sa incerci sa o cunosti mai intai sa vezi ce parere ai tu despre ea. Chiar daca iti place fizic, trebuie sa iti placa și cum gandeste.

Concentrandu-te prea mult pe ceea ce spui sau faci ar putea sa te faca sa pari nesigur pe tine. Un barbat trebuie sa fie cel care asigura stabilitate. Daca nu esti sigur pe tine, ii va veni greu sa te placa.

Ai incredere in tine. Asculta raspunsurile ei la intrebarile tale și raspunde-i și tu sincer la intrebarile ei. Odata ce te calmezi, vei vedea ca discutia va decurge natural.

Cand nu mai esti ingrijorat ca și subiectele vor veni natural, abia atunci poți sa o cuosti cu adevărat să știi daca iti place mai mult decat aspectul ei fizic.

Nu de putine ori s-a intamplat ca un barbat care era indragostit de o fata sa isi dea seama ca nu o place, după ce a vorbit cu aceasta. Daca nu aveti o gandire asemanatoare e posibil sa-ti dai seama ca nu va potriviti. Ironic, abia după ce nu-ti mai faci griji ca nu ai ce vorbi cu ea iti dai seama daca intr-adevar aveti subiecte comune despre care puteti discuta.

Hot Miamy Spicy Man – Parfumul cu feromoni ce-ti oferă incredere și te ajută să gasesti mai ușor subiecte de vorbit cu o fata

Hot Miami Spicy Man – Parfum cu Feromoni pentru Barbati, 30 ml

Acestea fiind spuse, pentru a trece peste acea pauza stanjenitoare de la inceput cand pur și simplu nu gasesti niciun subiect de discutat, iti oferim 25 de subiecte pe care le poți vorbi cu o fata pentru a o impresiona.

25 de subiecte de vorbit cu o fata

1. Despre ceva ce parintii tai nu stiu despre tine

Spunandu-i ceva ce parintii tai nu stiu despre tine, cand ai făcut ceva „rebel” o poate face sa te cunoasca mai bine. Astfel de secrete pot crea legaturi intre tine și ea.

Vezi și: 50 Replici de agățat

2. Discuta despre prietenul tau cel mai bun

Discutand despre cel mai bun prieten al tau o poate face sa te inteleaga mai bine – sa afle cat de loial esti și care este nivelul tau social.

Afrodiziace care scad tensiunea dintre parteneri!

Poate ca ea va face asocierea intre cat de loial este celui mai bun prieten cu cat de loial ai fi intr-o relatie. Daca intelege ca esti o persoana de incredere, sansele sa ii placa de tine sunt mult mai mari.

3. Despre restaurantul tau preferat

Toti suntem pasionati de mancare. Fiecare are un fel de mancare preferat. pur și simplu sta in ADN-ul nostru. Mancatul este un instinct primar de supravietuire, așadar discutiile despre mancare nu pot sa nu fie interesante.

Vorbeste despre ce mancare iti place, despre restaurantul tau preferat și totodată intreab-o și pe ea ce mancare ii place. Incearca sa o faci și pe ea să se simtă relaxata punandu-i intrebari. Astfel, nu vei simti ca vorbesti doar tu.

4. Vorbeste despre animalul tau de companie

Studiile arata ca femeile considera un barbat ce are un animal de companie mai atragator, așadar statisticile sunt de partea ta. Desigur, e posibil sa fie și genul de persoana care nu suporta aceste animale, dar probabil ca atunci cand afli acest lucru, și tie ti se va schimba parerea despre ea. 🙂

5. Despre cat de bine gatesti

Femeile sunt mereu impresionate de barbații care stiu sa gateasca. Discuta despre retetele tale preferate. Iti place sa gatesti mai mult mancare sau prajturi? Daca vorbiti mult despre acest subiect, poti, la final chiar sa o inviti la tine acasa. Asigura-te doar ca nu o minti.

Drop Sex – Afrodiziacul Unisex ce creste atractia intre parteneri, in dormitor

Drop Sex, Afrodiziac Unisex, 20 ml

6. Discutati despre obiceiurile voastre ciudate

Mananci chips-uri cu inghetata? Sau poate ea mananca balsam de buze? Discutati despre obiceiurile ciudate pe care le aveti. Poate fi un subiect interesant și amuzant.

