Alcoolul și sexul – Ce efect are alcoolul asupra vieții sexuale?

alcoolul si sexul

Consumul de alcool te poate ajută să te relaxezi, sa socializezi mai ușor și sa te simti bine. Cu toate ca este o tehnica destul de comuna consumul de alcool inainte de sex, acessta poate avea un impact seminificativ asupra vietii sexuale. Multe persoane folosesc alcoolul pentru a reduce inhibitiile in speranta ca aceasta iti va reduce anxietatea și te va ajuta sa ai parte de sex mai bun.

Cu toate ca una sau doua bauturi ar putea fi benefice, consumul de prea mult alcool poate afecta radical activitatea sexuala și poate duce la sex mai putin satisfacator. In acest articol vom vorbi despre efectul alcoolului asupra sexului.

Efectul alcoolului asupra femeilor, din punct de vedere sexual

Consumul de alcool poate avea nenumarate efecte asupra femeilor și al raspunsului sexual al acestora. Multe studii au făcut legatura intre consumul de alcool și dorintele sexuale crescute.

Cu toate astea, un studiu mai vechi sustine ca, cu toate ca alcoolul poate creste excitarea nivelul de stimulare al femeilor, consumul in exces poate avea efecte fiziologice negative și poate scadea sensibilitatea genitala, ceea ce duce la lipsa placerilor din timpul sexului.

Aphrodisia Body Mist – Parfumul cu Feromoni ce face femeile sa devina mai atragatoare. Vei cuceri orice barbat doresti!

Aphrodisia Body Mist – Parfum cu Feromoni pentru Femei, 100 ml

Alcoolul poate de asemenea sa afectez sexul deoarece are efect de amortire asupra organelor genitale. Persoanele care au luat parte la un studiu din 2018 sustin ca sexul dureaza mai mult după consumul de alcool, ceea de duce la scaderea senzatiilor. Femeile raporteaza mai putina lubrifiere vaginala și dificultati la obtinerea orgasmului.

Consumul de cantitati mari de alcool poate duce de asemenea la riscuri mai mari atunci cand vine vorba de sex. Un studiu pe adulti din Noua Zeelanga sustine ca persoanele care consuma cantitati mai mari de alcool se confrunta adesea cu probleme precum sentimente de vinovatie după sex sau sexul cu mai multi parteneri, care poate duce la boli cu transmitere sexuala sau la sarcini nedorite.

consumul de alcool și sexul

Efectul alcoolului asupra barbatilor, din punct de vedere sexual

Pentru barbati, efectul consumului de alcool este similar. Unii sustin ca alcoolul le da curaj și ii ajuta sa scape de inhibitii atnuci cand cvine vorba de sex. Intr-un studiu, barbații s-au dovedit a fi mai putin „pretentiosi” la femei atunci cand sunt sub influenta alcoolului.

Parfumuri cu feromoni, pentru a cuceri repede și ușor persoana iubită

Precum și femeile, studiile sustin ca barbații nu simt acelasi nivel intens de plăcere atunci cand consuma alcool, ceea ce înseamnă ca le va lua mai mult inainte sa ajunga la orgasm. Totodata insa, disfunctiile sexuale sunt mai comune in randul barbatilor care sunt dependenti de alcool.

Miyoshi Miyagi New York – Parfumul cu feromoni pentru barbati ce ii va face sa devina irezistibili pentru orice femeie

Miyoshi Miyagi New York – Parfum cu Feromoni penru Bărbați, 80 ml

Barbatii cu dependenta de alcool sunt mai predispusi sa experimenteze probleme precum disfunctie erectila, orgasme nesatisfacator, ejaculare prematura și lipsa libidoului.

Obiceiuile sexuale riscante sunt mai probabile atunci cand un barbat este sub influenta alcoolului. De exemplu, un studiu din 2016 suste ca barbații care consuma alcool sunt mult mai predispusi sa faca sex neprotejat, ceea ce poate duce la boli cu transmitere sexuala și la sarcini nedorite.

Mituri comune legate de alcool

Exista multe mituri legate de alcool și de sex. Iata care sunt cele mai comune.

Consumul de alcool face persoanele din jur să pară mai atractive

Acest mit este completadevărat. Un studiu din 2014 a aratat ca persoanele care consuma alcool sunt mai predispuse sa faca sex chiar și cu persoane pe care nu le considerata atat de atragatoare.