7. Vorbiti despre filme

Puteti vorbi despre filmele noi care va plac, dar nu uita sa vorbesti și despre filmele vechi. Nu e nimic ce va poate conecta mai mult decat sentimentele de nostalgie despre filmele pe care le-ati vazut cand erati mici, mai ales atunci cand cauți subiecte de vorbit cu o fata.

despre-ce-poti-vorbi-cu-o-fata

Vorbiti despre diferite emisiuni și actori pe care i-ai idolatrizat cand erai mic.

8. Despre locul in care ati crescut

Discutiile despre locul natal pot fi foarte intime. Chiar daca ai crescut la o casa, la tara, poți sa ii spui. Multe femei adora linistea unei vieti retrase, intr-un sat. Poti sa-i vorbesti despre locul natal și ce faceai cand erai mic, care erau activitatile tale zilnice.

Nu uita sa o incluzi și pe ea in discutie. Intreab-o unde s-a născut și ce copilarie a avut (intr-un mod casual, nu incerca sa fii psihologul ei).

9. Daca este o anumita cauza sociala pe care o sustii, spune-i

Multe persoane sustin o cauza sociala. Daca esti una din ele spune-i. Acest lucru o va ajuta sa inteleaga ca esti o persoana empatica și ca ai o minte deschisa. De asemenea, acest subiect poate devia și puteti vorbi despre multe lucruri.

10. Vorbiti despre muzica

Chiar daca aveti 18 sau 40 de ani, muzica este, probabil, o parte importanta din vita voastra. Discuta despre ce muzica iti place, și despre melodiile tale de suflet pe care le asculti mereu pentru a prinde curaj sau pur și simplu pentru a-ti face ziua mai buna.

Te-ar putea interesa și: 13 Trucuri să-ți dai seama dacă ai fost sedusă

11. Despre primul vostru job

Primul job – este imposibil sa nu ai o amintire amuzanta de acolo (chiar daca atunci cand ti s-a intamplat nu parea chiar funny). Erau multe lucruri pe care nu le stiai și trebuia sa le inveti, așadar cu siguranta ai fost stangaci cel putin o data și s-a creat o intamplare amuzanta.

Hot Twilight Man – Parfumul cu feromoni pentru barbati caruia femeile nu-i rezista

Hot Twilight Man – Parfum cu Feromoni, Pentru Bărbați 50 ml

12. Vorbeste despre planurile tale de viitor

Acesta poate fi unul din cele mai importante subiecte de vorbit cu o fata. Femeile adora stabilitatea (atat emotionala cât și financiara). Discuta despre planurile tale pe viitor. Chiar daca nu ai reusit multe pana acum, daca vede ca esti o persoana ambitioasa, sansele sa te placa sunt mai mari.

13. Despre actorii care nu sunt destul de cunoscuti

Multe persoane empatizeaza cu actorii și ajung sa ii indrageasca. Discuta despre actorii care ti se pare ca ar merita sa fie mai bine cunoscuti. Spune-i și de ce. Poate parea un subiect stupid, dar aceste conversatii simple va pot ajuta sa va cunoasteti mai bine.

14. Vorbeste despre un film care tie nu-ti place și toti il adora

Trebuie sa existe un film la care te-ai intrebat „cum a ajuns in top?” – discuta pe ea pe acest subiect. Astfel, va reusi sa te cunoasca mai bine și va vedea ca nu ai o gandire de turma. Este important pentru o femeie sa inteleaga ca esti diferit.

Jocuri erotice care vă ajută să vă relaxați și crește apropierea dintre parteneri!

15. Spune-i despre trendurile care ti se par ciudate

In zilele noastre, exista trenduri peste tot. Youtube, TikTok, oriunde poți gasi video-uri care au mii sau chiar milioane de vizionari. Spune-i despre trendurile pe care multi le adora dar tie ti se par ciudate.

La fel ca mai sus, o ajuta sa inteleaga ca nu ai o gandire de turma – ca ai propriul tau mod de a gandi, care te face unic.

16. Discuta despre o carte care ti-a schimbat viata

Fiecare dintre noi avem o carte preferata. Discuta despre acea care ti-a schimbat viata. Acesta este unul din acele subiecte de vorbit cu o fata care o ajuta sa inteleaga ca esti și o persoana vulnerabila. Multe femei adora un barbat caruia nu ii este frica sa isi exprime și latura sensibila.

17. Ce apreciezi la o persoana?

Sinceritatea, loialitatea? Care sunt calitatile pe care vrei sa le aiba un prieten? Dar iubita? Discutati despre acest subiect pentru a intelege daca chiar va potriviti – e posibil sa va dati seama ca nu va potriviti.

18. Despre cea mai ciudata frica a ta

Nu vorbi despre cea mai mare frica a ta – poate fi un subiect prea intens, dar vorbeste despre cea mai ciudata și irationala frica pe care o ai. Despre clowni? Intuneric?

19. Despre pasiunile tale

Iti place sa sculptezi? Sau poate ca ei ii place sa picteze/ Discutati desre pasiunile voastre. Este unul din aceste subiecte de vorbit cu o fata care va poate ajută să va cunoasteti mai bine.

Discutand despre pasiuni reusiti sa va cunoasteti mai bine, la un nivel mai profund.

20. Despre sporturile care va plac

Faci un sport sau vrei sa incepi sa practici unul? Vorbiti despre sporturile care va plac. Acest lucru va poate ajută să va cunoasteti mai bine.

subiecte-interesante-de-vorbit-cu-o-fata

21. Despre locul pe care vrei sa-l vizitezi

Vrei sa mergi intr-un loc aglomerat sau vrei sa vizitezi un satuc uitat de lume? Indiferent ca vrei sa mergi la agitatia de pe plaja sau pe munti, intr-un loc calm și izolat, spune-i. Chiar daca nu aveti aceleasi gusturi, aceste discutii va pot apropia deoarece va ajuta sa va cunoasteti mai bine.

Află și despre: Ce este friendzone și cum poți ieși?

22. Despre noile aplicatii pe care nu le intelegi

Nu iti place TikTok? Nu esti un fan Facebook? Vorbiti despre aceste aplicatii. Intreab-o și pe ea ce aplicatii foloseste și ce aplicatii nu suporta.

Discutiile despre tehnologie pot sunt unul din acele subiecte contemporane interesante de vorbit cu o fata care va pot ajuta sa va cunoasteti mai bine si, de ce nu, chiar sa incepeti sa folositi anumite aplicatii.

23. Despre relatia voastra cu familia

Esti apropiat de familie? Iti place cand toata familia se aduna de sarbatori? Pentru multe femei familia este foarte importanta și discutand deschis despre acest subiect poate sa va ajute sa deveniti mai vulnerabili unul in fata celuilalt, sa va cunoasteti mai bine și sa va apropiati.

Parfumul cu feromoni Miyoshi Miyagi Instict – Femeile pur și simplu nu-ti vor rezista

Miyoshi Miyagi Instinct – Parfum cu Feromoni pentru Barbati, 50 ml

24. Despre traditiile de sarbatori

Discutati despre ce traditii aveti de sarbatori. Multe persoane pastreaza anumite traditii pe care le aveau la 10 ani și le practica chiar și la 40-50. Aceste discutii pot sa va ajute sa intelegeti ca sunteti mai apropiati decat credeati deoarece majoritatea romanilor au aceleasi traditii.

25. Despre experienta cu aplicatiile de dating

Multe persoane folosesc aplicatii de dating, așadar chiar daca nu ai cunoscut-o acolo, poți vorbi deschis despre acest subiect. Nu este nicio rusine.

Spune-i care a fost experienta cu aceasta aplicatie. Ti-a placut sau a fost un dezastru? Poate fi o intamplare amuzanta ce va apropie.

Acestea sunt 25 de subiecte de vorbit cu o fata care poate sa va ajute sa va cunoasteti mai bine. Daca te-ai blocat și nu stii despre ce sa vorbesti, pana sa extenuezi toate aceste subiecte probabil ca te vei simti relaxat și conversatia va decurce de la sine.

Este important sa o faci și pe ea să se simtă bine – include-o in discutii. Intreab-o, afla și parerea ei. De exemplu, cand vorbesti despre care sunt pasiunile tale, intreab-o și ce ii place ei. La final, veti reusi sa intelegeti daca va potriviti sau nu.

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.