Cantha-S Drops – Afrodiziacul numarul 1 pentru cuplurile care vor sa se bucure de o noapte mai intima

Cantha-S Drops – Afrodiziac pentru Cuplu, 15 ml

Efectul nu este insa surprinzator, acesta fiind cunoscut de multi ani, chiar dinainte de a se face studii, doearece alcoolul ne poate auta sa socializam mai ușor, reduce inhibitiile și afecteaza judegata, facandu-ne sa luam decizii fără sa le gandim prea bine.

Alcoolul afecteaza femeile și arbatii în mod dierit

Cand barbații și femeile consuma alcool in cantiati egale, indiferent de greutatea acestora, femeile tind sa se imbete mai repede. Acest lucru este datorat diferentelor fiziologice legate de hormoni și metabolism.

Consumul de alcool poate imbunatati sexul

Consumat cu moderatie, alcoolul te poate ajută să scapi de inhibitii și sa creasca nivelul de incredere in timpul sexului, insa atunci cand este consumat peste masura are efect negativ, putand duce chiar la incapacitatea obtinerii unei erectii pana ce trece efectul alcoolului.

Maraton Classic – Capsulele pentru potență cu Ginseng ce îmbunătățește radical performanțele sexuale

Maraton Classic – Capsule de Potenta cu Ginseng Siberian

Dupa consumul de alcool, este mai dificil sa iti controlezi miscarile, sa conumici cu partenerul și sa te concentrezi pe nevoile acestuia. Senzațiile de ameteala și de greata pot bloca capacitatea de a obtie o erectie.

Daca amandoi partenerii sunt beti, nu se poate numi „viol”

Acest lucru nu eadevărat. Ambii parteneri trebuie sa fie de acord inainte sa aiba loc orice activitate sexuala, altfel se numeste „agresiune sexuala”, sau „viol”.

Cele mai noi afrodiziace, pentru îmbunătățirea performanțelor sexuale

Alcoolul te poate ajută să rezisti mai mult in dormitor

Barbatii au multe intrebari atunci cand vine vorba de alcool și sex. La urma urmei, exista multe mituri și zvonuri pe itnernet. Acestea find spuse, sunt multi barbati care se intreaba: te poate ajuta alcoolul sa rezisti mai mult in pat?

Alcoolul te poate ajută să rezisti mai mult, intr-adevar, dar acesta nu este un raspuns universal – la unele persoane poate avea efect opus.

alcoolul îmbunătățește viata sexuala

Consumul de alcool poate intarzia ejacularea ceea ce înseamnă ca poți rezista chiar mai mult de 30 de mintue inainte de orgasm și de ejaculare. Cu toate asea, trebuie sa fie consumat cu moderatie, sa exista un echilibru.

Maximum Go – Crema pentru ejaculare precoce ce te va ajuta sa rezisti mai mult in dormitor

Maximum – Crema pentru Ejaculare Precoce, 45 ml

Unii barbati nu pot ejacula deloc după ce consuma alcool. Dupa ce cantitatea de alcool a fost consumata în mod exagerat, e posibil sa nu poți ejacula deloc!

Consumul cu moderatie de alcool, cel mai probabil nu iti va afecta capacitatea de a avea orgasm sau de a obtine o erectie, ci doar te va ajuta sa rezisti mai mult și sa scapi de inhibitii.

Exista multe studii legate de alcool și activitatea sexuala. Ci tpatea astea, exista multi factori care pot influenta efectula cestuia, inclusiv varsta, nivelul de stimulare, partenerul și circumstantele actului sexual. Avand in vedere ca alcoolul are impact direct asupra sistemului nervos central, consumul cu moderatie te poate ajută să rezisti mai mult in dormitor.

Concluzie

Consumul de alcool iti poate imbunatati viata sexuala, atat timp cat nu este consumat peste masura. Cu toate astea, consumul exagerat poate avea nu impact negativ asupra viietii tale sexuale.

Nu este indicat sa ai parte de activitati sexuale daca ai consumat prea mult alcool, deoarece pot exista urmari grave. Este mult mai greu sa fii responsabil atunci cand ai consumat alcool peste masura, ceea ce poate duce la boli cu transmitere sexuala sau la sarcini nedorite.

Nu consuma prea mult alcool atunci daca doresti sa ai parte de activitati sexuale pe viitor. Consuma doar atat cat iti poate da curaj. Succes!

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.